Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλημέρα χρονια πολλα κ καλη χρονια!!Με υγεια κ τύχη!!!

Θα ήθελα τη βοήθεια κ τη γνώμη όποιας κοπέλας γνωρίζει (δε ξέρω αν γράφω στο σωστό θέμα).Γεννεσις η γέννημα έχουν καλύτερο εμβρυολογικο;ενώ ελεγα να ξεκινήσω στον κ.Σφακιανουδη ψάχνω κ για το γέννημα στον κ.Μαντουδη γιατί διάβασα κάπου ότι εχρι ξεκινήσει ένα καινούργιο πρωτόκολλο duo stim για διπλή διέγερση ωοθηκών σε γυναίκες με χαμηλό απόθεμα..

Έχει κάνει κάποια το συγκεκριμένο πρωτόκολλο;

Μανουλες Ιουνιου 2015

sangreluna

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

γεια σας και απο μενα!!!

Μαρια μου να σου ζησει η μπεμπα σου!!γερη και δυνατη!! μπραβο για το θηλασμο!!!:D:D

και εγω dimitra πιστευω θα τον φαω ολο το μηνα και δεν θελωωωωωω!!!

οποτε kitriblue συνεχιζεις κανονικα και εσυ να συσκευαζεις!!:(:(

Εχω μαλλον περιεργο νουμερο βρε κοριτσια η πολυ συνηθισμενο 85D ξερω γω; τωρα η μονη υποπτη ειναι η κιογια ποια μιλαει μαζι της στο φουμπου να μας πει; α σημερα κοριτσια επεσα σε αλλον εξυπνο. πηγαμε χτες ειδαμε ενα κλιματιστικο μας αρεσε ποσο εχει 400 σε δοσεις των 20 οκ παμε σημερα θα θελαμε αυτο το κλιματιστικο οκ το κλεινω ναι 400 ετσι ναι βεβαιως ε συν 19 ευρω στα παιδια που θα το φερουν καλα νταξει ε συν 100 ευρω η εγκατασταση ε συν 80 ευρω οι τοκοι για τις δοσεις!!!!!! δευτερη φρικη καλα αυτα ειναι 600 ευρω οχι 400 ε 400 μονο για τη συσκευη δηλαδη υπηρχε περιπτωση να την αφησω στο πατωμα; δε ξερω τοσο εχει... δηλαδη ολοι οι μ...στο κεφαλι μου τον μ....μαγνητη εχω;

Κοριτσια απο χτες μου συμβαινει κατι που μου εχει φανει περιεργο.Ενω μεχρι χτες πηγαινα τουαλετα 1 φορα στις 3-4 ημερες σημερα εχω παει 2 φορες.:shock:

Νιωθω καπως ειναι η αληθεια...να εχει αλλαξει κατι? η μηοως με πηραξε τιποτα?sorry κιολας!

sangre που πας και τους βρισκεις ρε παιδι μου?Πολυ ωραιος ο τυπος!!!!!Τι ειναι 200 ευρω διαφορα απο αυτα που σου ειπε!Βλακας μεγα τονων!!!!!

BXYXp3.png

Διαφημίσεις

Ζουζου τον θυμηθηκες τον κωδικο μετα;; καλα εγω δεν εκανα στην ζωη μου φορματ και εσυ λες φυσικη ξανθια;;;, ο αντρας μου αναλαμβανει τα υπολογιοστικα, ειμαι ασχετη....

Νικηαντωνια νομιζω οι ζαλαδες ειναι το χειροτερο, δεν θα την παλευα....οντως μηπως ο αιματοκριτης ειναι κατω;; η πεφτει αποτομα η πιεση και ζαλιζεσαι;;

Σαγκρε απο που ψωνιζεις;;; χαχα

καλα η εγκατασταση δεν ειναι στην τιμη;;; τελικα το πηρατε;;

costandan τι κανεις;; σε ποια εβδομαδα εισαι;;

yk1yp3.png

ποπο sangre ελεος πια ο τυπος με το κλιματιστικο...:evil::evil: ποση υπομονη να κανεις..

Ζουζου εχω διαβασει πως το φυσικο κλυσμα ας πουμε ειναι ενα απο τα προεορτια..βεβαια μπορει και απλα κατι να σε πειραξε!!

νικηαντωνια και το θυροειδη σου να κοιταξεις αν ζαλιζεσαι πολυ! εγω απεκτησα στην πρωτη εγκυμοσυνη και πραγματικα μεχρι να ρυθμιστει ζαλιζομουνα αφορητα, μ κοβοντουσαν τα γονατα!

mama lew kala giati varethika kai egw h idia na me akouw na paraponiemai!! shmera mphka 37h vdomada!! ta prwina eimai mia xara alla ta vradia me pianei polu h mesh m giati trexw olh mera pisw apo to mikro mou to andraki! shmera tou gemise o mpampas tou thn pisinoula sto mpalkoni!!den fantazeste xara!!

Διαφημίσεις

sangre επειδή κι εμεις ψάχνουμε για ένα ακομη κλιματιστικο ριξε μια ματια σε γνωστα μεγαλα καταστήματα (κοτσωβολος-media markt) δινουν δωρεαν την τοποθετηση...mama-zouzou Κι εγω χθες βραδυ 2 φορες τουαλετα στις 3 το βραδυ...και λεω η που επαθα δηλητηριαση η που κατι συμβαινει...

Εκανα μια τελευταια προσπαθεια και με εβαλε!!!!!Παλι καλα!!!!!!!Καλα μην νομιζεις οτι ειμαι και εξπερ τα πολυ βασικα!Μου ειχε σπασει τα νευρα, αλλα παταγα και αλλα εκανε, απο το να το πεταξω απο το μπαλκονι ειπα να προσπαθησω!

Μακαρι να εχει κατεβει...περιμενω πως και πως την δευτερα να παω στον γιατρουλη μου να δουμε τι γινετε απο δω και περα.Ενα ανχος το εχω....σιγα μην δεν ειχα!

Και εγω πιστευω οτι θα τον φαω ολο το μηνα αλλωστε δεν λενε οτι τα αγορια αργουν????????????Εδω με βλεπω μονη και ερημη μεχρι τελους ιουνιου!

BXYXp3.png

Μου αρεσει που ολοι κανουν προβλεψεις...η μανα μου σε κοβω 15-16 του μηνος....η πεθερα μου κατα τις 18! Οπως ολοι ελεγαν οτι εχω κοριτσι και εγω χτυπιομουν απο την αρχη οτι ειναι αγορι...εεεεε αμα δεν ξερουμε εμεις ποιος ξερει!

dimitra ωραια να μην νιωθουμε και μοναξια

BXYXp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...