Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μανουλες Ιουνιου 2015

sangreluna

Recommended Posts

Καλημερα κοριτσακια μου καλα, πως ειστε?

sangre μου αχ μακαρι κοπελα μου!!!!!!ειναι ευχαριστη εξελιξη αυτη!περιμενω νεα!

mama περαστικα κοπελα μου, αφηστε κοριτσια δραμακτικο βραδυ....εχω στην τουαλετα, ο αντρας μου να φωναζει ερχομαι γιατι ουρλιαζα και με παιρνει και πεταγομαστε εκτος σπιτιου, ειχε μαζευτει απιστευτος κοσμος προς παραλια!

Ευη μου με το καλο κοπελα μου και εσυ!

BXYXp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ζουζου τι κανατε παραλια;; για τον σεισμο η για να παρετε αερα;;

εμενα παλι ο δικος μου δεν καταλαβε τιποτα, ουτε οτι σηκωθηκα 100 φορες ουτε τα στριφογυρισματα, μετα πηγα καναπε και ανοιξα τηλεοραση μπας και ξεχαστω και για να μην τον ενοχλησω....το πρωι λεει γιατι δεν με ξυπνησες;; γιατι να σε ταλαιπωρησω τζαμπα;; λεω κι εγω....

Ζουζοιυ λες να γεννησω κι εγω την ιδια μερα με την Σαγκρε με διαφορα λιγου χρονου οπως ειπες;; θα τρελλαθω!!! βασικα θα μας τρελλανεις!!!

yk1yp3.png

Ζουζου τι κανατε παραλια;; για τον σεισμο η για να παρετε αερα;;

εμενα παλι ο δικος μου δεν καταλαβε τιποτα, ουτε οτι σηκωθηκα 100 φορες ουτε τα στριφογυρισματα, μετα πηγα καναπε και ανοιξα τηλεοραση μπας και ξεχαστω και για να μην τον ενοχλησω....το πρωι λεει γιατι δεν με ξυπνησες;; γιατι να σε ταλαιπωρησω τζαμπα;; λεω κι εγω....

Ζουζοιυ λες να γεννησω κι εγω την ιδια μερα με την Σαγκρε με διαφορα λιγου χρονου οπως ειπες;; θα τρελλαθω!!! βασικα θα μας τρελλανεις!!!

μακαρι βρε συμπεθερα, σημερα δεν κοιμηθηκα δυστυχως μηπως εβλεπα τιποτα!τι να πω αν βγει και αυτο πρεπει να το ψαξω!

Παραλια πηγαμε για να ειμαστε μακρια απο κτηρια και γινοταν χαμος απο κοσμο....κουνηθηκαμε πολυ!Ευτυχως ο δικος μου με καταλαβε και μολις ενιωσε οτι κατι γινετε αρχησε να τρεχη προς το μερος μου.

BXYXp3.png

αυτο θα πει ενστικτο και κινητοποιηση!!!

εμενα ουτε με καταλαβε....δεν πειραζει συνηιθως οταν δεν ειμαι καλα και σηκωνεται ερχεται και με αγχωνει πιο πολυ, οποτε ας κοιμηθει και εγω σιγα σιγα θα βρω τον τροπο μου να ηρεμησω!!

καλα τοσο μεγαλος ηταν ο σεισμος;;; μαθαμε ποσο;; τιο ωρα εγινε;;

yk1yp3.png

αυτο θα πει ενστικτο και κινητοποιηση!!!

εμενα ουτε με καταλαβε....δεν πειραζει συνηιθως οταν δεν ειμαι καλα και σηκωνεται ερχεται και με αγχωνει πιο πολυ, οποτε ας κοιμηθει και εγω σιγα σιγα θα βρω τον τροπο μου να ηρεμησω!!

καλα τοσο μεγαλος ηταν ο σεισμος;;; μαθαμε ποσο;; τιο ωρα εγινε;;

καλα μην νομιζεις και εμενα δεν νιωθει παντα, 4.09 ηταν 5,3 ριχτερ αστα!

BXYXp3.png

Διαφημίσεις

Α!!! καλος σεισμος!!! δυνατος....

