Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μανουλες Ιουνιου 2015

sangreluna

Recommended Posts

Λες να σε κρατήσει ο γιατρός σου αυριο ;;; Αλλα σπο την στιγμη που θες να γεννήσεις στο νοσοκ . αν δει ο γιατρός σου οτι κατι παει να γίνει καλύτερα να σου το πει αμέσως να πας εκει ...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Εγώ κολπικη εξεταση έκανα κ στις 2 εγκυμοσυνες . Στην πρωτη την πήρα την επόμενη μέρα μεχρι το μεσημέρι ( απόγευμα την έκανα ) κ αυτη τη φορα την πήγα Παρασκευή μεσημέρι κ επειδη έτυχε το 3ήμερο του Αγ . Πνεύματος την πήρα Τριτη πρωι . Τωρα γιατι εσένα σου είπαν οτι καθυστερεί πολυ δεν ξερω .

κοιτα εγω θελω νοσοκομειο και για οικονομικο και γιατι νιωθω πιο ασφαλης εχω αυριο νοσοκομειο για καρδιοτοκογραφο και το βραδυ θελει κι ο γιατρος μου να παω γαι καρδιοτοκογραφο στην κλινικη, αν δειξει κατι στην κλινικη και εχει να κανει πιο πολυ με την ασφαλεια του μωρου θα κανω οτι μου πει αλλιως θα παω νοσοκομειο και θα το παιξω λιγο παραπανω πονεμενη για να δωσουν σημασια και να με κρατησουν.....θα δειξει αυριο δεν ξερω

yk1yp3.png

Εκανα πληρες καλλιεργεια κολπικου υγρου, για ολα...ισως παιζει ρολο αυτο, δεν ξερω. Δεν ειναι μονο για στρεπτοκοκκο, ειναι για μηκυτες, χλαμυδια, αναεροβια, μικοπλασμα, ουρεοπλασμα κ.α. τι να πω!ετσι μου ειπαν...:confused:

Τεσπα ας βγουν μια χαρα και ας βγουν οποτε να ειναι!Θα τις παρω πεμπτη ε και την παρασκευη εχω γιατρο!

BXYXp3.png

Διαφημίσεις

Εκανα πληρες καλλιεργεια κολπικου υγρου, για ολα...ισως παιζει ρολο αυτο, δεν ξερω. Δεν ειναι μονο για στρεπτοκοκκο, ειναι για μηκυτες, χλαμυδια, αναεροβια, μικοπλασμα, ουρεοπλασμα κ.α. τι να πω!ετσι μου ειπαν...:confused:

Τεσπα ας βγουν μια χαρα και ας βγουν οποτε να ειναι!Θα τις παρω πεμπτη ε και την παρασκευη εχω γιατρο!

Κ εγώ για ολα αυτα έκανα . Απλα ίσως εχει να κανει με την δουλεια που εχει το Μικροβιολογικο .

Μαρία μου είναι 7 χρονων!!!Αργησαμε να παρουμε αποφαση για δευτερο!

Πιστεύω οτι λόγω ηλικίας δεν θα ζηλέψει . Συνήθως μεχρι τα 5μιση με 6 ζηλεύουν τα παιδάκια οταν ερθει καινούριο αδερφακι .

Πιστεύω οτι λόγω ηλικίας δεν θα ζηλέψει . Συνήθως μεχρι τα 5μιση με 6 ζηλεύουν τα παιδάκια οταν ερθει καινούριο αδερφακι .

Το ίδιο πιστεύω κι εγώ! Μακάρι να μην αντιμετωπισουμε προβλήματα! !!!

δεν θελω να σας απογοητευσω αλλα ζηλευουν.....ισως και ποιο πολυ απο τα μικρα γιατι καταλαβαινουν και ποιο πολυ αν και ειναι και θεμα Χαρακτηρα

79o6p3.png

Maraki ισως να ειναι λογω φορτου εργασιας δεν ξερω, παντως η αληθεια ειναι οτι εχει πολυ κοσμο και ειναι και καλο!

Εχει πολυ ησυχια σημερα, που εξαφανηστικαν ολες?Η Kitriblue & dimitra ειχαν γιατρο οι υπολοιπες????

Δεν εχουμε μαθει κατι για την sangre????:(

BXYXp3.png

Διαφημίσεις

δεν ηταν να παω κοπελια γιατρο εχω την δευτερα μου ειπε καποια μηπως να τον επαιρνες και της ειπα δεν υπαρχει λογος. Εσεις όλες καλα; κανα νεο;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...