Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μανουλες Ιουνιου 2015

sangreluna

Recommended Posts

συμπεθερα τιποτα ακομη.....που θα παει ομως;;; καθαρισα ολα το σπιτι μαγειρεψα επλυνα απλωσα, εκανα και τον σκυλο μου μπανιο και φυσικα το μπανιο.....τι αλλο να κανω πια για να παρει μπρος;;;

ας βγει και θα την πηγαινω βολτες ολη μερα, το εξω θα τις αρεσει περισσοτερο αλλα ακομη μονο με τεντωνει στις κλωτσιες και απο κατω καμια ωρα νομιζω θα χωριστω στα δυο!!!

απο χθες το βραδυ εχω διαφανα υγρα οχι πολλα, τα βλεπω κυριως στο σκουπισμα, στο σερβιετακι δεν τα ξεχωριζω, ειναι αραγε κατι και αυτο;;; και απο τουαλετα 2-3 φορες την ημερα.....αυτο ειναι;;;;

σημερα με την δροσια κοιμηθηκα μια χαρα, αλλα ενιωθα το μωρο και φυσικα πολυ κατουρημα, καθε 1,5 ωρα αυτη η δουλεια!!!

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

συμπεθερα τιποτα ακομη.....που θα παει ομως;;; καθαρισα ολα το σπιτι μαγειρεψα επλυνα απλωσα, εκανα και τον σκυλο μου μπανιο και φυσικα το μπανιο.....τι αλλο να κανω πια για να παρει μπρος;;;

ας βγει και θα την πηγαινω βολτες ολη μερα, το εξω θα τις αρεσει περισσοτερο αλλα ακομη μονο με τεντωνει στις κλωτσιες και απο κατω καμια ωρα νομιζω θα χωριστω στα δυο!!!

απο χθες το βραδυ εχω διαφανα υγρα οχι πολλα, τα βλεπω κυριως στο σκουπισμα, στο σερβιετακι δεν τα ξεχωριζω, ειναι αραγε κατι και αυτο;;; και απο τουαλετα 2-3 φορες την ημερα.....αυτο ειναι;;;;

σημερα με την δροσια κοιμηθηκα μια χαρα, αλλα ενιωθα το μωρο και φυσικα πολυ κατουρημα, καθε 1,5 ωρα αυτη η δουλεια!!!

Τι να σου πω, μακαρι να φτανει η ωρα κοπελα μου, γιατρο ποτε θα πας παλι εαν δεν τυχει κατι?Εγω εχω γιατρο στις 5.30 ευχομαι μεχρι το βραδυ που θα γυρισω σπιτι να εχουμε συνεχεια στα ευχαριστα!Παντως υγρα, τουαλετα και κατι χτυπηματα πολυ χαμηλα τα νιωθω και εγω. Θα τον ρωτησω και θα σου πω.

Παω να ξεκινησω τα μπανια μου, τα ξυρισματα γιατι θελω ωωωωωρεεεεεςςςς με την κοιλουμπα!

BXYXp3.png

zouzou εγω εδώ εχω μπαστακωθει σαν το αγαλμα του βουδα...δεν παω πουθεναααααααααα!!! με εχουν πρηξει στα τηλεφωνα φιλοι συγγενείς συνάδελφοι και βα ρεθηκα να απανταω όχι δεν γεννησα ακομα...τους ειπα θα βγαλω δελτιο τυπου σαν τις διάσημες όταν φτασει η ωρα!!! mama διαφανα υγρα βλεπω κι εγω καποιες φορες στο χαρτι....κυριως όταν κουραστω...αλλα για τουαλετα μαλλον γινεται αυτό που ονομαζουν "φυσικο κλισμα"...κατεβαινει το μωρο και πιεζει....αντε μπουμπού δωσεεεεεεεε!! Εγω που τον ρωτησα παντως την Πεμπτη το γιατρο δεν ηταν σαφης...λεει μπορει να φυγεις και σε 5 ωρες να γεννησεις και μπορει να ερθει και μετα από 2 εβδομάδες...αυτή η αοριστια με πεθαινει...μακαρι zouzou να μας πεις κατι πιο συγκεκριμενο....:? παντως ετσι όπως εχει διαμορφωθεί το πινακακι μας σχεδόν οι μισες γεννησαν...αντε κατι είναι κι αυτό...προχωραμεεεεε

και εγώ από το πρωί δουλειές!σκούπισμα,σφουγγάρισμα,ξεσκόνισμα,μπάνια,πλυντήρια μπας και μου κάνει τη χάρη ο μικρός...

