Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Μανουλες Ιουνιου 2015

sangreluna

Recommended Posts

και εγω ειχα κανει για το στιγμα και δεν το εχω και θυμαμαι μονο αυτο κοστησε 70? και ενω του ειπα οτι μικρη το ειχα ξανακανει και μου ειπαν οτι δεν εχω αλλα επειδη δεν ειχα τις εξετασεις μου το εγραψε. Σε αυτην ομως θελω να κανω για κυστικη ινωση κι εγω αλλα δεν ξερω ποσο κοστιζει.Στην πρωτη δεν μου ειχε πει τιποτα και τωρα μου ειπε οτι ειναι πολυ σπανιο και τι τα θελεις αυτα αλλα εγω δεν νομιζω οτι ειναι τοσο σπανιο.

nia85! κυστικη ινωση ειναι μια ασθενεια κληρονομικη οπως η μεσογειακη αναιμία πρεπει να εχουν και οι δυο γονεις το γονιδιο και να το μεταφερουν στο παιδι. Το παιδι εχει προβλημα με τα πνευμονια του και δεν ζει πολλα χρονια μ.ο ζωης περιπου τα 20 χρονια. Ετσι θυμαμαι απο μια διαφημιση που ειχε παλια στην τηλεοραση:cry:

,0ut5c3ijl.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

οχι αλλα ουτε και μεσογειακη ειχαμε εκεινο γιατι μας βαζουν να το κανουμε? Ποτε δεν ξερεις. Θα το ξανασυζητησω μαζι του.

για το στιγμα μας βαζουν. το στίγμα ειναι κληρονομικό; δεν ξέρω...

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

ναι το στιγμα ειναι κληρωνομικο. Αν και οι δυο γονεις εχουν το στιγμα (το γονιδιο της μεσογειακης) τοτε εχουν 25% πιθανοτητα να κανουν αρρωσρο μωρο 50% να κανουν παιδι με το στιγμα(μονο το γονιδιο) και 25% ενα παιδι χωρις καν το στιγμα. Αν το εχει μονο ο ενας γονιος τοτε δεν πειραζει γιατι το μονο που μπορει να γεννηθει ειναι ειτε παιδι με στιγμα ειτε παιδι χωρις οποτε ουτε το ενα ουτε το αλλο υπαρχει προβλημα. Γι αυτο εξεταζεται πρωτα η μανα και αν εχει το στιγμα εξεταζουν και τον μπαμπα.

,0ut5c3ijl.png

Διαφημίσεις

ναι το στιγμα ειναι κληρωνομικο. Αν και οι δυο γονεις εχουν το στιγμα (το γονιδιο της μεσογειακης) τοτε εχουν 25% πιθανοτητα να κανουν αρρωσρο μωρο 50% να κανουν παιδι με το στιγμα(μονο το γονιδιο) και 25% ενα παιδι χωρις καν το στιγμα. Αν το εχει μονο ο ενας γονιος τοτε δεν πειραζει γιατι το μονο που μπορει να γεννηθει ειναι ειτε παιδι με στιγμα ειτε παιδι χωρις οποτε ουτε το ενα ουτε το αλλο υπαρχει προβλημα. Γι αυτο εξεταζεται πρωτα η μανα και αν εχει το στιγμα εξεταζουν και τον μπαμπα.

ναι αυτό το θυμάμαι! αλλά εχω την εντύπωση ότι κάποιοι το κάνουν όταν παντρευτούν γιατί κάποιες εκκλησίες κάποιοι παπάδες ίσως, ζητούν την ανάλυση γιατι αν έχουν και οι δύο το στίγμα δεν τους παντρεύουν.. διορθώστεμε αν λέω βλακείες:confused:

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

και εγω ειχα κανει για το στιγμα και δεν το εχω και θυμαμαι μονο αυτο κοστησε 70? και ενω του ειπα οτι μικρη το ειχα ξανακανει και μου ειπαν οτι δεν εχω αλλα επειδη δεν ειχα τις εξετασεις μου το εγραψε

Βρε τους κλέφτες.....

