Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μανουλες Ιουνιου 2015

sangreluna

Recommended Posts

ΠΕΣ ΜΟΥ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΛΑΚΑ!!!!!!!!!!!!!!!!:shock::shock:

Ελα τωρα αστειακι ειναι ετσι??????χαχαχχαχαχα..αντε ρεεεεε παλαμη!

Τα 4 απο τα πέντε σίγουρα σε λεω!!!! Άσε με μη το σκέφτομαι..πάμε αναπνοές να μην ανχωθούμε εκεινη την ώρα ...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

:shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock:

ελατε ρε κοριτσια πως θα μπει...εχω λεπτεπιλεπτο γατακι!!!!!!!!!δεν παιζει!θα μας ακουσει ολο το τετραγωνο.Συμπεθερα δεν αγχωθηκα απλα τα εκανα πανω μου!!!!!!!!!!!!!

Λεπτεπίλεπτο γατάκι ;; Ήρθε η ώρα να γίνεις γατονι!!! Χαχαχαχαχαχα

Αναπνοή ..εκπνοή...

συμπεθερα σκεψου οτι θα βγει ολοκληρο μωρο απο το λεπτεπιλεπτο γατακι σου!!!! ε και καλα αν δεν χωραει, θα βαλει πιο λιγα....χαχα

kirtiblue φανταζομαι θα το καταλαβεις απο την θερμοκρασια που θα χει αλλα και απο την μυρωδια, η μαια ειπε οτι μυριζει σαν το σπερμα.....

μια φιλη μου πηγε για κατουρημα και λεει εκιε που κατουρουσα ε τελειωσα και ακουγα να συνεχιζει να τρεχει και λεει τι στο καλο και μετα καταλαβε οτι ηταν απο το σπασιμο νερων!!! χαχα ουτε καν σφουγγαριστρα εβγαλε!!!! μην ανυσηχεις πιστευω οτι θα το καταλαβεις!!! και αστους να λενε τους αντρες!!! εκ του ασφαλους κι εγω μια χαρα γελαω!!!!

εγω παλι τις τελευταιες μερες οπου και να παω βολτα σκεφτομαι αν θα σπασουν τα νερα οτι θα ντραπω πολυ και πως θα τα καθαρισω....και μετα λεω θα εχουν να το λενε οτι σημερα μιας κοπελας της σπασαν τα νερα!!!

yk1yp3.png

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα με κανατε και γελασα ρε κοριτσια.

Το θεμα ειναι αλλο να βγει κατι και αλλο να μπει!!!!!Τον κοβω να τρωει κλωτσα!!!!!!!!!!χιχιχιχιιχιχιχιχι

Θα ενημερωσω τον συζυγο μεχρι την παρασκευη να βοηθησει λιγο μην πεθανω και απο τον πονω!

Κοριτσια απο sangre τιποτα??????????????????????????????

απο Νικηαντωνια κανα νεο???????????

BXYXp3.png

αααα ουτε μια ωρα δεν ελειψα και εχασα 2 σελιδες....mama αφου δεν εσπασαν ακομη τα νερα ας βραχουμε από τιποτα άλλο...μη αγχωνεσαι...τον βρεχω κι εγω τον κωλο αυριο για συμπαρασταση..επιπλέον ας μου σπασουν τα νερα κι ας είμαι και στη μεση του δρομου...καθολου δεν με απασχολει πραγματικα...είμαι σιγουρη ότι θα γεννησω πρωι...οσο κι αν θελω να γινει βραδυ..ολο οι συσπασεις πρωι με πιανουν...zouzou & Kitriblue Μην αγχωνεστε το γατακι θα γινει τιγρης και μετα παλι ραψιμο και νιαου γατακι παλι!!Σαν καινουριο... α mama ασε λιγο ανοιχτα τα παραθυρα να μην μυριζει με τοση ζεστη ειδικα...θα στεγνωσει στο πι &φι...παιδια μυριζομαι μαγκακι Νο2 σημεραααα ερχεται...

Διαφημίσεις

Μια χαρά mama να σου σπασουν τα νερά ενώ είσαι για κατούρημα! Όντως ουτε σφουγγαρίστρα!!! Όποτε θα το καταλάβω ... Οκ λοιπον..

Αχ παιδια να δε η Sangre γέννησε !! Δε μπορεί θα είχε μπει μεχρι τώρα!

Άντε να ακούσουμε για καινούριο μπεμπακι!!!!

με εχει φαει η αγωνια να μαθουμε νεα για την sangre!!!!!!!!Δεν μπορει αν ηταν θα ειχε μπει....αχ μακαρι να εχει το 2ο μαγκακι αγκαλιτσα της τωρα!!!!!!!!!!!!!

dimitra ας γινει οτι θελει το γατακι αλλα εχω την απορια πως μπορει να μπει το χερι του, δεν ειναι και το ευκολοτερο πραγμα!!!!!!!Φοβαμαι πως την καρατια παντως θα την φαει!

BXYXp3.png

Κορίτσια δεν γενναω ουτε και σήμερα έχω πετρωματα ανα 10 λεπτα περιπου αλλά όχι πόνους, για την Σαγκρε πιστεύω να γέννησε αλλιως κάτι θα έλεγε που πήγε στον γιατρό!!!

