Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μανουλες Ιουνιου 2015

sangreluna

Recommended Posts

ζουζου αν γινει χρωσταω κερασμα! ε δε ξερεις οι αντρες τι αν θα γινει θα πονας κι αν πονας πριν ποσο θα πονας μετα ξερω γω κατσε θα φαω και αρχιζω το ξεμοναχιασμα...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ζουζου αν γινει χρωσταω κερασμα! ε δε ξερεις οι αντρες τι αν θα γινει θα πονας κι αν πονας πριν ποσο θα πονας μετα ξερω γω κατσε θα φαω και αρχιζω το ξεμοναχιασμα...

χαχαχχαχαχαχχα βρε βαλε τον κατω και αντε μη πω τωρα....πες του ετσι κι αλλιως στην γεννα δεν θα ποναω???? μας πειραξουν δεν μας πειραξουν πονους θα εχουμε αντε τωρα που γυριζει!εμενα ευτυχως δεν εχει προβλημα προς το παρον τουλαχιστον.

BXYXp3.png

Καλημερα κοριτσια! Σεισμος??? Τι πως ποτε??? Zouzou παντως με τις πιτες κι εγω εχω ενα θεμα. Ειτε πρωι τις φαω ειτε μεσημερι ειτε βραδυ με πεθαινει στις καουρες...ειναι μαλλον που εφαγα απειρες στην ατχη της εγκυμοσυνης και τις βαρεθηκε η μπεμπα κ λεει φτανει πια...ψιλοπονουσα χθες βραδυ κοριτσια ( πονους περιοδου αλλα και ψηλα στην κοιλια) αλλα τιποτα! Αλλωστε υποσχεθηκα να μαι εδω ως τελος του μηνα!!! Ειχαμε καμια αλλη μανουλα με συμπτωματα ή ησυχα τα πραγματα??

Διαφημίσεις

Καλημέρα! Σεισμός εεεεε; Δεν μπορούσα να κοιμηθώ είχαμε κι αυτό! Να σας ζήσουν σε όσες γεννησατε, Αντε με τη σειρά μια μια! !!!Κι εγώ είχα γιατρό εχτές! 2900 36 εβδομάδες! Έκλεισε χειρουργείο στις 22/6 οπότε εκτός απροόπτου. ...Μου θυμιζ ε τα διαδικαστικά και έλεγα πωπω πάει αυτό ήταν! !! Μου έγραψε και τις ενέσεις για τους πνεύμονες του παιδιού! Εσεις τις κάνατε ή θα τις κάνετε;

Καλημερα Ευη....μια χαρα 2900...και μεχρι τις 22 θα βαλει κι αλλο...τις ενεσεις οχι δεν τις εκανα...μου ειχε πει ο γιατρος οτι χρειαζεται να γινουν μονο εφ οσον γεννουσα στον 8ο αφου περασα την 36 η εβδπμαδα δεν υπαρχει λογος να γινουν...εσενα για ποιο λογο σου ειπε να τις κανεις??? Υποτιθεται δεν εχουν ωριμασει οι πνευμονες???

καλημερα κοριτσια!!! πως κοιμηθηκατε αποψε?? εσυ zouzou μαλλον δεν κοιμηθηκες!! μια χαρα το ζουζουνι σου ευη στα κιλακια του αλλα οντως γιατι να κανεις ενεσεις τωρα πια? ναι στο πεζικο ειναι ο αντρας μου, και εγω παραπονο δεν εχω και αφου λετε πως ειναι και μεγαλο νησι μια χαρουλα , απο το να μας πηγεναν σε κανενα καστελοριζο... βοηθεια θα εχω απο την πεμπτη που ερχεται η πεθερα μου, παλι καλα γιατι ειχα πολυ αγχος για το γιο μου, ελεγα θα παω μονη μ να γεννησω με ταξι για να μεινει ο αντρας μου με το παιδι σπιτι!! στην μετακομιση δεν ξερω αν θα μπορεσει να μας βοηθησει καποιος!! θα δουμε, αλλιως εγω και ο αντρουλης μου.

