Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μανουλες Ιουνιου 2015

sangreluna

Recommended Posts

Κοριτσια μάλλον η kyoya γεννάει! Έγραψε πριν μια ώρα στο Facebook. Πάντως βρε ποπακι κ εγω αυτο με το αλατόνερο στις θηλες πρωτη φορά το ακούω κ μου φαίνεται πολυ βάρβαρο κ εμενα...

hBdsp2.pngh9oap1.pngWRnvp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Τι μερα ρε κοριτσια σημερα???? Και kyoya???μακαρι το κοριτσι να γλιτωσει την προκληση κ την αναμονη...kidenio 40+5??? Μην μας απογοητευεις...και δευτερη εσενα που λενε οτι τα δευτερα ερχονται πιο γρηγορα...ουφ...

kyoya με το καλο!!! μακαρι να καταφερει να μας πει τα νεα της οταν μπορεσει!!!

kidenio αν μαθεις τιποτα πες μας!!! καλα το πρωτο 40 + και το δευτερο 40+ 5;;;; αχ!!! αντε να δουμε....

παντως τωρα πια ειναι η σειρα μου ε;;;

σαν εγινε η αρχη θα γεννοβολαμε ολες μαζι τωρα!!!!

ανυπομονω!!!!!

τυχερη μερα σημερα!!!να ελπιζω;;

Δημητρα δεν πτοουμαστε!!!

παντως οσο περναει ο καιρος ολο και ξεχναω πως ημουν πριν, σας συμβαινει;;; λες και παντα ειχα κοιλια κτλ κτλ...αντε ρε κοριτσια ολες με το καλο!!!

yk1yp3.png

και η kyoya?? αντε με το καλο να κρατησει το μωρακι της!! sangre τι παρενεργειες ειχες εσυ απο την επισκληριδιο??? εγω θα γεννησω σε κλινικη και εκει γεννησαν προσφατα και δυο φιλες μου και οι δυο με επισκληριδιο και μετα ηταν μια χαρα αλλα φημιζεται η κλινικη για την αναισθησιολογο οτι ειναι πολυ καλη!! εχω ακουσει και εγω διαφορα αλλα με το αντρακι μ ειχα δυσκολη γεννα και παρολο που λεω πως αντεχονται οι πονοι δεν θα ηθελα να τους ξαναβιωσω!! kidenio 40+5 ωχ θεε μου εχουμε ακομα!! τον γιο μ τον εκανα 40+2 αλλα ηταν το πρωτο και ηλπιζα σε κατι πιο γρηγορο αυτη την φορα!!

Διαφημίσεις

τι εγινε βρε κοριτσια?μια βολτα πηγα και εγω και εχουμε συνεχεια στα ευχαριστα??????

kyoya με το καλο κοπελα μου και με εναν πονο πραγματικα!!!!

Πωπω πηραμε φορα για τα καλα...κοριτσια δεν παιζει να την παλεψω μεχρι τοτε, λετε να ισχυει αυτο με τα αγορια?μα ολο το μηνα?παντως απο χτες οσοι με βλεπουν μου λενε οτι εχει πεσει λιγο οι κοιλια μου...τι να πω!Αχχχχ οχι ολο μηνα!!!!!!!Ο μπεμπης σημερα ειναι πολυ ζωηρος και οταν μετακινητε αποτομα ποναω, τον νιωθω και πολυ χαμηλα, παιζει να εχει κατεβει απο τωρα?Εντωμεταξυ ρε κοριτσια αυτος ο πονος απο κατω δεν λεει να σταματησει, λες και εχω φαει γροθια και περπαταω σαν να μην πω πως!:oops:

mama φανταζεσε συμπεθεριο??????????χαχαχαχαχαχαχα

θα το εχω στα υποψιν για το ζαιρα χιχιχιχιχιχιχιχι....ελα καλε μη φοβασαι, γενικα εμενα τα ονειρα βγαινουν τις περισσοτερες φορες!

Για να δουμε για να δουμε!!!!!!!!!!!Ποια εχει σειρα???????????

Αντε ρε κοιλουμπες πηραμε φορα και δεν σταματαμε!

