Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μανουλες Ιουνιου 2015

sangreluna

Recommended Posts

βρε κοπελια την παλευει; εσυ επρεπε να του κανεις σκηνες οχι αυτος; χμ μηπως εχει τιποτα αλλο ειναι ζορισμενος με τη δουλεια η εχει αγχωθει πολυ με τη γεννα; η τα οικονομικα; καλα μη δινεις βαση μωρε οσο μπορεις...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

αχ κοριτσια μου μολις τελειωσα το καθαρισμα!!!! παλι σας εχασα....

σημερα δεν βολταρω εκανα τις δουλειες μου και το απογευμα εχω γιατρο αντε να δουμε τι θα πει και αυτος.....

Παντως εχθες σηναντησα μια πελατισσα απο το φαρμακειο που δουλευα, αυτη εχει 5 παιδια και ειναι εγκυος στο 6ο, γενναει τον ιουλιο και τα γεννησε ολα σε δημοσιο, την ρωτησα τι γινεται αν δεν γεννησω μεχρι τις 40 εβδομαδες και πως το χειριζονται, μου ειπε οτι δινουν μια παραταση 10 ημερων και αν δεν σε πανε με προκληση..... Δημητρα ακους;; εγω βεβαια θα ρωτησω απο βδομαδα που θα παω.... Δημητρα εσυ θα πας τριτη;;; εγω αναγκαστικα θα παω πεμπτη γιατι ο αντρας μου εκλεισε να παει το αυτοκινητο για βιολογικο καθαρισμο την τριτη (λες και δεν ξερει....) οποτε πεμπτη....αν σε βολευει ελα και εσυ πεμπτη και παμε για καφε μετα!!!

κι εγω εχω προσεξει οτι ειδικα οι γυναικες ειναι πιο μεγαλα βοδια και γενικα ο κοσμος στον δρομο παει σαν ζαλισμενος, μονιμως πρεπει εγω να προσεχω μην φαω καμια ετσι οπως πανε, μια με περασε απο πισω και με σκουντηξε και ουτε γυρισε να δει και με τρομαξε κιολας ηθελα να παω και να την δωσω μια.....

Υπάρχουν και άνθρωποι που σέβονται αλλά και γαϊδούρια!

Εγω δε δίνω σημασία, δε γουστάρω να χαλιέμαι!

Για να δούμε τι θα σου πει σήμερα!!!

Μα τι γίνεται; Δεν θέλει να βγει; Κάτι ξέρει, περνάει καλά!!!!

ugAHp3.png

jfV0p3.png

Παμε Πεμπτη νοσοκομειο mama δεν εχω θεμα...κατα τις 10?? Αν κ ελπιζω ν χουμε κανενα μωρακι ως τοτε...μακαρι!!! Κοριτσακια κατι επαιζε με την πανσεληνο...γι αυτο τα καυγαδακια...αλλα και μετα τη γεννα θα χρειαστουμε γερα νευρα οποτε κρατηστε δυναμεις!!! Τα χανια καταπληκτικα μακαρι ν την παρετε τη μεταθεση κοριτσι...θα κλεισουμε φθηνα εισητ.με ryan air κ θα πιουμε καφεδακι εκει...κι εμεις το απογευμα εχουμε γιατρο...αντε ν δουμε τι θ μας πει παλι

βρε κοπελια την παλευει; εσυ επρεπε να του κανεις σκηνες οχι αυτος; χμ μηπως εχει τιποτα αλλο ειναι ζορισμενος με τη δουλεια η εχει αγχωθει πολυ με τη γεννα; η τα οικονομικα; καλα μη δινεις βαση μωρε οσο μπορεις...

Ειλικρινά ούτε γκρινιάζω ούτε του τα πρήζω!!

Ναι, έχει άγχος με όλα αυτά που ανέφερες!

Μετά του πέρασε βέβαια.

ugAHp3.png

jfV0p3.png

ΓΕΝΝΗΤΟΥΡΙΑ!!!!!!!!!

