Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μανουλες Ιουνιου 2015

sangreluna

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Εμένα με νευριαζει ο τρόπος τους . Το λενε σαν να ειμαι καμμια κακομοιρα ... Εγω νιώθω πολυ τυχερή που κατάφερα να κανω 2 παιδάκια χωρις πρόβλημα αν εξαιρεσω την αποβολη που ειχα πέρσι κ δεν με πειράζει καθόλου το φύλο . Το μόνο που προσεύχομαι ειναι να εχουν την υγεία τους .

Αυτό εννοείται!!!!

Άντε 1,5 μέρα έμεινε!!!

Όσο για τα ξυπνητήρια ομοιοπαθούσα. Βαράνε αξημέρωτα και μετά άντε να ξανά κοιμηθείς.

ugAHp3.png

jfV0p3.png

μαρακι υποθετω πως ειναι το κοψιμο μικρο δεν μπορει να βγαζουν μονο 90 εγω που θεωρειται που εχω ενα οχι μικρο στηθος προς μεγαλο θα λεγα και φοραω 80 ντε σε θηλασμου ε ποση πια θα ναι μια γυναικα; απλα ειναι διαφορετικο μετρημα για αυτο θελω να παω από κοντα πχ και τα τριουμφ λενε νουμερα και μ αρεσουν πολυ αλλα ακομα και το μεγαλυτερο τους δε μου κανει.

Διαφημίσεις

αχαχαχαχαχ εγω με τα ξυπνητηρια τον απειλησα οτι θα ξυπνησω αποτομα θα τρομαξω και θα αποβαλω χαχαχαχαχα ε τωρα τελευταια δεν το βαζει γιατι ουτως η αλλως μονο εγω ξυπνουσα χαχαχαχαχα

Αυτό με το φύλο και εμένα μου το λένε βρε κορίτσια... Ε δεν πειράζει μου λένε!Μα τι να πειράξει?Το παιδί μου να είναι γερό και το φύλο είναι το τελευταίο που με νοιάζει!

Μαρία με το καλό!Κατά πάσα πιθανότητα θα είσαι η πρώτη μανούλα Ιουνίου εκτός και αν έρθει μέχρι το Σάββατο άλλο μπεμπάκι!

μαγκακιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι! προλαβαινεις δε προλαβαινεις ως το σαββατο μας τη φαγανε τη θεση!!!!!!!!!!!!!! δε πειραζει ομορφαντρα μου!!!!!!!!!!!!!!!! χαχαχαχαχαχαχαχααχχα

Εγώ δεν ξερω τι γινεται με τα νούμερα . Πάντα ειχα μικρο στηθος κ τωρα στην εγκυμοσυνη μεγάλωσε . Σε ολη την διάρκεια αγόραζα σουτιεν απο τα ousho κ ξεκίνησα απο 85 b κ το τελευταίο που πήρα ηταν 100 c κ το φοραω ακομα κ μια χαρα άνετο μου ειναι . Κ πάω σημερα στο πρεναταλ κ δοκιμάζω το 75 κ μου έπεφτε λιγο μεγάλο . Τελικα πήρα αυτο γιατι λέω μπορει να μεγαλώσουν με το γαλα . Τωρα τι να πω μάλλον εχει διαφορα η φόρμα απο εταιρεια σε εταιρεία αλλα κ τόσο μεγαλη δεν το περίμενα .

Διαφημίσεις

Μαρακι με το καλο!!! με γεια και τα σουτιεν!!! απο οτι βλεπω την πρωτια την εχεις εσυ!!!

αυτο με το φυλο μια μονο τολμησε να με κοιταξει ετσι οπως λες α!!!! κοριτσι;;; δεν πειραζει....πηρα κατι αναποδες και λεω τι εννοεις δεν πειραζει εγω χαιρομαι και ειναι και το πρωτο θα εκανα παραγγελια;;; πως κανουν τετοια σχολια σε μια κοπελα και ειδικα οταν ειναι το πρωτο;;; ελεος!!! απο που τους βαραει μερικους δεν ξερουν....

yk1yp3.png

maraki μου με το καλο κοπελα μου το σαββατο να παρεις αγκαλιτσα το αγγελουδι σου!!!!!Αντε να ξεκινησουμε το σαββατο μηπως ζηλεψει και κανενα αλλο!!!!!!!Κοριτσια οπως ξερετε εγω εχω αγορακι, οταν με ρωτουσαν στις αρχες εκαναν σαν τρελοι...εγω παντα ελεγα και λεω γερα να ειναι και οτι να ειναι...δε μπορω να καταλαβω αυτον τον διαχωρισμο, ποτε δεν τον εκανα.Οταν ειχε μεινει εγκυος η αδερφη μου εγω ηθελα κοριτσακι, ονειρευομουν να του παιρνω ρουχαλακια, κορδελιτσες κ.α οταν εμαθα οτι θα εκανε αγορι το μονο που τις ειπα ηταν αλλος ενας που θα μας τρεχει τις τρελες απο πισω του.Να ειναι γερα ολα τα παιδακια, ολου του κοσμου!!!!!!!!

BXYXp3.png

Κοριτσια εγω δεν δινω πια σημασια σε σχολια...μονο οι κομπλεξικοι σχολιαζουν...γυρισα απο γιατρο...με βλεπει κ μου λεει: ακομα??? Ημουν ετοιμη ν τον σκοτωσω..με τα νευρα μου παιζει...η μικρη εφτασε τα 3300 αλλα δεν μ ειπε τιποτα παραπανω...καμια προβλεψη...θα σκασω!!! Εν τω μεταξυ κολπικα δεν μ εχει εξετασει καθολου...εσας??

kitriblue ηθελα να σε ρωτησω και το ξεχασα...ξερεις τι γινετε με την ασφαλεια των συζυγων μας????Μιας και δεν ειναι στον εοππυ παιρνουμε τιποτα πισω??Ξερεις την διαδικασια?

BXYXp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...