Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλημέρα χρονια πολλα κ καλη χρονια!!Με υγεια κ τύχη!!!

Θα ήθελα τη βοήθεια κ τη γνώμη όποιας κοπέλας γνωρίζει (δε ξέρω αν γράφω στο σωστό θέμα).Γεννεσις η γέννημα έχουν καλύτερο εμβρυολογικο;ενώ ελεγα να ξεκινήσω στον κ.Σφακιανουδη ψάχνω κ για το γέννημα στον κ.Μαντουδη γιατί διάβασα κάπου ότι εχρι ξεκινήσει ένα καινούργιο πρωτόκολλο duo stim για διπλή διέγερση ωοθηκών σε γυναίκες με χαμηλό απόθεμα..

Έχει κάνει κάποια το συγκεκριμένο πρωτόκολλο;

Μανουλες Ιουνιου 2015

sangreluna

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα!!!! Νικηαντωνια γεννας;; με το καλο κοπελα μου!!! ολα θα πανε καλα!!! μην αγχωνεσαι σε λιγο θα χεις τα μωρακια σου αγκαλια!!! οποτε μπορεσεις πες μας τα ευχαριστα!!!!!

yk1yp3.png

νικη με το καλο τα γεννητουρια κουραγιο κοπελια τελειωνεις ματακια μου μολις γεννησεις να κανεις ενα κοπο να μπεις να ενημερωσουμε τη λιστα μας. Αχ συγκινηθηκα αντε κοριτσια τερμα τα ψεματα και στα δικα μας συντομα!

Ζουζου!!!!!! πες μου οτι με ειδες στον υπνο σου να γενναω;;; α!!! ξκαι γραψε και ενα τζοκερ!!!

καταρχην Βασω με το καλο το μωρακι σου!!! ειναι το πρωτο;;; τι εχεις;; αγορι η κοριτσι;;; καλως ηρθες στην παρεα μας!!!

kyoya ημουν σχεδον ισγουρη οτι γεννησες!!! ευχομαι να μην χρειαστει να κανεις προκληση και να γεννησεις μεχρι την τριτη!!!

Μαρια χαιρομαι πολυ που ολα εγιναν οπως ηθελες και για την καισαρικη και για τον θηλασμο!! να την χαιρεστε!!! μπραβο και που εισαι καλα μετα απο την καισαρικη!!!! αντε και με το καλο να πατε σπιτι σας!!! ποτε θα βγειτε;;;

εμεις εχθες παλι ξεπορτισαμε, φαγαμε πιτσες και γυρισαμε μετα τις 2 , εχει λιγη ωρα που ξυπνησα!!! (να γραφτει στα χρονικα παρακαλω) με πολλες επισκεψεις βεβαια στην τουαλετα!!! εχω κλαι κατα την διαρκεια του υπνου και πετρωματα αλλα τιποτα συνταρακτικο, ουτε πονους κατι λιγα για λιγο σαν πονους περιοδου!!! η μαμα μου λεει οτι ουτε και αυτη ειχε τοσο πονους πριν αλλα μια μερα ειχε λεει και γιατρο στις 1 ολα καλα, 20 μερες πριν την πητ, γυρισα λεει σπιτι ολα καλα, κατα τις 7 αρχισαν εντονοι πονοι και μεχρι τις 10 γεννησα!!!:shock: μακαρι να γινει καπως ετσι και με μενα!~!!

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα! Νικηαντωνια μάλλον γέννας κοριτσακι μου! Πωπω συγκινήθηκα... Με το καλο... Ολα να πανε καλα κ για τους τρεις σας! Μην άγχωνεσαι για τιποτα. Οσο πιο ήρεμη είσαι τοσο καλύτερα. Σας στέλνω μια μεγάλη αγκαλιά.

hBdsp2.pngh9oap1.pngWRnvp2.png

Σαγκρε καμια ελπιδα....δεν βλεπω φως!!! μακαρι να ρθουν τα πραγματα ετσι φυσικα και να παρουμε τα μωρακια μας αγκαλια επιτελους!!!

εχθες δεν αντεχα αλλο την κοιλια μου!!!!

Ζουζου δεν με εξετασε κανενας απο κατω ακομα, ουτε τραχηλος ουτε τιποτα!!! την παρασκευη θα παω για καρδιοτοκογραφο και βλεπουμε ελπιζω μεχρι τοτε να γεννησω!!!

costandan εσενα το βραδυ σου πως ηταν;;;

ρε κοριτσια και η cristab που ειναι;;;

Ευη;;; Δημητρα;;;

yk1yp3.png

Κορίτσια γεννάω.

Με το καλοοο!περιμενουμε νεα!

Καλημερα κοιλιτσες κ μπεμπακια!

