Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μανουλες Ιουνιου 2015

sangreluna

Recommended Posts

ουφ γυρισα κοπελιες νταξει χμ οχι χαλια διαστολη εχω τραχηλος εχει κοντυνει αρκετα θελουμε να λεπτυνει λιγο πολυ σεχ μου ειπε ραντεβου την αλλη δευτερα. Αυτα ουφ θα κανω οτι μπορω τοιχο τοιχο θα πηγαινει ο δικος μου

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ουφ γυρισα κοπελιες νταξει χμ οχι χαλια διαστολη εχω τραχηλος εχει κοντυνει αρκετα θελουμε να λεπτυνει λιγο πολυ σεχ μου ειπε ραντεβου την αλλη δευτερα. Αυτα ουφ θα κανω οτι μπορω τοιχο τοιχο θα πηγαινει ο δικος μου

χαχαχαχα :-P:razz::-P:razz::-P!!!!!!

Άντε πλησιάζει ο καιρός με το καλό και το δεύτερο μαγκάκι!!!!!

rHkwp3.png

dwWcp3.png

Διαφημίσεις

constandan για διακοπες εχουμε παει στην κω...περασαμε υπεροχα...μεγαλο νησι οποτε τα παντα θα τα εχετε χειμωνα καλοκαιρι...μην αγχωνεσαι ...μενει μια καλη μου φιλη εκει που ο αντρας της είναι αστυνομικος και 3 χρονια τωρα είναι πολύ ευχαριστημενη...εχεις αεροδρομειο εχεις νοσοκομειο δεν χρειαζεται ν αγχωνεσαι...όλα θα είναι τελεια!! και από Απριλιο ως Οκτωβρη θα ριχνεις τις βουτιες σου....τελεια....sangre τοιχο-τοιχο ακομα γελαω....να σου πω κι εμενα ο δικος μου χτες μου ξεφυγε αλλα σημερα δεν τη γλιτωνει...

μπραβο Σαγκρε!!! ειδες που τζαμπα αγχωνεσαι;; κι οπως λεει και ο γιατρος μου, μην αγχωνεσαι και κανε υπομονη ο καλος θεουλης ξερει ποτε και πως!!!....

Η Ζουζου ακομα δεν μπηκε, μπορει να πηγε καμια βολτα μετα!!!

costandan θα ειναι ζορικα στην αρχη μεχρι να τακτοποιηθειτε αλλα μετα θα περασετε ωραια στο νησι!!! σε ζηλευω!!!

λοιπον κοριτσια οπως καταλαβαινετε εχουμε πολλες ακρες για διακοπες!!! χαχα

που θα παμε μαλλον απο του χρονου;;; χαχα θελετε χανια, κω, αθηνα;; εχω και παργα, πρεβεζα κτλ....χαχα πλακα κανω ετσι;;;

κοριτσια καλο το σ..ξ και τα οφελη του σε αυτην την φαση που ειμαστε αλλα πολυ κουραση....χαχα εδω μιλαω και λαχανιαζω.... και μεχρι να βολεψεις κοιλια κτλ....αντε να γεννησουμε να ευχαριστηθουμε εν καιρω και αυτο το κομματι!!!

yk1yp3.png

Κοριτςια μου τι κανετε;;

Καλα εχω σκάσει στα γέλια με τη Sangre κ το τοίχο τοίχο !! Χαχαχα εμενα με τίποτα κοριτςια ! Δε μου κάθεται με τίποτα!

Επισης ποια είπε νομιζω η zzouzou οτι μόνη της θα γράφει μόνη της θα απαντάει στα μην. Αφού όλες θα γεννήσουν πριν ;; Χαχαχαχ γέλασα πολυ ! Ποτε δε ξέρεις κοριτσακι ! Μπορεί να βγούμε μπροστά εμεις!!!

Εμενα μου έκαναν δώρο φιλες ενα μαρσιπο απο το http://babywearing.gr καραδοκιμασμένο site απο όλες ! Πολυ καλή ποιότητα κατασκευής κ υπέροχα υφάσματα! Κ ειναι απο νεογέννητο.

Sangre[/i][/b] μπράβο για το σουτιέν! Επιτέλους !μια χαρά κ ο γιατρός , καλα τα είπε .. Για να δούμε ...