Δημητρα ….01/04 αγορακια διδυμα

kidenio ..........18/05 αγοράκι-κοριτσάκι διδυμα

Αnna100479…22/05 κοριτσάκι

marina-roz …..26/05 αγοράκι

ΕΓΓΥΟΥΛΕΣ

kyoya ........... 08/06 αγοράκι

mama82........12/06 κοριτσάκι

christab........14/06 αγορακι

Μaria1984… 17/06 κοριτσάκι

sangreluna. .19/06 μαγκακι

Ευη 1985…….22/06 κοριτσακι

dimitra2222.. 27/06 κοριτσάκι

Constantan…27/06 κοριτσακι

kirtiblue.........30/06 αγοράκι

ZZOUZOU ......30/06 αγοράκι

νικηαντωνία....30/06. αγοράκι-κοριτσάκι διδυμα

Nefeli2014 ….. 08/07 κοριτσάκι

Διαφημίσεις

οποτε κοπελια νταξει συμβαινουν ειναι δυσαρεστο αλλα τι να γινει τεσπα εχτες που λετε ειχε παρα παρα πολυ κοσμο και πολυ ωραια τραγουδια και προβολη βιντεο και πολυ το χαρηκα τωρα η επομενη θα ναι βασιλης παπακωνου με θηβαιο σε καμια 20αρια μερες

Δημητρα τελεια οποτε πεμπτη στις 10 εκτος απροοπτου!!! την πεμπτη θα ειμαι 39 +6!!!!! πωπω!!!! απιστευτο!!!

Αμαν αυτο το αγχος!!! εχουμε το δικο μας εχουμε και των αντρων.....ωρες ωρες πρεπει να λεμε στον αερα...παραλογο;;; αν θυμαστε!!!

Νικηαντωνια δεν σου ειπε κατι μετα;;; κι εγω δεν γουσταρω να χαλιεμαι γι αυτο δεν τους παρακαλαω ουτε ασχολουμαι, δεν μ αρεσει να μαλωνω γενικα αλλα ο κυριος στην τραπεζα τα ηθελε ο απαυτος του!!!!

yk1yp3.png

οντως απιστευτο αντε εσενα και την κιογια περιμενουμε γιατι κολησαμε μετα θα λεμε η μια στην αλλη να σας ζησει και θα απανταμε επισης χιιχιχιχιχι

Διαφημίσεις

Τι κάνετε κορίτσια ;;; Εγω εχθές χαλια ύπνο , ενω δεν σηκωθηκα καμμια φορα για τουαλέτα ειχα τον άντρα μου ολο το βραδυ που στριφογύριζε κ με πλάκωσε 3 φορές . Σηκωνομουν πάνω τον έσπρωχνα κ τσακωνομουν μονη μου κ το πρωι χτυπούσε το ξυπνητήρι του απο τις 6 κ κατι κ μου χάλασε τον ύπνο , μετα τον έπαιρνε κ ο παππούς του τηλ γιατι είχαν κανονίσει να πανε σε δουλεια κ ξανατσακωθηκαμε πρωι πρωι ... Βάζει ξυπνητήρια κ μόνο εγω ξυπναω ... Για ουρές δεν το συζητάω καθόλου μόνο 1 φορα θυμάμαι βρέθηκε μια κοπέλα στο Ζάρα κ μου έδωσε την σειρά της κ εχθές άλλη μια που με ήξερε στο ταχυδρομείο κ μάλιστα της την είπε κ η υπάλληλος με ύφος κ καλα γιατι μου την παραχωρεί ενω ξέρει οτι είμαι έγκυος ... Εμενα το άλλο που με εκνευρίζει ειναι οταν με ρωτάνε τι μωρακι εχω κ τους λέω κορίτσι που γυρίζουν κ μου λενε με ύφος λύπησης ε δεν πειράζει καλα ειναι κ τα κορίτσια ... Μου έρχεται να τους βρισω , λες κ με πειράζει εμενα που δεν έκανα αγόρι ... Σημερα πήγαμε στην γιατρο κ ολα καλα , το Σάββατο στις 6 το πρωι θα είμαι στην κλινικη για την προετοιμασία κ στις 7 μιση μπαίνω χειρουργείο ... Αγόρασα τελικα κ 2 σουτιεν απο το πρεναταλ κ άλλο ενα απο άλλο καταστημα τύπου πριτι μπρα κ οποίο με βολέψει ...

Εμένα με νευριαζει ο τρόπος τους . Το λενε σαν να ειμαι καμμια κακομοιρα ... Εγω νιώθω πολυ τυχερή που κατάφερα να κανω 2 παιδάκια χωρις πρόβλημα αν εξαιρεσω την αποβολη που ειχα πέρσι κ δεν με πειράζει καθόλου το φύλο . Το μόνο που προσεύχομαι ειναι να εχουν την υγεία τους .

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...