Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Μανουλες Ιουνιου 2015

sangreluna

Recommended Posts

καλημερα σε ολες τις μανουλες Ιουνιου

μαμουλη καλως ηρθες και με το καλο μια τελειωμηνη εγκυμοσυνη

nia μου μεχρι στιγμης καλα ειμαι δοξα το Θεο αλλα το αγχος εχει χτυπησει κοκκινο καλα που εχω και το παιδι και ξεχνιεμαι.

,0ut5c3ijl.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

κοριτσια ποτε αρχιζουν οι ανακατοσουρες δεν θυμαμαι. Εγω μονο κατι καουρες ειχα εχτες σημερα ειμαι καλα και προβληματιζομαι και παλι.

5-6 βδομάδα είχα καούρες. μετά άρχισαν οι πρωινές αναγούλες! ποτε δεν έκανα εμετό αλλά μόνο αναγούλες κυρίως όταν πινούσα. εδώ και λίγες μέρες κόπηκε και αυτό. στις περασμένες εγκυμοσύνες δεν είχα τέτοια συμπτώματα οπότε δεν ξέρω!

πήρα κ εγώ σήμερα τις αναλύσεις μου και είναι όλα σουπερ Δοξα το Θεο!

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

5-6 βδομάδα είχα καούρες. μετά άρχισαν οι πρωινές αναγούλες! ποτε δεν έκανα εμετό αλλά μόνο αναγούλες κυρίως όταν πινούσα. εδώ και λίγες μέρες κόπηκε και αυτό. στις περασμένες εγκυμοσύνες δεν είχα τέτοια συμπτώματα οπότε δεν ξέρω!

πήρα κ εγώ σήμερα τις αναλύσεις μου και είναι όλα σουπερ Δοξα το Θεο!

Συγχαρητηρια μπράβο. Λες σ αυτην που ειχες αναγουλες να ειναι κοριτσακι :P ?

Εγω στην αλλη ειχα πολυ αναγουλα και μια φορα εκανα εμετο το πρωι σ αυτη δεν βλεπω τετοια συμπτωματα και ανησυχω. Οτι θα εφτανα στο σημειο να παρακαλαω για εναν εμετο δεν το περιμενα...:|

μου θυμιζει οταν ειχα το μικρο μωρακι και εκλεγε απο κολικους και παρακαλουσα να αεριστει και περιμενα να ρευτει και ελεγα "αντε μετα να του μαθεις οτι αυτα ειναι αγενεια οταν τα κανεις μπροστα σε κοσμο"

,0ut5c3ijl.png

Συγχαρητηρια μπράβο. Λες σ αυτην που ειχες αναγουλες να ειναι κοριτσακι :P ?

Εγω στην αλλη ειχα πολυ αναγουλα και μια φορα εκανα εμετο το πρωι σ αυτη δεν βλεπω τετοια συμπτωματα και ανησυχω. Οτι θα εφτανα στο σημειο να παρακαλαω για εναν εμετο δεν το περιμενα...:|

μου θυμιζει οταν ειχα το μικρο μωρακι και εκλεγε απο κολικους και παρακαλουσα να αεριστει και περιμενα να ρευτει και ελεγα "αντε μετα να του μαθεις οτι αυτα ειναι αγενεια οταν τα κανεις μπροστα σε κοσμο"

δεν ξέρω..λες;; δεν πιστεύω στα συμπτώματα.. θα ήθελα όμως κοριτσάκι :tongue:

χαχαχα ποσο δίκαιο έχεις! μικρά τα παρακαλάμε να τα κάνουν και όταν μεγαλώσουμε τα μαλώνουμε για να μην τα κάνουν!!

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Διαφημίσεις

ΜΑΜΟΥΛΗ

πατας πανω στο 2ο στικερ μου σε βγαζει στο σαιτ.

