Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μανουλες Ιουνιου 2015

sangreluna

Recommended Posts

Γέννησε η christab!!!!!!! Πωπω να σου ζήσει κοριτσάρα ο παίδαρος!!! Μια χαρά κιλά!!! Κ φυσιολογικός τοκετός κιόλας !!! Τελικά το ραντεβού που είχε με το γιατρό ήταν κατευθείαν στο μαιευτηριο!!!!! Μπράβο !! Λες να συμβεί το ίδιο κ μένα αύριο που εχω ραντεβού; Λες να πάμε Κατευθείαν μαιευτηριο;;; Αχ πολυ συγκίνηση !! Μπράβο κοριτσάρα κ για το θηλασμο!!!!

Έλα η επομενη!!!!! Έλα το επόμενο μπεμπακι!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

dimitra εννοειται συνεχισουμε εμεις το φαγακι μας!!!!εχουμεεε δρομο εμεις ακομη!

Kitriblue προσεξε μη σε καταγγηλει για σεξουαλικη παρενοχλησει :tongue::tongue::tongue:

ωρε τι εχουμε παθει...αντι να παρακαλανε μας κανουν και τρεχουμε με τις κοιλιες τουρλα

BXYXp3.png

χαχαχαχχαχα θα μας τρελανεις κοπελια...θα σε καταγγειλει για σεξουαλικη παρενοχληση ο συζυγος...ρε που να το πουμε και να το πιστεψουν...κι εμενα ο δικος μου ως την προηγουμενη εβδομαδα με παρακαλουσε και τωρα ο φοβιτσιάρης μου ξεγλιστράει...

αι καλα τα ιδια γραφωωωω....χαχαχαχαχα...χαζεψα

BXYXp3.png

μην στεναχωριεστε εννοειται οτι θα ενημερωσω!!! πως να ξεχαστω;;; κι οντως Δημητρα αν εχω υποπτη απουσια παρε τηλ, ο αντρας μου θα ναι μαλλον για να πει τα ευχαριστα!!! μακαρι δηλαδη....

για την Σαγκρε θα μας πουν!!! μην σκατε!!!

kirtiblue μετα που θα γεννησεις θα σε κυνηγαει αλλα δεν θα μπορεις εσυ...πες του!!!

Δημητρα το ιδιο και εσυ!!! μηπως τι θα γινει;; το πολυ πολυ να γεννησετε!!!

αμαν αυτοι οι αντρες οοταν χρειαζεσαι την βοηθεια τους παντα κατι εχουν να πουν....

Μακαρι και εσυ να πας στον γιατρο και απο κει κατευθευιαν στο γαια!!

αντε πρεπει να δραστηριοποιηθουν τα μωρα γιατι πολυ μειναν μεσα!!!

yk1yp3.png

...Θα σας πω τι εκανα και γεννησα στις 38,5 εβδομαδες.Αν και βλεπω οτι εχετε εξαντλησει τα ακροβατικα!!

Σταθηκα διπλα στο πασο κι εκανα βαθια καθισματα!!Ασκησεις κανονικα!!Μια φορα το δοκιμασα.Το επομενο ξημερωμα ημουν στο Ιασω!

Ευχομαι με το καλο σε ολες σας!!!!!:):)

Ξεκινάω πλιε !!!!!!!!!!!!! bluerose ευχαριστούμε !! Mama , Sangre ακούτε;;;;;;

Κοιλιές συντονιστείτε!!!! Κ ΄ενα κ δυο

Διαφημίσεις

Κοριτσια οσες κανατε καλλιεργεια κολπικου υγρου θυμαστε ποσα πληρωσατε?????Δεν θυμαμαι καθολου την πρωτη φορα ποσα ειχα δωσει

μου το είχε γράψει ο γυναικολόγος μου οποτε τίποτα την πρώτη φορα ...όταν το ξανάκανα μόνη μου, κ ειδικά για το στρεπτοκοκο έδωσα 30 ευρώ..

Να σου πω το έκανα μόνη μου όπως κ η mama αν δεν κάνω λάθος..μου έδωσε η τυπισα μια μπατονετα έκανα ΄ενα βαθύ καθιςμα το Βάλα στον κολπο εξωτερικά κ αυτο ήταν. Κ τις 2 φορές έτσι...αυτη η τυπισα στο μικροβιολογικό δεν ήθελε να μου βάλει διαστολεΑ. Ενώ ΄ενα αλλο μικροβιολογικό που πηρα τηλ, είχε πει οτι μονο με διαστολεΑ γινεται σωστή δουλεια...εγω να σου πω τον διαστολεΑ τον φοβήθηκα...

οκ mama παλι καλα για σενα θα εχουμε ενημερωση!!!!!!!!