:evil::evil::evil::evil:

Πήρε το μάτι μου ότι πληρώνετε για την εξέταση για το στιγμα και φρίκαρα, γι'αυτό σας γράφω.

Ως φορέας μεσογειακής αναιμίας, και ένας απο τους πολλούς της Ελλαδας, να σας ενημερώσω πως η εξέταση γίνεται ΔΩΡΕΑΝ και στους δύο του ζευγαριού απο τα κέντρα πρόληψης μεσογειακής αναιμίας. Στην Πάτρα που ξέρω, εδρευει στο Καραμανδάνειο. Googlίστε για πόλεις κοντινές στην περιοχή σας. Υπάρχουν παντού ανα την Ελλαδα. Δεν διαδίδεται γιατι "βγαίνει" χρήμα απο την εξέταση στα μικροβιολογικά.

Όσες υπήρξατε αιμοδότριες μην επαναπάυεστε. Το στίγμα δεν φαίνεται σε απλη εξέταση και συνήθως είναι ασυμπτωματικο.

Δεν ξέρω τι γίνεται με την Κυστική Ίνωση, αν και είναι πιο σπάνια στην Ελλαδα.

Τα άλλα είναι όπως τα λέτε. Και οι δύο ασθένεις έχουν την ίδια κληρονομικότητα. Η κυστική ίνωση είναι πιο σοβαρή ασθένεια και πιο δύσκολα αντιμετωπίσιμη. Οι ασθενείς με μεσογειακή αναιμία έχουν μεγαλύτερο προσδόκιμο ζωής αυτους με κυστική ίνωση.

HgXsp11.pngvQxtp11.png

για τη ΚΥΣΤΙΚΗ ΙΝΩΣΗ...

ειναι η πιο συχνη θανατηφορα κληρονομικη ασθενεια της λευκης φυλης.

εχει να κανει με το αναπνευστικο. προσδοκιμο ζωης εως 30 ετη.

εμεις δεν ειχαμε κατι στην οικογενεια,αλλα ξερουμε το ιστορικο υγειας μεχρι των προγιαγιαδων μας...

εξεταζεται η μαμα κ αν βρεθει θετικη εξεταζεται κ ο μπαμπας. εγω ειχα εξεταστει για το 85% των μεταλλαξεων. υπαρχει κ μια αλλη εξεταση για ποσοστο κοντα στο 90κατι.

η εξεταση κοστιζει, αλλα εγω δε το διακινδυνευσα.αλλωστε 1 φορα τη κανεις

ZZt2p3.png

JNFwp2.png

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ. ΚΙ ΕΓΩ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΜΟΥ ΠΑΙΔΑΚΙ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ 10η ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΜΕ ΠΗΤ. 6/06. ΕΧΩ ΕΝΑ ΑΝΤΡΑΚΙ 10,5 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΟΡΑΚΛΑ ΠΟΥ ΑΥΡΙΟ ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΑ 8.ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΠΟΛΥ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΜΕ ΑΝΥΠΟΜΟΝΗΣΙΑ.ΕΧΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΕΝΑ ΑΓΧΟΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΑΠΡΙΛΙΟ ΕΙΧΑ ΜΙΑ ΑΠΟΒΟΛΗ! ΑΣ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΟΛΕΣ!!!

Διαφημίσεις

στην 8η! μαμουλη μου θα σου πω αναλυτικα αυριο γιατι ειμαι απο κινητο τωρα κ δε θυμαμαθ ακριβως.πρεπει να τα βλεπω ταυτοχρονα. παντως για να παρεις μια ιδεα πατα πανω στα στικερς μου κ θα σε βγαλει στο σαιτ.

3ο μωρακι;;; τελεια!!!! εγω στο 2ο...!! το αναμενουμε μεχρι μεσα ιουνιου!

ZZt2p3.png

JNFwp2.png

καλημέρα κοριτσάκια!! τι γινετε; αλλο ένα πρωινό στη δουλεια. και νυστάζω και βαριέμαι και πινάω!

la mare πως πας όλα καλα;;

μαμουλη καλως ήρθες στην παρέα του ιουνιου!

οι υπόλοιπες που χαθήκατε;

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...