Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μανουλες Ιουνιου 2015

sangreluna

Recommended Posts

καλημερα κοριτσια!!! τι κανετε;;;

οπως καταλαβατε ενα ακομη βραδυ περασε και ειμαστε ακομα 2 σε 1!!! ειχα συσπασεις για κανενα τριωρο, μετα κοιμηθηκα ενιωσα και στον υπνο μου κατι πετρωματα αλλα χωρις να με ανυσηχησουν....τι να πω;; το μωρο ξερει καλυτερα!!!

τωρα ετοιμαζομαι για την κλασικη επισκεψη στο νοσοκομειο και μετα καφε με την Δημητρα!!! αν εφημερευε θα ειχα ελπιδες να με κρατησουν ....αντε να δουμε τι θα πουν και αυτοι....

kirtiblue αν δεν νιωθεις καλα μην ζοριζεις τον εαυτο σου, και αυριο μερα ειναι!!!! χαλαρωσε και κανε τα απολυτως απαραιτητα!!! οπως το μαγειρεμα...

ζουζου πως ηταν η νυχτα;; καταφερες να κοιμηθεις;; εγω στριφογυρισμα!!!

απο την Σαγκρε δεν ειχαμε τιποτα ε;; μαλλον θα γεννησε, αντε ανυπομονω να μαθω!!!

και ανυσηχω για την Νικηαντωνια!! μακαρι να ναι ολα καλα, ας μπει ρε γμτ να μας πει....μαλλον δεν προλαβαινει....

θα τα πουμε το μεσημερακι!!! σας φιλω!!!

Δημητρα σου ρχομαι!!!

καλημερα mama!

Αχ και ελεγα μηπως καιιιι.....!!!!!!!!!!αντε καλο καφε!!!!!!!!!!

Παραδοξο αλλα κοιμηθηκα μια χαρα και σημερα!Και εγω ανησυχω που δεν εχουμε νεα απο νικη αντωνια!Θελω να πιστευω οτι ολα ειναι καλα και δεν μπορει απλα να μπει.

Sangreeeeee που εισαι κοπελα μου??????????Αχ δεν θα μαθουμε????????

BXYXp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα βρε μαμα!

Ρε συ πες το στο γιατρό σου αυτο με τα πετρώματα..το 3ωρο ειναι πολυ...ήταν κανονικές συσπασεις με ακρίβεια χρόνου; Πες το σημερα στο νοσοκομείο που θα πας! Άντε κ περιμένουμε τα νέα σου..

Καλές εξετάσεις zzouzou !

Εγω θα χω νέα το βραδυ η μπορεί Και αύριο το πρωί γιατί μπορεί να με βγάλει ο άντρας μου οξο σημερα μετα τα μαθήματα!!

Κ εγω ανησυχώ για τη νικηαντωνια...ελπίζω να ναι ολα καλα κ όντως να μην προλαβαίνει...μακάρι να μπει σύντομα να μας πει..

ΕΕεεε η Sangre νομιζω κρατάει ἀγκαλὰ το 2 μαγκάκι της! Δε μπορεί!!!

Κοριτσια καλημερα! Χάθηκε η Σαγκρε; Μάλλον γεννάει! Άντε κουμπαρα με το καλο! Ολα να πανε καλα για σένα κ το αγορι σου! Περιμένουμε με ανυπομονησία τα νέα σας!

Μαμα κ εσένα έτοιμη σε βλέπω!

hBdsp2.pngh9oap1.pngWRnvp2.png

καλημερα κοριτσια!! πως ειστε σημερα?? εδω εισαι ακομα βρε mama?? αντε καλο καφεδακι!! η sangre δεν μπορει θα γεννησε!! ολα να πηγαν καλα!!! εγω περιμενω την πεθερα μου το απογευμα και κανω φασινα, εφτιαξα και το παστιτσιο!!

Τι εγινε κοιλιτσες???Πολυ ησυχια σημερα...ολες για καφε?????

Πηγα για τις εξετασεις...την αλλη πεμπτη τα αποτελεσματα...πρωι πρωι να ανοιγεις ποδια ειναι φοβερη αισθηση!:oops:

Πρωι πρωι να σκας 60αρες!!!!!!:twisted:

Κανενα νεο απο sangre??????????dimitra & mama μαλλον θα απολαμβανουν καφεδακι...περιμενω τα νεα σας!

constanda πως εισαι εσυ??????ολα καλα??Μην ξεπατωθεις...οσα βλεπει η πεθερα κοπελια!

Kitriblue ευχομαι να ακουσεις καλα νεα απο γιατρο!

BXYXp3.png

Διαφημίσεις

Διάβασα λιγο το βιβλιο μου, σιδέρωσα κ τώρα σιδερώνω..

Καλα αποτελεςματα zzouzou!!

