Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μανουλες Ιουνιου 2015

sangreluna

Recommended Posts

Σαγκρε πες μου οτι θα πας στον βυρωνα στο θεατρο βραχων;;;;;; θανασακη;;;

θα σκασω απο την ζηλεια μου!!! χαχα

Μαρια παει κι αυτο τελειωσε, τωρα λιγες μερες ξεκουρασου απολαυσε την κορουλα σου και με το καλο να γυρισεις σπιτι με το νεο μωρακι!!!!

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κορίτσια!Παρούσα και εγώ!

Το νερό μας το συνδέσαν στις 23.00 χθες το βράδυ! Είχε χαλάσει μια αντλία σε έναν αγωγό και δεν μπόρεσαν να την φτιάξουν,περιμέναν ανταλλακτικό να την αντικαταστήσουν! Πάει πέρασε και ελπίζω να μην ξανατύχει!

Εγώ κορίτσια σουτιέν έχω δυο από την πρώτη μου εγκυμοσύνη (της triumph αν δεν κάνω λάθος) και μου έδωσε και 2 μια φίλη μου από τα H&M. Δεν θα πάρω άλλα προς το παρόν και βλέποντας και κάνοντας αργότερα.

Αύριο έχω καρδιοτοκογράφο και γιατρό! Για να δω τι θα μου πει!

Πάω να ξεβρωμίσω το σπίτι μου και να βάλω τα πλυντήρια μου! Φιλιά σε όλες!

μαμα εισαι αδικη εσυ ειδες θανασακη οχι λοιπον πασχαλιδη λεκκα και καποιους αλλους αφιερωμα στο θοδωρακη ειναι... αλλα στις εικοσικατι δε θυμαμαι εχουμε παπακωνσταντινου θηβαιο χα στις ποσες μερες θα το βγαλετε το παιδι εγω το καλο που του θελω να γεννηθει νωρις γιατι στη συναυλια θα παω οπως και να χει

Λοιπον φανταζομαι τη sangre να γενναει και να πηγαινει στις μαιες τσιριζοντας...μην τυχον δωσετε ξενο γαλα στο μωρο πεταγομαι 3 ωρες στη συναυλια κι επιστρεφω...α ρε sangre...θεα! Mama εδω που τα λεμε εχει δικιο...την πηγες τη συναυλια σου...σειρα της...christab παλι καλα που ετυχε τωρα..φανταζεσαι να ειχες γεννησει..με το νεογεννητο κ χωρις νερο...τρελλλλλλα

Διαφημίσεις

Καλημερούδια κοριτσάρες!

Εχθές σας διάβασα αλλά ασχολήθηκα πολύ με δουλειά του γραφείου από το σπίτι εννοείται και δεν σας έγραψα.

Εγώ καλά είμαι, ήρθε η κοπέλα για σιδέρωμα μπας και κατέβει το βουνό και η πεθερά μπαλκόνια.

Cristab, αφού αποκαταστάθηκε η ζημιά όλα καλά. Μεγάλη υπόθεση το

νερό.

Maria, υπομονή λίγες μέρες έμειναν κούκλα μου.

kyoya με ένα πόνο κορίτσι, μάλλον θα είσαι η επόμενη.

Σουτιέν πήρα από το oysho και το yamamy αλλά δεν τρελάθηκα κιόλας.

ugAHp3.png

jfV0p3.png

γιατι ρε κοριτσια;;;;; να μην μπορουσα να παω και σε ακομη μια συναυλια;;; την αλλη δεν την ευχαριστηθηκα....ειχε πολλους καλλιτεχνες και λιγο απ ολα και καθυστερησεις αναμεσα στις μπαντες.....τελος παντων ολα καλα!!!

Σαγκρε καλη διασκεδαση σημερα!!!! να του δωσεις να καταλαβει!!!!

Νικηαντωνια ολα καλα με τους πονους;;

cristab ελεος μεχρι τις 11!!! τι ταλαιπωρια!!!

kirtiblue μηνδινεις σημασια, δεν πειραζει η υπερβολη αρκει να εισαι ηρεμη!!! παντως μ αρεσε πολυ που ειπες εγω εχω την κοιλια....χαχα

μολις τελειωσα το σιδερο και λεω να παω για καφεδακι και μετα συνεχιζω....τις υπολοιπες δουλειες!!

