Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλημέρα χρονια πολλα κ καλη χρονια!!Με υγεια κ τύχη!!!

Θα ήθελα τη βοήθεια κ τη γνώμη όποιας κοπέλας γνωρίζει (δε ξέρω αν γράφω στο σωστό θέμα).Γεννεσις η γέννημα έχουν καλύτερο εμβρυολογικο;ενώ ελεγα να ξεκινήσω στον κ.Σφακιανουδη ψάχνω κ για το γέννημα στον κ.Μαντουδη γιατί διάβασα κάπου ότι εχρι ξεκινήσει ένα καινούργιο πρωτόκολλο duo stim για διπλή διέγερση ωοθηκών σε γυναίκες με χαμηλό απόθεμα..

Έχει κάνει κάποια το συγκεκριμένο πρωτόκολλο;

Μανουλες Ιουνιου 2015

sangreluna

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα κοριτσια!!! τι κανετε;;;

Σαββατο σημερα και θα κανουμε βολτιτσες, αφου τα μωρα μας βολευτηκαν για τα καλα!!!

Μαρια μεχρι τωρα θα εχεις γεννησει λογικα!!! ελπιζω να πηγαν ολα τελεια και ανυπομονω να μας πεις για την νεα μπεμπουλα σου και γενικα για την γεννα!!!

που εισαστε ολες;; συνηθως ειστε πρωινες πρωινες...

yk1yp3.png

Καλημερα ομορφες, πως ειστε? Το Μαρακι λογικα εχει αγκαλιτσα το μωρακι της αυτη την στιγμη!!!!!!Τι ωραια που ξεκινησαμε!!!!!!!!!!!Λοιπον ειδα στον υπνο μου ποια ειναι η επομενη...νικηαντωνια ετοιμασου!!!!!!!

mama καλες βολτουλες σημερα!Εδω δεν εχουμε καλο καιρο, συννεφια,αερα και φερνει και καμια σταγονα, ο συζυγος παλι υπηρεσια σημερα αλλα ειμαι τυχερη που δεν θα με ζαλισει να δει το champions leage σημερα.

dimitra πηγαινε σε καποιο μαγαζι και ζητησε να σου παραγγείλουν το νουμερο σου, εμενα η κοπελα μου το προτεινε αλλα αφου βρηκα δεν ηθελα να περιμενω.

BXYXp3.png

καλημερα Ζουζου!!! πως εισαι σημερα;;;

η Σαγκρε ψαχνει σουτιεν οχι η δημητρα!!! δηλαδη εγω στα προγνωστικα ειμαι outsider;;;; χαχα παρολο που εχω πιο κοντινη πητ;; χαχα

εμενα ο αντρας μου ευτυχως δεν βλεπει μπαλα, αντε καμια εθνικη ελλαδος στο τσακιρ κεφι!!! οποτε εχω το κεφαλι μου υσηχο

οσο περνανε οι μερες εχω πιεση πιο εντονη κατω, ελπιζω καποια στιγμη να σπασουν τα νερα απο αυτο αλλα τιποτα ακομη....

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα Ζουζου!!! πως εισαι σημερα;;;

η Σαγκρε ψαχνει σουτιεν οχι η δημητρα!!! δηλαδη εγω στα προγνωστικα ειμαι outsider;;;; χαχα παρολο που εχω πιο κοντινη πητ;; χαχα

εμενα ο αντρας μου ευτυχως δεν βλεπει μπαλα, αντε καμια εθνικη ελλαδος στο τσακιρ κεφι!!! οποτε εχω το κεφαλι μου υσηχο

οσο περνανε οι μερες εχω πιεση πιο εντονη κατω, ελπιζω καποια στιγμη να σπασουν τα νερα απο αυτο αλλα τιποτα ακομη....

Καλημερα!!!Μαλλον το εχασα...μη με παρεξηγητε με εχει πιασει λιγο το αυχενικο μου και μια ζαλαδα την εχω.Στο ονειρο ειδα οτι μπηκα να δω τα νεα της Μαριας και διαβασα οτι γεννησε και η νικηαντωνια, κοπελια να περιμενεις την σειρα σου στο ονειρο!!!!!!Εχω κανονισει να δω την συνεχεια σημερα!!!!!:tongue:

Θα το κανω σαν το φωσκολο!!!!!!!!!!

Μακαρι βρε mama περα απο την πλακα να σπασουν τα νερα μεσα στο σκ, στο ευχομαι να ξελαφρωσεις και εσυ.Εχεις καθολου πονακια?????

BXYXp3.png

Κορίτσια μου γέννησα . Ολα τέλεια , στις 8 κ 12 βγήκε η μικρούλα 2980 κ έγιναν ολα όπως τα ηθελα εγω . Θηλάζει απο το πρωτο λεπτό που βγήκε κ μου φαίνεται πολυ εύκολο ... Θα μπω αργότερα να σας διαβάσω ... Με το καλο να έρθουν κ τα δικα σας μωρακια ...

