Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλημέρα χρονια πολλα κ καλη χρονια!!Με υγεια κ τύχη!!!

Θα ήθελα τη βοήθεια κ τη γνώμη όποιας κοπέλας γνωρίζει (δε ξέρω αν γράφω στο σωστό θέμα).Γεννεσις η γέννημα έχουν καλύτερο εμβρυολογικο;ενώ ελεγα να ξεκινήσω στον κ.Σφακιανουδη ψάχνω κ για το γέννημα στον κ.Μαντουδη γιατί διάβασα κάπου ότι εχρι ξεκινήσει ένα καινούργιο πρωτόκολλο duo stim για διπλή διέγερση ωοθηκών σε γυναίκες με χαμηλό απόθεμα..

Έχει κάνει κάποια το συγκεκριμένο πρωτόκολλο;

Μανουλες Ιουνιου 2015

sangreluna

Recommended Posts

καλημέρα κορίτσια! ακόμα έγκυος είμαι και εγώ! χθες λείπαμε όλη μέρα δεν πρόλαβα να μπω.το βράδυ είχα πόνους κ συσπάσεις αλλά σταμάτησαν!

Μαρία να σου ζήσει η κορούλα!γερή και καλότυχη να είναι!με το καλό να πάτε και στο σπίτι σας!

Νίκη Αντωνία με το καλό κορίτσι μου!Όλα καλά να πάνε!Με το καλό να τα κρατήσεις στην αγκαλιά σου!περιμένουμε νεότερα!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Βρε κοριτσια ξερω οτι εχω τρομερη διαισθηση αλλα οχι και ετσι!Γαμωτο το τζακποτ δεν μπορουσα να πιασω να μας φτιαξω ολες???????????

Βασω με το καλο το αντρακι σου και περαστικα κουκλα μου.

Αντε κοριτσια σιγα σιγα να περνουμε σειρα....mama ετοιμασου!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ρε κοριτσια εχω μια καουρα, μια ταση για εμετο, σκατα ειμαι!

BXYXp3.png

mama για τρεξιμο μαλλον θ παμε οχι για καφε μηπως κ σπασουν νερα!!! zouzou δεν κανενα π

ομαδικο γιατι ετσι οπως παμε δεν μας βγαινουν οι μερες ...εγω παντως πιστευω οτι επειδη εχω συνεχεια εκει το μυαλο μου γι αυτο δεν μου κανει τη χαρα..ειναι κατι σαν την περιοδο..αγχωνεσαι ποτε θ σου ρθει κ δεν ερχεται..μολις λιγο το ξεχασεις τσουπ σκαει μυτη..αλλα κ πως ν μην το σκεφτομαστε βρε κοριτσια..ολη μερα λεω απο μεσα μου...αχ ενα πονακι λες? Μετα στην τουαλετα ψαχνομαι κανενα 5λεπτο για κανενα σημαδι...ελεος!!

Καλημέρα κοριτςια !!

Δεν εχω προλάβει να διαβάσω κανένα μην. Θα το κάνω μετα , ήθελα να σας πω οτι είδα κ εγω όνειρο εχτες το βραδυ οτι mama σου σπάσανε τα νερά κ έφευγες σφαίρα για νοσοκομείο!!! Για να δούμε :D:D:D

Λοιπον οπως λεμε και στο χωριο ανασκουμποθητε κοριτσια!!!!!!!!Ξεκιναμε καθημερινο περπατημα σε γρηγορο ρυθμο, ανηφορες κατηφορες, αν βρουμε κανεναν με αγροτικο τον παρακαλαμε να μπουμε στην καροτσα και ψαχνουμε γιοα χωματοδρομους (δεν ειναι και δυσκολο στην χωρα που ζουμε).Και συνεχιζουμε με σταντ μπαι τους συζυγους στα κρεβατια να ειναι σε ετοιμοτητα 24ωρες το 24ωρο!!!!!!!!!!

ΕΛΑ ΠΑΜΕ!!!!!!!!!Μη δω καμια να τεμπελιαζει....!!!!

Παντως μετα το Μαρακι σαν πηραμε μπρος.

Αντε μωρακια ηρθε η ωρα να ερθετε στην αγκαλιτσα μας!!!!!!!!!!!!