φιλια!!!

yk1yp3.png

Αν για συναυλίες έλεγα εχτες αλλα ο αντρουλης μου φοβάται! Κ αν σου σπάσουν τα νερά στο θέατρο βράχων εκει που θα καθόμαστε στα βράχια εγω τι θα κάνω;;; Δε πάμε καλυτερα κανένα καλοκαιρινό σινεμά;;; Χαχαχαχαχα

Για αυτο λοιπόν sangre & mama πηγαίνετε κ για εμάς τις υπόλοιπες!!

Maria κοντεύεις !! Θα κρατάς το μωρΚι σου αγκαλιά σε 3 μέρες!!

Christab επιτέλους με το νερό! Έλεος!!

Νίκηαντωνια κ εγω πηγα εχτες στα oysho κ δεν ενθουσιάστηκα με τα σουτιέν ,

Ναι μωρε θα πάρω κανα 2 και οτι γινει.

40 μέρες μέσα , όπως το λες mama αποκλείεται!! Καλοκαιράκι θα ναι θα μπορουμε να βγάλουμε τα μωράκια μας βόλτα!! Θα ακολουθήσουμε το παράδειγμα της Maria .

Ναι mama δεν ακούω κανέναν παρα μονο το ένστικτο μου ! Εχτες μιλούσα με τον αντρουλη μου κ μου λέει σου εχει περάσει απο το μυαλό ποσό ανχος μπορεί να εχω εγω ;; Εγω αγχώνομαι κ για σένα κ για το μωρο..ειμαι στη δουλεια κ ξέρω οτι ειςαι Μόνη στο σπιτι κ μπορεί απο το να γλίστρισεις κ να πέσεις η να σου σπασουν τα νερά ολους αυτούς του μήνες ...κ παίρνει ανα μια ώρα τηλ. Ο γλυκός μου....κ όταν ειμαι τουαλέτα κ δεν το σηκώνω φρικάρει...του ειπα η αλήθεια ειναι πως δε με εχει απασχολήσει καθόλου εσυ τι κανεις ολους αυτούς τους μήνες ...χαχαχαχαχα όπως δεν μπορούν να έρθουν στη θεση μας έτσι κ εμεις δεν μπορουμε να ειμαστε στη δικη τους..

Έβαλα λοιπόν ΄ενα πλυντήριο τώρα, σκέφτομαι τι να μαγειρέψω κ πιάνω το σιδέρωμα!!!

Απο συσπασεις εχω αλλα ακανόνιστες...

Ναι mama μου καλά είμαι. Απλά θέλει απόλυτη προσοχή και ξάπλα.

Μόλις κάνω κάτι αμέσως πετρώνει, πονάω χαμηλά κ ξαπλώνω.

Είναι και χαμηλά η κοιλίτσα και είναι ακόμα πιο δύσκολο.

Καλό καφέ!!!!

Αχ Kitriblue, το κεφάλαιο άντρες είναι μεγάλο! Άστο! Διαφορετικός τρόπος σκέψης, δρόμοι που δεν συναντιούνται ποτέ εκ φύσεως όμως.

Όσο για το 40ήμερο το βρίσκω υπερβολικό.

Μη πάθουμε και κατάθλιψη!

ugAHp3.png

jfV0p3.png

Καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!!

Cristab παλι καλα κοριτσι μου το φτιαξανε!!!!Ελεος με αυτες τις διακοπες νερου!

Maria αντε λιγο εμεινε και θα εχεις το ζουζουνακι σου αγκαλιτσα!Αντε να δουμε οι υπολοιπες τι θα γινει!

Κοριτσια εγω ειχα παρει ενα απο τα prenatal 20? και με εχει καταβολεψει, πγα χτες και πηρα αλλο ενα με 25?, καλο ειναι μπορω να πω οτι καλυτερο απο το πρωτο σε θεμα εμφανησης.

Χτες πηγαμε jumbo πηρα κατι πραγματακια και χαζεψα απο δω και απο εκει περισσοτερο και μετα πηγαμε για περπατημα!!Το βραδυ παρολο την κουραση δεν μου κολλαγε υπνος με τιποτα ενω νυσταζα. Οταν με πηρε ο υπνος ξεκινησε να με ποναει η μεση, η λεκανη ολα εκει κατω με αποτελεσμα παλι να σηκωθω.Κοιμηθηκα στις 5 ξυπνησα πριν λιγο.Καλυτερα για να περασει και η μερα πιο γρηγορα γιατι παλι μονη μου ειμαι σημερα :cry:!Αντε να σηκωθω να κανω καμια δουλεια!!!!!!!!

