Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Μανουλες Ιουνιου 2015

sangreluna

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Νια νομίζω το κέντρο για τον μη επεμβατικο προγεννητικο έλεγχο στην Κύπρο ειναι αυτο: www.nipd.com. Για το harmony τεστ που το στέλνουν στην Αμερική το κεντρο ειναι αυτο: www.ariosadx.com

hBdsp2.pngh9oap1.pngWRnvp2.png

Νια νομίζω το κέντρο για τον μη επεμβατικο προγεννητικο έλεγχο στην Κύπρο ειναι αυτο: www.nipd.com. Για το harmony τεστ που το στέλνουν στην Αμερική το κεντρο ειναι αυτο: www.ariosadx.com

Kidenio δεν το γνωρίζω αυτό το κέντρο αλήθεια! όντως όμως υπάρχει!

καλημέρα κορίτσια!! Παρασκευούλα σήμερα! ακόμα δεν ήρθα γραφείο και ανυπομονώ να πάω σπιτάκι μου.έχω ένα σωρό δουλειές να κάνω, την Κυριακή είναι τα γενέθλια του γιού μου και θα τα κάνουμε αύριο Σάββατο οπότε έχω ετοιμασίες!

τι κάνουν οι κοιλίτσες?

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

καλημέρα σε όλα τα κορίτσια. σήμερα πήγα και έκανα τις εξετάσεις του προγεννητικού ελπίζω όλα να είναι καλά...

la mare κορίτσι μου λυπάμαι πολύ! πάρε δύναμη από το παιδάκι σου και την επόμενη φορά όλα καλά θα πάνε!

μαμούλη mam2be καλώς ήρθατε στις μανούλες Ιουνίου!

Νία μου να το χαίρεσαι το αντράκι σου! γερό και καλότυχο να είναι!

kidenio,dimitra εσείς πως είστε?

sangreluna όλα καλά κορίτσι μου?

καλημέρα σε όλα τα κορίτσια. σήμερα πήγα και έκανα τις εξετάσεις του προγεννητικού ελπίζω όλα να είναι καλά...

la mare κορίτσι μου λυπάμαι πολύ! πάρε δύναμη από το παιδάκι σου και την επόμενη φορά όλα καλά θα πάνε!

μαμούλη mam2be καλώς ήρθατε στις μανούλες Ιουνίου!

Νία μου να το χαίρεσαι το αντράκι σου! γερό και καλότυχο να είναι!

kidenio,dimitra εσείς πως είστε?

sangreluna όλα καλά κορίτσι μου?

καλημερα cristab!! εκανες κιολας τις εξετασεις το προγεννητικου!! αντε με το καλο! δεν είναι λίγο νωρίς για προγεννητικό?

καλε όλες έχουν χαθεί! μπαίνω μόνη μου από το πρωί αλλά καμια δεν ειναι εδώ! μονη μου είμαι χαχαχα!

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια! Νια να σου ζήσει ο μικρούλης σου! Τι σύμπτωση κ εμένα εχει γενέθλια ο άντρας μου την Κυριακη!

Να ρωτήσω κάτι εσείς κολπικες εκκρισεις εχετε; Συγγνώμη αν γίνομαι αδιάκριτη απλα εγω πρέπει να αλλάζω εσώρουχο συνεχεια! Η γιατρός μου ειπε οτι ειναι φυσιολογικό κ οφείλεται στις ορμόνες.

Εγω εδώ περιμένω πως κ πως να περάσουν οι μερες για να πάμε Ελλαδα για τα Χριστούγεννα! Σημερα εχει λιακάδα αλλα πολυ κρύο!

hBdsp2.pngh9oap1.pngWRnvp2.png

καλημέρα Kidenio! ευχαριστώ παρα πολύ! να σου ζήσει κ εσένα ο άντρας σου!! πραγματικά τι σύμπτωση ε!!!:P

για να σου λύσω την απορία έχω και εγώ παρα πολλές κολπικές εκκρίσεις. κάποιες μέρες πολλές κάποιες μέρες πιο λίγες... φυσιολογικό ειναι ναι κ εγώ αυτό ξέρω!

μιας και ανάφερες τα χριστούγεννα kidenio! εσείς έχετε στολίσει;; μου φένεται λίγο νωρίς ακόμα αν και εδώ πολλοί είναι αυτοί που έχουν στολίσει..

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

καλημερα cristab!! εκανες κιολας τις εξετασεις το προγεννητικου!! αντε με το καλο! δεν είναι λίγο νωρίς για προγεννητικό?

καλε όλες έχουν χαθεί! μπαίνω μόνη μου από το πρωί αλλά καμια δεν ειναι εδώ! μονη μου είμαι χαχαχα!

και στην πρώτη μου εγκυμοσύνη στην αρχή είχα κάνει όλο το πακέτο. όταν λέω προγεννητικό εννοώ γενική αίματος, γενική ούρων, ουρία, ζάχαρο, τοξόπλασμα, καλλιέργεια κολπικού υγρού, σίδηρος, φεριτίνη, θυροειδή κλπ...

μόνο η κυστική ίνωση απέμεινε την οποία ψάχνω που θα την κάνω.

έκλεισα και για αυχενική στις 3/12.

έτρεχα πολύ με την δουλειά αυτές τις μέρες και δεν έιχα καθόλου χρόνο. έφευγα πρωί πρωί από το σπίτι και γύρναγα αργά το απόγευμα γύρω στις 7-8. μιλάμε πολλή κούραση. σήμερα όμως έκατσα σπιτάκι μου να χαρώ και το παιδάκι μου να ξεκουραστώ κιόλας....

τα αποτελέσματα την Τετάρτη θα τα έχω! άσε και εγώ από υγρά φουλ.αλλά όπως σου είπε και ο γιατρός σου είναι φυσιολογικά! βάζω σερβιετάκι εκτός σπιτιού...

να χαίρεσαι τον άντρα σου kidenio!

Διαφημίσεις

αα αυτές εννοεις!! εγώ τες έκανα στην 7η εβδομάδα! ευτυχώς όλα καλα!

και εγώ αρχές Δεκεμβρίου θα στολίσω.. πολύ νωρίς είναι νιώθω εκτός κλίματος αμα δω στολισμένα κάπου!

cristab ποσα πλήρωσες για τις αναλυσεις αν επιτρέπετε;

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Γεια σας κοριτσακια εδω ειμαι κι εγω δεν εμπαινα λογω στομαχιου εντελως χαλια σημερα εφτιαξε παλι καλα.

Κιντενιο εγω ειχα εκκρισεις μπολικες και στα δυο

λα μαρε λυπαμαι κοριτσακι μου γλυκο

Κριστα καλη επιτυχια

κοριτσια εχω φουσκωσει σαν τριων μηνων φαινεται παντου πλεον!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...