υγρά,τουαλέτα,πονάκια,συσπάσεις έχω και εγώ!

μακάρι να σου πει ΖΖΟUZOU κάτι πιο συγκεκριμένο σήμερα ο γιατρός! εγώ έχω ραντεβού αύριο.

dimitra με εκανες και γελασα με το δελτιο τυπου....θα σου στηλω εγω καμερες παιδι μου, οπως εδωσε συνεντευξη η μενεγακη ετσι θα δωσεις και εσυ.Μην ακουσω δηλωσεις ομως σαν την χρουσαλα δυστυχως σε αυτη την εγκυμοσυνη πηρα 6 κιλα λες και ειχε παρει 20, θα φας ξυλο :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:!!!!!!!χιχιχιχιιχιχιιχ

Παντως και εγω ετσι πιστευω αν δεν θελουν αυτα να βγουν και σε μονοζυγο να ανεβουμε, και σε τραμπολινο να κανουμε κωλοτουμπες δεν προκειτε να βγουν. Μπορει απο κατι απλο να γινει το θαυμα!!!!!!!!!

BXYXp3.png

Διαφημίσεις

κοριτσια βρηκα επιτελους σουτιεν θηλασμου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! χτυπηστε τις καμπανες

αχ κιογια τις ευχες σου να γεννησουμε ολες ετσι!!!!!!!!!!! Μακαρι εγω κοριτσακια σημερα εχω ντοκ στις 6 και μιση αντε να δουμε

να μαι παλι!!! επιασα την παρλα στο τηλεφωνο με την αδερφη μου!!!

Ζουζου αν δεν γεννησω μεχρι την παρασκευη που ειναι η πητ θα παω στην κλινικη που ειναι ο γιατρος μου για καρδιοτοκογραφο και βλεπουμε, αυτος δινει 4 μερες παραταση στο νοσοκομειο αλλες 10 μερες, και βλεπουμε!!!!

Μακαρι σημερα που θα δεις το αγορακι σου να εχει να σου πει κατι και ο γιατρος!!!!

cristab και εσυ αυριο που θα πας να δουμε τι θα σου πει!!!

Δημητρα πολυ σπαστικο και εμενα με εχουν πρηξει και με παιρνουν τηλεφωνο φιλοι συγγενεις κτλ και ασχετοι ακομα που με βλεπουν στον δρομο και με ρωτανε αν γεννησα η το αλλο το ενοχλητικο ακομα δεν γεννησες;;; και ολοι εχουν την απαιτηση να τους πω οτι με επιασαν οι πονοι και παω νοσοκομειο....ελεος μεχρι και η σπιτονυκοκυρα απο πανω, συνεχεια λεει θα μας πεις ε;; η και το αλλο;;; τεμπελα ειναι.......

τι να πεις;;; εχουμε τον νταλκα μας εχουμε να βγαλουμε και ανακοινωθεν!!!

λες και κρυφο θα μεινει.....

yk1yp3.png

μπραβο Σαγκρε!!! επιτελους!!! λες να μην βρουμε ψωμι σημερα;; γκρεμιστηκαν οι φουρνοι ;; χαχα

κι εσυ γιατρο σημερα;;; αντε ευχομαι να πει κατι!!! γιατι εμας μας εχουν στο σκοταδι!!!

