Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Μανουλες Ιουνιου 2015

sangreluna

Recommended Posts

Μην αισθάνεσαι καθολου άβολα Νια. Δεν εχω κανένα προβλημα. Στην αυχενικη ηταν όλα εντάξει! Μάλιστα είχαμε κανει κ μια εξεταση αίματος ( μια καινουρια μη επεμβατικη εξεταση που την πληρώσαμε αρκετά) για τις τρισωμιες 13,18 κ 21 κ ηταν όλα μια χαρα. Δεν είχαμε καμία ένδειξη, τίποτα! Ούτε πόνο, ούτε αιμα, ούτε τίποτα! Ο γενετιστής μας ειπε οτι τα έμβρυα με τρισωμια 16 συνήθως δεν επιβιώνουν πέρα απο το πρώτο τριμηνο. Ωστόσο υπάρχουν περιπτώσεις που το έμβρυο προσπαθεί απο μόνο του να διορθώσει την ανωμαλία κ αν τα καταφέρει, γεννιέται κανονικά χωρις κανένα προβλημα κ μάλιστα οι γονείς μπορει να μην το μάθουν κ ποτε. Μας ειπε οτι στη δική μας περίπτωση μάλλον προσπάθησε να το διορθώσει αλλα δεν τα κατάφερε.

hBdsp2.pngh9oap1.pngWRnvp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας κορίτσια! Ευχομαι μια καλή τελειόμηνη εγκυμοσύνη σε όλες!

Μπαίνω κι εγώ στην παρέα σας (ορίακα στον Ιούνιο). Εϊμαι 10 εβδομάδων και ΠΗΤ εχω προς το παρόν 3/6. Φαντάζομαι θα αλλάξει στην αυχενική.

Δεν μπορώ να πως ότι έχω ιδιαίτερες ενοχλήσεις. Από την 8η βδομάδα ξεκίνησαν ανακατωσούρες αλλά όχι πολύ. Δε θέλω δηλ να κάνω εμετό. Μου βρωμάνε σχεδόν όλα και το βράδυ κοιμάμαι από τις 9:30-10:00.

Κατα τα άλλα εχω λίγο αγχος και αγωνία να πάνε όλα καλά...Είναι το πρώτο μας και προσπαθούσαμε σχεδόν 2 χρόνια χωρίς αποτέλεσμα.

La mare λυπάμαι πολύ για την απώλεια σου...Θα περάσεις την περίοδο του πένθους έτσι κι αλλιώς. Δεν υπάρχει τίποτα που να απαλύνει τον πόνο πέρα από το χρόνο. Ευχομαι να περάσει γρήγορα ο χρόνος...

καλως ήρθες στην παρέα mam2be! και εμένα βαση τελευταιας περιοδου η ΠΗΤ μου ηταν 3/6 αλλά βαση υπέρηχου πήγε 10/6! φαντάζομαι κ εγώ θα μάθουμε σίγουρα στην αυχενική!

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Μην αισθάνεσαι καθολου άβολα Νια. Δεν εχω κανένα προβλημα. Στην αυχενικη ηταν όλα εντάξει! Μάλιστα είχαμε κανει κ μια εξεταση αίματος ( μια καινουρια μη επεμβατικη εξεταση που την πληρώσαμε αρκετά) για τις τρισωμιες 13,18 κ 21 κ ηταν όλα μια χαρα. Δεν είχαμε καμία ένδειξη, τίποτα! Ούτε πόνο, ούτε αιμα, ούτε τίποτα! Ο γενετιστής μας ειπε οτι τα έμβρυα με τρισωμια 16 συνήθως δεν επιβιώνουν πέρα απο το πρώτο τριμηνο. Ωστόσο υπάρχουν περιπτώσεις που το έμβρυο προσπαθεί απο μόνο του να διορθώσει την ανωμαλία κ αν τα καταφέρει, γεννιέται κανονικά χωρις κανένα προβλημα κ μάλιστα οι γονείς μπορει να μην το μάθουν κ ποτε. Μας ειπε οτι στη δική μας περίπτωση μάλλον προσπάθησε να το διορθώσει αλλα δεν τα κατάφερε.

