Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μανουλες Ιουνιου 2015

sangreluna

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κορίτσια!!

Εγώ δεν την παλεύω σήμερα, σέρνομαι. Πονάει η κοιλιά μου, μ'έπιασε μια ζάλη το πρωί, σκατά.

Εννοείται ότι δεν κάνω τίποτα. Καναπές φουλ.

Εχθές πήγαμε και πήραμε μπογιά για να βάψουμε το παιδικό δωμάτιο κάποια στιγμή.....

Kitriblue, δεν πειράζει για την μετάθεση. Θα ήταν δύσκολη η μετακόμιση με το μωρό, μεσ στις ζέστες.

ugAHp3.png

jfV0p3.png

Κοριτςια μου!! Τώρα κατάφερα κ διάβασα κ αυτη τη σελίδα τελικά. Έβαλα το φαΐ στο φούρνο πρώτα γιατί μετα θελω να κάνω αποτρίχωση κ δε θα προλάβω!!!

Ναι νίκηαντωνια δε πειράζει για τη μεταθεση. Λέω πως ειναι για καλο !!

Πηρα τα σουτιέν αυτά που έστειλε με link η Christab!! Ειναι πολυ ωραια κοριτςια...Sangre μήπως μπορείς να τα παραγγείλεις απο το internet?? εγω πάντως πηρα ΄ενα νούμερο μεγαλύτερο καλού κακού...τι ταλαιπωρία τράβηξες ρε κοπέλα μου στο κατάστημα...έλεος...

Οςο για το φύλο του παιδιου ειναι απαράδεκτες τέτοιες συμπεριφορές...γερό να ειναι το παιδάκι!Sangre τθελω κ εγω συμβουλές για το μπέμπη μου!!! Kidenio όλη γέλασα με το κατούρημα!! Χαχαχαχα μου το χουν πει όλες οι αγορομανες!!!

Mama μην ανησυχείς για το 10ημερο κ εμενα ο γιατρός τόσο μου εχει δώσει παραπανω προθεσμία..επισης θα κανεις κατδιοτογραφο ανα 2 ημέρες. Αν δε την κανει το νοσοκομείο πήγαινε ιδιωτικά..ρώτησα τιμές κ μου είπαν 15 ευρώ οτι κανει..

Αλήθεια που πήρες τηλ για το κιτ για τα βλαστοκύτταρα;

Zzouzou δεν εχω ιδέα για τη διαδικασία των βιβλιαρίων των αντρών μας , τον εχω βάλει να ρωτήσει! Προς το παρόν εχω πάρει μονο απο το ΙΚΑ εγω το επίδομα μητρότητας. Dimitra σε ευχαριστούμε πολυ για τις πληροφορίες! 1000 ευρώ ειναι πολυ καλα! Αν μπορείς να μάθεις κατι παραπανω εννοείτε κ θελουμε! Οςο για τα φαρμακεία κοριτςια δε το ήξερα...πωπω πρέπει να ψαξω κ να βρω δηλαδή...μάλιστα..

Maraki γενναααας!! Άντε μάλλον θα ειναι το πρώτο του Ιούνη!!! Άντε ,ε το καλο με το καλο με το καλο !!!!

καλημερα κιτριμπλου μπορω να εχω κι εγω τις πληροφοριες για τα χιλια σε πμ και ποια σουτιεν λες αυτα τα εντελως μαλακα η τα αλλα με λιγη ενισχυση εγω φαινεται εχω πολυ βαρυ στηθος για να το κρατησει αυτα που ειδα στα 15 πολυ καλα αλλα δεν ειχε στο νουμερο μου και πρεπει να παρω να ρωτησω σε αλλα να δω αν εχει...

Διαφημίσεις

ΓΕΝΝΗΤΟΥΡΙΑ!!!!!!!!!

Δημητρα ….01/04 αγορακια διδυμα

kidenio ..........18/05 αγοράκι-κοριτσάκι διδυμα

Αnna100479…22/05 κοριτσάκι

marina-roz …..26/05 αγοράκι

ΕΓΓΥΟΥΛΕΣ

kyoya ........... 08/06 αγοράκι

mama82........12/06 κοριτσάκι

christab........14/06 αγορακι

Μaria1984… 17/06 κοριτσάκι

sangreluna. .19/06 μαγκακι

Ευη 1985…….22/06 κοριτσακι

dimitra2222.. 27/06 κοριτσάκι

Constantan…27/06 κοριτσακι

kirtiblue.........30/06 αγοράκι

ZZOUZOU ......30/06 αγοράκι

νικηαντωνία....30/06. αγοράκι-κοριτσάκι διδυμα

Nefeli2014 ….. 08/07 κοριτσάκι

καλημερα κιτριμπλου μπορω να εχω κι εγω τις πληροφοριες για τα χιλια σε πμ και ποια σουτιεν λες αυτα τα εντελως μαλακα η τα αλλα με λιγη ενισχυση εγω φαινεται εχω πολυ βαρυ στηθος για να το κρατησει αυτα που ειδα στα 15 πολυ καλα αλλα δεν ειχε στο νουμερο μου και πρεπει να παρω να ρωτησω σε αλλα να δω αν εχει...