αααα ποια ειπε για την κοιλια της???????Και εγω το ιδιο λες και την ειχα παντα!Αιντε να μας δω μετα θα κλεγομαστε γιατι μας λειπουν οι κοιλιες μας....θα ειμαστε πολλα χαστουκια!χαχαχχαχαχαχαχ

BXYXp3.png

να σου ζησουν νικηαντωνια! ολα καλα ειναι μην ανησυχεις ετσι ειναι τα διδυμακια. θα ξεπεταχτουν γρηγορα εσυ όλα καλα;

Καλά είμαι!!! Σηκώθηκα, με άλλαξαν πριν λίγο .

Αχ κορίτσια δεν έχω συνειδητοποιήσει ακόμα το γεγονός.

Μάλλον αύριο θα φέρουν στην κλινική το αγόρι μου!

ugAHp3.png

jfV0p3.png

ασε κονστανταν κι εγω ετσι ηλπιζα αλλα που; αααααχ αντε να δουμε. λοιπον με την επισκληρηδιο ε οχι τιποτα τρελο δηλα θα μπορουσε να ταν και από την εξαντληση ε λιγο τρεμουλο λιγη ζαλαδα υποταση δεκατα και λιγο πονο στη μεση. Κοιτα και ντεπον που λεει ο λογος να παρεις παρενεργειες εχει αλλα ζυγιζεις τα θετικα και τα αρνητικα καθε φαρμακου.

Καλά είμαι!!! Σηκώθηκα, με άλλαξαν πριν λίγο .

Αχ κορίτσια δεν έχω συνειδητοποιήσει ακόμα το γεγονός.

Μάλλον αύριο θα φέρουν στην κλινική το αγόρι μου!

Πως νιωθεις?????Φυσιολογικα ή καισαρικη?????Ωραια μακαρι αυριο να εχεις το αγορακι σου αγκαλιτσα!Ειδες που στο ειπα????Ησουν η επομενη!

BXYXp3.png

νικηαντωνια οριστε τσακα τσακα θα πατε σπιτακι σας ωραια κι εσυ μια χαρα συνερχεσαι!

ζουζου εμενα οποιος μου λεει για την κοιλια που θα μου λειπει του λεω ας βγει αυτο και θα κανω αλλη χαχαχαχαχαχαχα!

Διαφημίσεις

Νιηαντωνια να σας ζήσουν τα σπορακια σας! Άντε κοριτσι μου ξελαφρωσες κ εσυ! Με το καλο να τα πάρεις στην αγκαλιά σου κ να πάτε σπιτάκι σας! Οταν μπορέσεις να μας διηγηθεις τη γεννα! Ξεκουράσου οσο μπορεις τώρα γιατι μετα σε περιμένει πολλη δουλειά!

hBdsp2.pngh9oap1.pngWRnvp2.png

νικηαντωνια οριστε τσακα τσακα θα πατε σπιτακι σας ωραια κι εσυ μια χαρα συνερχεσαι!

ζουζου εμενα οποιος μου λεει για την κοιλια που θα μου λειπει του λεω ας βγει αυτο και θα κανω αλλη χαχαχαχαχαχαχα!

χαχαχαχαχχαχα....μακαρι να μας πανε ολα καλα και να ερθουν οσα περισσοτερα μωρα γινετε!!!!

BXYXp3.png

Πως νιωθεις?????Φυσιολογικα ή καισαρικη?????Ωραια μακαρι αυριο να εχεις το αγορακι σου αγκαλιτσα!Ειδες που στο ειπα????Ησουν η επομενη!

Μέσα έπεσες πραγματικά! Εγώ πάντως δεν το περίμενα!

Καισαρική έκανα. Ο μπέμπης βγήκε εύκολα μιας κι είχε πάρει θέση αλλά η μικρή ζορίστηκε, περνούσε η ώρα δεν την άκουγα κ αγχώθηκα.

Ραχιαία νάρκωση μου έκαναν, πέρασε γρήγορα ευτυχώς και όλα καλά.

Επόμενη ποια;;;;

ugAHp3.png

jfV0p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...