πατας πανω στο pregnacy για την εγκυμοσυνη ή στο birthday για τα παιδακια σου

μολις πατησεις το pregnacy , διαλεγεις πως θα ναι η μπαρα. να λεει εβδομαδες-δεξια επιλογη- ή αναπτυξη εμβρυου-αριστερη επιλογη-

πατας full size ticker

διαλεγεις απο αριστερα τι φοντο θες να χει η μπαρα κ πατας next

διαλεγεις απο αριστερα τι σημαδακι θες να χει η μπαρα κ πατας next

γραφεις πανω αριστερα την πητ σου κ πατας next - αν θες γραφεις κ δικο σου κειμενακι εκει που λεει optional....-

απ το Forum signatures, κλικαρεις το PseudoHTML, UBBCode and BB Code

αντιγραφεις τον κωδικο που βγαζει στο θαλασσι πλαισιο στην υπογραφη σου,εδω στο φορουμ (ΒΟΗΘΗΜΑΤΑ -- ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΥΠΟΓΡΑΦΗΣ)

Πατας αποθηκευση υπογραφης κ εισαι οκ

ZZt2p3.png

JNFwp2.png

καλημέρα κορίτσια! τι κάνετε;

la mare εχεις γιατρό σήμερα ε;; επιτελους να ξεφύγουμε από την έννοια! έχει κάποια άλλη γιατρο γιατί δεν θυμάμαι;;;

εγώ νιώθω αρκετά καλα. έχει πολλες μερες να νιωσω κάποια ανακατοσούρα! είμαι πολύ καλά μπορώ να πώ! και καθόλου φουσκωμένη! φουσκώσατε καθόλου κορίτσια; εγώ μπαίνω ακόμα στα παντελόνια μου προς το παρων.

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Κοριτσια καλημερα! Μαμουλη καλωσηρθες κ εσύ στις πρώτες καλοκαιρινές μανούλες! Εγω Νια εχω κάθε μέρα ανακατωσουρες... Σχεδόν συνέχεια. Δεν θυμάμαι να ήμουν ετσι στα κοριτσια κ η αλήθεια ειναι πως με εξουθενώνει... Δεν μπορω να μυρίζω τίποτα! Απορρυπαντικά, φαγητά, αρώματα όλα με πειράζουν! Κ συνεχώς τα πάντα μου βρώμανε!

Απο φούσκωμα δόξα τω Θεω! Δεν ξέρω αν φταίει που ειναι δυο, πάντως μια χαρα εξεχει η κοιλιά μου. Βέβαια ακόμα στα παντελόνια μου χωράω. Ειναι που δεν μπορω να φάω λόγω αναγουλας, αλλιώς νομίζω θα χρειαζομουν ήδη αλλα παντελόνια.

hBdsp2.pngh9oap1.pngWRnvp2.png

Κοριτσια καλημερα! Μαμουλη καλωσηρθες κ εσύ στις πρώτες καλοκαιρινές μανούλες! Εγω Νια εχω κάθε μέρα ανακατωσουρες... Σχεδόν συνέχεια. Δεν θυμάμαι να ήμουν ετσι στα κοριτσια κ η αλήθεια ειναι πως με εξουθενώνει... Δεν μπορω να μυρίζω τίποτα! Απορρυπαντικά, φαγητά, αρώματα όλα με πειράζουν! Κ συνεχώς τα πάντα μου βρώμανε!

Απο φούσκωμα δόξα τω Θεω! Δεν ξέρω αν φταίει που ειναι δυο, πάντως μια χαρα εξεχει η κοιλιά μου. Βέβαια ακόμα στα παντελόνια μου χωράω. Ειναι που δεν μπορω να φάω λόγω αναγουλας, αλλιώς νομίζω θα χρειαζομουν ήδη αλλα παντελόνια.

καλημερα kidenio! εγώ έχω προσέξει άλλα πράγματα πάνω μου. όπως π.χ το θαμπό πρόσωπο μου που και στις άλλες εγκυμοσύνες ήταν έτσι ειδικά στον 2ο! και όλοι με ρώταγαν αν έχω κορίτσι επειδή είχα αγριέψει πολύ! επίσης το στήθος μου με πονάει, δεν θυμάμαι να πόναγα στους άλλους δύο. και τα μαλλια μου επίσης τα νιώθω πολύ άγρια. δεν κάθονται και ηλεκτρίζονται.. επίσης έχω σπυράκια! στις άλλες εγκυμοσύνες είχα πολύ περισσότερα και είχα κυρίως στο μέτωπο και στο πιγούνι ενώ τώρα ευτυχώς βγήκαν στις άκρες των μάγουλων και αφήνω τα μαλια μου κάτω και δεν φαίνονται.... η κοιλιά μόνο όταν φάω κάτι φουσκώνει αλλά σε φυσιολογικά πλαίσια...

