Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μανουλες Ιουνιου 2015

sangreluna

Recommended Posts

ουφ ρε μαμα ειναι το χειροτερο μου να πρεεπι να εξαρτωμαι από τους αλλους οπως ξερεις δεν ειναι ευκολο να κανω τιποτα μονη μου πλεον ουτε να βγω ουτε να κανω δουλειες ουτε τιποτα.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

θα ρωτησω φυσικα, θα παω την πεμπτη παλι, ευχομαι μεχρι τοτε να αποφασισει να γεννηθει!!!

Σαγκρε υπομονη!!! η τριχα της ουρας του γαιδαρου μας εμεινε!!! ας πουμε τυπικα οτι εχεις μονο 2 εβδομαδες και εγω 1!!! τι ειναι 1 και 2 εβδομαδες μπροστα στις 38 και 39;;;;

κι εγω δεν θελω να εξαρτωμαι απο αλλους, ειτε ειναι δουλειες ειτε οτιδηποτε τελος παντων μ αρεσει να το κανω μονη μου και να τελκειωνω και να μην παρακαλαω κανεναν!!! αλλα ας οψεται....

yk1yp3.png

Καλημερα κοριτσια! Αχ βρε κοριτσια ποσο σας καταλαβαίνω που εχετε νεύρα κ δεν αντεχετε... Υπομονή λιγο ακομη έμεινε.. Για κάποιες πολυ λίγες μερες! Πάντως κ εδω περιμένουν μεχρι τις 42 εβδομαδες. Η δεύτερη κορη μου ηρθε στις 40 + 5 κ δεν είχαν προβλημα να περιμένουν κ άλλο. Φυσικά εκανα καρδιοτοκογραφο μερα παρα μερα. Προτιμάνε να έρθει απο μόνο του το μωρο παρα να κάνουν προκληση.

hBdsp2.pngh9oap1.pngWRnvp2.png

καλημερα kidenio!!! πως τα πατε;;;

κι εγω δεν εχω θεμα να περιμενω να βγει οποτε θελει αλλα εδω δεν τσεκαρουν με καμια εξεταση και φοβαμαι λιγο....αυτο ειναι το προβλημα

την παρακευη θα παω για καρδιοτοκογραφο στην κλινικη που ειναι ο γιατρος μου μεχρι τοτε βλεπουμε και θα ρωτησω και στο δημοσιο....

κανενα νεο εσεις;;; μεγαλωσαν τα μπουμπουκια καθολου;;; πως σου φαινεται και ο γιος;; μιας που συνηθησες να χεις κοριτσια;;;

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

καλημέρα κορίτσια!

συμπάσχω και εγώ...νεύρα νεύρα νεύρα...μου την δίνει η ανημποριά μου! προσπαθώ να κάνω τις δουλειές μου αλλά ζορίζομαι τόσο πολύ!!! τουλάχιστον σκέφτομαι πως βαριά βαριά καμία 10αρια μέρες απομένουν για να γεννήσω.

ο καιρός σήμερα είναι βροχερός. δεν θυμίζει καθόλου καλοκαίρι...

Πωπω 2 σελίδες αδιάβαστα!!!

Διάβασα μονο τη δεύτερη κ μετα θα παω στην πρώτη γιατί νομίζω θα ξεχάσω καμια σας!!!

Λοιπόν νίκηαντωνια δυστυχώς δεν την πήραμε τη μετάθεση ....πάμε για την επομενη σειρά τώρα κ βλέπουμε...απογοητευτικά λιγο αλλα δεν πειράζει κάθε εμπόδιο για καλο !! Αν πάντως μου το επιτρέψει ο παιδίατρος θα κατεβω διακοπές τέλη Αυγούστου σίγουρα !!!

Mama καφεδια στο στα μπαλκόνια με θέα θαλαςςα με νίκηαντωνια κ οποία αλλαγή θέλει οπωσδήποτε !! Αρκεί να πάμε χαχαχαχαχα

Sangre μπράβο που πέρασες ομορφα ! Διασκέδασε το !

Λοιπόν εχτες πηγα στα h&m κ πηρα 2 σουτιέν ΄ενα μαύρο κ ΄ενα άσπρο με 19,90 εξαιρετικής ποιότητας βαμβάκι. Δε ξέρω πως να τα βγάλω φωτο κ να σας τα στείλω..

Α εντωμεταξύ είχε τεράστια ουρά στα δοκιμαστήριο κ λέω συγνώμη μήπως μπορώ να περάσω ; ΟΛΕς οι κοπέλες σειράς βεβαίως , η πρώτη εκανε πως δε με είδε!!! Άδειασε ΄ενα δοκιμαστήριο κ πήγε να μπει κ της λέω συγνώμη μπορώ να περάσω;; Κ μου λέει ναι κ στραβώνει..κ παρατάει τα ρουχα στο γκισέ κ φεύγει!!! Τι να πεις!

Ε μετα πηγα για καφε κ μετα στα μαθήματα ανώδυνου!!

