Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μανουλες Ιουνιου 2015

sangreluna

Recommended Posts

το πλυντηριο απλωσες; λιγο βαρυ δεν ειναι το σηκωνουν τα σκοινια σου ; χιχιχιχιχιχι!

ελα τσακο το

http://www.technopolis-athens.com/web/guest/events/~/topic/21?_bs_events_browser_d-148316-p=4

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

το πλυντηριο απλωσες; λιγο βαρυ δεν ειναι το σηκωνουν τα σκοινια σου ; χιχιχιχιχιχι!

ελα τσακο το

http://www.technopolis-athens.com/web/guest/events/~/topic/21?_bs_events_browser_d-148316-p=4

Χαχαχα

Μπαίνω να το δω αμέσως!! Ευχαριστωωωωω

ζουζου αν θες να περασει η ωρα με το σιδερο ελα και από δω εχουμε και μεις... κοριτσια όλες τα ασιδερωτα στη ζουζου να περασει η ωρα της!!!!!!!!!!! χαχαχαχαχαχαχαχ!

ναι στρατιωτικος ειναι, αεροπορια, τουλαχιστον αυριο και μεθαυριο θα τον εχω εδω!Εγω μαλλον σιδερο θα βαλω, μηπως και περασει η ωρα!

Και μένα το ίδιο αεροπορία!! Περιμένεις μετάθεση ; Δε θυμάμαι...

Ναι ναι όλες τα ασιδερωτα στη zzouzou χαχαχαχα

Διαφημίσεις

Και μένα το ίδιο αεροπορία!! Περιμένεις μετάθεση ; Δε θυμάμαι...

Ναι ναι όλες τα ασιδερωτα στη zzouzou χαχαχαχα

οχι μεταθεση δεν παιζει, δοξα το θεο γιατι απο δω εχω μια ωρα μακρια μονο την μαμα μου.

κοριτσια φερτε οτι θελετε αλλα σας το λεω για να σιδερωνω εγω πρεπει να βαριεμαι πααααααααααρα πολυ!!!!!!!!!στην θεση σας δεν θα μου τα φερνα!!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

BXYXp3.png

φτου!!! ρε μαμωτο δεν πηρα χαμπαρι και σιδερωσα!!!! χαχα

Ζουζου και kirtiblue αεροπορια ε;; δηλαδη θα βγει γρηγορα γαι συνταξη και θα τους εχετε να απολαμβανετε οικογενεια!!!! καλη φαση!!!

kirtiblue πες στον αντρα σου πως αν δεν ταιριαζατε δεν θα συμπεθεριαζατε!!!! χαχα

καθε φορα που θα σου την σπαει εχε υποψιν σου οτι εχει και αυτος τα αδυναμα-αγχη σημεια του!!!

costandan και αυτο σπαστικο ειναι αν κανει πως καταλαβαινει!!!! και σ αφηνει ετσι για να μην μουρμουρας!!!

δηλάδη εμ ολα περναν απο το μυαλο και τα χερια μας να μην πουμε και τιποτα;;;; επισης για καποιο λογο νομιζουν οτι η εγκυμοσυνη ειναι διακοπες!!! βεβαια κι εγω πριν μεινω εγκυος ετσι νομιζα, το βλεπα πολυ ρομαντικα....οπως και να χει οταν θα μου πει κανενας αντρας απο το περιβαλλον α!!! εισαι μια χαρα θελω να σκοτωσω ανθρωπο.....

αυτοι οι αντρες ολα επιφανειακα.....δεν σκεφτονται τι παιζει παραπερα....