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Διαφημίσεις

Κοριτσια γεια σας ελπιζω να ειστε καλα και εσεις και τα παιδακια σας και τα σπορακια σας.

Μολις γυρισαμε απο το γιατρο και τα νεα δεν ειναι ευχαριστα για μενα το ταξιδι αυτης της εγκυμοσυνης τελειωσε απ οτι υπολογισαμε την ημερα που μου ηρθε το αιμα το σπορακι ειχα δικιο δεν αναπτυσεται παλινδρομησε. Με πειραξε παρα πολυ αλλα ευτυχως εχω ενα παιδακι και δεν πονεσαι τοσο πολυ. Ο γιατρος ειπε να κοψω τα χαπια και να αφησω τον οργανισμο μου να κανει την δουλεια του. Θα το παρακολουθουμε.

Αυτο που θελω να ρωτησω ειναι θυμαμαι οτι καποια απο σας ειχε πει οτι ειχε 2 παλινδρομες νομιζω η kindenio (αν κανω λαθος ας με συγχωρεσει και τρωω απο τωρα και τη γλωσσα μου) αλλα θελω να ρωτησω εκανε τιποτα εξετασεις ή παντα το θεωρουσατε τυχαιο γεγονος?

,0ut5c3ijl.png

Κοριτσια γεια σας ελπιζω να ειστε καλα και εσεις και τα παιδακια σας και τα σπορακια σας.

Μολις γυρισαμε απο το γιατρο και τα νεα δεν ειναι ευχαριστα για μενα το ταξιδι αυτης της εγκυμοσυνης τελειωσε απ οτι υπολογισαμε την ημερα που μου ηρθε το αιμα το σπορακι ειχα δικιο δεν αναπτυσεται παλινδρομησε. Με πειραξε παρα πολυ αλλα ευτυχως εχω ενα παιδακι και δεν πονεσαι τοσο πολυ. Ο γιατρος ειπε να κοψω τα χαπια και να αφησω τον οργανισμο μου να κανει την δουλεια του. Θα το παρακολουθουμε.

Αυτο που θελω να ρωτησω ειναι θυμαμαι οτι καποια απο σας ειχε πει οτι ειχε 2 παλινδρομες νομιζω η kindenio (αν κανω λαθος ας με συγχωρεσει και τρωω απο τωρα και τη γλωσσα μου) αλλα θελω να ρωτησω εκανε τιποτα εξετασεις ή παντα το θεωρουσατε τυχαιο γεγονος?

πολύ λυπάμαι la mare.. στην περίπτωση σου και αφού έχεις ήδη ένα παιδάκι σίγουρα είναι τυχαίο γεγονός. είχα κ εγώ μια παλίνδρομη στην οποία δεν χρειάστηκε να κάνω καμία εξέταση, όπως σου ξαναείπα μαζί με το αίμα που μου ήρθε έφυγε απευθείας ολόκληρο και ούτε καθαρισμό δεν χρειάστηκα. και τώρα έχω ήδη δύο παιδάκια και περιμένω με το καλό το τρίτο. απότι ξέρω εξετάσεις σου κάνουν μετά τις 3 αποτυχίες...

φαντάζομαι σε 2 μήνες θα μπορέσεις να ξαναπροσπαθήσεις και είμαι σίγουρη πως όλα θα πάνε καλα..

