Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μανουλες Ιουνιου 2015

sangreluna

Recommended Posts

Δημητρα πραγματικα μου αρεσαν πολυ!!! ευχαριστω!!! με την πρωτη ευκαιρια θα τα κανω κι εγω!!!

καλη επιτυχια σημερα στον γιατρο και ευχομαι να σου πει κατι, οτιδηποτε απλα μια εξελιξη ρε παιδι μου!!! και μην μας αφησεις σε αγωνια, μπες οποτε μπορεσεις να μας πεις!!!

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Διαφημίσεις

Τι κάνετε κορίτσια ;;; Εμεις ειμαστε σπίτι απο προχθές το απόγευμα τελικα ... Το μωρο ειναι μια χαρα ήσυχο μόνο λιγο κλαιει οταν πειναει ... Την νύχτα αν δεν την ξυπνήσω εγω αυτη δεν εχει ιδέα να ξυπνήσει ( υπναρου μας βγήκε κ αυτη )... Η κόρη μου εχει ξετρελαθει με το μωρο κ με βοηθαει σε ολα κ μεχρι στιγμής δεν εχει δείξει κανενα ίχνος ζήλειας που την κρατάω λιγο παραπάνω αγκαλια για να την θηλασω ... Της μιλάει κ της λέει καρδούλα μου εγω σ αγαπάω πολυ κ κατι τέτοια που με κάνουν κ λιώνω ... Εγω απο την ωρα που ήρθαμε στο σπίτι δεν προλαβαινω να ξεκουραστώ καθόλου , δουλειές δεν κανω τίποτα αλλα ολη μέρα ασχολούμαι με τις κόρες μου έτσι ώστε να μην νιώθει κ η Κατερίνα μου παραπονεμενη οτι δρν της δίνω σημασία ... Αλλα μεχρι να τις ταισω , να τις κανω μπανιο , να τις αλλάξω κ να παίξω με την μεγαλη εχει περάσει η μέρα κ δεν το εχω καταλάβει . Ευτυχώς εχω καλη ανάρρωση στην τομή κ δεν νιώθω κάν οτι πριν 5 μερες έκανα καισαρικη . Τωρα κανω υπομονη καμμια βδομαδα ακομα να πάμε παιδιατρο να δω οτι ολα ειναι καλα κ να αρχίσω να τα βγάζω εξω καμμια βόλτα κ πιο πολυ για την μεγαλη που εχει κλειστεί κ αυτη μεσα κ δρν θελει να παει πουθενα με κανενα παρα μόνο μαζι μου ...

Mαρακι μπραβο σας!!! και μπραβο και στην μικρη σου που τωρα ειναι η μεγαλη σου!!! χαχα αυτο δειχνει περα απο τον χαρακτηρα του παιδιου και πως την μεγαλωσες οποτε τα συγχαρητηρια πανε πρωτα σε σας τους γονεις!!!!

μπραβο και στην μικρουλα σου που ειναι υσηχη!!! εισαι πολυ τυχερη μαμα!!! μακαρι να χουμε και εμεις υσηχα μωρα και χαρουμενα!!!!

yk1yp3.png

Μονη της πήρε τον τίτλο της μεγάλης ... Λέει μαμά τωρα εγω ειμαι η μεγαλη κ το μωρο μας το μικρο κ εγω θα σε βοηθάω ... Mama με το καλο να ερθει κ εσένα το κοριτσάκι σου , τελείωσαν τα ψέματα τωρα σε 6 μερες το πολυ πολυ θα το εχεις στην αγκαλια σου ...

Διαφημίσεις

Οπως καταλαβατε τον αρπαξα λιγο!

Maraki μου απο οτι φαινετε εχεις κανει καταπληκτικη δουλεια με την κορακλα σου, πραγματικα συγκινηθηκα!!!τι πλασμα ειναι αυτο??????????Μπραβο!!!!!!!!!

mama αντε τερμα τα ψεματα εαν δεν σε κρατησουν αυριο το πολυ την τεταρτη θα εχεις αγκαλιτσα το μπουμπουκι σου!Εαν τυχον σε κρατησουν αυριο βρες τροπο να ενημερωσεις, δεν ξερω τι θα κανεις!!!!!!!!Δεν θα με φαει εμενα η αγωνια!!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue:

Η εξεταση ηταν λιγο ενοχλητικη, κολποδιαστολεα δεν μου βαλανε αλλα οσο να ειναι η ολη φαση ειναι καπως! Μου ειπαν οτι οι καλλιεργειες κολπικου αργουν, τι να πω δεν ξερω!Αν και στην αρχη της εγκυμοσυνης που ειχα ξανα κανει παλι θυμαμαι ειχαν κανει μερες!

dimitra περιμενουμε νεα το βραδυ!!!!!!Πιστευω να εχεις καλα να νεα!!!!!

BXYXp3.png

Αχχ ζέστη βρε κοπελιές! Αλλά μια ωρίτσα την κοιμήθηκα! Που λες mama από συσπάσεις αρκετές μέσα στην μέρα, αλλά ακανονιστες και μάλλον περισσότερο πετρώματα θα έλεγα! Ο γιατρός είναι ήρεμος, λέει απλά να μην κουράζομαι! Γιατρό είχα πάει την Δευτέρα που πέρασε και ήμουν στις 36 ακριβώς και η μικρή 2900.Αν δεν κάνει κίνηση η κυρία νωρίτερα μπαίνω την Δευτέρα στις 22 για καισαρική! Έλα και εσύ κοντευεις δεν νομίζω να τις φάς τις έξι μερες.Που γεννας είπαμε;

Μπράβο Μαρακι με τα κορίτσια σου! Εύχομαι να είναι πάντα ήρεμα τα πράγματα. Ανυπομονώ και εγώ να δω την αντίδραση του δικού μου πως θα είναι.

Ευη ο γιος σου νομίζω ειναι 6 χρονων ;

κοριτσια μου επανηλθα!!! λοιπον λεω να γεννησω σε δημοσιο νοσοκομειο κι οποιο εφημερευει, ελπιζω το ιπποκρατειο μια που με παρακολουθουν εκει....αυριο που θα παω και εφημερευει ελπιζω να μεινω, παντως εγω συνεχιζω και εχω πετρωματα, οχι οπως εχθες αλλα εχω, ελπιζω αυριο να δειξει κατι ωστε να με κρατησουν και βλεπουμε....

θα ενημερωσω εννοειται!!!

τωρα αν δεν με κρατησουν και ο γιατρος μου με κρατησει αυριο στην κλινικη τι να πω;;;

παντως εμενα η κολπικη για στρεπτοκοκο νομιζω τις πηρα την επομενη μερα αλλα πηγα στην περιοχη μου που δεν εχει πολυ κοσμο και τις εκανα τις εξετασεις!! οποτε δεν πιανεται.... και ευτυχως πηρα δειγμα μονη μου απο το να μου παιρνει η μικροβιολογος....οπως και να χει καλα αποτελεσματα μεσα σ ολα εγινε κι αυτο....

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...