εγω τον τελευταιο σεισμο τον ενιωσα στον γαμο μου, ηταν πιο δυνατος απο τα δεδομενα της πολης μου....ολοι ειχαν κατεβει κατω κι εγω τους φωναζα απο το μπαλκονι να ανεβουν ....χαχα

yk1yp3.png

Καλημέρα κορίτσια ... Τι κάνετε ;;; Σας διαβάζω καθε μέρα αλλα δεν εχω καλο ιντερνετ εδω κ 1-2 φορές που εχω γράψει εχουν χαθεί ... Καταρχήν να ευχηθώ σε ολα τα κορίτσια που έγιναν μανουλες να χαίρονται τα μωρακια τους κ καλη ανατροφή ... Νίκη Αντωνία πως εισαι κοπέλα μου ; Πως ειναι τα μωρα σου ;;; Ευχομαι να πανε ολα καλα κ να τα εχεις κ τα δυο συντομα στην αγκαλιτσα σου ... Sangre άντε φτάνει κ εσένα βλέπω η ωρα σου ... Mama δεν ακολουθείς κ εσυ το δρόμο που άνοιξε η sangre μηπως κ γλιτώσεις την αναμονή ;;; Να ευχηθώ κ στην Ποπη χρονια πολλα για την γιορτή της εχθές ... Τα δικα μας νέα , αυριο πάμε σπιτακι μας , έχουμε εξιτήριο απο σημερα αλλα έκανε λιγο ικτερο η μικρη κ επειδη φοβήθηκα εγω ζήτησα να μείνουμε αποψε εδω για ασφάλεια . Της έκανε κ η παιδιατρος μια εξεταση για να δούμε ποσες μονάδες ειναι κ την περιμένουμε σε λιγο . Η μικρη θηλάζει αποκλειστικά , τις 2 πρώτες μερες ολη μέρα κ απο εχθές που αυξήθηκε η ποσότητα του γαλατος μου καθε 2-3 ωρες ... Μου πλήγωσε κ εμενα τις θηλές αλλα βαζω την purelan κ νιώθω καλύτερα.

Καλημέρα Μαράκι!! Καλά έκανες και εκείνες μια μέρα ακόμη προληπτικά!! Άντε να ξεπεραστεί κι αυτό και με το καλό να πάτε στο σπιτάκι σας!!!!

Κι εγώ ρε Μαρια προσπαθώ....καθαρίζω δεν βάζω κ..ο κάτω και κάνω όσο μπορω και σ..ξ αλλά εμένα δεν λέει να βγει...αν και τελευταια τα σημάδια είναι πιο έντονα, που θα παει; Θα βγει!!!

Νικηαντωνια πως τα πάτε;;; Πως είσαι;;; Κανένα νεο απο την μικρή κυρίως;;;

yk1yp3.png

μπραβο μαρακι με το θηλασμο!!!! βρε κοριτσια δεν ειναι συνεχεια χτες βραδυ παντως ηταν πολυ! μαμα ασε τις γενικες και βαλε τον αντρα κατω λεμε! εμενα χτες τον καταλαβε πρωτος με πηρε αγκαλια ηρεμος και με κρατουσε σφιχτα για να μη φοβηθω...

Σαγκρε τον έβαλα 2 φορες κάτω!!! Αλλά δεν...τίποτα..θα ξανακανω απόπειρα

Εγώ εχθες είχα διάφανα υγρά....

Εντάξει μπηκες στην τελικη ευθεία!!! Λίγο υπομονη

Δημητρα αν δεν γεννησω σήμερα απο αύριο και μεθαύριο εφημερευει Παπαγεωργίου....:(:confused:

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

σημερα βαριεμαι.............δεν ξερω τι να κανω....

πως θα περασει η μερα;;; ουτε για καφε δεν θελω να παω...

σημερα δωσαμε και το αυτοκινητο για βιολογικο καθαρισμο, θα το παρουμε αυριο!!! αντε να δουμε τι δουλεια θα κανουν, αν και το αυτοκινητο ετσι οπως το πηγαμε ηταν για ξεμπαζωμα!!!!χαχα

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...