Δεν ξέρω βρε κορίτσια! Ίσως επειδή μπαίνω με ραντεβού και ίσως δεν είναι η ώρα της; Τι να πω; Ναι τα κιλά της είναι πολύ καλά! Ωραίο νησί η Κως! Πόσο ζηλεύω που όσους μένουν επαρχία η νησιά! Πολύ θα ήθελα!

αυτα ειναι, να πηγαινεις τουαλετα και να σε πιανει ο σεισμος την ωρα του κατουρηματος!ιδου η απορια....τι να πρωτο κανεις?????????????Αφου δεν εμεινα εκει παλι καλα!

χαχαχαχαχαχαχαχα ζουζου κοπανιεμαι! εγω παλι καλα ημουν στην αγκαλια του αντρουλη μου και δε χαλαστηκα νταξει αφου δε ξυπνησε κι ο μικρος. Εχτες αρχισα το ξεζουμισμα και με συνταγη γιατρου μετα ειχα λιγο αιμα με βλεννα καλο αυτο αντε να δουμε

Διαφημίσεις

sangre αυτό σημαινει ότι από ωρα σε ωρα σε περιμενουμε κοπελιααααααα...αντε και θα την φας στη στροφη την mama....mama βαλε τα δυνατα σου...αν και εδώ που τα λεμε η mama δεν φανηκε ακομη...λετε να χουμε τιποτα??αυτό σκεφτομουν χθες...θα σπασουν τα νερα και θα μια με το κιν στο χερι να γραφω ότι φεεεεεεεεεευγω για νοσοκομειο!!! Από νικηαντωνια δεν είχαμε κανενα νέο για τα μικρούλια ε???? μακαρι κι οι 3 τους να είναι καλα και θα μπει να μας γραψει όταν ηρεμησουν....από kyoya μαθατε τιποτα???

καλημερα κοριτσια!!!! κι ομως ειμαι ακομα εδω.......

απο που να αρχισω;;;

Μαιρη λου τι κανετε;; πως τα πατε;;; ο γιγαντακος σου;;; τον ζουλας καθολου;;; εγω περιμενω πως και πως να την ξεζουμισω!!! χαχα

Ευη μια χαρα το μπαμπακι σου και το βαρος και ολα!!! 22 του μηνα τελειωνεις και εσυ και εχεις να χαιρεσαι το μωρακι σου!!! αντε να δδουμε εμεις ποτε....

κι εγω νομιζω οτι οι ενεσεις ειναι περιττες ειδικα αφου μπηκες στον μηνα σου, ο γιατρος πως το αιτιολογησε;;; τι να πω μαλλον ξερει καλυτερα....

costandan παλι καλα θα χεις βοηθεια!!! ολα θα γινουν μην αγχωνεσαι και γι αυτα!!!

Δημητρα ακομα δεν γεννησα....ο καφες ισχυει ακομα!!!

Σαγκρε ετοιμασου!!! ερχεται!!! μπραβο κοπελια αντε και με το καλο!!! καλο σημαδι!!!

δυο φορες ειδα στον υπνο μου οτι ειχα και εγω κοκκινη βλεννα αλλα τιποτα ακομα.....

Ζουζου αν το ηξερα οτι και καποιος αλλος περναει τετοιο βραδυ θα σου επιανα την κουβεντα.....

εγω εχθες νομιζα οτι ηρθε η ωρα!!!! αρχισα να ποναω , δεν ειπα τιποτα στον αντρα μου και πηγα να ξαπλωσω....με επιασαν κατι πονοι 2-3 φορες και μετα με πηρε ο υπνος....κατα τις 3 ξυπνησα για το γνωστο κατουρημα ,παλι πονος αλλα και πονος στην κοιλια και ενα ανακατεμα...τελικα σηκωθηκα και κοιμηθηκα 5+ καταληγοντας στην τουαλετα φυσικα, δεν ξερω τι με πειραξε;; εγω ροδακινο εφαγα....τι να πω;;; αυτες τις μερες πιτσες τρωγαμε και το ροδακινο με πειραξε;;;

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...