εγω σιδερωσα, μαγειρεψα φασολακια, πηγα και για καφε, εραψα κατι καλτσες κτλ και σε λιγο εχω σκυλομπανιο και καθαρισμα μπανιο, τα υπολοιπα αυριο γιατι ηδη δεν την παλευω....

yk1yp3.png

εδω που καθομαι και διαβαζω οτι υπαρχει και δεν υπαρχει στο ιντερνετ βρηκα ενα αρθρο που πραγματικα, τουλαχιστον για μενα αλλα νομιζω και τις περισσοτερες, περιγραφει πως νιωθουμεαυτον τον 9ο μηνα που τελειωμο δεν εχει...σας το βαζω να το διαβασετε για να δειτε οτι δεν ειστε η μονη!

http://momfatale.gr/2013/02/22/%CE%BF-9%CE%BF%CF%82-%CE%BC%CE%AE%CE%BD%CE%B1%CF%82-%CE%B5%CE%B3%CE%BA%CF%85%CE%BC%CE%BF%CF%83%CF%8D%CE%BD%CE%B7%CF%82-%CF%80%CF%89%CF%82-%CE%BC%CE%BF%CF%85-%CF%86%CE%B1%CE%B9%CE%BD%CF%8C%CF%84%CE%B1/

BXYXp3.png

Ανακαλύπτω οτι δεν δημοσιεύτηκε το μην που σας ειχα στείλει πάλι...μα τι γινεται..

Τεσπα zzouzou είσαι Θεσσαλονίκη θυμησε μου ; Εμεις εχουμε ζητήσει μετάθεση αλλα θα δούμε αν θα έρθει...

Mama μιλοθσα με μια φίλη στο τηλ που θα γεννήσει Ιούλιο κ μου περιγράφει την ίδια κατάσταση που περνάμε όλες! Τα χει πάρει με τον άντρα της τον πατέρα τ ση τον αδερφό της που δεν την καταλαβαίνει κανέναν κ μπλα μπλα μπλα κ γέλαγα....κ μου λέει γελάς ; Περίμενα οτι εσυ θα με καταλάβαινες κ της λέω όχι παιδι μου απλά συνηδητοποιησω οτι όλες έτσι ειμαστε κ οτι οι ορμόνες έχουν χτυπήσει κόκκινο!! Χαχαχαχ

Πηγα για κάφροι γύρισα κ τώρα ειμαι έτοιμη για ύπνο!

Άντε καληνύχτα κοριτςια!!

Ανακαλύπτω οτι δεν δημοσιεύτηκε το μην που σας ειχα στείλει πάλι...μα τι γινεται..

Τεσπα zzouzou είσαι Θεσσαλονίκη θυμησε μου ; Εμεις εχουμε ζητήσει μετάθεση αλλα θα δούμε αν θα έρθει...

Mama μιλοθσα με μια φίλη στο τηλ που θα γεννήσει Ιούλιο κ μου περιγράφει την ίδια κατάσταση που περνάμε όλες! Τα χει πάρει με τον άντρα της τον πατέρα τ ση τον αδερφό της που δεν την καταλαβαίνει κανέναν κ μπλα μπλα μπλα κ γέλαγα....κ μου λέει γελάς ; Περίμενα οτι εσυ θα με καταλάβαινες κ της λέω όχι παιδι μου απλά συνηδητοποιησω οτι όλες έτσι ειμαστε κ οτι οι ορμόνες έχουν χτυπήσει κόκκινο!! Χαχαχαχ

Πηγα για κάφροι γύρισα κ τώρα ειμαι έτοιμη για ύπνο!

Άντε καληνύχτα κοριτςια!!

χαλκιδα ειμαι...για που περιμενετε μεταθεση????θελετε να φυγετε?

BXYXp3.png

Διαφημίσεις

εδω που καθομαι και διαβαζω οτι υπαρχει και δεν υπαρχει στο ιντερνετ βρηκα ενα αρθρο που πραγματικα, τουλαχιστον για μενα αλλα νομιζω και τις περισσοτερες, περιγραφει πως νιωθουμεαυτον τον 9ο μηνα που τελειωμο δεν εχει...σας το βαζω να το διαβασετε για να δειτε οτι δεν ειστε η μονη!

http://momfatale.gr/2013/02/22/%CE%BF-9%CE%BF%CF%82-%CE%BC%CE%AE%CE%BD%CE%B1%CF%82-%CE%B5%CE%B3%CE%BA%CF%85%CE%BC%CE%BF%CF%83%CF%8D%CE%BD%CE%B7%CF%82-%CF%80%CF%89%CF%82-%CE%BC%CE%BF%CF%85-%CF%86%CE%B1%CE%B9%CE%BD%CF%8C%CF%84%CE%B1/

Το διάβασα. Καλό ήταν και αληθινό.

