Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλημέρα χρονια πολλα κ καλη χρονια!!Με υγεια κ τύχη!!!

Θα ήθελα τη βοήθεια κ τη γνώμη όποιας κοπέλας γνωρίζει (δε ξέρω αν γράφω στο σωστό θέμα).Γεννεσις η γέννημα έχουν καλύτερο εμβρυολογικο;ενώ ελεγα να ξεκινήσω στον κ.Σφακιανουδη ψάχνω κ για το γέννημα στον κ.Μαντουδη γιατί διάβασα κάπου ότι εχρι ξεκινήσει ένα καινούργιο πρωτόκολλο duo stim για διπλή διέγερση ωοθηκών σε γυναίκες με χαμηλό απόθεμα..

Έχει κάνει κάποια το συγκεκριμένο πρωτόκολλο;

Μανουλες Ιουνιου 2015

sangreluna

Recommended Posts

Ζουζου να ξελαφρωσουμε λιγο;;;;

οσο για τον αριθμο 23 λες;; παντως παιξε και τζοκερ!!!

μακαρι να πανε για ολες καλα!!!

Ποπακι τι σχεση εχει αν το μωρο ειναι μεγαλο, τα μεγαλα δεν χρειαζεται να θηλασουν;;; γιατι εβαλες αλατι;; μηπως εγινε χειροτερα;; μαλλον το μωρο επιανε λαθος την θηλη και σε τραυματισε....κανε ζεστα μπανακια και μασαζ,. κομπρεσσες να φυγει το πετρωμα....

ειμαι πολυ υπερ του θηλασμου και θα ηθελα απεγνωσμενα να θηλασω.....θα το προσπαθησω οσο γινεται και ελπιζω να τα καταφερω!!! δεν κατακρινω καμια αν θηλασει η οχι και πιστευω οτι ειναι πολυ προσωπικο το θεμα οποτε κανενας περα απο την μαμα δεν εχει δικαιωμα και γνωμη πανω σ αυτο!!! το λεω για να μην παρεξηγηθω!!!

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

popaki να σου ζησειιιιιι...γερη και καλοτυχη η μπουμπουκα σου...μπραβο ρε κοριτσι για τον τοκετο μακαρι ετσι κ οι υπολοιπες να γεννησουμε...καλη δυναμη με τα ξενυχτια και την γλυκεια ταλαιπωρια...θα μπειτε σε προγραμμα υπομονη...οσο για το στηθος οι μανουλες γραψανε σε προηγουμενα posts κρεμα purelan σπαθολαδο κ μητρικο γαλα...αν θυμαμαι ηταν τα 3 επικρατεστερα στις δημοσκοπισεις...κι οσο μπορεις χωρις σουτιεν...σου ευχομαι ολα καλα με υπομονη κ πολλες αγκαλιες με τη μικρουλα σου!!

Να μην φοβαστε τον τοκετο....η επισκληριδιος δεν ποναει καθολου....ειναι λιγο αβολη η σταση που παιρνεις για να σου βαλουν το σωληνακι αλλα μετα εισαι χαρουμενη....με μερικες σπρωξιες σαν να θελεις να κανεις κακα και τσουπ!!!!το πιο ωραιο κλαμα του κοσμου!!!!!!!το παν ειναι η ψυχολογια!!!!!!!

Ζουζου εδω θα ειμαι.. μαζι θα ξεφυσαμε ως τελος του μηνα μη μου αγχωνεσαι...οι υπολοιπες γεννηστε αφοβα...σε στοιχηματικο θα το γυρισουμε το φορουμ...

Ωραια ησυχασα τωρα, μμμμμμ καπως ετσι το εγραψε η νικη χτες μμμμμ και σημερα γενναει!!!!!

Ελα τωρα που γυριζει!!!!!!!!!!!!χαχαχαχαχαχχα να πεφτουν τα πονταρισματα!!!!!!!

Παντως πριν απο λιγο ειχα μια συζητηση με τον αντρα μου και ξερετε τι μου ειπε???? Δεν μπορω να το φανταστω ακομη....Δεν το εχω συνιδητοποιησει ακομη...δεν ξερω αν σε μια βδομαδα που θα ειμαι χαλαρος απο θεμα δουλειας καταλαβω κατι...παντως μου λεει η αληθεια ειναι οτι θα μου λειψει πολυ η κοιλιτσα σου!!!!!!!!!!!Με εκανε και εβαλα τα κλαματα! Ποσο δυσκολο ειναι τελικα και για αυτους ολο αυτο ρε κοριτσια???????και εχουν να βγαλουν περα και τα οικονομικα!

BXYXp3.png

συμφωνω με ποπακι!!! θα ερχεται το μωρο σου και θα εισαι ευτυχισμενη, θα εχεις φανταζομαι και λιγο αγχος αλλα οσο μπορεις να χεις στο μυαλο σου την μπεμπα σου κι ολα θα πανε καλα!!!!

εγω θα προσπαθησω να μην κανω επισκληριδιο χωρις να ειμαι απολυτη!!!

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

τι γλυκος ο αντρας σου!!! ενταξει εχουν και αυτοι τα αγχη τους και πλεον τα οικογενειακα βαρη!!!

παντως για την κοιλια δεν νομιζω να μας λειψει εμας εδω....οσον αφορα το λειτουργικο κομματι τουλαχιστον!!!

yk1yp3.png

Ποσο γλυκουλης ο αντρας σου...εδω που τα λεμε ρε κοριτσια εμεις που το νιωθουμε συνεχεια κ δεν μπορουμε να το συνειδητοποιησουμε ποσο μαλλον αυτοι...εγω πιανω τον εαυτο μου ν σκεφτεται ειναι δυνατον εδω μεσα να υπαρχει ενα μωρο???

