Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μανουλες Ιουνιου 2015

sangreluna

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

γεια σας κοριτσια!!! εμεις γενικα τελευταια κ..ο δεν βαζουμε κατω, πηγαμε μια βολτιτσα!!!!τωρα γυρισαμε!!!

εχω ακομη πιο εντονα πιεση κατω και με ποναει μπορω να πω, επισης πολυ κινητικοτητα!!!

συμπεθερα λες;; αντε να δουμε.... για την κοιλια κι εγω λεω θα μας λειψει αλλα προς το παρον θελω να φυγει!!! επισης εγω ειπα οτι εχω ξεχασει πως ημουν πριν....

Νικηαντωνια δεν το καταλαβες ακομη ε;; λογικο!!! παρε δυναμεις για μετα, να τα χαρεσαι κοπελα μου!!! αχ τι ωραια!!!

λογικα μεχρι τωρα η kyoya πρεπει να γεννησε!!!

αντε να δουμε ποια θα ειναι η επομενη!!!!

yk1yp3.png

νικηαντωνια μην τα φοβασαι τα κοριτσια ειναι εφταψυχα! αφου ειναι οκ το αντρακι σου όλα καλα!

Τι να σου πω, τελικά είναι δύσκολη η καταστασή της.

Δεν μου είχαν πει τίποτα κ πριν που ήρθε ο άντρας μου με την πεθερά μου απο το Ηράκλειο όπου είναι η μονάδα ότι ίσως χρειαστεί κ χειρουργείο γιατι υποστηρίζεται μηχανικά η αναπνοή της.

ugAHp3.png

jfV0p3.png

Διαφημίσεις

Ευχομαστε ολα να πανε καλα για την ομορφη μπεμπουλα σου νικηαντωνια! και θα πανε...σκεψου θετικα...εχουμε τοσα μωρακια που γεννηθηκαν σε εβδομαδα μικροτερη απο τη δικη σας και με βαρος πολυ λιγοτερο κ τωρα ειναι σπιτακι τους γερα!!! Σου στελνω ολη τη θετικη μου ενεργεια!!! Περιμενουμε νεα σας...

καλημερα μανουλες και εγκυουλες!! νικηαντωνια μη στεναχωριεσαι ολα θα πανε καλα με το κοριτσακι σου θα δεις!! εδω τα καταφερνουν κατι μικρουλια 600γρ, ο κοριτσαρος σου μια χαρα θα τα παει. kyoya να σου ζησει το μωρακι σου!! να ειστε και δυο καλα!!

Καλημέρα κοριτςια !

Kyoya να σου ζήσει το αγοράκι σου κορίτσι μου!!! Αχ τι ομορφα πραγματα! Να ναι ολα καλοτυχα!!! Άντε να παίρνουμε σειρά!!!

Νικηαντωνια ολα θα πάνε καλα με τη μπεμπουλα ! Σου στέλνω όλη τη θετική μου ενέργεια!!! Κ εσυ να τη σκέφτεσαι συνέχεια κ θετικά !! Να τη χαϊδεύεις με το μυαλό σου! Κ αν μπορείς στέλνε γάλα ! Το αντράκι σου ήρθε; Το εχεις στην αγκαλιά σου;;; Εσυ είσαι καλα;

Κ εγω κ...ο κοριτςια δεν εχω βάλει κάτω σα τη mama ...όλο βόλτες κ δουλειές..mama νομίζω είσαι σε πολυ καλο δρόμο....

Καλημερα κοριτσια!!! Kyoya μου να σου ζησει...γερο και δυνατο το μωρακι σας να συμπληρωσει τη μεγααααλη οικογενεια!!! Ελπιζουμε κι οι 2 να ειστε καλα...οποτε μπορεις γραψε μας αν καταφερεις να μπεις αλλιως θα μας ενημερωσουν τα κοριτσια απο fb...νικη αντωνια κοριτσι μου κρατα γερα!!!μακαρι να ρθει το αντρακι σου σημερα να παιρνεις λιγη δυναμη κ ολα καλα με τη μπουμπου...τα φιλια μου σε ολες σας...και μην μας αφηνετε σε αδρανεια σημερα..καποιες να κινητοποιηθουν αντε...

ΚΥΟΥΑ να σου ζησει κοπελιααααααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! πολυ το χαρηκα κοριτσι μου μπραβο μπραβο.!!!!!

νικηαντωνια μην το σκεφτεσαι καν ψυχουλα μου αλλα γεννιουνται στους εξι μηνες κι ειναι μια χαρα δεν ειναι τιποτα αυτο που εχει θα το ξεπερασει στο πι και φι

Διαφημίσεις

ΓΕΝΝΗΤΟΥΡΙΑ!!!!!!!!!