Όχι τα τελείως μαλακά πηρα χωρίς ενίσχυση. Η ενίσχυση με ενοχλούσε λιγο. Τα αλλα ήταν πολυ άνετα! Πάρε τηλ να δεις ναι..κ ρωτά αν τα παραγγείλεις απο το Ίντερνετ μπορείς να τα αλλάξεις σε κάποιο κατάστημα μετα;

Κοριτσακια καλημερααααα!!! Πληρωσαν κανονικα την κλινικη κ ο γαμπρος μου εκανε τα χαρτια του στην υπηρεσια κ θα τους επιστρεψουν περιπου 1000 ε μου ειπε..

ακομη βεβαια δεν τα πηραν...mama σ ενα ραντεβου π πηγα στο παπαγεωργιου κ η κοπελα ηταν σε παταταση κ υπερηχο της καναν κ καρδιοτοκογραφο...μην αγχωνεσαι αποκλειεται ν μας αφησουν ετσι...για το κιτ επειδη κι εγω το πηρα απο παπανικολαου...δεν χρειαζεται ν ανεβετε κ οι 2...θα μπορουσε να παει ν το παρει μονο ο συζυγος...κ πρεπει να παραδοθει το αργοτερο 24 ωρες μετα τη γεννα εκτος αν γεννησεις σαββατο απογευμα -βραδυ το πας δευτερα πρωι γιατι κυριακη ειναι κλειστα...ως τοτε το κρατας σε ψυγειο...

Νικηαντωνια ξεκουρασουυυυυυ...kidenio τι καλα!! Περιπετειες με τα ζουζουνια...τι ωραιος καιρος ρε κοριτσια δροσερος...κινουμαι ανετα...εκανα κ δουλειες ... δεν αντεχω τη ζεστη πια! τα φιλια μου σε ολες σας! εχω feeling οτι ως αυριο πρωι θα σκασει μυτη ζουζουνι...αντε να δουμε!!!

Διαφημίσεις

κιτριμπλου ον λαιν δεν τα στελνουν και το τηλ δεν το σηκωνουν κι εγω ειναι αδυνατο να κατεβω κεντρο με την κοιλια τουρλα και τον αντρα και το παιδι να ψαχνω από καταστημα σε καταστημα.

Δημητρα 1000 ε; χμ βρε μηπως αυξηθηκε τωρα τελευταια;

kidenio πολυ γελασα!!! απο μικροι αυτοι οι αντρες δεν τα καταφερνουν με το σημαδι και τα κανουν χαλια!!!!! χαχααχ παρολα αυτα με κοριτσια τοσα χρονια πρεπει και ο γιος να ειναι μοναδικη εμπειρια, αυτο που εχω να πω μιας που εχω εναν ανηψιο και μια ανηψια σε εφηβικη ηλικια, οη ανηψια δεν θελει πολλα πολλα αλλα ο ανηψιος μου αν και πιο μεγαλος ειναι πιο τρυφερος και μονιμως ψαχνει χαδακια, και απρολο που μεγαλωσε ωρες ωρες θελω τοσο πολυ να τον ζουλαω....αλλη φαση λοιπον και τα αγορια!!

Νικηαντωνια δεν χρειαζεται να κανεις και τιποτα, ξεκουρασου!!! και αυτη η ζαλη ειναι το χειροτερο μου, ευτυχως δεν ειχα τετοια εκτος απο μια φορα που ηταν ιλιγγος και ηταν αρκετα εντονο και με ξετιναξε...

τι χρωμα θα βαψετε το δωματιο;;;

Δημητρα μακαρι να κανουν καμια εξεταση αυτο ειναι το αγχος μου...

εμεις το κιτ θα το παρουμε απο το παπανικολαου, εδω στην θεσσαλονικη τωρα απο αθηνα δεν ξερω, δες το στο ιντερνετ η ρωτα τον γιατρο σουθα ξερει να σου δωσει πληροφοριες

Δημητρα ξερω οτι πρεπει να το παμε αμεσα, το χει αναλαβει ο αντρας μου ασχετα αν εγω το εψαξα παλι.....καταλαβαινετε....ολα τελευταια στιγμη....

Ζουζου μην δινεις σημασια, αυτο που εχουν αγχος και εμεις φταιμε;;; τι να πω;; ο δικος μου εχει κοιλια και ωρες ωρες δυσφορει σκεψου λεω και μενα που εχει περιεχομενο και δεν μπορω να κανω κινησεις....

yk1yp3.png

γεια σας κοριτσια!!! πως ειστε? νευρακια και ανυπομονυσια διακρινω!!! μια απο τα ιδια και εγω!! εδω εχει κουφοβραση, σταζουμε!! kitriblue μη σκας για την μεταθεση, εμεις που πηραμε πραγματικα μου φαινεται βουνο με δυο μωρα να κανω μετακομιση απο τη Κυπρο!! νικηαντωνια ξεκουραση οσο μπορεις, ειδικα αμα ζαλιζεσαι!! kidenio ολα τα αγορακια νομιζω τελικα ετσι κανουν. και εμενα περιμενε ποτε θα βγαλουμε την πανα για να τα κανει!!

Λιλά-πορτοκαλί θα το βάψουμε!

Κι εμείς συννεφιά έχουμε σήμερα αλλά όχι ζέστη, ευτυχώς.

Αυτά τα σουτιέν κι εμένα με έχουν προβληματίσει.

Τα έχω ακόμα με τα καρτελάκια μήπως κ χρειαστεί να τα αλλάξω.

ugAHp3.png

jfV0p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...