Δημητρα γράφω την ώρα που θηλαζω. Γι αυτο μπορω κ σας διαβάζω! Ποπακι να σας ζήσει η μπεμπα! Μπραβο κ για τον τοκετο! Πάντως απ οτι γνωρίζω ο αποκλειστικός θηλασμος βοηθάει πολυ στην αντιμετώπιση του ικτερου. Επίσης για τις πληγωμένες θηλές, οσο μπορεις περισσοτερο να είσαι χωρις σουτιέν κ μεσα στο σπιτι ακομη κ χωρις μπλούζα. Εκτός απο τη λανολινη μπορεις να αλειφεις τις θηλές με λιγο μητρικό γάλα κ να τις αφήνεις να στεγνώνουν. Οχι νερό οχι σαπούνι η χαμομήλι. Τιποτα. Διάβασε κ αυτο http://pediatros-thes.gr/θηλασμός/προβλήματα-γαλουχίας/πληγωμένες-θηλές-πρόληψη-και-θεραπεί/

hBdsp2.pngh9oap1.pngWRnvp2.png

Ζουζου να ξελαφρωσουμε λιγο;;;;

οσο για τον αριθμο 23 λες;; παντως παιξε και τζοκερ!!!

μακαρι να πανε για ολες καλα!!!

Ποπακι τι σχεση εχει αν το μωρο ειναι μεγαλο, τα μεγαλα δεν χρειαζεται να θηλασουν;;; γιατι εβαλες αλατι;; μηπως εγινε χειροτερα;; μαλλον το μωρο επιανε λαθος την θηλη και σε τραυματισε....κανε ζεστα μπανακια και μασαζ,. κομπρεσσες να φυγει το πετρωμα....

ειμαι πολυ υπερ του θηλασμου και θα ηθελα απεγνωσμενα να θηλασω.....θα το προσπαθησω οσο γινεται και ελπιζω να τα καταφερω!!! δεν κατακρινω καμια αν θηλασει η οχι και πιστευω οτι ειναι πολυ προσωπικο το θεμα οποτε κανενας περα απο την μαμα δεν εχει δικαιωμα και γνωμη πανω σ αυτο!!! το λεω για να μην παρεξηγηθω!!!

Αλατι εβαλα για να κλεισουν οι πληγες...σκεψου οτι 12 μερες ακομα να γινουν οι θηλες....σιγουρα καθε μαμα εχει δικαιωμα να αποφασισει εκεινη τι θελει....και φυσικα θα το δεις κ στο μωρακι...αν δεν κοιμαται κ κλαιει παροτι θηλαζε σημαινει οτι πειναει κι αλλο....τι θα κανεις?δεν θα δωσεις συμπληρωμα?στην δικια μου περιπτωσγ Εγω μετανιωσα που δεν εδωσα παντως...την ταλαιπωρησα...

αυτο του ειπα και εγω, παρολο που τον νιωθω, με κλοτσαει και παλι δεν το εχω πιστεψει!Αν και νομιζω οτι μολις τα δουμε θα καταλαβουμε!!!!Θυμαμαι τον γαμπρο μου μολις του εδωσαν το ανιψιό μου ειχε μια εκφραση ... αυτος ειναι δικος μου????????Ειχε φοβερη γκριματσα!χαχαχχαχα.Τεσπα!!!!

Kidenio εισαι θεα κοριτσι μου!!!!!!!!!Πραγματικα υποκλινομαι!!!!!!!!!!Εισαι ηρεμη δυναμη!!!!!!!!!!!!

BXYXp3.png

Διαφημίσεις

ΓΕΝΝΗΤΟΥΡΙΑ!!!!!!!!!

Δημητρα ….01/04 αγορακια διδυμα

kidenio ..........18/05 αγοράκι-κοριτσάκι διδυμα

Αnna100479…22/05 κοριτσάκι

marina-roz …..26/05 αγοράκι

popaki ………..26/05 κοριτσακι

Μaria1984… 06/06 κοριτσάκι

ΕΓΓΥΟΥΛΕΣ

kyoya ........... 08/06 αγοράκι

mama82........12/06 κοριτσάκι

christab........14/06 αγορακι

sangreluna. .19/06 μαγκακι

Ευη 1985…….22/06 κοριτσακι

Βασω 79…….24/06 αγορακι

dimitra2222.. 27/06 κοριτσάκι

Constantan…27/06 κοριτσακι

kirtiblue.........30/06 αγοράκι

ZZOUZOU ......30/06 αγοράκι

νικηαντωνία....30/06. αγοράκι-κοριτσάκι διδυμα

Nefeli2014 ….. 08/07 κοριτσάκι

ΓΕΝΝΗΤΟΥΡΙΑ!!!!!!!!!

Δημητρα ….01/04 αγορακια διδυμα

kidenio ..........18/05 αγοράκι-κοριτσάκι διδυμα

Αnna100479…22/05 κοριτσάκι

marina-roz …..26/05 αγοράκι

popaki ………..26/05 κοριτσακι

Μaria1984… 06/06 κοριτσάκι

νικηαντωνία....07/06. αγοράκι-κοριτσάκι διδυμα

ΕΓΓΥΟΥΛΕΣ

kyoya ........... 08/06 αγοράκι

mama82........12/06 κοριτσάκι

christab........14/06 αγορακι

sangreluna. .19/06 μαγκακι

Ευη 1985…….22/06 κοριτσακι

Βασω 79…….24/06 αγορακι

dimitra2222.. 27/06 κοριτσάκι

Constantan…27/06 κοριτσακι

kirtiblue.........30/06 αγοράκι

ZZOUZOU ......30/06 αγοράκι

Nefeli2014 ….. 08/07 κοριτσάκι

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...