Καλημερα κοριτσια!!! Στις 5 κοιμηθηκα κ ξυπνησσ στις 10...οχι απο πονους απλα δεν βολευομουν...τα νευρα μου...maraki ελπιζουμε να ειστε κ οι 2 καλα!!! Αντε ρε κοριτσια να προχωραμεεεε...παντως εγω το πηρα αποφαση οτι θα τον φαω ολο τον ιουνιο...απογοητευτηκα!!zouzou μην αγχωνεσαι ειμαστε ολες σε φαση δεν εισαι η μονη :-)...mama τυχερη ο δικος μου δεν αφηνει αγωνα για αγωνα!!!sangre δεν πειραζει δεν θ φοραμε σουτιεν...αλλωστε λενε οτι ειναι καλυτερα ν κυκλοφορουμε με το στηθος ελευθερο...οποτε τοπλες κοπελιαααα!!:)

Κορίτσια μου γέννησα . Ολα τέλεια , στις 8 κ 12 βγήκε η μικρούλα 2980 κ έγιναν ολα όπως τα ηθελα εγω . Θηλάζει απο το πρωτο λεπτό που βγήκε κ μου φαίνεται πολυ εύκολο ... Θα μπω αργότερα να σας διαβάσω ... Με το καλο να έρθουν κ τα δικα σας μωρακια ...

Να σου ζησει κοριτσακι μας!!! Να ειναι γερη και χαμογελαστη..μια χαρα στο βαρος της κι αφου θηλαζετε Τελεια!!! Ν απολαυσεις το μπεμπακι σου!!! ελπιζω να εισαι κι εσυ καλα χωρις πολλους πονους!!!

Διαφημίσεις

Αχ με πηραν τα κλαματα!!!!!!!!!Μπραβο κοπελα μου, να σας ζησει το μπουμπουκι σας, καλοτυχο και παντα ευτυχησμενο!!!Μια χαρουλα απο βαρος και μπραβο που θηλαζετε!!!!!!!Μακαρι να μην νιωθεις πονο καθολου!!!!!

Πωπωπω δεν βλεπω την οθονη απο το κλαμα...που να σας ηξερα δηλαδη τι θα κανα???????

BXYXp3.png

Καλημέρα κοριτσαρες !!!

Μαράκι μου να σου ζήσει η μπουμπούκια σου!!! Μα ναι τυχερή κ υγειής!!πολυ χαίρομαι που ολα έγιναν όπως τα ήθελες κ που τη θήλαζεις απο το πρώτο λεπτό! αχ πολυ συγκίνηση ! Πολυ!! Άντε με το καλο να ακολουθούμε σιγά σιγά !!

Δήμητρα λες νικηαντωνια υ η επομενη;; Αλήθεια νίκηαντωνιαπως είσαι σημερα;; Κάνε υπομονη κοριτσακι όλο κ πιο κοντά είσαι στις 36 εβδομαδες!! Διάβασε κανένα βιβλιο έτσι ξάπλα που είσαι ..εγω τώρα διαβάζω το "οι μούσες της σιωπής" πολυ καλο φαίνεται!

Mama γέλασα τόσο πολυ που σε χαρακτήρισες outsider χαχαχαχα νομίζω πάντως οτι θα γεννήσεις μεχρι τη Δευτέρα...

Constadan μην ανησυχείς με τη μετακόμιση ολα θα γίνουν! Κ εμενα πάντως που δεν ήρθε η μεταθεση θα μετακομίσω απο αυτο το σπιτι σίγουρα !!! Οποτε συνεχίζω με τις κούτες ...

Sangre ξέρεις τι σκέφτηκα; Εχω δει στα oysho ( στα ταμεία τα έχουν συνήθως) αυτά τα εξαρτήματα που ειναι για τα σουτιέν που ουσιαστικά σου μεγαλώνουν την περιφέρεια. Ειναι δηλαδή το μέρος του σουτιέν που ειναι τα κομψάκαι..δεν ξέρω αν το περιγράφω σωστά..αν λοιπον βρεις ΄ενα σουτιέν που να σου κανει στο στήθος , το καπ δηλαδή , κ δεν σου κανει η περιφέρεια γιατί ειναι μικρό , πάρε αυτο το εξάρτημα κ το μεγαλώνεις!!

Dimitra σε παρακαλώ μπορείς να ρωτήσεις αν τα χρήματα που πήρε ήταν κ καλα για το μαιευτηριο; Γιατί εμενα το μαιευτηριο θα καλυφθεί ανα απο το δικό ταμείο ΕΟπυ κ δε ξέρω αν δικαιούμαστε να τα πάρει κ ο άντρα μου...

Ευτυχώς κ μένα ο άντρας μου δε βλέπει μπάλα κ έτσι σημερα θα πάμε πάλι για καμια βολτίτσα, μάλλον θα παω στα ικεα σημερα. Ιδρώνω τόσο πολυ το βραδυ που το μαξιλάρι μου γινεται μούσκεμα κ θελω οπωσδήποτε να πάρω ΄ενα κάλυμμα για να το προστατέψω..

Σας ειπα ; εχτες πηγα για κούρεμα κ πεντικιούρ !! Το απόλαυσα επιτέλους μετα απο δε ξέρω κ εγω πόσους μήνες !!!!

Κοριτσια η νικηαντωνια εχει να γραψει απο χτες νωρις το απογευμα??????????Λετε να βγει το ονειρο?????????????

Λεεεεες;;;για να δούμε!!!

Περιμένουμε τη συνέχεια σημερα το βραδυ εεεεε;;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...