Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μανουλες Ιουνιου 2015

sangreluna

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

κορίτσια απορια...φιλη μου ειπε ότι όταν το μωρο εμπεδωθεί δεν απεχει πολύ ο τοκετος 2-3 μερες...ισχυει??? κι επισης πως διαπιστωνει ο γιατρος αν το μωρο εμπεδωθηκε? πρεπει να σε εξετασει κολπικα? ο δικος μου κολπικα δεν με εξετασε ακομη

Για το πόσες μέρες σου πέρνει να γεννήσεις δε ξέρω... Αλλα φαντάσου οτι στο ντόπλερ εμενα μου είπαν ξεκάθαρα οτι δεν εχει εμπεδωθεί αλλα κ ο γιατρός με το υπερηχογράφημα που κανει...κ η μαία την προηγούμενη εβδομάδα με μια ψηλάφηση στην κοιλιά μου είπε οτι δεν εχει εμπεδωθεί ακόμα...οποτε φαντάζομαι οτι το χέρι στο βάζει ο γιατρός για να δει καθαρά τον τράχηλο...την εμπέδωση τη βλέπει κ απο το υπερηχογράφημα μάλλον...

παντως κοριτσια εχει καμια ωρα που εχω συσπασεις-πετρωματα ομως και χαλαρα πονους περιοδου!!! μην το δεσετε κομπο απλα το αναφερω.....

Ζουζου απο μπαλετο....πλιε!!! χαχα

kirtiblue δεν πειραζει κανε εσυ τις ασκησεις σου και μετα αστον να παρακαλαει...χαχα

ελα mama δωσεεεεεεε κοριτσι μου...αντε μακαρι να συνεχιστουν...εγω αν με πιανουν συσπασεις περπαταω γιατι όταν καθομαι σταματάνε..οποτε ξεκιναω τα πανω κατω και λεω ελα μπεμπα σπασε τα νερααα...δεν ξερω αν πιανει αλλα η ξανθια μου ριζα ετσι σκέφτεται...

ευχαριστω για την συμπαρασταση κοριτσια γιατι στεναχωρηθηκα αρκετα!! ζουζου μπορεις να κανεις φυσιολογικο τοκετο αλλα μου ειπε πως ειναι πολυ πιο αργος και επιπονος απο το να ειχε την σωστη θεση!! και μπορει λεει να προσπαθησει να την γυρισει με την βοηθεια της βεντουζας αλλα εγω την βεντουζα την τρεμω δεν θελω. το μονο που μπορω να κανω ειναι να ελπιζω μηπως και γυρισει! εχω χρονο ακομα!! μου ειπε οτι ακομα και την ωρα του τοκετου μπορει να γυρισει, θα την δει και αν εχει παρει εστω την μιση στροφη θα παμε για φ.τ. διοτι ειναι πολλες η πιθανοτητες την ωρα της εξοδου να γυρισει αν ομως ειναι εντελως γυρισμενη μπροστα θα παμε για καισαρικη γιατι το πιθανοτερο ειναι να σφηνωσει... ουφ πολλα ειπα...

Διαφημίσεις

παντως κοριτσια εχει καμια ωρα που εχω συσπασεις-πετρωματα ομως και χαλαρα πονους περιοδου!!! μην το δεσετε κομπο απλα το αναφερω.....

Ζουζου απο μπαλετο....πλιε!!! χαχα

kirtiblue δεν πειραζει κανε εσυ τις ασκησεις σου και μετα αστον να παρακαλαει...χαχα

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχ...νομιζα οτι εννοουσατε κατι αλλο!χαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχ

Κοριτσι μου!!!!!!!!!Συμπεθερα μου!!!!!!!!Φαε παγωτακι εσυ μηπως και την γλυκανεις την τσουπρα....αντε καλο κοριτσι εσυ!Αναμενω ενημερωση παρακαλω!!!!!!

BXYXp3.png

ευχαριστω για την συμπαρασταση κοριτσια γιατι στεναχωρηθηκα αρκετα!! ζουζου μπορεις να κανεις φυσιολογικο τοκετο αλλα μου ειπε πως ειναι πολυ πιο αργος και επιπονος απο το να ειχε την σωστη θεση!! και μπορει λεει να προσπαθησει να την γυρισει με την βοηθεια της βεντουζας αλλα εγω την βεντουζα την τρεμω δεν θελω. το μονο που μπορω να κανω ειναι να ελπιζω μηπως και γυρισει! εχω χρονο ακομα!! μου ειπε οτι ακομα και την ωρα του τοκετου μπορει να γυρισει, θα την δει και αν εχει παρει εστω την μιση στροφη θα παμε για φ.τ. διοτι ειναι πολλες η πιθανοτητες την ωρα της εξοδου να γυρισει αν ομως ειναι εντελως γυρισμενη μπροστα θα παμε για καισαρικη γιατι το πιθανοτερο ειναι να σφηνωσει... ουφ πολλα ειπα...

constandan γιατι κοριτσακι μου πρεπει όλα αυτά να τα συζητήσετε από τωρα και να σε αγχωνει...αφου εχεις χρονο...εδώ μωράκια με το κεφαλι πανω γυρνανε που δεν υπαρχει και πολυς χωρος πια εσυ φοβάσαι μιση στροφουλα???? ξεκινα τις σβουρες και θα γυρισει...μην αγχωνεσαι όλα θα πανε καλα!!!