BXYXp3.png

Διαφημίσεις

Μανουλες καλημερααααα!!!!!!!ΓΕΝΝΗΣΑ εκεινη την μερα οου σας ειχα γραψει για τα πονακια μου!!26/5 στις 23:45 με προκληση και φυσιολογικα εναν κοριτσαρο 3,950!!!!!!η εμπειρια μου φανταστικη!!!!!γελια και ιστοριες κατα την διαρκεια των πονων!!η μαια μου δεν με αφησε να πονεσω καθολου....αν και μου αρεσαν οι πονοι που ερχονταν καθε 1,5 λεπτο εκεινη επεμενε για δοσουλα.....ο αντρας μου συνεχεια μαζι μου...δεν εκανα ουτε ενα αχ....βεβαι η μπεμπουλα ειχε σφηνωσει και στο τσακ γλυτωσα την βεντουζα....ηταν εκπληκτικος τοκετος!!!!τα βασανα ειναι τωρα στο σπιτι με το μωρακι.....ξενυχτι πολυ...κουραση....εξαντληση....δεν εχω χρονο να διαβασω τα νεα σας...ελπιζω να γεννησατε η να γεννησετε τοσο ευκολα οσο εγω....μακαρι ολες να γεννουσαν ετσι.....δεν θηλαζω γιατι μου τις δαγκωσε τις θηλες και ακομα δεν εχουν κλεισει οι πληγες...ανεβασαμε και ικτερο και ετσι μπουκαλι....

Ζουζου σωστηηηηη κι αν δεν βρεθει στο δρομο σας αγροτικο να μπουκαρετε στην καροτσα ανεβειτε σε αστικο λεωφ.το ιδιο κανει!!! Kitriblue αν βγει κ το δικο σου ονειρο θα τρελκαθουμε ομαδικως εδω ρε κοριτσια...:)μακαρι mama ν εισαι η επομενη...

popaki να σου ζησειιιιιι...γερη και καλοτυχη η μπουμπουκα σου...μπραβο ρε κοριτσι για τον τοκετο μακαρι ετσι κ οι υπολοιπες να γεννησουμε...καλη δυναμη με τα ξενυχτια και την γλυκεια ταλαιπωρια...θα μπειτε σε προγραμμα υπομονη...οσο για το στηθος οι μανουλες γραψανε σε προηγουμενα posts κρεμα purelan σπαθολαδο κ μητρικο γαλα...αν θυμαμαι ηταν τα 3 επικρατεστερα στις δημοσκοπισεις...κι οσο μπορεις χωρις σουτιεν...σου ευχομαι ολα καλα με υπομονη κ πολλες αγκαλιες με τη μικρουλα σου!!

Ποπακι να σας ζησει!!! μπραβο που πηγαν ολα τελεια!!!! και συγχαρητηρια και για την κορακλα!!! και τι κορακλα!!! 4 κιλα!!! να την χαιρεστε!!!! ημουν σιγουρη οτι γεννησες γιατι χαθηκες λιγο αποτομα και με ενδειξεις!!!!

αρα η Μαρια παραμενει η πρωτη μανουλα ιουνιου και μαλιστα εκανε καλο ποδαρικο!!!!

κοριτσια ευχαριστω για την ψηφο εμπιστοσυνης!!! λετε να ειμαι η επομενη;; δυο με ειδατε στον υπνο σας!!!

επισης lets get physical!!! μπας και.....

Σαγκρε γραψε τα γεννητουρια!!!!

yk1yp3.png

Μανουλες καλημερααααα!!!!!!!ΓΕΝΝΗΣΑ εκεινη την μερα οου σας ειχα γραψει για τα πονακια μου!!26/5 στις 23:45 με προκληση και φυσιολογικα εναν κοριτσαρο 3,950!!!!!!η εμπειρια μου φανταστικη!!!!!γελια και ιστοριες κατα την διαρκεια των πονων!!η μαια μου δεν με αφησε να πονεσω καθολου....αν και μου αρεσαν οι πονοι που ερχονταν καθε 1,5 λεπτο εκεινη επεμενε για δοσουλα.....ο αντρας μου συνεχεια μαζι μου...δεν εκανα ουτε ενα αχ....βεβαι η μπεμπουλα ειχε σφηνωσει και στο τσακ γλυτωσα την βεντουζα....ηταν εκπληκτικος τοκετος!!!!τα βασανα ειναι τωρα στο σπιτι με το μωρακι.....ξενυχτι πολυ...κουραση....εξαντληση....δεν εχω χρονο να διαβασω τα νεα σας...ελπιζω να γεννησατε η να γεννησετε τοσο ευκολα οσο εγω....μακαρι ολες να γεννουσαν ετσι.....δεν θηλαζω γιατι μου τις δαγκωσε τις θηλες και ακομα δεν εχουν κλεισει οι πληγες...ανεβασαμε και ικτερο και ετσι μπουκαλι....