Σημερα δεν περναει με τιποτα!!!!!!!!!Ευτυχως μια τελευταια υπηρεσια εμεινε για τον αντρα μου και μετα χαλαρος...να ξεκινησω και εγω τις επιθεσεις...κλειδωμα πορτας και εχει να πεσει μαστηγιο!!!!!!!!!!!!

Εν τω μεταξυ ηθελε η μανουλα μου να ερθει την παρασκευη να κατσει οσες μερες μπορει αλλα να σας πω την αληθεια δεν πολυ θελω....ξερω οτι θα ανχωθω και δεν θελω!Θα με κοιταει περιεργα, θα μου λεει διαφορα για τις δικες τις γεννες που τα ξερω απο εξω και ανακατωτα και θα γινω χαλια!Καλυτερα να ειμαι στην αγνοια, δεν θελω να ξερω!

BXYXp3.png

ζηλεψα με το παγωτο συμπεθερα!!!! θα παραγγειλω μου φαινεται....

ο τυπος απο το καθαριστηριο ειπε σε μια ωρα αν δεν ειναι ετοιμο......

αχου μακαρι να μπορουσα να σου δωσω!

BXYXp3.png

Διαφημίσεις

Jo σ ευχαριστουμε!!! συγχαρητηρια για το σπορακι σου και ευχομαι μιαομορφη και τελειομηνη εγκυμοσυνη!!!!
josephine ευχαριστουμε για τις ευχες και σε εσας με το καλο!!! Τελειο το σκιτσο...και να μπαινετε να μας διαβαζετε δεν ειμαστε μυστικη οργανωση...αν και μαλλον για εκει το πανε με τοση μυστικοπαθεια τα μωρα μας!!!

Κορίτσια μου, σας ευχαριστώ!!! Μαμά, εγώ είμαι η stoker σου, μας έβαζε η σάνγκρε τις σημειώσεις σου από θηλασμό και τις έχω κρατήσει σε Word για την ώρα ανάγκης :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Η σάνγκρε είναι μάλλον γιατρό, αλλά μπορεί να την κρατήσει και για τα καλά, ποιος ξέρει :tongue:

vLmAp2.png FMoxp2.png

εχω και νευρα με αυτον που πηγαμε το αυτοκινητο για βιολογικο καθαρισμο.... κλεισαμε ραντεβου πριν 2 εβδομαδες και το πηγαμε χθες για να το παρουμε σημερα να προλαβει να στεγνωσει κτλ, εχθες τυχαια περασαμε απο κει και δεν το εκανε τιποτα!!!:twisted: και εκτος οτι το χρειαζομαστε του ειπε ο αντρας μου οτι θα γεννησω και ειναι αναγκη να ειναι ετοιμο στην ωρα του, το θελω να παω και νοσοκομειο αυριο....

τωρα ολα με πιασαν...

Καλα πάει καλα;;;;;;; Εμάς εκανε 2 ημέρες να στεγνωςει Τελείως!! Πωπω ποσό εκνευρίζομαι με τον επαγγελματισμό μερικών μερικών....τι έγινε τελικά;;;;

ωραια ,αν δεν μπορεσεις να την αποφυγεις πες της οτι δεν θελεις να συζητατε τιποτα απο ολα αυτα!!!

αν και ειναι νωρις να ρθει, ε;; πες της οτι ο αντρας σου θα ναι μαζι σου οποτε δεν χρειαζεται και κοιτα να χαλαρωσετε, να κανετε πολυ σ...ξ και να ερθει το μωρο πιο γρηγορα!!!!

ο δικος σου συμπεθερα ειναι εκπαιδευμενος ε;; δεν τρεχει να ξεφυγει χαχα!!!

yk1yp3.png

Καλα εχω κατουρήσει στα γέλια μια με τη mama που λέει στον άντρα της πέσε για ύπνο δεν εχει άλλες συσπασεις !!! Χαχαχαχαχα

Κ με τη Δήμητρα που λέει στη φούρναρη σα χούντα εχουμε;;;; Χαχαχαχαχαχαχα

ωραια ,αν δεν μπορεσεις να την αποφυγεις πες της οτι δεν θελεις να συζητατε τιποτα απο ολα αυτα!!!

αν και ειναι νωρις να ρθει, ε;; πες της οτι ο αντρας σου θα ναι μαζι σου οποτε δεν χρειαζεται και κοιτα να χαλαρωσετε, να κανετε πολυ σ...ξ και να ερθει το μωρο πιο γρηγορα!!!!

ο δικος σου συμπεθερα ειναι εκπαιδευμενος ε;; δεν τρεχει να ξεφυγει χαχα!!!

τι να τρεξει συμπεθερα!που να παει?????κεφαλοκλειδωμα και στο κρεβατι...

BXYXp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...