Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μανουλες Ιουνιου 2015

sangreluna

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Τι εγινε κοριτσακια ομορφα?????Καλα δεν νομιζω να υπαρχει δημοσιο νοσοκομειο, με δημοσιους γιατρους χωρις να παιρνει φακελακι!!!!

Αχ κοριτσια ποσο χαιρομαι που ξεκινησαμε δυναμικα!!!!!!!!!!!!!!!!!Αυριο παω και γιατρο να δουμε τι θα μου πει, να δω και το μπεμπακι μου ποσο εχει φτασει!Σαν να μην περνανε οι ωρες...αυτο που σκεφτομαι ειναι το ξυρισμα..ουφφφ κουραστικα με αυτο!!!!Αντε να γεννησουμε να δουμε επιτελους και τα γατακια μας :tongue: χιχιχιχιχιχιχιιχιχ

BXYXp3.png

Κοριτσια καλησπερα ειμαι καινουριο μελος,το μπεμπακι μου ειναι 1μηνα και τον θηλαζω απο την πρωτη μερα.απο την 1εβδομαδα τον επιασαν κολικοι...τωρα νομιζω οτι κορυφωνονται κιολας!το προβλημα ειναι οτι βρισκει παρηγορια στο στηθος και με εχει σακατεψει!!βαζω την purelan καθε φορα αλλα οταν κλεινεις 2και3 ωρες να τραβολογαει τις ρωγες,τι να σου κανει η αλοιφη!!χωρια οι ωρες που θηλαζει...ουτε το νερο απο το μπανιο δεν αντεχω!ο γιατρος μου ειπε καλως ηρθες στο κοσμο της μαμας...καμια ιδεα??:confused:

ζουζου το ξυρισμα γενικα η ειδικα;;; χαχα

εγω δεν μπορω να σκυψω ,με το ζορι σηκωνω το ποδι για να φορεσω το εσωρουχο.....ασε τα παπουτσια...ασκησεις εδαφους!!!

αντε αυριο να δεις τον μπεμπη σου!!!

εμενα δεν μου λεει πλεον βαρος αλλα ειμαστε σιγουρα 3500....ειναι θρεφταρακι το κοριτσι μου!!! χαχα

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

τι λετε βρε κοριτσια σοβαρα εκει που γεννησα μου ειπε ο γιατρος οποτε νομιζεις πως δεν αντεχεις θα μου πεις και μετα από καποιες ωρες μου ειπε μου φαινεται πως εξαντλησε θες να κανουμε και ηρθε κατευθειαν ο αναισθησιολογος και χωρις επιπλεον χρεωση

γεια σου sunshin83!!! να σου ζησει το μωρακι σου!!!!

το καλυτερο ειναι η purelan και γενικα λανολινη και ειναι και το ιδανικο και για το μωρο γιατι ολο και κατι τρωει απο αυτα που βαζουμε πανω.....μετα μητρικο γαλα, αλειψε τις θηλες και ασε να στεγνωσουν απο μονες τους μην τις σκουπιζεις!!! αν θηλαζει πολλη ωρα και συχνα ισως γι αυτο δεν μπορεις να ηρεμησεις....μια λυση ειναι οι ψευδοθηλες αλλα μεχρι να γινουν οι πληγες γιατι μπορει να γινει συγχιση θηλων, μετα μπορεις να αντλεις με το θηλαστρο και να δινεις με ποτηρακι η με μπιμπερο της medela που ειναι αντιστοιχο με την θηλη της μαμας για τον ιδιο λογο παλι, συγχιση θηλων, παντως ειναι πιο κουραστικο και πιο δυσκολο....

οι ψευδοθηλες νομιζω μεχρι να γινεις καλα ειναι οτι καλυτερο, βεβαια προσεχε μηπως πιανει λαθος την θηλη το μωρο (δες σωστο τροπο στο ιντερνετ, βιντεακι πατσουρου) και αν οντως το πιανει λεθος γι αυτο σε πληγωνει και υποφερεις, αν ειναι ετσι βγαλτο απο το στηθος και ξαναπροσπαθησε!!!

yk1yp3.png

ζουζου το ξυρισμα γενικα η ειδικα;;; χαχα

εγω δεν μπορω να σκυψω ,με το ζορι σηκωνω το ποδι για να φορεσω το εσωρουχο.....ασε τα παπουτσια...ασκησεις εδαφους!!!

αντε αυριο να δεις τον μπεμπη σου!!!

εμενα δεν μου λεει πλεον βαρος αλλα ειμαστε σιγουρα 3500....ειναι θρεφταρακι το κοριτσι μου!!! χαχα

και γενικα και ειδικα!χιχιχιχιι ασε μεχρι να σηκωσω το ενα ποδι για να ξυριστει εχουν ξαναφυτρωσει παλι :tongue:

Παπουτσια εχω να βαλω μονη μου μαλλον απο τον 5ο. Μεγαλοι πρεπει ειμαστε και εμεις ...ωραια βρηκα νυφη!!!!!!!!!!!!!!:D:D:D:D

BXYXp3.png

Sangre για δημοσιο νοσοκομειο μιλας??? Zouzou κ γενικα κ ειδικα το ξυρισμα ειναι μαρτυριο..κ οχι μονο αυτο...αλλα κ το ντυσιμο οπως λεει η mama καλα για τα παπουτσια δεν το συζητω...το χειροτερο ολων οταν σου πεφτει κατι κ πρεπει να σκυψεις...αντε θα το δεις αυριο το μπεμπακι σου τυχερουλα...εγω πεμπτη απογευμα εχω γιατρο...εχουμε ακομα!sunshine να σου ζησει!! Αν κ δεν εχω ιδεα τα κοριτσια προτειναν κ σπαθολαδο κ να βαζεις το γαλα σου επισης...δεν ξερω κ για τις θηλες σιλικονης...σου εχει δειξει καποιος ποιος ειναι ο σωστος τροπος να θηλαζεις το μωρο? Λενε πως παιζει ρολο το πως πιανει τη θηλη για να μη σε τραυματιζει...οσο για κολικους απαλο μασαζακι στην κοιλιτσα κ συνεχομενοι ηχοι λενε οτι τα ηρεμουν πχ πιστολακι απορροφητηρας σκουπα...

