Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλημέρα χρονια πολλα κ καλη χρονια!!Με υγεια κ τύχη!!!

Θα ήθελα τη βοήθεια κ τη γνώμη όποιας κοπέλας γνωρίζει (δε ξέρω αν γράφω στο σωστό θέμα).Γεννεσις η γέννημα έχουν καλύτερο εμβρυολογικο;ενώ ελεγα να ξεκινήσω στον κ.Σφακιανουδη ψάχνω κ για το γέννημα στον κ.Μαντουδη γιατί διάβασα κάπου ότι εχρι ξεκινήσει ένα καινούργιο πρωτόκολλο duo stim για διπλή διέγερση ωοθηκών σε γυναίκες με χαμηλό απόθεμα..

Έχει κάνει κάποια το συγκεκριμένο πρωτόκολλο;

Μανουλες Ιουνιου 2015

sangreluna

Recommended Posts

Νικηαντωνια να σου ζησουν κοριτσι μου...ολα καλα θα πανε για τα μωρακια σου...της ξαδελφης μου γεννηθηκαν 1100 και ξεπεταχτηκαν κατευθειαν...να ξεκουραστεις κ να ανακτησεις δυναμεις!!! :)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αχ δε προλαβαίνω να διαβάσω ολα τα μην. Τώρα αλλα τι ειδα στο πίνακακι;;

Γέννησε το ποπακι κ η νίκηΑντωνία;;;;

Αχ θα τρελαθώ ! Μπράβο κοριτςια μου ! Να γερά τα μωράκια σας ! Κ καλοτυχα!!!

Νικηαντωνια κατι διάβασα μη στεναχωριέσαι κ ανησυχείς για το μπέμπη ! Ολα καλα ! Θα πάρει βάρος γρηγορα θα δεις !!!

κοριτσια τι εγινε?? ξεκινησαμε??

ποπακι να σου ζησει το μωρακι σου! εμενα που ειχαν πληγωθει οι θηλες μου μου ειχε δωσει η μαια μ κατι θηλες σιλικονης τησ medela, και πραγματικα με μενα εκαναν θαυματα και πιο καλα επιανε ο μικρουλης και εγω δεν ειχα φοβο μηπως πληγωθω, και ετσι συνεχισα αποκλειστικο θηλασμο!!και για τον ικτερο μην ακους τιποτα, 8 μερες εμεινε μεσα ο γιος μου εκ τον οποιον 3 στα φωτα και δεν του εδωσα καθολου συμπληρωμα και ολα καλα!!

νικηαντωνια να σου ζησουν!!!να ειναι γερα και δυνατα τα μωρακια σου!! ευχομαι σε ολες μια τοσο ευκολη γεννα!!

και εγω θα κανω σιγουρα επισκληριδιο, οχι πως δεν αντεχονται οι πονοι, αντεχονται (γιατι γεννησα και χωρις) αλλα γιατι να μην χαρω λιγο παραπανω την ολη διαδικασια χωρις να βογκαω ολη την ωρα!!:confused::confused:

βρε κοριτσι αυτο με το αλατι πραγματι πρωτη φορα το ακουω αλλα λιγο τραγικο φαινεται... βαζουν ποτε αλατι στις πληγες βρε κοπελια; Επισης οι θηλες πληγωνονται από λαθος τοποθετηση στο στηθος που συμβαινει κατα κορον γιατι οι περισσοτερες δε ξερουμε αλλα οπως ειπαν και τα κοριτσια λανολινη και μητρικο γαλα η στη χειροτερη θηλες σιλικονης.

Τωρα οσον αφορα την επισκληριδιο δεν ειναι ακριβως ετσι εχει καποιες παρενεργιες μπορει να σαι καπως πιο χαλαρα εκεινη τη στιγμη αλλα μετα... νταξει οπως και να χει φαρμακο ειναι...

Κορίτσια ήρθαν τα μωρά μας!!

Το. Αγόρι 1980 κ η μπουμπού μόνο 1600 κ τα πάνε στο Ηράκλειο στη μονάδα.

Κοριτσαρα μου νασου ζησουν τα μπουμπουκια σου!!!!!!Να ειναι παντα γερα και ευτυχισμενα!!!!!!!!!!!!Μια χαρουλα ειναι να μην ανησυχεις, μολις παρουν λιγο βαρος ακομη θα τα χεις μαζι σου να σε ζαληζουν.Γρηγορη αναρρωση καλη μου σου ευχομαι και ολοι μαζι γρηγορα στην ομορφη φωλιτσα σας!!!!!!!!

BXYXp3.png

Διαφημίσεις

πω πω μαγειρεψα φαγαμε και τωρα που ξαναμπηκα και αλλα γεννητουρια!!!

Νικηαντωνια να σας ζησουν!!! να ναι παντα γερα και καλοτυχα!!! μην στεναχωριεσαι για το οτι τα πηγαν στο ηρακλειο, θα περασουν γρηγορα οι μερες θα παρουν τα πανω τους και πολυ συντομα θα τα παρετε στο σπιτακι σας!!!!

και σε σενα καλη αναρρωση!!! οταν μπορεσεις πες μας λεπτομερειες και για την γεννα και για το πως εισαι;; πωςς αισθανεσαι;;;

Σαγκρε κι εγω για τις παρενεργειες δεν θελω επισκληριδιο, στην αρχη ηθελα να κανω σιγουρα αλλα στα μαθηματα ανωδυνου τοκετου που μας ενημερωσαν οι μαιες αποφασισα να προσπαθησω χωρις και ελπιζω να τα καταφερω, γιατι δεν θελω να λεω και μεγαλες κουβεντες!!! παντως προτιμω να ταλαιπωρηθω εκεινη την στιγμη του τοκετου παρα να εχω να αντιμετωπισω αλλα πραγματα μετα!!!