Εγω εχω γιατρό την Πέμπτη κ αγωνιώ!!! Μάλλον θα με εξετάσει κ απο κάτω αυτη τη φορα..

Constadan στο πεζικό ειναι ο άντρας σου; Δε θυμάμαι..καλή μεταθεση φαίνεται η Κως ..κ έχουν δίκιο τα κοριτςια , μπάνια συνεχώς ...θα ειναι λιγο ζόρι στην αρχή μεχρι να τακτοποιηθεί το αλλα θα βρεις μετα το μπούσουλα..καμια βοήθεια θα εχεις με τη μετακόμιση;

Mama πολλα προεόρτια εχεις ! Όδευεις καλα!! Εγω πάντως σε κόβω σε 3 μέρες να εχει σκάσει μύτη η μπουμπου!

Αυτο με το άγγιγμα στην κοιλιά κ εμενα μου τη δίνει που το κάνουν άνθρωποι που δε με ξέρουν καλα !! Κ επισης πραγματικά πιστεύω κ εγω πως υπάρχουν κάποιοι που δεν έχουν καλή ενέργεια...

Εγω όλη μερα βόλτα σημερα πάλι κ πολυ το ευχαριστήθηκα!!! Μπήκα κ στο μέτρο μετα απο πόσους μήνες μόνη μου!!! Γιουυυυυχουυυύ

Εχω πονάκια χαμηλά , κατούρημα συνέχεια, κ λευκά υγρά ...

αυριο πάλι βόλτα κ περπάτημα ..

Διαφημίσεις

Κοιλουμπες μου γυρισα!Οπως καταλαβατε πηγα και για καφεδακι!

Ο μπεμπης μου 3 κιλα, ολα καλα δοξα το Θεο!!!!!Με επιασαν κατι ποινοι περιδου την ωρα που πηγαινα στο γιατρο, του το ειπα και κοιταξε τον τραχηλο, μου εκανε υπερηχο κολπικο....αυτο που μου ειπε οτι μαλλον για 10 μερες ακομη δεν γενναω αλλα ποτε δεν ξερουμε! Ο μπεμπης εχει κατεβει για αυτο παω σαν να μην πω....μου εγραψε εξετασεις γενικη αιματος και καλλιεργεια κολπικου...αντε παλι να ανοιξω ποδια!ουφ με κουρασε αυτο το πραγμα!Οσον αφορα αυτα που λεγαμε συχνη τουαλετα, βαρος απο κατω ειναι σημαδια οτι το μωρο ειναι αρκετα κατω!Τωρα εχουμε ραντεβου την αλλη παρασκευη εκτος και αν εχουμε τιποτα στο ενδιαμεσο!

Ααααα και μου ειπε οτι την επομενη φορα θα εχουμε εξεταση τραχηλου αλλα χωρις υπερηχο!:shock::shock::shock::shock::oops::oops::oops::oops:

Παω να σας διαβασω!

BXYXp3.png

Λοιπον Sangre μπραβο μια χαρα και εσυ!Ρε κοριτσι ομως θα κατουρηθω πανω μου....τοιχο τοιχο????????????:lol::lol::lol::lol::lol: δεν υπαρχεις!!!!!!!!!!!και εμενα μου ειπε σεξ και ελευθερο...αρα θα γινει χαμος κοριτσια...βουρ στον πατσα!

constanden πολυ ωραια η Κω!!!!!!!Εχω ακουσει τα καλυτερα!!!!!!!

Αντε κοιλουμπες παμε δυνατα!!!!!!!!!

BXYXp3.png

ασε βρε ζουζου τι να κανω προκειμενου να γλιτωσω την ταλαιπωρια της προκλησης το θεμα ειναι πως με πιανουν συσπασεις το βραδυ κι ο καλος μου φοβαται...

ασε βρε ζουζου τι να κανω προκειμενου να γλιτωσω την ταλαιπωρια της προκλησης το θεμα ειναι πως με πιανουν συσπασεις το βραδυ κι ο καλος μου φοβαται...

τι φοβαται????αφου θα σε βοηθησει με αυτο το τροπο!!!1;)

ολα καλα θα πανε, παντως δικια μου αισθηση οτι μεχρι το σκ θα εχεις γεννησει και χωρις προκληση!

BXYXp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...