Διαφημίσεις

χαχα καπως ετσι ολες μας, αμαν αυτες οι τριχες.....

λες να βρηκαμε γαμπρο και εμεις να μας κουμανταρει;;; συμπεθερες και ετσι;;

να το δω και αυτο σαν προβλεψη;;; χαχα

παντως δεν ειναι απιθανο!!!

εγω και ο αντρας μου απο αλλο μερος γνωριστηκαμε σε ασχετο μερος και μενουμε θεσσαλονικη που επισης δεν εχει σχεση με καταγωγη και την πολη μας!!! οποτε......

αν ξεχασεις παλι τον κωδικο σου ανοιξε λογαριασμο σαν Ζαιρα....χαχα

παντως αν βγεις αληθινη και με μενα πραγματικα εκτος απο κερασμα θα αρχισω να σε φοβαμαι....χαχα

yk1yp3.png

sunshin3 περαστικα με τους κολικους γιατι ξερω οτι ειναι ζορι....εχει βγει ενα καινουργιο προιον της frezyderm που ειναι γαλακτωμα και για μασαζ κατα των κολικων , κανεις το κλασικο μασαζακι προς τα κατω που το βοηθας να αεριστει κιολας και αυτο το γαλακτωμα προσφερει μια ζεστασια και ανακουφιζει....επισης καποιοι γιατροι προτεινουν κατι σαν σταγονιτσες για τους κολικους, αν συνεχιστει και δεν την παλευετε μανα και μωρο τσεκαρε το!!!

να θυμασαι οτι βαζεις στις θηλες οτι μενει το τρωει και το μωρο....αυτα της σιλικονης που λεει και η Δημητρα ειναι η ψευδοθηλες!!!

καλη αναρρωση και στους δυο!!!

yk1yp3.png

ενα ενα τα θυμαμαι....συγνωμη

τωρα προσεξα οτι εισαι απο θεσσαλινικη, αν ζοριστεις και δεν βρεις λυση πες μου να σου δωσω το τηλ απο μια καταπληκτικη συμβουλο θηλασμου που θα σε βοηθησει και με το θηλασμο και με το στηθος!!

yk1yp3.png

Επιτέλους τα διάβασα ολα!

Sunshine θα έλεγα να συμβουλευτείς σύμβουλο θηλασμού. Αν δεν εχεις κάποιον γνωστό κ είσαι Αθήνα μπες εδώ. https://www.facebook.com/www.mamama.gr Η Μαρία ειναι εξαιρετική. Αλλιώς συμβουλεψου τη la leche .

Βάσω καλώς ήρθες! Με το καλο ο μπέμπης σου!

Dimitra σε ευχαριστώ για τις πληροφορίες!! Εμενα το μαιευτηριο θα πληρωθεί απο το ταμείο μου...οποτε ..μάλλον δε θα τα πάρουμε τα χρήματα απο το ταμείο του άντρα μου..

Sangre!!! Εγω φοράω 85c ! Αυτά πηρα προχτές! Κ το κατάστημα της Ερμού είχε!!! Πάρε ρε συ ΄ενα τηλ. Εκει κ πες να τα κρατήσουν...

Mama πονάς καθόλου;;; Λες να βγει το όνειρο μου;;;

Zzouzou είδες εσυ κανενα;;

Συγνώμη ποια είπε οτι τα αγόρια αργούν να βγουν;; Δε θυμάμαι... Αν ειναι έτσι την έβαψα κ εγω.. Ελπίζω να μη φάμε το μήνα όλο κοριτςια!!

Constadan βεβαίως συνεχίζω με τι κούτες ανεξαρτήτως μετάθεσης! Θα φύγω απο αυτο το σπιτι σίγουρα!

Εχτες όλη μερα έξω κ σημερα δουλειές... Πολλές συσπασεις αλλα τίποτα το κανονισμένο ...

Απο ύπνο τα ίδια.. Κ απο ζέστη κλάφτα ...πολυ ιδρώτας!!

kirtiblue πολυ χαλαρα τα πονακια!!! σχεδον ανυπαρκτα....μακαρι να βγει το ονειρο σου!!! και η ζουζου ειδε κατι στον υπνο της λες;;;

ετσι λενε για τα αγορια οτι αργουν και γενικα οτι παιρνουν και μερες αλλα ολα ειναι σχετικα ειναι και θεμα οργανισμου και καθε εγκυμοσυνη ειναι διαφορετικη....αυτα που λενε γενικα ειναι στατιστικα

δεν βλεπεις εδω;;; υποτιθεται οτι τα κοριτσια ασχετα αν ειναι τα πρωτα η δευτερα μωρακια βγαινουν λεει πιο νωρις.....εγω περιμενω αλλα δεν βλεπω φως...

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...