BXYXp3.png

Διαφημίσεις

Kirtiblue μετα εσένα λέει υπερβολική ο άντρας σου!!! Δηλαδή τι θα κανεις θα κατσεις σπίτι και θα περιμένεις ποτε θα ερθει η ωρα;;;; Και για τα νερά και το άγχος του να μην πω....εξήγησε του οτι με το που σπάσουν τα νερά η με το παραμικρό πονακι δεν θα γεννηθεί κιόλας θα προλάβει!!!! Μεταξύ μας μακάρι να ναι τόσο ευκολο να γεννησουμε όλες μας μ εναν πόνο!!!

Νικηαντωνια υπομονή για να μείνουν όσο γίνεται για να μην ταλσιπωρειστε οικογενειακώς μετα!!!!

Κι εγώ κορίτσια με το που συνελθουμε απο τα ξενύχτια και βρούμε τους ρυθμούς μας βουρ για βόλτες!!!;

yk1yp3.png

καλημερα κοριτσια, τι κανετε? ακομα δεν αποφασισε να εμφανιστει καποιο μωρακι,,, και εγω ειχα ενα χαλια βραδυ με πονους, συχνοουρια, ξυπνησε και ο γιος μου κανα δυο φορες!! Και εμεις μονοι μας και σημερα ζουζου, παλι υπηρεσια ο μπαμπας μας. Kitriblue μην ψαχνεις ακρη με τους αντρες και ειναι λογικο, και μενα που οτι και να του πω μου λεει οτι θελω και οπως θελω, με πιανουν νευρα γιατι νομιζω το κανει απλα για να μη μουρμουραω και οχι επειδη καταλαβαινει τι εννοω. εχεις δικιο ομως εμεις εχουμε την κοιλια!! Αχ βρε Μαρια ποσο σε ζηλευω, με το καλο το μωρακι σου!! Εγω το γιο μου τον εβγαλα 20 ημερων, τωρα με την μπεμπα δεν ξερω γιατι κανει και πολλους καυσωνες εδω!!

ο καλος μου παντως μου εταξε πως θα παμε σε οσες περισσοτερες συναυλιες μπορουμε στο γκαζι απο σεπτεμβρη... ακομα κοπανιεμαι με αυτο που ειπατε για τη συναυλια σιγα βρε μην το αφησω το μικρο μαγκακι στο στηθος το μεγαλο από το χερι και φυγαμε ακου εκει.και το πρωτο ειχε παει μαλαμα 39 ημερων ε το δευτερο θα παει πιο νωρις...

Χαχαχαχα

Εντάξει γελάω με mama & Constadan !! Χαχαχα

Mama δε το ειχα σκεφτεί αυτο ! Χαχαχαχα τους χω εξηγήσει ! Εχει έρθει σε ολα ταm σεμινάρια ανώδυνου τοκετού κ θηλασμού , παρόλο αυτά το ανχος ανχος!! Χαχαχα

Constadan νταξει Χαχαχα γελάω που σε εκνευριΖει που σου λέει οτι θελεις γιατί νομίζεις οτι στο λέει για να μη μουρμούρας κ όχι επειδη σε καταλαβαίνει!! Χαχα ουτε αυτο το εχω σκεφτεί ! Λες κ μένα έτσι να συμβαίνει κάποιες φορές; Χαχαχα

Sangre συναυλίες στο γκάζι;;; Ποιες; Ρε κορίτσι πολυ ενημερωμένη είσαι!!! Στείλε προγράμμα όταν εχεις !! Θα μπω να δω !!

Νίκηαντωνια οςο μπορείς κάτσε κ εχε υπομονη ! Πλησιάζεις Τις 36 εβδομαδες!!

zzouzou κ σένα στρατιωτικός ειναι ο άντρας σου κ εχει υπηρεσίες;;

Λοιπόν έκανα κ τα 2 μπαλκόνια , μαγείρεψα αρακά, έβαλα πλυντήριο κ το άπλωσα.. Αυτά ...σίδερο δε νομίζω να παίξει σημερα...απόγευμα καφές!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...