Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μανουλες Ιουνιου 2015

sangreluna

Recommended Posts

jo ωραια θα εχουμε το νου μας!!! μακαρι να γεννησει σημερα να υσηχασει!!! αντε με το καλο!!! και να παιρνουμε σειρα σιγα σιγα!!!

kirtiblue κι εγω εχω εκνευριστει, αν πηγαινα εγω θα τον σκυλοεβριζα!!! ειχε λεει αλλη μια θεση και να το κανει και απο εξω, εν τω μεταξυ εδω ο καιρος ειναι οτι να ναι, μια βγαινει ο ηλιος και μια εχει υγρασια και υποτιθεται το κρατησε απο χθες για να το βαλει στο μαγαζι του μεσα το βραδυ με ανοιχτα παραθυρα για να στεγνωσει.....:evil:

τελος παντων, Δημητρα το πολυ πολυ να σου ρθω αυριο στο νοσοκομειο με βρεγμενο κωλο!!! ας το χει τουλαχιστον ετοιμο σημερα!!! μην τον παρει και τον σηκωσει δηλαδη...

συμπεθερα θα κανω παραγγελια απο ενα σουπερ ζαχαροπλαστειο εδω διπλα , παγωτο σοκολατα.....:tongue:

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

γεια σας κοριτσια μολις γυρισα πο το γιατρο!! που ειστε ολες?? δεν εχω καθολου συσπασεις αρα αργω ακομα μ ειπε και επισης εγω περιμενα να ακουσω πως το μωρο εμπεδωθηκε και η γιατρος μ ειπε πως ειναι σε τελειως λαθος θεση,, οπισθια ινιακη προβολη ( κοιταει προς την κοιλια αντι προς την πλατη). ελπιζουμε να γυρισει μεχρι και την ωρα του τοκετου αλλιως καισαρικη. υπαρχει και η δυνατοτητα της βεντουζας αλλα επειδη το εζησα στο γιο μου , καταρρεω μονο και στην σκεψη!!! η sangre που ειναι??

jo ωραια θα εχουμε το νου μας!!! μακαρι να γεννησει σημερα να υσηχασει!!! αντε με το καλο!!! και να παιρνουμε σειρα σιγα σιγα!!!

kirtiblue κι εγω εχω εκνευριστει, αν πηγαινα εγω θα τον σκυλοεβριζα!!! ειχε λεει αλλη μια θεση και να το κανει και απο εξω, εν τω μεταξυ εδω ο καιρος ειναι οτι να ναι, μια βγαινει ο ηλιος και μια εχει υγρασια και υποτιθεται το κρατησε απο χθες για να το βαλει στο μαγαζι του μεσα το βραδυ με ανοιχτα παραθυρα για να στεγνωσει.....:evil:

τελος παντων, Δημητρα το πολυ πολυ να σου ρθω αυριο στο νοσοκομειο με βρεγμενο κωλο!!! ας το χει τουλαχιστον ετοιμο σημερα!!! μην τον παρει και τον σηκωσει δηλαδη...

συμπεθερα θα κανω παραγγελια απο ενα σουπερ ζαχαροπλαστειο εδω διπλα , παγωτο σοκολατα.....:tongue:

χαχαχαχαχαχααχαχαχα ακου με βρεγμενο κωλο!!!!!!!!!χαχαχαχαχαχ

αντε παρήγγειλε να φαει και η νυφουλα μου!!!!!!χαμος θα γινει!!!!!!

BXYXp3.png

συμπεθερα ετσι σε θελω!!! δωστου να καταλαβει!!! χαχα

costandan μην στεναχωριεσαι!!! το σημαντικο ειναι οτι το μωρο σου ειναι μια χαρα, επισης οι μαιες μας ειπαν στα μαθηματα ανωδυνου οτι αν το μωρο κοιταει προς λαθος μερια την ωρα του τοκετου γυρναει γιατι το βοηθαει να βγει πιο ευκολα!!! μην σκας!!! η φυση για ολα προνοησε αλλα ακομα και αν ερθουν αναποδα τα πραγματα, δεν χαθηκε και ο κοσμος!!! αρκει να ναι καλα η μαμα και το μωρο!!! αυτο να χεις στο μυαλο σου!!! αλλωστε εχεις λιγο ακομα!!!

δεν βλεπεις εδω εμενα τον βετερανο.....

η Σαγκρε ειναι στον γιατρο!!! αναμενουμε τα νεα της!!!

yk1yp3.png

συμπεθερα εκτος οτι η νυφουλα σου ειναι πεισματαρα και δεν λεει να βγει, ειναι και λιγο φαταουλας!!! σας ειπα νομιζω οτι στον τελευταιο υπερηχο βυζαινε το δαχτυλο της και μετα απο λιγο εχωσε ολο το χερι στο στομα και ρουφουσε....λεω κι εγω βγες κοριτσι μου να φας καλα!!! τιποτα αυτη....καταλαβαινεις.... ο γαμπρος μου θα χυσει πολυ ιδρωτα μαλλον για να την θρεψει....

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

Η Sangre τίποτα ακόμα... Μακάρι να εχουμε ευχάριστα!!

Josephine, vanilitsabebis & bluerose ευχαριστούμε πολυ για τις ευχές κ εσεις με το καλοοοοο!!!