Τελικά σου έβαλε διαςτολεα; Γιατί πλήρωσες; Δε στις έγραψε ο γιατρός;;

Ρε κοριτςια απο χτες το βραδυ εχω μια γεύση στο λαιμό οτι μου ανεβαίνει το καυστικό γρ αστρικό υγρό απο το στομάχι πανω...κ καίγομαι , σαν καούρα αλλα στο λαιμό...τι ειναι αυτο πάλι...το νοιώσει καμια..κ απο στομάχι χάλια...

Ναι μαμα κ Δήμητρα απολαμβάνουν καφε..

Constadan πραγματικά όσα βλέπει η πεθερά!!

Kidenio τι κανεις;;;;

Διάβασα λιγο το βιβλιο μου, σιδέρωσα κ τώρα σιδερώνω..

Καλα αποτελεςματα zzouzou!!

Τελικά σου έβαλε διαςτολεα; Γιατί πλήρωσες; Δε στις έγραψε ο γιατρός;;

Ρε κοριτςια απο χτες το βραδυ εχω μια γεύση στο λαιμό οτι μου ανεβαίνει το καυστικό γρ αστρικό υγρό απο το στομάχι πανω...κ καίγομαι , σαν καούρα αλλα στο λαιμό...τι ειναι αυτο πάλι...το νοιώσει καμια..κ απο στομάχι χάλια...

Ναι μαμα κ Δήμητρα απολαμβάνουν καφε..

Constadan πραγματικά όσα βλέπει η πεθερά!!

Kidenio τι κανεις;;;;

Ευχαριστω κοριτσι.Ο γιατρος μου τις γραφει αλλα δεν ειμαστε στον εοππυ και τις πληρωνω κανονικα και μετα παιρνω τα χρηματα απο την αεροπορια οποτε τα στελνουν δηλαδη.Αυτο το εχω και εγω καποιες στιγμες μεσα στην μερα...κατι τρως και σου προκαλει καουρα.

BXYXp3.png

Γειά σας κοριτσάκια! Ησυχία σήμερα! Kitriblue αυτό με το κάψιμο στο λαιμό το παθαίνω κι εγώ! Δεν έχω χειρότερο! Πολλές φορές το παθαίνω και στον ύπνο μου και νομίζω πως πνίγομαι! Δεν ξέρω τι να κάνω για να ηρεμεί! Μήπως έχει να κάνει με το τι έχουμε φάει! Ανεβαίνει η θερμοκρασία άκουσα 35-36 βαθμούς, θα λιώσουμε λέτε????? Μωρέ σήμερα έχω αρκετές ζαλαδες και ατονία! Γιατί; κανα νέο από τις ετοιμογεννες;

Ευχαριστω κοριτσι.Ο γιατρος μου τις γραφει αλλα δεν ειμαστε στον εοππυ και τις πληρωνω κανονικα και μετα παιρνω τα χρηματα απο την αεροπορια οποτε τα στελνουν δηλαδη.Αυτο το εχω και εγω καποιες στιγμες μεσα στην μερα...κατι τρως και σου προκαλει καουρα.

Ααα μάλιστα ...έτσι θα κάνω κ εγω μετα απο κανα χρόνο που θα μου κοπεί ο ΕΟπυ...κ να σου πω μετα απο ποσό καιρό τα παίρνεις τα χρήματα;;; Κ με τα φάρμακα το ίδιο;; Πληρώνεις όλο το ποσό κ στα δίνουν μετα πίσω;;; Κ μετα απο ποσό καιρό;;

Γειά σας κοριτσάκια! Ησυχία σήμερα! Kitriblue αυτό με το κάψιμο στο λαιμό το παθαίνω κι εγώ! Δεν έχω χειρότερο! Πολλές φορές το παθαίνω και στον ύπνο μου και νομίζω πως πνίγομαι! Δεν ξέρω τι να κάνω για να ηρεμεί! Μήπως έχει να κάνει με το τι έχουμε φάει! Ανεβαίνει η θερμοκρασία άκουσα 35-36 βαθμούς, θα λιώσουμε λέτε????? Μωρέ σήμερα έχω αρκετές ζαλαδες και ατονία! Γιατί; κανα νέο από τις ετοιμογεννες;

Αυτο ακριβώς! Κ εγω στον ύπνο μου το παθαίνω...δε ξέρω μάλλον κατι που τρώμε...εγω πάντως τσέκαρα εχτες κ ειχα πιει γάλα...τι να πω.. Κ εγω έτσι νοιωθω σημερα ατονία...άμα ανεβεί κ η θερμοκρασία θα λιωσουμεεεεε.

