Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μανουλες Ιουνιου 2015

sangreluna

Recommended Posts

λοιπον το αυτοκινητο ετοιμο, τον βρεγμενο κωλο δεν τον γλιτωνω.....παρηγγειλα και παγωτακι και περιμενω.....

η συχνοτητα και ο πονος δεν αυξηθηκαν οποτε βλεπουμε....

Ζουζου τι νομιζες για το πλιε;;;

το δαχτυλο που εχουμε να φαμε γενικα μεχρι να γεννησουμε δεν λεγεται οποτε υπομονη....

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

costandan μην αγχωνεσαι πανω απο ολα η ασφαλεια του μωρου και της μαμας αν και ειναι νωρις να το δεσουμε κομπο!!!

οτι ειναι να γινει θα γινει, δεν υπαρχει λογος να αγχωνεσαι απο τωρα!!!

yk1yp3.png

λοιπον το αυτοκινητο ετοιμο, τον βρεγμενο κωλο δεν τον γλιτωνω.....παρηγγειλα και παγωτακι και περιμενω.....

η συχνοτητα και ο πονος δεν αυξηθηκαν οποτε βλεπουμε....

Ζουζου τι νομιζες για το πλιε;;;

το δαχτυλο που εχουμε να φαμε γενικα μεχρι να γεννησουμε δεν λεγεται οποτε υπομονη....

το πλιε νομιζα οτι εννουσατε κατι και το λεγατε εν συντομογραφεια.....ξανθια παιδι μου!ξανθια!Μπραβο ετσι να μου την γλυκανεις!Εαν γινει κατι το βραδυ που το ευχομαι εαν προλαβεις μπες και γραψε ενα απλο γενναω....λογικα σημερα θα ξενυχτισω με τοσο υπνο που εριξα και το μεσημερι.Αχχχχ μακαρι να γενναει η sangre!!!!!!!!αχ βουρκωσα

BXYXp3.png

μακαρι να γεννησω τοσο γρηγορα που να μην προλαβω να μπω!!! μην ανυσηχεις θα κανω μπανακι θα μπω για ανακοινωθεν και μετα νοσοκομειο, παντως κι εγω εριξα πολυ υπνο και με βλεπω κι εγω να βρυκολακιαζω, θα μπω μπας και σε βρω

yk1yp3.png

μακαρι να γεννησω τοσο γρηγορα που να μην προλαβω να μπω!!! μην ανυσηχεις θα κανω μπανακι θα μπω για ανακοινωθεν και μετα νοσοκομειο, παντως κι εγω εριξα πολυ υπνο και με βλεπω κι εγω να βρυκολακιαζω, θα μπω μπας και σε βρω

μακαρι!!!!!!αν ειναι να γεννησεις γρηγορα ας το μαθω και αυριο το πρωι! Λογικα εδω θα ειμαι...εχει και μια ζεστη σημερα, μουσκεμα εγινα θα μπω για μπανιο

BXYXp3.png

Διαφημίσεις

mama82 Γεια σου εγώ ανήκω στις μανούλες Ιανουαρίου του '15 αλλά διαβάζω με κομμένη την ανάσα το thread σας και είπα να σου γράψω εμένα οι πόνοι με έπιασαν στις 2.30 την νύχτα και ήταν κάθε 10 λεπτά το αργότερο όταν έφτασα το πρωί 9.30 στο μαιευτήριο (στο Μητέρα γέννησα) οι πόνοι είχαν φτάσει τα 5-6 λεπτά και είχα διαστολή 5. Και σε πληροφορώ την τελευταία φορά που είχα πάει στο γιατρό μου λέει το παιδί είναι ψηλά δεν γεννάς αν δεν περάσει μια εβδομάδα αυτό μου το είπε Πέμπτη και την ερχόμενη Τρίτη (σε 4 μέρες δλδ) με έπιασαν οι πόνοι και γέννησα το μεσημέρι της Τρίτης. Εγώ όμως είχα και κόκκινη βλέννα. Θα καταλάβεις ότι γεννάς αν και εφόσον το υπογραμμίζω οι πόνοι σου δεν αντέχονται την ώρα που σου έρχονται δηλαδή και αν είναι περιοδικοί ή αν σου σπάσουν τα νερά (και μιλάμε να γίνεις παπί κανονικό). Με όποιο τρόπο κι αν γεννήσεις σου εύχομαι ολόψυχα να γνωρίσεις επιτέλους την κόρη σου και να γεννηθείς και εσύ ξανά μαζί της ναι ναι δεν είμαι μελό την στιγμή που θα την πρωτοαντικρύσεις θα γεννηθείς πάλι θα είσαι μια καινούρια mama82 για ό,τι θες εδώ είμαι και στις υπόλοιπες κοπέλες εύχομαι γρήγορα να συναντήσετε τους συγκάτοικους σας :rolleyes:

J8ejp3.png

xoM3p3.png

526437xvildghyb3.gif

zουζου κι εγω μολις βγηκα απο το μπανιο και προλαβα και τσακισα και το παγωτο μου!!! μαλλον θα ειμαι κι εγω εδω οποτε θα τα πουμε και αργοτερα!!!

