Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μανουλες Ιουνιου 2015

sangreluna

Recommended Posts

Sangre μου τοσο μου ειπε οτι θ παρουν ...δεν ξερω αν κανει λαθος! Παντως γεννησε 7.3 κι ακομη δεν τα πηραν...mama οντως το κιτ πρεπει ν το παμε αμεσα εκτος αν πεσουμε σε κυριακη...κι εμενα ο συζυγος το ανελαβε...παντως κοριτσια κ στην αθηνα μπορειτε ν τα δωρισετε καπου στο κεντρο τα εστειλε η αδελφη μου...νικη αντωνια ωραια ιδεα το λιλα πορτοκαλι...constandan σιγα σιγα θα τα καταφερεις με τη μετακομιση...σιγουρα ειναι κουραστικο αλκα σκεψου οτι ειμαστε τοοοσες που θα μετακομισουμε μετα τη γεννα!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Δημητρα απο τωρα μπορουμε να το παρουμε, βασικα απο την στιγμη που μπαινεις στον μηνα σου οποτε μην σκας, στειλτον αμεσα!!! εγω λεω να παμε αυριο, λοιπον ειναι στο κτιριο στοργης (ετσι λεγεται) στο ισογειο και μπορουμε να παμε καθημερινες απο τις 8 μεχρι τις 4 και σαββατο απο τις 10 μεχρι τις 5, αν θες να ρωτησω συγκεκριμενα για την εβδομαδα που εισαι και να σου πω

yk1yp3.png

ωραια χρωματα μπραβο!!! νιωθεις καλυτερα;;;

Θα δείξει!!;)

Ναι, είμαι καλύτερα. Μίλησα με την κοπέλα από το ιατρείο του γυναικολόγου και μου είπε να μείνω ξαπλωμένη.

Ε! Δεν κάνω και τίποτε άλλο! Γιαυτό είμαι σαν το κοτόπουλο.

Ευτυχώς την Δευτέρα έχουμε ραντεβού.

ugAHp3.png

jfV0p3.png

λιγο ακομα υπομονη, σκεψου πως τα καλυτερα ερχονται!!! ειναι οντως βαρετο να εισαι ξαπλα και να μην μπορεις να κανεις αυτα που θελεις αλλα τι να κανουμε;; αντε και η δευτερα δεν ειναι μακρια, θα παρεις κουραγιο με το που θα δεις τα μπεμπακια σου!!

yk1yp3.png

Mama μου το χω παρει ηδη το κιτ...ανεβηκαμε με το συζυγο αλλα τελικα δεν ηταν αναγκαιο ν μαστε κ οι 2 εκει...σε ρωταν πητ ονονατεπωνυμο κ τηλ κ σου δινουν ενα φελιζολενιο σαν ψυγειακι με διαφορα χαρτια που συμπληρωνεις εσυ σπιτι σου...κ 1 συμπληρωνει ο γιατρος την ωρα του τοκετου...επισης εχει μεσα τον εξοπλισμο που θα χρησιμ. Ο γιατρος για τη συλλογη των βλαστοκυτταρων κ κατι μπουκαλακια για ληψη αιματος...

Διαφημίσεις

Δημητρα δεν καταλαβα οτι το πηρρατε , ωραια, εμεις θα παμε αυριο μια βολτα να το παρουμε και οταν ερθει με το καλο....

πηγα σε μια φιλη για καφε και εχει λιγη ωρα που γυρισα, ο αντρας μου πηγε για μπυρες και ειμαι μονη και ψιλοβαριεμαι....

yk1yp3.png

Αχ εγω εκανα δουλειες σημερα κ πιαστηκε ολο μου το σωμα...λες κ με δειραν...ρε κοριτσια ενω τις προηγουμενες μερες ειχα πονους περιοδου τωρα τιποτα...θα σκασω...μονο καουρες με πεθαινουν παλι...ουφ την παρακαλαω πια...της λεω αντε μπεμπουλα μου βγες η μαμα δεν αντεχει αλλο αλλα αυτη ΤΙΠΟΤΑ!!! maraki τελευταιο βραδυ με την κοιλιτσα σου...με το καλο αυριο να κρατησεις το θαυματακι σου γερο και ζωηρο...ξεκουρασου κι απολαυσε το!!!

Δημητρα υπομονή!!! Εγώ πιο έντονο πρόβλημα έχω με την ζέστη.. Χωρίς να κάνω κάτι ιδρωνω...τώρα έχω πόνους περιόδου και έντονη πίεση κάτω αλλά δεν νομιζω...

Σαγκρε δεν έχει κανένα μαγαζί της γειτονιάς που λέμε μήπως και βρεις κάτι;

Μαρακι αύριο με το καλο και εύχομαι να πάνε όλα τέλεια!!! Να γυρίσεις γρηγορα σπιτάκι σου και να χαίρεσαι και τα δυο παιδάκια!!! Θα περίμενουμε τα νέα σας!!!

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια εχω αρκετή αγωνία κ λαχτάρα να συναντήσω αυριο το μωρακι μας ... Τελευταίο βραδυ στην κοιλια μου αποψε ... Τωρα θα πάω να ξαπλώσω κ σε λιγότερο απο 5 ωρες θα ξυπνήσω να ξεκινήσουμε για την κλινικη . Μολις γεννησω βρω ιντερνετ θα μπω να σας ενημερώσω ... Φιλακια !!!

Αχ maraki μου με το καλο να παρεις το μωρακι σου αγκαλιτσα αυριο και γρηγορα να γυρισετε σπιτακι σας!!!!!Θα περιμενουμε νεα σου!!!Φανταζομαι την αγωνια σου κοπελα μου...αντε να ξεκινησουν οι χαρες!!!!!!!!

BXYXp3.png

Μama κι εγω πεθαινω απο τη ζεστη

.μιλαμε για 2-3 φορες τη μερα κανω μπανιο...sangre ειναι δυνατον? Δεν μπορουν πουθενα απο τα μαγαζια π πηγες ν παραγγειλουν το νουμερο σου κ να στο φερουν? Απο το προηγουμενο μαγκακι δεν εχεις κανενα σουτιεν ν βολευτεις μεχρι ν βρεις?? Αντε να παρει φωτια ο πινακας...μου λεει ο αντρας μου ειμαι σιγουρος οτι θα γεννησεις αυριο βραδυ...ετσι για σπασιμο επειδη εχει τελικο champions league...μονο κ μονο γ ν μην το δω...μωρε ας γεννησω σκεφτομαι κ σκασιλα μου για τον αγωνα σου...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...