Η νικηαντωνια ρε κοριτςια τι γινεται...; Εχω έννοια τα μπεμπακια της...

Mama ετοιμάσου ! Είσαι η επομενη λεμε!!!!

Εγω παω για πλιε....

γεια σας κοριτσια μολις γυρισα πο το γιατρο!! που ειστε ολες?? δεν εχω καθολου συσπασεις αρα αργω ακομα μ ειπε και επισης εγω περιμενα να ακουσω πως το μωρο εμπεδωθηκε και η γιατρος μ ειπε πως ειναι σε τελειως λαθος θεση,, οπισθια ινιακη προβολη ( κοιταει προς την κοιλια αντι προς την πλατη). ελπιζουμε να γυρισει μεχρι και την ωρα του τοκετου αλλιως καισαρικη. υπαρχει και η δυνατοτητα της βεντουζας αλλα επειδη το εζησα στο γιο μου , καταρρεω μονο και στην σκεψη!!! η sangre που ειναι??

κοριτσι δεν σου ειπε αν μπορεις να κανεις κατι για να γυρισει? Δηλαδη οταν κοιταει προς την κοιλια δεν μπορει να γινει φ.τ?η sangre εχει παει γιατρο και ελπιζουμε μηπως ακουσουμε ευχαριστα.Ευχομαι να γυρισει το μπουμπουκι σου και να παρει την τελεια θεση!

BXYXp3.png

Constadan μη στεναχωριέσαι ! Εμενα η μαία μου είπε οτι ακόμα κ να εχει εμπεδωθεί κ να κοιτάει προς την κοιλιά μπορεί κ να καταφέρει να γυρίσει! Εσένα που δεν εχει εμπεδωθεί ακόμα μπορεί να γυρίσει οποτε να ναι ! Το θέμα ειναι οτι ειμαι με το κεφάλι κάτω!!! Γύρω απο τον εαυτό τους μου είπε ο νεογνό λόγος γυρνάνε συνέχεια!! Οποτε εχε εμπιστοσύνη στο μωράκι σου κ θα γυρίσει!!!;)

kirtiblue ασε τα πλιε και πιασε τον μεσιε!!! (τον αντρα σου εννοω) χαχα!!!

Η Νικηαντωνια δεν ξερουμε ρε μαμωτο!!! ολες ανυσηχουμε, αλλα μακαρι να ειναι ολα καλα και θα μας πει οταν μπορεσει να μπει!!!

yk1yp3.png

συμπεθερα εκτος οτι η νυφουλα σου ειναι πεισματαρα και δεν λεει να βγει, ειναι και λιγο φαταουλας!!! σας ειπα νομιζω οτι στον τελευταιο υπερηχο βυζαινε το δαχτυλο της και μετα απο λιγο εχωσε ολο το χερι στο στομα και ρουφουσε....λεω κι εγω βγες κοριτσι μου να φας καλα!!! τιποτα αυτη....καταλαβαινεις.... ο γαμπρος μου θα χυσει πολυ ιδρωτα μαλλον για να την θρεψει....

ωωωω ρεεε μανα μου τι κοριτσι θα ειναι αυτο????????πωπωωωω για ρουφιγμα πραγματικα!Μην ανχωνεσε θα τον εκπαιδευσω εγω εγω τον γαμπρο σου και δεν θα της λειψει τιποτα!

mama εαν εχουμε τα ευχαριστα απο sangre να ξερεις δεν αργεις πολυ!!!!Εχεις και νοσοκομειο αυριο...!!!!Παρε και την βαλιτσα στο αμαξι

BXYXp3.png

Διαφημίσεις

τι ειναι τα πλιε ρε κοριτσια:confused::confused::confused::confused:

Χαχαχαχαχαχαχα

Τα βαθιά καθίσματα! Βάζεις τις πουέντ , κανεις πλιε κ γεννας!!!

Mama δε βλέπω φως με τον σύζυγο γι αυτο κ θα ξεκινήσω τα πλιε...

κορίτσια απορια...φιλη μου ειπε ότι όταν το μωρο εμπεδωθεί δεν απεχει πολύ ο τοκετος 2-3 μερες...ισχυει??? κι επισης πως διαπιστωνει ο γιατρος αν το μωρο εμπεδωθηκε? πρεπει να σε εξετασει κολπικα? ο δικος μου κολπικα δεν με εξετασε ακομη

παντως κοριτσια εχει καμια ωρα που εχω συσπασεις-πετρωματα ομως και χαλαρα πονους περιοδου!!! μην το δεσετε κομπο απλα το αναφερω.....

Ζουζου απο μπαλετο....πλιε!!! χαχα

kirtiblue δεν πειραζει κανε εσυ τις ασκησεις σου και μετα αστον να παρακαλαει...χαχα

yk1yp3.png

Δημητρα χωρις να ειμαι 100% σιγουρη οταν λενε εμπεδωθηκε ειναι μεσα στο τελικο κομματι να βγει!!! και λογικα οπως βλεπει με την ψηλαφιση τον τραχηλο ετσι βλεπει και την θεση του μωρου, φαντασου σε τι θεση εχει φτασει το μωρο...αν ξερει καμια καλυτερα πως εχουν τα πραγματα ας συμπληρωσει

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...