Πητ 24/6.μαλλον καισαρικη παλι,οπως γεννησα κ τη μελινα μου πριν σχεδον 5 χρονια.γιατρο εχουμε την τριτη.αντε να δουμε...

Να πω κ τον πονο μου...πεμπτη παρουσιαζει γαστρεντεριτιδα η μελινα με ολα τα σχετικα...κ πυρετο.μενουμε ξυπνιες το βραδυ κ το πρωι με πιανει πονοκεφαλος ο οποιος κραταει ενα 24ωρο!!!

Υποχωρουν τα συμπτωματα της μικρης κ λεω οκ,περασε το κακο...χθες το απογευμα ημουν για 3 ωρες τουαλετα,κολλησα γαστρεντεριτιδα...

Τιποτα αλλο;ελεοοος!κ φυσικα αλλο ενα βραδυ αυπνη λογω καουρας κ στομαχοπονου...τουλαχιστον σταματησαν οι εμετοι κ οι διαρροιες.

Σας εφτιαξα τη διαθεση?sorry κοριτσια αλλα τα χω παιξει!

Αγορακι περιμενουμε.

image.php?type=sigpic&userid=26070&dateline=1402327573

Καλημερα κοριτσια...καλα zouzou θα σε στριλουμε στους δελφους...πρωι μεσημερι βραδυ παρακαλω ριχνε εναν υπνακο μπας κ εχουμε κ το επομενο φαβορι...νικηαντωινια ολα καλα κοπελα μου...με εναν πονο να ρθουν γερα!!!περιμενουμε νεα..βασω καλως ηρθες! Με το καλο το μωρακι σου! Kyoya κι εσυ οπως κι εμεις στην αναμονη...αμαν ρε κοριτσια τα μωρα Ιουνιου λιγο τεμπελικα μας βγηκαν!!! Εγω ειδα χθες στον υπνο μου κοριτσια οτι γεννησα εννα αγορακι, μεγαλο μωρο...και δεν χαρηκα παρα πολυ γιατι ειχα προετοιμαστει οτι θα κανω κοριτσι κ μου ηρθε λιγο καπως...μου το φεραν κ ντυμενο με ροζ φορμακια γιατι αυτα ειχα παρει μαζι μου κ απογοητευτηκα...οτι να ναι!!

Διαφημίσεις

Βρε kidenio θα τρελλαθω...ποτε προλαβαινεις ν μας διαβαζεις κ να μας γραφεις...σας παραδεχομαι τις μανουλες που τα προλαβαινετε ολα! Εχουμε ενα φιλικο ζευγαρι με 5 παιδια..η μαμα εργαζεται κ ο μπαμπας φυσικα κ ολα τα παιδια εχουν απο 1 φροντ κ 1 δραστηριοτητα τουλαχιστον...η κοπελα προλαβαινει κ πηγαινει κ γυμναστηριο...και χωρις καθημερινη βοηθεια απο γιαγιαδες η καποιον αλλο...κι εγω παραπονιεμαι οτι δεν προλαβαινω...μπραβο βρε κοριτσια!!! Mama εδω ειμαι δεν παιζει να γεννησω πριν απο εσας..σας περιμενω!!!βασω περαστικα κ στις 2 σας!! Απαισια η γαστρεντεριτιδα κ ειδικα καλοκαιριατικα!!!

Βασω περαστικα και υπομονη!!! δυσκολη η γαστρεντεριτιδα και ποσο μαλλον σε αυτην την φαση με την κοιλια κτλ.....παρε κατι απο το φαρμακειο γιατι δυσκολα....με το καλο τ αγορακι σου και να χαιρεσαι και το μελινακι σας!!! εχουμε πολλεες υποψηφιοτητες για το ονομα αυτο (μελινα)

καλημερα Δημητρα!!! οποτε το καφεδακι μας θα ειναι σιγουρο την πεμπτη!!!

τα ονειρα ειναι απο το αγχος!!! μην δινεις σημασια, εγω την προηγουμενη εβδομαδα ειδα οτι γεννησαμε ολες μαζι και εγω ψωνησα δωρα για ολα τα μωρα και ξεκινησα επισκεψεις αλλα τα δωρα μου βγαιναν λιγοτερα η τα μωρα περισσοτερα...δεν θυμαμαι και αγχωνομουν....οτι να ναι!!!

yk1yp3.png

Ξανα εριξα υπνο γιατι δεν την παλευα

ΤΩΡΑ ΤΟ ΕΙΔΑ!!!!!!!!!!:shock::shock::shock::shock:

νικηαντωνια μου με ενα πονο κοριτσι μου, με το καλο να τα παρεις αγκαλιτσα!

Παω να ξεραθω να δω την επομενη :D

BXYXp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...