Σε λίγο καιρό θα μας λείπει η κοιλούμπα μας και τώρα βιαζόμαστε να την αποχωριστούμε. Έτσι είναι.....

Έτσι και για να γκρινιάξω λίγο έχω καούρα τώρα. Και τι έφαγα η έρμη! Λίγα μακαρόνια με πανάλαφρη σαλτσούλα.;)

ugAHp3.png

jfV0p3.png

Μολις διαβασα το αρθρο κ οντως υπηρχαν σημεια που θα μπορουσα να τα εχω γραψει εγω...βεβαια υπαρχουν ωρες που θυμωνω κ λεω αλλες κοπελες δυσκολευονται κι εγω νιωθω ετσι με το θαυματακι μου στην κοιλια...αλλα κακα τα ψεμματα ποτε κανεις δεν μας ειχε προετοιμασει οτι θα συναντησουμε κ δυσκολειες στο ταξιδι αυτο...μακαρι να ρθουν γερα τα μωρακια μας κ ολα θα ναι παρελθον...παντως σημερα στο σουπερ μαρκετ κι εμενα με ρωτησε η ταμιας...διδυμα εχεις ε???? Οχι της λεω απ οσο ξερω...εκτος αν πισω απο αυτο που βλεπουμε υπαρχει κ αλλο καλα κρυμμενο...

καλημερα κοριτσια!!! τι κανετε;;

που ειστε σημερα;; σαν να αργησατε να ξυπνησετε;;

Δημητρα ενταξει ολες λιγο πολυ εχουμε κοιλια αλλα και αυτη στο σουπερ μαρκετ το παρακανε!! τι διδυμα;;; τελος παντων ο καθενας οτι του κατεβει λεει...

εγω οταν δεν ημουν εγκυος γενικα οσα κιλα και να ειχα δεν ειχα κοιλια....στο λεωφορειο 2 φορες νομιζαν οτι ημουν εγκυος και μαλιστα καναν και να σηκωθουν να μου παραχωρησουν θεση....:( τωρα κανουν μερικοι πως δεν με βλεπουν για να μην μου δωσουν την σειρα και εγω δεν εκμεταλευτηκα καθολου την εγκυμοσυνη καθομαι παντα σαν την χαζη και περιμενω....απο την αλλη οι γειτονες η καποιος που τυχαινει να με ξερει απο την δουλεια οχι η κοιλια σου ειναι ψηλα ακομα, οχι περπατα οχι κανε εκεινο κτλ κτλ....ο καθενας οτι του ρθει λεει

χθες πηγαμε σε ενα μαγαζι που ειχε εσωτερικο χωρο που εβγαινε σε κηπο ηταν πολυ ωραια, ημασταν κεντρο και δεν ακουγοταν τιποτα απο αυτοκινητα κτλ σε καποια φαση παω τουαλετα και οταν γυρισα βλεπω ολο τον κοσμο στην πορτα παει να φυγει λεω η ηρθαν μαζεμενοι η φευγουν μαζεμενοι, ρωταω τι γινεται και λενε βρεχει!!!! αλλο κουφο κι αυτο και φυγαμε αρον αρον...χθες ενιωθα μεγαλη πιεση κατω αφου νομιζα οτι θα γεννησω....

Σαγκρε πως ηταν η συναυλια;; περασατε καλα;;;

yk1yp3.png

Καλημέρα!!!

Εγώ έχω ξυπνήσει απ'τις 7. χτυπάει το ξυπνητήρι του συζύγου κ άντε να ξανακοιμηθώ. Και τώρα κουτουλάω βέβαια.

Ρίξαμε κι ένα ωραιότατο καβγά πουρνό πουρνό και έγινα σκατά.

Κι εγώ είχα την πίεση που γράφεις εχθές και τρόμαξα.

Τώρα για τις κοιλιές δεν βγάζεις άκρη....

Πάω κομμωτήριο, τα λέμε αργότερα!

Φιλιά!!!

ugAHp3.png

jfV0p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...