Πως είσαι εσυ;;; Καμάρι σύσπαση κάτι;; Γιατρό ποτε εχεις;

Διαφημίσεις

Ααα μάλιστα ...έτσι θα κάνω κ εγω μετα απο κανα χρόνο που θα μου κοπεί ο ΕΟπυ...κ να σου πω μετα απο ποσό καιρό τα παίρνεις τα χρήματα;;; Κ με τα φάρμακα το ίδιο;; Πληρώνεις όλο το ποσό κ στα δίνουν μετα πίσω;;; Κ μετα απο ποσό καιρό;;

αρκετο!!!!!μετα απο κανα 2-3 σιγουρα!!!!!!!!!!!!Οχι τα φαρμακα αν βρεις συμβεβλημενο δεν πληρωνεις...αν δεν βρεις παιρνεις απο το οικονομικο τα χρηματα πισω.Πληρωνω ολο το ποσο και σου δινουν καποιο ποσο πισω!

BXYXp3.png

γεια σας κοριτσακια!!! εχει καμια ωρα που το διαλυσαμε, ε μεχρι να ρθω και μεχρι να φαω..... ο καφες μας τελειος!!!! κριμα που ολες ειστε μακρια, θα καναμε ωραιες συναντησεις!!! και πολυ γελιο!!! παντως εμεις καθομαστε αρκετα και δεν σταματαμε να μιλαμε!!!!! Δημητρα τα τυροπιτακια τελεια!!!! φανταζομαι αν σου πετυχαινε η συνταγη!!!! δεν ξερω πως σου βγηκαν την προηγουμενηφορα που τα κανες παντως εμενα μ αρεσαν πολυ!!!ω μπραβο!!!

λοιπον στο δημοσιο νοσοκομειο ειναι λιγο οτι να ναι να πω;; τα ζωα μου αργα να πω;;; τελος παντων αν δεν ρωτουσα με την απορια θα μουν!!! τελικα μου δινουν 5 μερες παραταση!!! δηλαδη μεχρι τεταρτη και μετα προκληση!!! ειπα και για τις συσπασεις δεν εδειξε ιδιαιτερο ενδαιφερον....τελος παντων αυριο πουρνο πουρνο παω στο νοσοκομειο για καρδιοτοκογραφο και ισως και εξεταση απο κατω:? τι να κανουμε εδω που φτασαμε... ελπιζω μια που εφημερευει να με κρατησουν κιολας!!! θα σας ενημερωσω απο το κινητο....προς το παρον κατι μικρες συσπασουλες υπαρχουν και ελπιζω να κρατηθει η μπεμπα μεχρι αυριο και να τα δωσει ολα αυριο που εφημερευει το νοσοκομειο που θελω να γεννησω!!! (ιπποκρατειο)

Ζουζου πονεσες στην κολπικη εξεταση;;; και γιατι τοσο αργα τα αποτελεσματα;; ελπιζω να βγουν καλα

yk1yp3.png

λοιπον απο Σαγκρε τιποτα ε;; ουτε απο Νικηαντωνια;; υπομονη....

kirtiblue αυτο που περιγραφεις μου κανει για γαστροοισοφαγικη παλινδρομηση, και εν οψη εγκυμοσυνη ο σφικτηρας στον λαιμο μας χαλαρωνει και επιτρεπει τις τροφες και τα υγρα κυριως απο το στομαχι να επιστρεψουν ειδικα τωρα που το στομαχι μας εχει πιεστει και εχει παει προς τα πανω επειδη πιεζει το μωρο , επειδη τα γαστρικα υγρα ειναι καυστικα και μπορει να σου δημιουργησουν προβλημα, ρωτα τον γιατρο σου να σου δωσει κατι για το στομαχι (εμενα μου επιτρεπει 2 ζαντακ την μερα) και αποφυγε να τρως αργα και βαρια και υγρες τροφες!!! και φυσικα υπομονη....

yk1yp3.png

επισης αυτη η ατονια παιζει να ναι απο την πιεση, τσεκαρε το!!! και απο την ζεστη!!! αν και η θερμοκρασια δεν ανεβηκε στα υψη , παρολα αυτα εχει ζεστη και δεν ξερω για σας αλλα εγω ζεσταινομαι!!!!!

yk1yp3.png

Λοιπον κοριτσια θα μας διωξουν καμια μερατο καφε που παμε με mama....με τις ωρες λιωνουμε...οντως κριμα που δεν ειμαστε κοντα!!! Δεν σταματάμε την παρλα...νομιζω δεν υπαρχει κανεις που να μπορει να σε καταλαβει περισσοτερο από καποιον που περναει την ιδια φαση με σενα...mama με τον καλο τον λογο...μολις ξεμυτισετε με τη μπεμπουλα θα πιουμε καφε στο μπαλκονι να τα χω ζεστα κ φρεσκα τα τυροπιτακια!!! kitriblue εμενα σε μεγαλες καουρες μου συμβαινει αυτό..προς στιγμην δεν εχω παρει καποιο φαρμακο αλλα υπαρχουν ωρες που δεν παλευεται... αχ απόγευμα εχω γιατρο...για να δουμε θα πει τιποτα η παλι ετσι θα με αφησει...?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...