Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλημέρα χρονια πολλα κ καλη χρονια!!Με υγεια κ τύχη!!!

Θα ήθελα τη βοήθεια κ τη γνώμη όποιας κοπέλας γνωρίζει (δε ξέρω αν γράφω στο σωστό θέμα).Γεννεσις η γέννημα έχουν καλύτερο εμβρυολογικο;ενώ ελεγα να ξεκινήσω στον κ.Σφακιανουδη ψάχνω κ για το γέννημα στον κ.Μαντουδη γιατί διάβασα κάπου ότι εχρι ξεκινήσει ένα καινούργιο πρωτόκολλο duo stim για διπλή διέγερση ωοθηκών σε γυναίκες με χαμηλό απόθεμα..

Έχει κάνει κάποια το συγκεκριμένο πρωτόκολλο;

Μανουλες Ιουνιου 2015

sangreluna

Recommended Posts

αχ αυτες οι προβλεψεις!!! εμενα φιλοι γνωστοι συγγενεις μου λεγαν οτι εχω αγορι και μαλιστα μιλουσαν για το μωρο χωρις να ξερουν ακομα τι ειναι σαν να ηταν αγορι, μεχρι και ο γιατρος μπερδευτηκε και μας ειπε στην αρχη 80% αγορι, και ξαφνικα εγινε κοριτσι!!! χαχα

εγω λεω αν ειναι να παρει παραταση 10 μερες τουλαχιστον θα αλλαξει το ζωδιο!!!! λεμε τωρα.....

σημερα μετα το μεσημεριανο παμε για εναν υπνακο και αντε να βολευτεις και να γυρισεις....τα γνωστα, ε αντε πια μ αυτην την κοιλια ειπα!!! φτανει

39+1 δεν φτανει;;

η cristab θα ξερει λογικα για την kyoya!!! θα μας πει...αληθεια που ειναι σημερα η cristab ;;; και αυτη ειναι απο τις πιο πιθανες!!!

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

mama τον τραχηλο στον εχουν εξετασει? Ρωταω γιατι δεν ξερω εαν την Δευτερα θελησει να με δει ο γιατρος μου απο κατω...να ποναει αυτο το πραγμα?

Παντως εχω μεγαλη απορια να δω πως ειναι αυτοι οι πονοι της γεννας, ολο ψαχνω να διαβασω στο internet...να μου πεις τι ψαχνεις?Κοντη γιορτη!Απλα επειδη ποναγα πολυ στην περιοδο, οταν λεμε πολυ εννοω παααααααααραααααααα πολυ, παυσιπονα με τις χουφτες...ποσο περισσοτερο να πονας???????Εντωμεταξυ νιωθω ολη την περιοχη απο κατω σαν να ειναι πιασμενη,μιλαμε οταν σηκωνομαι το βραδυ για πονο, πιανομαι απο τους τοιχους για να περπατησω.

Τεσπα εδω που καθομαι μοναχουλα μου φυσικο ειναι να γυριζει το μυαλο!

BXYXp3.png

λοιπον ζουζου η εξεταση από κατω ειναι καπως σαν το παπνταξει πιο επιμονη αν δεν σφιχτεις δν πονας νταξει ειναι ενοχλητικο. Οι πονοι της γεννας τους εχουν μεγαλοποιησει λιγο ναι ειναι μεγαλοι αλλα υπαρχουν και μεγαλυτεροι κι εκτος αυτου τους ξεχνας μολις γεννησεις. Δεν εχει καμια σχεση με το ποσο πονας στην περιοδο ισως μονο το οτι εισαι πιο συνηθησμενη και θα σου φανει πιο ευκολο. κι εγω πιασμενη σηκωνομαι συνεχεια με φωναζει ο μικρος και του λεω τωρα και σηκωνομαι μετα από κανα λεπτο.

ποπο sangre ελεος πια ο τυπος με το κλιματιστικο...:evil::evil: ποση υπομονη να κανεις..

Ζουζου εχω διαβασει πως το φυσικο κλυσμα ας πουμε ειναι ενα απο τα προεορτια..βεβαια μπορει και απλα κατι να σε πειραξε!!

νικηαντωνια και το θυροειδη σου να κοιταξεις αν ζαλιζεσαι πολυ! εγω απεκτησα στην πρωτη εγκυμοσυνη και πραγματικα μεχρι να ρυθμιστει ζαλιζομουνα αφορητα, μ κοβοντουσαν τα γονατα!

Ναι τον θυροειδή θα τον κοιτάξω. Θα συνεννοηθώ τον γιατρό την Δευτέρα.

Σίδηρο παίρνω και ο αιματοκρίτης είναι καλός. Τον τσέκαρα πρόσφατα.