ολα καλα θα πανε....εχεις πολυ χρονο ακομη...εξαλλου πλευτο αλλαζουν συνεχεια.Μην στεναχωριεσε!Ποτε εχεις παλι γιατρο?

BXYXp3.png

Διαφημίσεις

κοριτσια και χθες ειχα τα ιδια και προχθες!!! οποτε δεν εχω ελπιδες .....γι αυτο σας εγραψα κιολας μην περιμενετε, αν δω οτι γινονται πιο εντονα κτλ θα σας πω, μακαρι να ρχεται......

παντως ρε κοριτσια εγω τον δικο μου γιατρο οταν τον ρωτησα να μου πει αν κατεβηκε το μωρο η γενικα σε ποια φαση ειναι μου ειπε οτι μονο αν με δει απο κατω θα μπορει να μου πει, και το ιδιο ειπε και ο γιατρος σε μια φιλη μου που εχει μια βδομαδα διαφορα, και μαλιστα οταν την εξετασε της ειχε πει 30% κατεβηκε....επισης και η Σαγκρε ποθυ πηγε την ειδε απο κατω και τις ειπε και για τον τραχηλο....δεν ξερω....θα ρωτησουμε τους φωστηρες του νοσοκομειου αυριο!!! αντε να δουμε τι θα μας πουν ....μονο στα ματια μας κοιτανε....

costandan κι εγω ετσι ξερω οτι το παιδι γυρναει και κατα την εξοδο, μην σκας!!! θα το δειτε οταν ερθει η ωρα, επισης αυτο το λεω για ολες μας εμαθα οτι οσο αγχωνομαστε εκκρινουμε ορμονες και δυσκολευουμε τον τοκετο και το μωρο ανεβαινει στην κοιλια!!! οποτε ηρεμια και υπομονη....

yk1yp3.png

Κορίτσια, σας διαβάζουμε με την ανάσα κομμένη μέχρι να γεννήσετε και έχω πεθάνει στα γέλια με τα πλιέ και το σεξοκυνήγι! χαχαχα

Εγώ είμαι από τις Μανούλες Σεπτεμβρίου και ο σύνδεσμος με τη Σάνγκρε (σαν κατάσκοπος νιώθω!). Δεν με ενημέρωσε, οπότε λογικά δε γεννάει ακόμη!

Πάντως να σας ευχηθώ όλες καλή λευτεριά (τι ευχή!) και με έναν πόνο!

tt1e3

γεια σου Didi89 και με το καλο και το δικο σου το μπεμπακι!!!

μπραβο την Σαγκρε εβαλε αντιπροσωπους!!! αντε να δουμε , μακαρι...

παντως την ευχη καλη λευτερια πραγματικα ισχυει!!!! τα μωρακια μας οσο και να τα αγαπαμε να ατ θελουμε και να τα περιμενουμε με αγωνια και φυσικα χαλαλι τους, εχουν κανει καταληψη στο σωμα μας!!! θα το δειτε και εσεις ειδικα τον τελευταιο μηνα!!!

αντε κξαλη λευτερια και μ εναν πονο σε ολες!!!! χαχα

μην ξεχασετε να ενημερωσετε για την Σαγκρε!!! και ευχαριστουμε!!!

yk1yp3.png

εμενα θα με κοιτακει ο γιατρος την επομενη παρασκευη που εχω ραντεβου...με ενημερωσε απο τωρα!Παντως εμενα με ψηλαφισε και η μαια και ο γιατρος στην κοιλια για να δουν ποσο χαμηλα ειναι το κεφαλακι του.Λογικα να τυχει κατι μεχρι την αλλη παρασκευη δεν νομιζω αρα το δαχτυλακι θα το φαω στην μαπα.ωραιαααααααααααααααα!!!!!!

BXYXp3.png

να σου πω δημητρα εγω απο το αγχος μου της εκανα ενα σωρο ερωτησεις!! το πιο σωστο βεβαια ειναι να χαλαρωσω και να δω τι σχεδια εχει η μπεμπα!! για να δει τον τραχηλο πρεπει να σε κοιταξει απο κατω και για να σου πει αν πλησιαζεις η οχι και αν εχεις διαστολη αλλα για την εμπεδωση δεν νομιζω πως χρειαζεται!!! μακαρι να την κρατησε ο γιατρος την sangre για γεννα!!!με το καλο!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...