Πολυ ωραια πέρασα γύρισα στις 10 το βραδυ κ ξεράθηκα!!

Σημερα εχει beaute!!! Κούρεμα πεντικιούρ κ αποτρίχωση!!! Επιτέλους!!

Λοιπόν διαβάζω κ την πρώτη σελίδα κ επανέρχομαι!!

kirtiblue και cristab καλημερα και σε σας!!!! αυτο το βιντεακι μας το εδειξαν στα μαθηματα ανωδυνου τοκετου για να γελασουμε....η και να κλαψουμε!!! χαχα

σημερα νιωθω πολυ βαρια και βαριεμαι!!!

απο το νοσοκομειο μου ειπαν να ξανακανω την εξεταση για το ειτζ και για ηπατιτιδα και αυστραλιανο αντιγονο γιατι λεει αν δεν τις κανω θα κανουν εμβολιο στο μωρο και ισως να μην χρειαζεται....εν τω μεταξυ αυτες τις εξετασεις τις εκανα μαζι με αλλες στον προγεννητικο ελεγχο λιγο πριν μεινω εγκυος αλλα τις θελουν παλι....και ο γιατρος μου ειπε οτι εγω στα παιδια μου το εκανα το εμβολιο δεν ειναι κακο....αντε τωρα να δω εγω τι πρεπει να κανω:confused: παντως τις εγραψε και θα τις κανω μαλλον απο δευτερα γιατι σημερα βαριεμαι να κατεβω και ζεσταινομαι....

αλλαξα και το σιδηρο, πηρα το tardyferon γιατι το λεγκοφερ δεν θελω ουτε να το βλεπω πια, το σιχαθηκα και με αναγουλιαζει....

yk1yp3.png

Καλημερα κοιλουμπες μου!!!!!!!!!!Χαμος παλι, πρωι πρωι σας επιασε λογοδιάρροια!!!!!:tongue:

Τι θα γινει κοπελιες?????Μου φαινετε οτι ολες γκρινιαζουμε για την κοιλουμπα αλλα καμια δεν λεει να την αποχωρηστει...παλι καλα γενναει το maraki αυριο για να γινει η αρχη!

Maraki ασε τις δουλειες και κοιτα να χαρεις την κοριτσαρα σου γιατι σου λειπει για λιγες μερουλες!

dimitra σε ευχαριστω για την ενημερωση, για τα φαρμακα ξερω απλα δεν ηξερα τι γινετε με τα χρηματα που δινουμε στο μαιευτηριο αν θα παρουμε τιποτα πισω. 1000?????? σαν πολλα μου ακουγοντε!Μακαρι να δινουν τοσα γιατι σε λιγο δεν θα την παλευουμε καθολου μα καθολου!

Βλεπω πως πλεον καμια δεν την πολυ παλευει, ολες στην τσιτα ειμαστε και η αληθεια ειναι οτι δυσκολα να σε καταλαβει ανθρωπος, ακομη και να το εχει περασει πιθανον να το εχει ξεχασει πως ηταν ακριβως και να μην σε καταλαβαινει 100 τοις εκατο. Χτες ειπα στον αντρα μου αχ να παμε γιατρο την δευτερα και μακαρι να μου πει σε κοβω σε καμια βδομαδα να γεννας! Με πηρε απο τα μουτρα περιττο να σας πω, οτι βιαζομαι, οτι απο τον 6ο θελω να γεννησω κ.α. χαζα αλλα καταλαβα οτι κουραζμενος και ανχομενος και δεν του εδωσα σημασια, δεν το συνεχισα.

Παντως και εδω που πηγα εγω στα prenatal προχτες δεν ειχαν νουμερα αλλα ηταν τοσο φιλικη και εξυπηρετικη η υπαλληλος που δεν ειχα προβλημα. Εψαχνε η κοπελα να μου βρει νουμερα απο αυτα που ηθελα να δοκιμασω.

Φιλακια πολλα κοιλουμπες!!!!!!!!!!!!!

BXYXp3.png

Διαφημίσεις

Μαμα ο γιος... Το τι κατουρημα εχω φαει δεν λέγεται! Τρέμουμε να του αλλάξουμε πάνα! Αλλαγμα κ καταστροφή! Κατουραει ΠΑΝΤΟΥ. Το σελτεδακι, το φορμάκι, όποιον τον αλλάζει... Εγω τέτοια με τα κοριτσια μου δεν ειχα... Σημερα εκσφενδονιστηκαν κ κακά πάνω στη μπλούζα μου... Επάγγελματιας! Το πλυντήριο πήρε φωτιά!

hBdsp2.pngh9oap1.pngWRnvp2.png

χαχαχαχαχαχαχα κιντενιο κι οδικος μου ετσι εκανε αχ και θα τα ξαναζησω συντιβανακι να προσεχεις πολυ το πουλακι του να του το καθαριζεις και να το σκουπιζεις προσεκτικα θα δεις ειναι ερωτας!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...