Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλημέρα χρονια πολλα κ καλη χρονια!!Με υγεια κ τύχη!!!

Θα ήθελα τη βοήθεια κ τη γνώμη όποιας κοπέλας γνωρίζει (δε ξέρω αν γράφω στο σωστό θέμα).Γεννεσις η γέννημα έχουν καλύτερο εμβρυολογικο;ενώ ελεγα να ξεκινήσω στον κ.Σφακιανουδη ψάχνω κ για το γέννημα στον κ.Μαντουδη γιατί διάβασα κάπου ότι εχρι ξεκινήσει ένα καινούργιο πρωτόκολλο duo stim για διπλή διέγερση ωοθηκών σε γυναίκες με χαμηλό απόθεμα..

Έχει κάνει κάποια το συγκεκριμένο πρωτόκολλο;

Μανουλες Ιουνιου 2015

sangreluna

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ΓΕΝΝΗΤΟΥΡΙΑ!!!!!!!!!

Δημητρα ….01/04 αγορακια διδυμα

kidenio ..........18/05 αγοράκι-κοριτσάκι διδυμα

Αnna100479…22/05 κοριτσάκι

marina-roz …..26/05 αγοράκι

Μaria1984… 06/06 κοριτσάκι

ΕΓΓΥΟΥΛΕΣ

kyoya ........... 08/06 αγοράκι

mama82........12/06 κοριτσάκι

christab........14/06 αγορακι

sangreluna. .19/06 μαγκακι

Ευη 1985…….22/06 κοριτσακι

dimitra2222.. 27/06 κοριτσάκι

Constantan…27/06 κοριτσακι

kirtiblue.........30/06 αγοράκι

ZZOUZOU ......30/06 αγοράκι

νικηαντωνία....30/06. αγοράκι-κοριτσάκι διδυμα

Nefeli2014 ….. 08/07 κοριτσάκι

Εμεις μολις γυρισαμε από κουνιες και τη δευτερα εχω γιατρο και θα μου πει παλι οτι αργουμε ακομα αμαν πια βρε κοριτσια θερετρο το χουν βρει εκει μεσα και δεν το ξεκουνανε;

Κitriblue ναι τα χρηματα αυτα ειναι για την κλινικη...πληρωσαν ολο το ποσο και αυτα θα τους επιστραφουν...ειναι κ η αδελφη μου ασφαλισμενη στο συζυγο οποτε δεν ξερω τι γινεται σε περιπτωση π εχεις δικη σου ασφαλεια...λογικα αυτο π συμβαινει κ σε εμας...δλδ καλυπτει ο εοπυ τμημα του ποσου της κλινικης πληρωνεις τη διαφορα κ παιρνεις τα επιδοματα ικα ( κυησης-τοκετου)...sangre εγω προσπαθησα να τη ζορισω λιγο κανοντας δουλειες αλλα μαλλον μονο εγω ζοριστηκα...η κυρια χλιδα εκει μεσα...zouzou αν βγει θα σε πρηζουμε καθε μερα μπας κ μας δεις στον υπνο σου...sangre παντως αυτο που λεει η kitriblue για τα σουτιεν ( προεκτασεις- επεκτασεις δεν θυμαμαι πως μ τα ειπε η πωλητρια) τα χω παρει κι εγω...τα βρισκεις σε καταστημα εσωρουχων κ μεγαλωνει την περιφερεια του σουτιεν...ηδη εχω βαλει 2!!!

Διαφημίσεις

πως τα καταφερνω και σας χανω οταν εχετε ορεξη και μιλατε;;;;:confused:

Μαρακι να σας ζησει το κοριτσι σας!!! να ναι γερη και καλοτυχη!!! με το καλο να γυρισετε στο σπιτακι σας και καλη και γρηγορη αναρρωση σε σενα!!!

τελεια που θηλαζετε!!!

ελπιζω κι εγω να τα καταφερω να θηλασω αν και απο οτι καταλαβα το κοριτσι μου ειναι λιγο φαταουλας, τις προαλλες στον υπερηχο στην αρχη βυζαινε το δαχτυλο και μετα εχωσε ολο το χερι μεσα και ρουφουσε....χαχα

Ζουζου και εσυ μανταμ ζαιρα μας βγηκες;; απο δω και περα ασχετα με την πητ ολες ειμαστε πιθανες, πλακα εκανα!!! το σημαντικο ειναι να πανε ολα καλα και θα πανε!!! εγω ειχα και χθες πονακια και σημερα κατι λιγα και πιεση προς τα κατω....αντε να δουμε...παντως κι εγω την kyoya την βλεπω πιο πιθανη απ ολες...σορρυ κιολας!!! χαχα

kirtiblue με γεια το μαλλι και γενικα το ρεκτιφιε!!! ετσι οπως το παει θα χρειαστω παλι αποτριχωση και πεντικιουρ κι εγω αλλα δεν με κοβω να τα κανω...

