Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μανουλες Ιουνιου 2015

sangreluna

Recommended Posts

πω πω ελεος!!! οτι να ναι ελλαδαρα!!! cristab υπομονη δεν μπορεις να κανεις και τιποτα αλλο!!!

kirtiblue μην το παιρνεις τοσο κατακαρδα!!! δυστυχως η ευτυχως αυτες ειναι οι διαφορες αναμεσα στα δυο φυλα!!! μερικες φορες πνιγονται σε μια κουταλια νερο και αλλες χαλαρα....τι να πεις;;; μαλλον καπως ετσι υπαρχει αυτη η ισορροπια....καλα κι αυτος δεν μπορει να καταλαβει την ανυσηχια σου;; η τελος παντων να πει ειναι υπερβολικο αλλα ειναι η αναγκη σου και να σταματησει....

μην δινεις σημασια και προσπαθησε να μην σε υπηρεαζει...

!

Ε εκει καταλήξαμε οτι εχουμε τελείως διαφορετική οπτική επί του θέματος! Κ μιας κ εκείνος δεν εχει την κοιλιά αλλα εγω θα κάνω αυτο που λέει το ένστικτο μου κ τελείωσε. Απλά ρε παιδι μου Θεωρούσα οτι ειναι αυτονόητο οτι θα καταλαβαίνουν την ανησυχία μου. Κ η μαμα μου μου λέει μην ανχωνεσαι ...καλα λέω με κοροϊδεύεις; Πήγαινε λιγο πίσω κ θυμήσου τα δικα σου , όπως επισης κ τις ορμόνες σου!!! Αλλα ξέρεις που κατέληξα ; Οτι όλο αυτο με την ανησυχία μου κ την ανασφάλεια μου εχει να κανει με το γιατρό , ο οποίος ειναι απίστευτα χαλαρός..

Να περάσεις τέλεια σημερα!!

Κ να μας πεις τι ταινία!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

h&m δεν εχει ανοίξει ακομα εδώ στο Ηράκλειο ... Μου είπαν οτι το πρεναταλ εχει οικονομικά κ αν ειναι καλά θα τα παρω απο εκεί γιατι στο mothercare που κοιτούσα έκαναν γύρω στα 45 το 1.

Εγω στα mothercare βρήκα τα 2 35 ευρώ! Τα εχει κ στον κατάλογο τους...τσέκαρε το !!!

Μaraki απο καταστημα της γειτονιας πηρα 2 . Το ενα 18 ευρω κ το αλλο 22-25ε δεν θυμαμαι ακριβως.kitriblue εδω με γυναικες συζητας κ αν δεν εχουν περασει την φαση αυτη δεν μπορουν ν το καταλαβουν...μην περιμενεις απο τους αντρες οσο υποστηρικτικοι κ να ναι να μας νιωδουν 100%. Εσυ ακολουθησε το ενστικτο σου για να σαι ηρεμη...christab δεν σου ειπαν ποτε σκοπευουν ν ξανασυνδεσουν??? Αννα μπραβο...μην αγχωνεσαι κ η ανηψια μου στο μπανιο κ την αλλαγη πανας στην αρχη ετσι εκανε...η αδερφη μου εφτασε σε σημειο ν ανοιγει το πιστολακι καθε φορα που την αλλαζε γιατι ο παιδιατρος της ειπε οτι συνεχομενοι ηχοι πχ απορροφητηρας σκουπα πιστολακι τους θυμιζουν τον ηχο της ροης του αιματος π σκουν στην κοιλια κ ηρεμουν...αλλα γρηγορα το ξεπερασε...δες μονο ν μην ειναι καπου ερεθισμενη κ ενοχλειται με την αλλαγη πανας...θελει το χρονο της να προσαρμοστει... εγω ρε κοριτσια μαλλπν εβγαλα αιμοροιδα...θα σκασω..τι κανω σ αυτη την περιπτωση?1η φορα μ συμβαινει...

Κι εγώ σουτιέν θέλω κι έκλεισα! Μάλλον αύριο θα πάω! Να μένεις από νερό δεν παλεύεται με τπτ. Εμάς μας είχαν κόψει το ρεύμα από λάθος και το σύνδεσαν ξανά μετά απο 2 μερες! !!Μόλις κατάλαβα πως πρηστικαν τα πόδια μου, αλλά ίσως φταίει ότι σιδερωσα 2πληντυρια ρούχα συν κάτι ψιλό δουλειές που είχα!

Διαφημίσεις

Ευη οσο περπατας η καθεσαι για ωρα λογικο είναι να πρήζονται..σηκωσε τα ψηλα για καμια ωριτσα και θα ηρεμησουν!!! Ολες πρηζόμαστε...χερια ποδια...τελευταια εγω νομιζω ότι πρήζονται μεχρι και τα ματια μου...νιωθω τα βλέφαρα ωρες ωρες να ανοιγουν με δυσκολια...οχι από νυστα!!!

Καλησπέρα Καλησπέρα!!

οχι δε γεννησα ακόμα. απλα απο το τηλ δεν με εφηνει να γραφω στο παρεντς για ενα παράξενο λογο και πισι δεν εχω στο σπιτι..

ελπιζω κοριτσια ολες να ειστε καλα...