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

La mare λυπάμαι πολυ κ σε καταλαβαίνω απόλυτα. Οτι νιώθεις μην το καταπιέζεις γιατι ειναι απώλεια κ πονάει. Σου το λέω γιατι κ εγω το ίδιο έλεγα, δυο παιδια εχω δεν με πειράζει, αλλα η καρδούλα μου το ήξερε... Στην δεύτερη αποβολή ( στην 15 εβδομάδα) το καλοκαιρι, κάναμε μοριακο καρυοτυπο του εμβρύου κ ανάλυση του πλακούντα. Η ανάλυση του πλακούντα βγήκε απόλυτα φυσιολογική αλλα ο μοριακός καρυοτυπος έδειξε οτι υπήρχε τρισωμια 16, που ηταν κ η αιτία του ενδομητριου θανάτου. Πάντως στη δική σου περίπτωση που ειναι στο πρώτο τρίμηνο, κατα ενα μεγάλο ποσοστό οι παλινδρομησεις οφείλονται σε χρωμοσωμικες ανωμαλίες. Ειναι κάτι πολυ συνηθισμένο κ καθόλου ανησυχητικό. Η φύση προνοεί. Νομίζω πως σε περίπτωση δυο συνεχόμενων η τριων αποβόλων συνιστούν οι γιατροί περαιτέρω εξετάσεις. Ηρεμησε τώρα, να συνέλθει κ ο οργανισμός σου κ μην ανησυχείς!

hBdsp2.pngh9oap1.pngWRnvp2.png

La mare λυπάμαι πολυ κ σε καταλαβαίνω απόλυτα. Οτι νιώθεις μην το καταπιέζεις γιατι ειναι απώλεια κ πονάει. Σου το λέω γιατι κ εγω το ίδιο έλεγα, δυο παιδια εχω δεν με πειράζει, αλλα η καρδούλα μου το ήξερε... Στην δεύτερη αποβολή ( στην 15 εβδομάδα) το καλοκαιρι, κάναμε μοριακο καρυοτυπο του εμβρύου κ ανάλυση του πλακούντα. Η ανάλυση του πλακούντα βγήκε απόλυτα φυσιολογική αλλα ο μοριακός καρυοτυπος έδειξε οτι υπήρχε τρισωμια 16, που ηταν κ η αιτία του ενδομητριου θανάτου. Πάντως στη δική σου περίπτωση που ειναι στο πρώτο τρίμηνο, κατα ενα μεγάλο ποσοστό οι παλινδρομησεις οφείλονται σε χρωμοσωμικες ανωμαλίες. Ειναι κάτι πολυ συνηθισμένο κ καθόλου ανησυχητικό. Η φύση προνοεί. Νομίζω πως σε περίπτωση δυο συνεχόμενων η τριων αποβόλων συνιστούν οι γιατροί περαιτέρω εξετάσεις. Ηρεμησε τώρα, να συνέλθει κ ο οργανισμός σου κ μην ανησυχείς!

Kidenio συγνώμη αν σε βάζω σε δύσκολη θέση που ρωτάω. η απώλεια της 15ης βδομάδας δεν είχε δείξει κάποιο πρόβλημα στην αυχενική?

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Γεια σας κορίτσια! Ευχομαι μια καλή τελειόμηνη εγκυμοσύνη σε όλες!

Μπαίνω κι εγώ στην παρέα σας (ορίακα στον Ιούνιο). Εϊμαι 10 εβδομάδων και ΠΗΤ εχω προς το παρόν 3/6. Φαντάζομαι θα αλλάξει στην αυχενική.

Δεν μπορώ να πως ότι έχω ιδιαίτερες ενοχλήσεις. Από την 8η βδομάδα ξεκίνησαν ανακατωσούρες αλλά όχι πολύ. Δε θέλω δηλ να κάνω εμετό. Μου βρωμάνε σχεδόν όλα και το βράδυ κοιμάμαι από τις 9:30-10:00.

Κατα τα άλλα εχω λίγο αγχος και αγωνία να πάνε όλα καλά...Είναι το πρώτο μας και προσπαθούσαμε σχεδόν 2 χρόνια χωρίς αποτέλεσμα.

La mare λυπάμαι πολύ για την απώλεια σου...Θα περάσεις την περίοδο του πένθους έτσι κι αλλιώς. Δεν υπάρχει τίποτα που να απαλύνει τον πόνο πέρα από το χρόνο. Ευχομαι να περάσει γρήγορα ο χρόνος...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...