μακαρι να γεννησουμε ολες τοσο ευκολα, αν και εγω σαν πρωτη φορα δεν εχω τετοια απαιτηση μου φαινεται πολυ ουτοπικο αν και ποτε δεν ξερεις.....

yk1yp3.png

εμενα κοριτσια μου τι σπαει μια συγκεκριμενη της πολυκατοικιας που οταν θα με δει θα τρεξει, θα αλλαξει δρομο, πεζοδρομιο, για να με φτασει να χαιδεψει την κοιλια μου...και παντα καποια μακακια θα πει!:twisted:

Μακαρι να μας πουν κατι σημερα οι γιατροι μας αν και για μενα μπορει να ειναι και νωρις ενω η sangre κατι θα της πει δεν μπορει!

Απο την μια λεω παλι καλα που ειναι ετσι ο καιρος αλλα απο την αλλη ειναι και πολυ μελαγχολικος και δεν την πολυ παλευω.

BXYXp3.png

Διαφημίσεις

βλεπω ολες εδώ απικο...αντε σιγα σιγα να αραιώνουμε...να σπαει κανενα νερο...χιχι sangre αφου βρηκες σουτιεν αντε τη βαλιτσουλα σου και εκδρομη...και μην ξεχασεις να παρεις και τη mama μαζι....christab εσυ εισαι στο 2ο γκρουπ...δεν θελω συνωστισμούς να προλαβαίνουμε να ευχομαστε...μην μας κολλησει και το πληκτρολογιο...zouzou εγω θα πω...ευτυχως σε αυτή την εγκυμοσυνη πηρα μονο 30 κιλα (27 εχω παρει ως τωρα αλλα ακομη 3 μεχρι να γεννησω τα χω σιγουρακι....) κι ευτυχως βρε κορίτσια διοτι ειχα βαρεθεί σε ολη τη ζωη μου να είμαι τοοοοοσο αδυνατη σχεδόν καχιεκτικη...ηθελα να το ζησω και αυτό το σταδιο....αυτή θα είναι η φραση με την οποια θα ξεκινησω... (αααααααααααχ θεε 67 κιλα ξεκινησα την εγκυμοσυνη...μην τρωτε παπα....):eek::eek::oops:

νταξει και καλα ενδιαφερον κουτσομολιο το λενε αλλα τεσπα. εγω εχω τη μανα μου που αν δεν με βρει παιρνει 125 τηλ λες κι εγινε σεισμος και μετα μου λεει α καλα ειστε ετσι πηρα να δω τι κανετε!!!! Η που ολοι εχουν την ιδεα πως μολις μπεις στο μηνα σου καθεσαι σε ενα κρεβατι και κοιτας το ταβανι ακινητη περιμενοντας κι οπου και να παεις θα παω πηγα θα κανω τι εσυ; οχι δεν προσεχεις δε κανει!!!!

χαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχα dimitra εισαι θεα!!!!!!!!!!!!!χαχαχαχαχαχαχαχχα

sangre εχεις απολυτο δικιο με την μαμα και σε ολα τα υπολοιπα!Δεν εχεις παρει πολλα μια χαρα εισαι! Εγω ξεκινησα στα 57 την προηγουμενη φορα στο γιατρο με εδειξε 70 εεεεε τωρα θα εχω βαλει 2 δεν θα εχω? αποκλειεται!τα nirvana πανε και ερχοντε!

BXYXp3.png

γεια σας κοριτσακια!! επεσα να κοιμηθω και ξυπνησα μουσκεμα, οποτε εφτιαξα ενα χυμο καροτο-πορτοκαλι και μπηκα να σας διαβασω!!

mama περιμενα να δω πως εχεις γεννησει και εσυ με τετοια φορα που πηραμε απο χτες!!:D:D:D

εγω ξεκινησα 68 (ειχα και δυο κιλα απο την προηγουμενη υπολοιπο) και τωρα ειμαι 78. εε θα το δω και το 80 σιγουρα!!:rolleyes::rolleyes:

εγω τοσο καιρο κρυβομαι απο την διαχειριστρια γιατι ειναι φριχτη κουτσομπολα, πιστευω πως δεν εχει καταλαβει ακομα αλλα παντα υπαρχει ο κινδυνος να με καταγγειλει αν με δει με την μπεμπα υστερα πως δεν με ειδε ποτε εγκυος αρα εκλεψα το μωρο...:tongue::tongue::oops:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...