αν σκεφτείς ότι το παιδί ίσως γεννιόταν με κάποιο πρόβλημα τότε λες καλύτερα να χαθεί νωρις.. δεν παύει να πονάει το ξέρω αλλά πιστεύω είναι το καλύτερο και για το παιδι και για τους γονείς.

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Mam2be καλωσηρθες κ εσύ κ εύχομαι όλα να πανε καλα τώρα που τα καταφέρατε! Ποτε εχεις γιατρό;

Ευχαριστώ!

Η επόμενη επίσκεψη είναι σε 2 βδομάδες που θα κάνουμε αυχενική.

Να σε ρωτήσω...επειδή κι εμας μας ενημέρωσε ο γιατρός για μια εξέταση αίματος που λέγεται Harmony test κι ανιχνεύει τρισωμίες, δεν ελέγχονται όλες οι τρισωμίες?

Είμαι 36 και για να αποφύγουμε την αμνοιοπαρακέντηση σκέφτομαι να κάνουμε αυτήν. Πόσο κόστισε σε σας?

Διαφημίσεις

καλως ήρθες στην παρέα mam2be! και εμένα βαση τελευταιας περιοδου η ΠΗΤ μου ηταν 3/6 αλλά βαση υπέρηχου πήγε 10/6! φαντάζομαι κ εγώ θα μάθουμε σίγουρα στην αυχενική!

Σ' ευχαριστώ nia85. Εμένα ο γιατρός δε μου έδωσε ΠΗΤ. Την υπολόγισα μέσω ίντερνετ από ΤΗΠ. Εσύ πότε έχεις αυχενική?

la mare

γρηγορη αναρρωση ευχομαι. να χεις την υγεια σου κ συντομα θα ξαναχεις ευχαριστα. εχεις ενα παιδακι κ ειναι μεγαλη παρηγορια σε τετοιες ωρες. ολα καλα θα πανε!

ZZt2p3.png

JNFwp2.png

Σας ευχαριστω πολυ κοριτσια. Αυτο που με πειραζει ειναι οτι πριν απο το παιδακι μας ειχα κι αλλη αλλα εκεινο φαινοταν απο τις πρωτες χοριακες οτι δεν πηγαινε καλα και δεν το ειδαμε καν στον υπερηχο εφτασε μεχρι 1000 η χοριακη και αυτο με ταχιλια ζορια και σταματησε. Τωρα τα ιδια μου ειπε. Μου ειπε οτι αφου κανατε ενα παιδακι θα κανετε και αλλο και να μην δωσω σημασια και μολις καθαρισω και μηδενισει η χοριακη να ξαναπροσπαθησουμε αμεσως.

Τελος παντων θα το ξεπερασουμε κι αυτο τι να κανουμε ετσι ειναι η ζωη δεν εχει μονο χαρες.

Σας ευχομαι μεσα απο την καρδια μου καλη συνεχεια,ευκολες τελειομηνες εγκυμοσυνες και με το καλο τα μωρακια σας στις αγκαλιτσες σας.

Φιλακια πολλα.

ΥΓ Την επομενη φορα θα παω στο γιατρο οταν θα εχω καθυστερηση τρεις μηνες (πλακα κανω) αλλα πολυ ψυχοφθορο αυτο με τις χοριακες και τους πρωτους υπερηχους.:(

,0ut5c3ijl.png

Ακριβως αυτή ειναι η εξεταση που κάναμε κ εμεις. Εδώ στην Ελβετία έχουν το prendia test που ειναι κάτι αντίστοιχο. Οχι δεν ανιχνεύουν όλες τις τρισωμιες. Μόνο τις 13,18 κ 21. Κάποια απο αυτά τα τεστ σου λένε κ το φύλο, πράγμα επουσιωδες για μένα. Ρώτησα το γιατρό μου στην Ελλαδα ποσο κοστίζει εκεί κ μου ειπε περίπου 700 ευρώ.