αντε κοριτσια τωρα που πηραμε φορα ποια θα ειναι η επομενη;;;

Σαγκρε τα προγνωστικα λενε οτι θα γεννησουμε με διαφορα ωρων....;)

yk1yp3.png

αντε να δουμε βρε μαμα κοιτα η επισκληρηδιος θελει απλα ορθολογικη χρηση εγω γεννουσα 10 ωρες με βοηθησε στο να εχω αντοχες τοσες ωρες ωστε να μην χρειαστει να κανω καισαρικη. Με χαλασε ομως σε αλλα νταξει οχι τρελα αλλα θα μπορουσα να τα γλιτωσω αν δεν ηταν αναγκη να γινει πχ. μπηκα στις 7 και την πρωτη επισκληρηδιο την εκανα στις 12 μαζι με τους τεχνητους πονους. Οποτε αφηστε να δειτε πως θα εξελιχθει και λετε τοτε

συμφωνω τιποτα δεν ειναι στανταρ, μπορει να μην την παλευω και να κανω χωρις δευτερη σκεψη αλλα θα το προσπαθησω λεω πρωτα, το ιδιο ισχυει και για τον θηλασμο!! θα δουμε στην πραξη

ποπακι η καθε μανουλα ξερει καλυτερα για το παιδακι της, καλα εκανες και λειτουργησες ετσι!!

yk1yp3.png

Σαγκρε κι εγω για να μην παρεξηγηθω εγραψα, καμια φορα ειδικα εμεις που δεν γνωριζομαστε και ειμαστε με γραπτο λογο χωρις να θελουμε καποια πραγματα ακουγονται αλλιως, παντως και μενα το αλατι μου φανηκε βαρυ και δυσκολο....δεν τσουζει;;; ειναι σαν να ψηνεται η πληγη....δεν ξερω τελος παντων πρωτη φορα το ακουσα

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

Επισης κοριτσια στα νοσοκομεια εδω ( και στα 2 που ρωτησα) μου ειπαν οτι δεν κανουν επισκληρηδιο κατ απαιτηση της μητερας αλλα μονο αν το κρινει αναγκαιο ο γιατρος...κοινως πρεπει να τους πρηξεις για να σου κανουν? Επισης μαια στο παπαγεωργιου οταν την ρωτησα μου απαντησε: αν εχει τα κεφια του ο αναισθησιολογος κ δεν εχει πολλη δουλεια βλεπουμε...η αληθεια ειναι οτι εγω λογω ενεσης ηπαρινης που κανω καθε μερα δεν ξερω αν θα μου επιτραπει ν κανω επισκληρηδιο ( πρεπει να χουν περασει 12 ωρες απο την τελευταια ενεση για να μπορω ν κανω) mama εσενα απο τα νοσοκομεια σου ειπαν κατι διαφορετικο?

Δημητρα εγω ρωτησα σε μια επισκεψη στο ιπποκρατειο, στην αρχη η γιατρος ηταν καθετη οτι στην αθηνα κανουν αλλα στην θεσσαλονικη σε δημοσιο νοσοκομειο και εμεις εδω οχι!!! μετα της λεω αν συνενοηθω με τον αναισθησιολογο και πληρωσω και κατι δεν θα μπορω;;; και χαμογελασε πονηρα και λεει να σου πω κοπελια ολα γινονται....καταλαβαινεις.....

οποτε αν θελεις δες ποιος αναισθησιολογος ειναι και πλησιασε τον και ρωτα τον....Ελλαδαρα ολα γινονται με τα λεφτα...

yk1yp3.png

Ρε κοριτσια μια παρεα ειμαστε κ προσπαθουμε η μια να δωσει κουραγιο στην αλλη κ να βοηθησουμε οσο μπορουμε...δεν νομιζω καμια κοπελα να νιωθει υπαρχει περιπτωση να την κατηγορησει κανεις...ολες ζηταμε αποψεις κ συμβουλες αλλα εννοειται οτι θα κανουμε οτι μας λεει το ενστικτο μας...ας επικεντρωθουμε στα μωρακια που ηρθαν κ αυτα που θα σκασουν μυτη συντομα...ελα σημερα που πηραμε φορααααα!!!

Δημητρα εγω ρωτησα σε μια επισκεψη στο ιπποκρατειο, στην αρχη η γιατρος ηταν καθετη οτι στην αθηνα κανουν αλλα στην θεσσαλονικη σε δημοσιο νοσοκομειο και εμεις εδω οχι!!! μετα της λεω αν συνενοηθω με τον αναισθησιολογο και πληρωσω και κατι δεν θα μπορω;;; και χαμογελασε πονηρα και λεει να σου πω κοπελια ολα γινονται....καταλαβαινεις.....

οποτε αν θελεις δες ποιος αναισθησιολογος ειναι και πλησιασε τον και ρωτα τον....Ελλαδαρα ολα γινονται με τα λεφτα...

Ααααα δεν ηξερα οτι ετσι λειτουργει το συστημα....μαλιστα!!!θα τρεχουμε με τα φακελακια...

δυστυχως !!! εννοειται οτι το συστημα λειτουργει ετσι....

εγω βρηκα 3 γιατρους στο νοσοκομειο θα σου πω αναλυτικα απο κοντα οι οποιοι ειχαν 3 διαφορετικες τιμες......

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...