ειμαστε στην αναμονή δεν εμεινε πολυ.. μια βδομαδουλα για μένα.

από κιλα +12 αλλα νιωθω πολυ βαριά. Αυτό που λεμε θελω να γεννησω επιτελους...

εκοψα πολυ πισω μόλις βρω καιρο θα σας διαβασω απο εκει που εμεινα!

καλη ελευθερια σε ολες!!!!

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Καλημέρα κοριτςια ! Σημερα ειμαι πάλι πρωινή πρωινή αφού κοιμήθηκα απο τις 11!

Christab ελπίζω να έφτιαξε το νερό! Έλεος !

Ευη εχει δίκιο η dimitra κρατά ψηλά για κάποια ώρα κ θα ξεπρηστουν.

Σημερα εχω όρεξη για δουλειές.

Θα βάλω τον αντρουλη μου να πλύνει το χαλί κ εγω σιδέρωμα , σκούπισμα κλπ κλπ.

Κ αύριο καφεδια κ ψώνια σουτιέν !

Τώρα αυτο που είπες βρε mama να πάρουμε σουτιέν λιγο πιο μ έβγαλα γιατί θα πρηστεί μετα το στήθος το ξέρω κ γω αλλα πως να υπολογίσεις ρε παιδι μου...εχτές που πηγα κ είδα σουτιέν έβαλα ΄ενα νούμερο περισσότερο στο cups κ ήταν τεράστιο...πολλές πάνε κ ψωνίζουν κ μετα..αλλα μετα ποτε να βγούμε απο το σπιτι;

Πως είστε απο συσπασεις;; Εγω Φούλ αλλα ακανόνιστες....

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια ... Πως είστε ;;; Εγω εχθές χαλια , έφτασα σε σημείο να παρακαλάω να γεννησω μηπως κ ξεκουραστώ λιγο . Με έπιασε δυνατός πονος στην πλατη κ κατω απο το στηθος , δεν μπορούσα να πάρω τα πόδια μου απο την κούραση κ με είχε πιάσει ατονία κ υπνηλία ... Κ ολα αυτα χωρις να κανω δουλειές ολη μέρα ... Έλεγα του άντρα μου οτι αν αυτη τη φορα χρειαζόταν να κλείσω τις 40 εβδομαδες δεν θα άντεχα με τίποτα ... Ειλικρινά μετράω μερες σαν τον φαντάρο πια ... Kitriblue παρε τωρα 1-2 σουτιεν να κανεις την δουλεια σου μεχρι να βγεις εξω κ μετα παίρνεις κ αλλα . Ισα ισα να εχεις να αλλάζεις τις πρώτες μερες ... Εγω στην κόρη μου πάντως δεν ειχα μείνει καθόλου σπίτι . Βγήκα απο την πρωτη μέρα που γύρισα απο την κλινικη κ ας ημουν κ απο καισαρικη κ το μωρο επειδη ηταν λιγο παράξενος ο καιρος το έβγαλα μετα απο 20 περιπου μερες εξω . Τωρα που ειναι καλοκαίρι βλέπω στην βδομαδα να βγαίνουμε .

καλημερα κοριτσια!!!!

οπως καταλαβαινω ολες εδω, δεν εχουμε ακομα γεννητουρια...

kirtiblue εγω για το μεγεθος εμπιστευτηκα την κοπελα στο μαγαζι να με καθοδηγησει γιατι κι εγω δεν ηξερα, τελικα πηρα δυο διαφορετικα μεγεθη, τι να πω;; το πολυ πολυ να παρω και κανενα μετα οπ[ως λεει και η Μαρια!!

Μαρια υπομονη, εσυ τουλαχιστον ξερεις οτι σε λιγες μερες θα γεννησεις εμεις με την απορια ειμαστε ....με το σπιτι ενταξει;;;

κι εγω δεν νομιζω να περιμενω 40 μερες καλοκαιριατικα για να βγουμε μια βολτα με το μωρο, το θεωρω υπερβολη!!!

kyoya καλη λευτερια και σε σενα!!! ολα να πανε οσο καλυτερα γινεται!!! αντε και σε λιγο θα αυξηθει ο αντρικος πλυθησμος του σπιτιου!!! χαχα!!!!

cristab το νερο ηρθε;;;

Σαγκρε καλημερα και σε σενα!!! πως τα πας;;;

εγω ειχα λιγα πετρωματα εχθες αλλα ισα που το καταλαβα και εφυγαν κι αυτα....τι θα γινει σκεφτομαι με το νοσοκομειο οταν περασουν οι μερες, πως θα δρομολογηθει η κατασταση;;

χθες πηγαμε στα village και ειδαμε το mad max αν σας αρεσουν τετοιυ ειδους ταινιες θα το χαρειτε αν ειστε αλλο στυλ οπως εμενα που δεν μ αρεσουν οι υπερβολες και ο υπολογιστης φουλ, θα κανετε το χατιρι των αλλων η θα κατσετε σπιτι....

οπως και να χει ενταξει μια χαρα, απο το να κατσουμε σπιτι καλυτερα, η μικρη με τα μπασα απο τις ταινιες χοροπηδουσε μεσ την κοιλια μου δινε και κατω εντονα, λες και θα σκιστω στα δυο!!!

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...