Σ' ευχαριστώ nia85. Εμένα ο γιατρός δε μου έδωσε ΠΗΤ. Την υπολόγισα μέσω ίντερνετ από ΤΗΠ. Εσύ πότε έχεις αυχενική?

δεν εχω κλείσει ακόμα για αυχενική, ραντεβού έχω ξανά στις 13/11 οπότε υπολογίζω τότε θα το κανονίσουμε και αυτό!

το harmony test είναι αυτό που στέλνουν στην Αμερική;;

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Διαφημίσεις

La mare μου όντως πολυ ψυχοφθόρο να μετράς συνέχεια την χοριακη... Μην άγχωνεσαι, περιμενε κανέναν μήνα κ μετα βουρ! Λένε οτι μετα απο μια αποβολή η γυναίκα συλλαμβάνει πολυ πιο εύκολα! Αν κρίνω απο μένα ισχύει. Κ τις δυο φορές έμεινα εγκυος τον δευτερο μήνα μετα την αποβολή! Καλη συνέχεια κ εύχομαι να σε δούμε σύντομα ξανα στην παρέα μας!

Ναι Νια υπάρχουν 5 κέντρα σε όλο τον κόσμο που κάνουν αυτή την εξεταση, δυο στην Αμερική, στην Γερμανία, στην Κύπρο κ νομίζω ενα στην Κίνα. Αυτο που εκανα εγω, το prendia, ειναι καινούριο νομίζω και το ελέγχουν εδώ στην Ελβετία. Πάντως εγω κοριτσια αυτή τη φορά αν όλα πανε καλα κ προχωρήσει η εγκυμοσυνη, θα κανω λήψη τροφοβλαστης για να ειμαι εντελώς σίγουρη για όλα!

Ναι Νια υπάρχουν 5 κέντρα σε όλο τον κόσμο που κάνουν αυτή την εξεταση, δυο στην Αμερική, στην Γερμανία, στην Κύπρο κ νομίζω ενα στην Κίνα. Αυτο που εκανα εγω, το prendia, ειναι καινούριο νομίζω και το ελέγχουν εδώ στην Ελβετία. Πάντως εγω κοριτσια αυτή τη φορά αν όλα πανε καλα κ προχωρήσει η εγκυμοσυνη, θα κανω λήψη τροφοβλαστης για να ειμαι εντελώς σίγουρη για όλα!

γιατι να μην προχωρήσει καλε; μην κακομελετας. θετική σκέψη...:P

είσε σίγουρη ότι υπάρχει στην κύπρο; γιατί εγώ είμαι από κύπρο και όταν ρώτησα τη γιατρό μου μου είπε ότι σε περίπτωση που γίνει αυτό το αίμα θα σταλεί στην Αμερική. εκτός και αν μιλάμε για διαφορετικό πράγμα....

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Καλησπερα κι απο μενα κοριτσια!Κι εγω απο αναγουλες μια χαρα παω.μου ξεκινησαν απο την 6η εβδομαδα και τωρα στην δεκατη συνεχιζουν κανονικοτατα.ολα μου βρωμανε αλλα απο ορεξη καλα παω.μολις φαω για κανενα μισαωρο σταματανε και μετα ξαναρχιζουν!απαισια αισθηση..ετσι ημουν και στα αλλα,εχω και πονους στη μεση.οσο για το φουσκωμα κοριτσια στα ρουχα μου δεν μπαινω και οσοι με βλεπουν νομιζουν πως ειμαι 3-4 μηνων!!!!!!!!!!αφου ντρεπομι οταν με ρωτανε να πω σε ποια εβδομαδα ειμαι...εχω κι ενα αγχος να δω την τεταρτη που θα παω στο γιατρο τι γινεται με την αποκολληση που εχω...βρε κοριτσια την αυχενικη διαφανεια που θα την κανετε;ξερετε κανεναν καλο στη θεσσαλονικη;;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...