Σαγκρε αυτο με την προεκταση στο σουτιεν ειναι καλη λυση αν δεν βρεις η και να βρεις!!! εγω ηδη στο σουτιεν εχω βαλει 2!!!! μεγαλωνειθ η πλατη και δεν νιωθεις δυσφορια!!!

Δημητρα εγω και αν το πηρα αποφαση οτι οχι μονο θα φτασω την πητ αλλα θα παρω και μερες...υπομονη λιγο εμεινε

αυτο με τα μαιευτηρια ξερω οτι η ασφαλεις πληρωνει το μαιευτηριο και αν εχει διαφορα την καλυπτεις η μπαινουν στον λογαριασμο αντιστοιχα

Νικηαντωνια που εισαι σημερα;; ολα καλα;;

ρε κοριτσια και το ποπακι πρεπει να γεννησε, ας μπει οποτε μπορει να μας πει νεα!!!

Αννουλα ολα καλα;;; τι κανει η μπουμπου σου;;;

yk1yp3.png

νικηαντωνια παραουσιασου η πες μας πως γεννησες!!!!

γεια σου κιντενιο πως τα πας;

μαμα και φυσικα εκει παει το μυαλο μας ειδικα οσον αφορα τις διδυμομανουλες!

Διαφημίσεις

Καλησπερα μανουλες.

Μαρακι να σου ζησει η μπεμπουλα κοριτσι μου.με το καλο να γυρισετε στο σπιτακι σας.να ειναι γερη κ δυνατη.

κοριτσια η κορη μας μου εχει παρει το μυαλο.;)

ειναι μερες που η ζουζουνα μου ειναι ολη μερα στο στηθος.

χθες βραδυ επεσε κ ο οφαλος μας.αν κ θελει προσοχη γιατι ειδα κατι υγρα ακομη.

κατα τα αλλα δεν παιρνω χαμπαρι ποτε νυχτωνει κ ποτε ξημερωνει.

απιστευτες στιγμες ευτυχιας.

με το καλο να ερθουν τα μωρακια σας.

φιλακια.

0wZgp2.png?S6Z3sQqD

image.php?type=sigpic&userid=39504&dateline=1436784875

Εδώ είμαι κορίτσια!!!

Δεν γέννησα!!! Απλά εχθές δεν ήμουν και πολύ καλά. Ζαλιζόμουν πάλι το βράδυ και είδα κι έπαθα να συνέλθω. Μάλλον πέφτει η πίεσή μου.

Έκανα κάτι τελευταία ψώνια το πρωί με τη μαμά μου και τώρα έχει καθαριότητα και σιδέρωμα. Δεν τα κάνω εγώ αυτά, εννοείται!

Maria μου να σου ζήσει το κοριτσάκι σου!! Καλούς θηλασμούς και καλή ανατροφή εύχομαι.

Sangre μου γιατί καλή μου δε βρίσκεις σουτιέν;

ugAHp3.png

jfV0p3.png

Αννα μπραβο σας!!! να ειστε παντα ετσι ευτυχισμενοι ολοι μαζι και να ζειτε ακομα πιο ομορφες στιγμες!!!

κι εμεις ανυπομονουμε να τις ζησουμε αντιστοιχα!!!

Νικηαντωνια αργησες να παρουσιαστεις και το δεσαμε οτι γεννησες!!!

ποσο πιεση εχεις και ζαλιζεσαι;;; μηπως να τρως κατι αλμυρο μεσα στην μερα και να σε τονωνει;; καφε πινεις;;

yk1yp3.png

Κοριτσια εκανα ενα format στον υπολογιστη και οπως καταλαβατε ξεχασα τον κωδικο προσβασης με αποτελεσμα να με κληδωσει και να μην μπορω να μπω!Αναγκαστηκα εκανα νεο λογαριασμο!!!!!!!Αν εισαι φυσικη ξανθια τι να σου κανουν και οι ανακτησεις κωδικων.Νικηαντωνια περαστικα κοπελα μου!!!

Αννα τι ευτυχια!!!!!!!!!!!!Να ειστε παντα ετσι κοπελα μου, το σπιτι σου να ειναι παντα γεματο απο ευτυχια, χαρα και χαμογελα!!!!!!!!

Αννα μπραβο σας!!! να ειστε παντα ετσι ευτυχισμενοι ολοι μαζι και να ζειτε ακομα πιο ομορφες στιγμες!!!

κι εμεις ανυπομονουμε να τις ζησουμε αντιστοιχα!!!

Νικηαντωνια αργησες να παρουσιαστεις και το δεσαμε οτι γεννησες!!!

ποσο πιεση εχεις και ζαλιζεσαι;;; μηπως να τρως κατι αλμυρο μεσα στην μερα και να σε τονωνει;; καφε πινεις;;

Η πίεσή μου κυμαίνεται στο 10.

Πίνω ένα καφεδάκι το πρωί και τα φαγητά με μέτρια ποσότητα αλατιού.

Φοβήθηκα πολύ κορίτσια πάντως.:shock::shock:

ugAHp3.png

jfV0p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...