einsegnante σε ευχαριστω πολυ!!!! με συγκινησες!!! αυτο περιμενουμε ολες!!! την μεγαλη στιγμη, που θα αντικρυσουμε τα μωρακια μας!!! πραγματικα παντα ελεγα οτι χαιρομαι που ειμαι γυναικα (περα απο ολα υτα αλλα) γιατι ειναι το μεγαλυτερο πραγμα στον κοσμο να μπορεις να ζησεις την εγκυμοσυνη παρολες τις δυσκολιες της και να γεννησω!!! κι οπως λεει και μια φιλη μου, εμεις δημιουργουμε ζωη!!!!

yk1yp3.png

εμενα θα με κοιτακει ο γιατρος την επομενη παρασκευη που εχω ραντεβου...με ενημερωσε απο τωρα!Παντως εμενα με ψηλαφισε και η μαια και ο γιατρος στην κοιλια για να δουν ποσο χαμηλα ειναι το κεφαλακι του.Λογικα να τυχει κατι μεχρι την αλλη παρασκευη δεν νομιζω αρα το δαχτυλακι θα το φαω στην μαπα.ωραιαααααααααααααααα!!!!!!

Δαχτυλάκι δε το λες.... Πες το χέρι μια παλάμη νααααα να σαι μέσα....

Κ μετα σου λένε οι άντρες μας , όχι δε θελω , καλε μη, θα σε πονέσω,...πφφφφφ

Μια δουλεια ειναι να κάνουν κ κοτ κοτ κοτ

kirtiblue ασε δεν βγαζεις ακρη!!!

σημειωτεον: ο αντρας μου ηρθε ευχαριστημενος μεν απο το πλυσιμο του αυτοκινητου, βρεγμενος δε......

αυριο κωλος βρεγμενος....σιγουρα.....

yk1yp3.png

Enseignate πολυ συγκινητικό το μην. Σου! Άντε με το καλο κ εσυ στο δεύτερο μπεμπακι απ οτι κατάλαβα!!! Ακούς Constadan ???? μην ανχωνεσαι για μισή στροφή!!! Κ τελευταία στιγμή γίνονται!!!

Διαφημίσεις

Δαχτυλάκι δε το λες.... Πες το χέρι μια παλάμη νααααα να σαι μέσα....

Κ μετα σου λένε οι άντρες μας , όχι δε θελω , καλε μη, θα σε πονέσω,...πφφφφφ

Μια δουλεια ειναι να κάνουν κ κοτ κοτ κοτ

ΠΕΣ ΜΟΥ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΛΑΚΑ!!!!!!!!!!!!!!!!:shock::shock:

Ελα τωρα αστειακι ειναι ετσι??????χαχαχχαχαχα..αντε ρεεεεε παλαμη!

BXYXp3.png

κοιτα παλαμη δεν το λες αλλα ολα τα δαχτυλα σιγουρα!!!

ελα ειναι κατι παραπανω απο την ψηλαφιση που σου κανει οταν ελεγχει οωθηκες κτλ....μην αγχωνεσαι συμπεθερα!!!

yk1yp3.png

kirtiblue ασε δεν βγαζεις ακρη!!!

σημειωτεον: ο αντρας μου ηρθε ευχαριστημενος μεν απο το πλυσιμο του αυτοκινητου, βρεγμενος δε......

αυριο κωλος βρεγμενος....σιγουρα.....

χαχαχαχαχαχαχαχχαχαχα...μ σε δουν στο νοσοκομειο με βρεγμενο κωλο και νομιζουν οτι εσπασαν τα νερα και σε τρεχουν χωρις λογο!

BXYXp3.png

Mama εγω έβαλα 2 πετσέτες θάλασσας κ ήμουν οκ. Κ το ειχα αφήσει στον ήλιο με λιγάκι τα παράθυρα ανοιχτά.,

Εντωμεταξύ εχτες την ώρα του ντους μου δημιουργήθηκε η εξής απορία...

Κ αν μου σπασουν τα νερά την ώρα που τρέχει το ντους πανω μου εγω θα το καταλάβω;;;

Το χω σημείωση ως ερώτηση στο γιατρό αύριο. Κ ξέρεις τι θα γινει θα γελάσει ο άντρας μου , θα χασκογελάσει κ ο γιατρός κ εγω θα τα πάρω στο κρανίο γιατί ειναι άντρες!!! Τους τα χω μαζεμένα...άσε θα ρωτησω τη μαία καλυτερα...απο το να εκνευρίσω..

κοιτα παλαμη δεν το λες αλλα ολα τα δαχτυλα σιγουρα!!!

ελα ειναι κατι παραπανω απο την ψηλαφιση που σου κανει οταν ελεγχει οωθηκες κτλ....μην αγχωνεσαι συμπεθερα!!!

:shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock:

ελατε ρε κοριτσια πως θα μπει...εχω λεπτεπιλεπτο γατακι!!!!!!!!!δεν παιζει!θα μας ακουσει ολο το τετραγωνο.Συμπεθερα δεν αγχωθηκα απλα τα εκανα πανω μου!!!!!!!!!!!!!

BXYXp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...