ζουζού κι εγώ πάω συχνά τουαλέτα ενώ δεν το είχα καθόλου. Καλό είναι αυτό.

ugAHp3.png

jfV0p3.png

Μου αρεσει που ολοι κανουν προβλεψεις...η μανα μου σε κοβω 15-16 του μηνος....η πεθερα μου κατα τις 18! Οπως ολοι ελεγαν οτι εχω κοριτσι και εγω χτυπιομουν απο την αρχη οτι ειναι αγορι...εεεεε αμα δεν ξερουμε εμεις ποιος ξερει!

dimitra ωραια να μην νιωθουμε και μοναξια

Χα χα εμένα μου έλεγαν όλοι αγόρι έχεις και μετά τους αποκάλυπτα και την ύπαρξη της κόρης και λέγανε αααααα:P:p:p

ugAHp3.png

jfV0p3.png

Διαφημίσεις

Εκανα μια τελευταια προσπαθεια και με εβαλε!!!!!Παλι καλα!!!!!!!Καλα μην νομιζεις οτι ειμαι και εξπερ τα πολυ βασικα!Μου ειχε σπασει τα νευρα, αλλα παταγα και αλλα εκανε, απο το να το πεταξω απο το μπαλκονι ειπα να προσπαθησω!

Μακαρι να εχει κατεβει...περιμενω πως και πως την δευτερα να παω στον γιατρουλη μου να δουμε τι γινετε απο δω και περα.Ενα ανχος το εχω....σιγα μην δεν ειχα!

Και εγω πιστευω οτι θα τον φαω ολο το μηνα αλλωστε δεν λενε οτι τα αγορια αργουν????????????Εδω με βλεπω μονη και ερημη μεχρι τελους ιουνιου!

Έλα μαζί θα 'μαστε, μην αγχώνεσαι:tongue::tongue:

ugAHp3.png

jfV0p3.png

Καλημερα!γενναω κι εγω ιουνιο...σας διαβαζω καιρο,αλλα που χρονος?οι τρομερες καουρες με κρατανε ξυπνια,εχω φρικαρει!!!

Θα ξαναμπω αυριο να τα πουμε.καλο υπολοιπο!

image.php?type=sigpic&userid=26070&dateline=1402327573

Καλημερα κοριτσια,

πως ηταν το βραδυ σας??????Εμενα οπως καταλαβατε ειχε συχνες επισκεψης τουαλετας και ειπα να σηκωθω μια και καλη, προυνο προυνο σημερα!!!

Βασω καλως ηρθες στην παρεα μας, με το καλο να ερθει το μωρακι σου!!!!!!!Ποσο εβδομαδων εισαι?Πητ ποτε εχεις?

Αναρωτιεμαι εγω τωρα...θα λειπει σημερα καμια??????????Μηπως ειχαμε τιποτα το βραδυ????Μακαρι!!!!!!

Φιλακια ομορφες

BXYXp3.png

Καλημέρα κορίτσια! στην αναμονη ακομα ειμαστε ολες ε!! εχω την τριτη γιατρο και αν δεν γενησω παω με προκληση μαλλον τεταρτη η πεμπτη.... μακαρι να γεννησω μεχρι τοτε...

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Καλημέρα κορίτσια μου τι κάνετε ;;; Εμεις εδω έχουμε ξετρελαθει κ με αυτο το μωρο ... Εχθές έφεραν την κόρη μου στην κλινικη κ είδε την αδερφούλα της κ τρελαθηκε ... Θα μου την χαρίσεις μαμά μου έλεγε , λέω κάτσε να πάμε στο σπίτι κ θα ειναι ολη δικια σου ... Ευτυχώς την άφησαν κ μπήκε αλλα μετα δεν ήθελε να φύγει κ μεχρι το σπίτι της μαμάς μου με γύρευε κ στεναχωριοταν ... Το μωρο κανει μαραθώνιους θηλασμους κ ήδη μου εχει κατέβει αρκετό γαλα κ νιώθω περήφανη γι αυτο γιατι στην πρωτη δεν τα ειχα καταφέρει .... Η καισαρικη μου ηταν τέλεια κ όπως ηθελα εγω έγινε ... Μολις με άνοιξαν έριξε η γιατρός το πανί κ μου έδωσε με την βοήθεια της κ έβγαλα εγω το μωρο απο την κοιλια μου , μου την άφησε λιγο πάνω μου κ μετα της κόψαμε μαζι τον λώρο , θηλασε αμέσως ... Την αποχωρίστηκα μόνο λιγο για να την δει η νεογνολογος κ η δικοί κ απο εκει κ μέτα την εχω συνέχεια μαζι μου . Μπανακι δρν της έκαναν γιατι ειναι καλύτερο να μένει την πρωτη μέρα με τα υγρά το μωρο πάνω του κ τωρα σε λιγο θα πάω μαζι με 1 μαια να την πλυνουμε ... Ειμαι πάντως πολυ χαρούμενη γιατι αυτη τη φορα γίνονται αυτα που θελω εγω κ ειναι ολοι συνεργάσιμοι κ τα προτινουν κ οι ίδιοι ...

Διαφημίσεις

καλημερα κοιλιτσες!! πως ηταν το βραδυ σας? εμενα καλουτσικο κοιμηθηκα καμποσο!!!

καλως ηρθες Βασω μου!!με το καλο το μωρακι σου!!

Μπραβο μαρια μου πολυ χαιρομαι που ολα πανε οπως τα ειχες σκεφτει!! ειναι τελειο!!:D:D:D Μακαρι σε ολες μας να πανε ετσι!!

καλημερα κιογια με αποθαρυνεις βρε κοπελια και το τριτο με προκληση αφου λενε πως μετα το πρωτο φευγουν ετσι... ωχ κι εμενα κατα κει με βλεπω...

βασω πες πητ...

μαρακι σε ποιο γεννησες ειπαμε;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...