Εύχομαι να έχουμε ευχάριστα νέα το πρωι!!!

Προς το παρόν καληνύχτα και αν δεν καταφέρω να κοιμηθώ θα επανελθω....

yk1yp3.png

Κορίτσια δεν γενναω ουτε και σήμερα έχω πετρωματα ανα 10 λεπτα περιπου αλλά όχι πόνους, για την Σαγκρε πιστεύω να γέννησε αλλιως κάτι θα έλεγε που πήγε στον γιατρό!!!

Εύχομαι να έχουμε ευχάριστα νέα το πρωι!!!

Προς το παρόν καληνύχτα και αν δεν καταφέρω να κοιμηθώ θα επανελθω....

καληνυχτα!!!!!!!!Μακαρι να μαθουμε το πρωι για την sangre

BXYXp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!!

Λες να σπάσανε τα νερά της

Μαμάς ??? συνήθως ειναι πρωινή πρωινή εκεινη!!! Λέτε να χουμε νέα σημερα για εναν μπεμπακο κ μια μπεμπουλα;;;;;;

Πάντως τα πετρώματα που είχε η μαμα χωρίς πόνους ειναι σημάδι γεννας...μας είχε πει η μαία οτι δεν ειναι απαραίτητο να πονάς κιόλας στην αρχή...

Για να δούμε..

Εγω ξεράθηκα εχτες σα το βόδι!!

Σημερα δεν εχει βόλτα εχει δουλειές στο σπιτι ! Αν κ δε νοιωθω κ πολυ στα σόι μου σημερα...πολυ χάλια στομάχι κ τουαλέτα ρε κοριτςια εδώ κ μια βδομάδα παω με ευκοίλια συγνώμη κιόλας....

Για να δούμε σημερα το απόγευμα εχω γιατρό! Θα σας πω αν μου βάλει χέρι!!

καλημερα κοριτσια!!! τι κανετε;;;

οπως καταλαβατε ενα ακομη βραδυ περασε και ειμαστε ακομα 2 σε 1!!! ειχα συσπασεις για κανενα τριωρο, μετα κοιμηθηκα ενιωσα και στον υπνο μου κατι πετρωματα αλλα χωρις να με ανυσηχησουν....τι να πω;; το μωρο ξερει καλυτερα!!!

τωρα ετοιμαζομαι για την κλασικη επισκεψη στο νοσοκομειο και μετα καφε με την Δημητρα!!! αν εφημερευε θα ειχα ελπιδες να με κρατησουν ....αντε να δουμε τι θα πουν και αυτοι....

kirtiblue αν δεν νιωθεις καλα μην ζοριζεις τον εαυτο σου, και αυριο μερα ειναι!!!! χαλαρωσε και κανε τα απολυτως απαραιτητα!!! οπως το μαγειρεμα...

ζουζου πως ηταν η νυχτα;; καταφερες να κοιμηθεις;; εγω στριφογυρισμα!!!

απο την Σαγκρε δεν ειχαμε τιποτα ε;; μαλλον θα γεννησε, αντε ανυπομονω να μαθω!!!

και ανυσηχω για την Νικηαντωνια!! μακαρι να ναι ολα καλα, ας μπει ρε γμτ να μας πει....μαλλον δεν προλαβαινει....

θα τα πουμε το μεσημερακι!!! σας φιλω!!!

Δημητρα σου ρχομαι!!!

yk1yp3.png

Καλημέρα!!!

Λες να σπάσανε τα νερά της

Μαμάς ??? συνήθως ειναι πρωινή πρωινή εκεινη!!! Λέτε να χουμε νέα σημερα για εναν μπεμπακο κ μια μπεμπουλα;;;;;;

Πάντως τα πετρώματα που είχε η μαμα χωρίς πόνους ειναι σημάδι γεννας...μας είχε πει η μαία οτι δεν ειναι απαραίτητο να πονάς κιόλας στην αρχή...

Για να δούμε..

Εγω ξεράθηκα εχτες σα το βόδι!!

Σημερα δεν εχει βόλτα εχει δουλειές στο σπιτι ! Αν κ δε νοιωθω κ πολυ στα σόι μου σημερα...πολυ χάλια στομάχι κ τουαλέτα ρε κοριτςια εδώ κ μια βδομάδα παω με ευκοίλια συγνώμη κιόλας....

Για να δούμε σημερα το απόγευμα εχω γιατρό! Θα σας πω αν μου βάλει χέρι!!

καλημερα kitriblue

Λες να εχουμε τιποτα????Και εγω περιμενα να την δω μεσα...συνηθως τετοια ωρα ειναι.Μακαρι!!!!!!

Για την τουαλετα και εγω τα ιδια και απο οτι ξερω και απο τα κοριτσια ειναι προεορτια, μαλλον εχει κατεβει το μωρακι σου και σενα και διευκολυνει την κατασταση.

Εγω εχω ραντεβου στις 11 για κολπικη καλλιεργεια και γενικη αιματος.

Ωραια θα περιμενω νεα....και σχετικα με το χερι!Ωχ παναγια μου!!!!!

BXYXp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...