Popaki να σας ζησει ο κοριτσαρος!!!!!Πωπω τι παιδι ειναι αυτο????Φανταζομαι μπουτακια για ρουφηγμα!!!!!!ΜΠραβο κοπελα μου που γεννησες τοσο καλα, μακαρι ολες να γεννησουμε τοσο ευκολα!!!!!!!!!!!Δεν πηραζει για τον θηλασμο, μια χαρα το μπουμπουκι σου!!!!!!!!!

Dimitra μη μου τι κανεις και εσυ γιατι η νικη ετσι μου εγραψε χτες, μαζι θα ειμαστε μεχρι τελος του μηνα.Εδω θα κραταμε καραουλι τα δυο μας!!!!!

Λοιπον αφου μαλλον η kyoya παει με προκληση....λεω mama sangre και θα ειναι με κατι ωρες διαφορα!Ανεβαζω τον πηχη :tongue:!

BXYXp3.png

Διαφημίσεις

Ζουζου και αλλα προγνωστικα;; Δημητρα ετοιμασου κι εσυ!!!!

οντως ανεβασες τον πηχη!!! ετσι και γινει τι να σου πω;; να σε προσεχουμε (με την καλη εννοια) και εννοειται κερασμα και οτι αλλο θες και επισης θα ηθελα να γινεις η καλυτερη μου φιλη!!! χαχα

yk1yp3.png

ποπακι purelan καθαρη λανολινη οπως λεει και η δημητρα , θα σε βοηθησει πολυ και αν θελεις συνεχιζεις με τον θηλασμο!!!

α!!! ξεχασα να σας πω!!! πηραμε κι εμεις εχθες το κιτ για την συλλογη βλαστοκυτταρων!!!

η αληθεια ειναι οτι περιμενα κατι πιο εξειδικευμενο αλλα τι ψαχνω;; χαζομαρες...μια χαρα θα την κανει την δουλεια του κι αυτο!!!

yk1yp3.png

Ζουζου και αλλα προγνωστικα;; Δημητρα ετοιμασου κι εσυ!!!!

οντως ανεβασες τον πηχη!!! ετσι και γινει τι να σου πω;; να σε προσεχουμε (με την καλη εννοια) και εννοειται κερασμα και οτι αλλο θες και επισης θα ηθελα να γινεις η καλυτερη μου φιλη!!! χαχα

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχα....μακαρι βρε κοριτσια να βγει για να ξελαφρώσετε λιγο, τι να πω!!!!!!!!!!Παντως για εμενα επειδη με κυνηγαει ενας αριθμος εαν βγει και σε αυτο τι να πω....παντρευτηκα 23/8 περιση, 23/10 θετικο τεστ, ηξερα οτι ειναι αγορι αλλα μου το επιβεβαιωσαν 23/12....λεω εγω τωρα 23/06 δεν κανονιζω τιποτα μη τυχον και εχουμε καμια ηρωικη εξοδο!

BXYXp3.png

Purelan εβαζα...εναλλαξ με αλατονερο...μεχρι που πετρωσαν τα στηθη κ δεν ακουμπουσε ουτε μπλουζα πανω...ζεστα ντουζ με μασαζ και κοκκους αλατι στις θηλες....περασα δυσκολα...τωρα βγαζω με θηλαστρο κανα 2 γευματα την μερα....πρωτοτοκες μανουλες μην τρελαθειτε με τον αποκλειστικο θηλασμο.....ειδικα αν το παιδακι ειναι μεγαλο...εγω ειχα ζητησει αποκλειστικο μητρικο θηλασμο και μου την εφερναν συνεχεια...το μωρακι οεινουσε και ρουφαγε με μανια...αποτελεσμα?τραυματιστηκαν οι θηλες,χασαμε γυρω στα 400 γραμμαρια και ανεβηκε ο ικτερος...πηγαιναμε για μετρηση καθε μερα....ειμασταν στο οριο για λαμπα...την ξυπνουσα για να φαει καθε 2,5 ωρες....ο ικτερος επεσε και τωρα αντε να την ξεμαθεις την μπεμπα....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...