Δημητρα ….01/04 αγορακια διδυμα

kidenio ..........18/05 αγοράκι-κοριτσάκι διδυμα

Αnna100479…22/05 κοριτσάκι

marina-roz …..26/05 αγοράκι

popaki ………..26/05 κοριτσακι

Μaria1984… 06/06 κοριτσάκι

νικηαντωνία....07/06. αγοράκι-κοριτσάκι διδυμα

kyoya ........... 07/06 αγοράκι

ΕΓΓΥΟΥΛΕΣ

mama82........12/06 κοριτσάκι

christab........14/06 αγορακι

sangreluna. .19/06 μαγκακι

Ευη 1985…….22/06 κοριτσακι

Βασω 79…….24/06 αγορακι

dimitra2222.. 27/06 κοριτσάκι

Constantan…27/06 κοριτσακι

kirtiblue.........30/06 αγοράκι

ZZOUZOU ......30/06 αγοράκι

Nefeli2014 ….. 08/07 κοριτσάκι

καλημέρα κορίτσια!

Νίκη Αντωνία όλα θα πάνε καλά κορίτσι μου με τα μωράκια σου! Θα τα πάρεις πολύ γρήγορα στην αγκαλιά σου! Καλή ανάρρωση σε εσένα!

Ποπάκι να σου ζήσει ο κορίτσαρος! Καλά κουράγια με τα ξενύχτια!

Η kyoya είχε έναν πολύ ωραίο και εύκολο τοκετό κορίτσια! στις 20.00 μπήκε μαιευτήριο,στις 21.00 γέννησε!

άντε κορίτσια μου και στα δικά μας οι υπόλοιπες! mama νομίζω πως είναι η δική σου σειρά! και εγώ πλησιάζω και η sangre μας! αχ τι καλά!!!

Νικηαντωνια προσπάθησε να σκεφτείς οτι ειναι περαστικό κ οτι γρήγορα θα τα πάρεις κ τα δυο σπιτι κ θα ειναι μια χαρα. Καταλαβαίνω την αγωνία σου αλλα ολα θα πανε καλα! Ειμαι σίγουρη! Άντε κοριτσια με το καλο κ οι υπόλοιπες! Άρχισε το γαϊτανάκι των πρώτων καλοκαιρινών μωρων!

hBdsp2.pngh9oap1.pngWRnvp2.png

καλημερα κοριτσια!!! πως ειστε σημερα;;;

εδω σημερα ο καιρος βροχερος!!! δεν με πειραζει και πολυ αφου δεν την παλευω με την ζεστη!!

kyoya να σου ζησει και το τριτο αγορακι σου!!! να το χαιρεστε!!! ευχομαι να πατε γρηγορα στο σπιτι σας και να αγαπηθειτε και με τα υπολοιπα αγορια σου!!! αν μπορεσεις θα θελαμε να ακουσουμε την ιστορια της γεννας και γενικα τα νεα!!!!

cristab μακαρι να γεννησουμε τοσο ευκολα οσο η kyoya!!! λες να παμε βαση πητ;;; με την σειρα;;

εγω απο χθες νιωθω πιθο εντονα τα κουνηματα και την πιεση κατω αλλα ακομα τιποτα, παντως πλησιαζει το νιωθω!!!!

Νικηαντωνια μην στεναχωριεσαι!!! ολα θα πανε καλα!!! να σκεφτεσαι θετικα, οταν με το καλο μπορεσεις να πας να δεις την μπεμπουλα σου, να την χαιδευεις να νιωθει την παρουσια σου και μην στεναχωριεσαι για το αναπνευστικο θα γινει σιγα σιγα, προσπαθησε να μην σκεφτεσαι το χειροτερο σεναριο, ποτε θα μπορεσεις να βγεις;; ο μικρος σου πως ειναι;;; θα τον παρετε σπιτι η θα κατσει προληπτικα μερικες μερες;;;; συγνωμη που ρωταω πολλα......:oops:

yk1yp3.png

Καλημερα κοιλουμπες μου, τι κανετε???

Μην περιμενε ονειρο σημερα, μονο εφιαλτες εβλεπα..!!!

Νικηαντωνια μου μην στεναχωριεσε καλη μου, ολα θα πανε καλα....εδω γεννιουντε παρα πολυ μικροτερα και ολα πανε καλα. Μην σε παιρνει απο κατω, οταν με το καλο βγεις και πας κοντα της θα δεις οτι θα αρχισει να παιρνει τα πανω της.

Kyoya να σου ζησει καλη μου, να ειναι παντα καλα και ευτυχισμενο!Μακαρι να γεννουσαν ολες μεσα σε 1 ωρα!!!!!!!Πολυ θα ηθελα!!!!!!!!!!

Συμπεθερα τιποτα ακομη????????Απο οτι εχω καταλαβει τον απο αυτο σου δεν τον εχεις βαλει κατω μηπως πρεπει να το παρεις απο την αναποδη????Να αραξεις σε κανεναν καναπε???????Γιατι μαλλον του μπεμπε του αρεσουν οι βολτες και δεν εχει σκοπο να τις χασει για λιγο!

sangre, crystab εσεις πως ειστε????τιποτα προεορτια???

Κοριτσια αυτο που σκεφτομαι ειναι οτι αν αργητε εσεις με βλεπω αντι ιουνιου να γινομαι ιουλιου...ωχχχχχ παναγια μου!Αντε να δουμε τι θα μας πει και ο doc σημερα.

dimitra εδω εσυ μη το κουνας απο δω γιατι αν μεινω μεχρι τελος δεν με βλεπω καλα.Θα καθομαι και θα γραφω μονη, θα μιλαω μονη...θα μου απανταω!!!!!!!:shock:

BXYXp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...