Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μανουλες Ιουνιου 2015

sangreluna

Recommended Posts

γεια σας και πάλι κορίτσια!το νερό ακόμα δεν έχει έρθει,τα εμφιαλωμένα έχουν τελειώσει,μισό μπουκάλι έμεινε,περιμένω τον άντρα μου να γυρίσει από την δουλειά με προμήθειες! μένω σε περιοχή οικιστική που δεν έχει ούτε ενα περίπτερο κοντά. για όλα πρέπει να έχεις αμάξι.ουφφφφφφφ τα νεύρα μου σήμερα....πήρα τελευταία φορά τηλ γύρω στη 1 μου είπαν ε έρχεται σιγά σιγά ακόμα να φανεί βρε κορίτσια!!!

η kyoya δεν γέννησε ακόμα. δεν μπορεί να μπει στο φορουμ από το κινητό της.γι αυτό έχει χαθεί.

άντε να δούμε ποια θα κάνει την αρχή κορίτσια!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Σουτιέν θηλασμού δεν εχω πάρει ακομα , είδα κάποια αλλα θέλω να παω κ στο prenatal να δω ακομα . Ειναι το τελευταίο πράγμα που μου λείπει κ πρέπει να το κάνω την Πέμπτη ...

πωπω βρε κριστα τι τραβας δε μπορεις να πεις σε καποιον εκει να παει να σου φερει μια εξαδα; αμα μαθεις για την κιογια πες μας να ενημερωσουμε το πινακακι παντως μπραβο τριτο και να το παει μεχρι τελος! τα χαιρετισματα μας...

άστα sangre κανέναν δεν έχω! και το παιδί το τάισα ξηρά τροφή σήμερα και κρατιέμαι μέχρι να σκάσω για τουαλέτα. ένα δράμα ζω!

θα της δώσω τα χαιρετίσματα και όταν γεννήσει θα σας πω. ελπίζω μέχρι τότε να μπορέσει να μπει!

Διαφημίσεις

Cristab έλεος!!! Ακόμα;;; Πάρε ξανά τηλ και ξε....τους τουλαχιστον αν το ξέρες να γεμιζες νερο για την τουαλέτα....

Μαρια εγώ απο τα prenatal πήρα το ενα 13 και τ άλλο 17 σχετικα οικονομικά, κάποια είπε και στα h& m βρήκε τα 2 20? τσεκαρε κι αυτά!!!

yk1yp3.png

Καλημέρα κοριτςια!!

Εχτές σας έγραψα μη. Κ ανακάλυψα οτι δεν δημοσιεύτηκε.. Τι στο καλο έγινε δε ξέρω..

Εμείς σημερα είμασταν βόλτα απο το πρωί. Αιματολογικές εξετάσεις τελευταίας, έβαλα κ επιπλέον μόνη μου απο αυτές που μου συνέστησε ο γιατρός. Πχ. Έβαλα για τον στρεπτοκοκο ...κ μετα πηγα για το επαναληπτικό ντόπλερ που σας έλεγα οτι θα το κάνω κ ας μην το συνιστά ο γιατρό για να ειμαι ήρεμη. Μια χαρά ο μπέμπης μου ! Δυστυχώς πάλι δεν ήθελε να δείξει πρόσωπο...

Κοριτςια πολυ κλάμα αυτές τις ημέρες... Πολυ κλάμα...νοιωθω οτι δε με καταλαβαίνει κανεις κ κυρίως ο άντρας μου..οτι δεν καταλαβαίνει τις ανασφάλειες μου ..

Αχ ποσό δίκιο έχετε mama & dimitra κ όλες ποσό σημαντικο ειναι να βρίσκεσαι με άτομα που σε καταλαβαίνουν απόλυτα!

Αλήθεια ο γιατρός σας σας κρατάει το ιστορικό ; Γιατί εμάς όχι...δεν κρατάει το ιστορικό των εξετάσεων...

Μετα πήγαμε για ψώνια στο mall !!! Πολυ ωραια βόλτα επιτέλους!! Πηρα απο τα h&m μπλουζάκια με 5 ευρώ το ΄ενα για να τα φοράω μέσα κ έξω με καλο άνοιγμα μπροστά που επιτρέπει το θηλασμο. Κ ΄ενα ωραίο παντελόνι Μπιτζανάκη για το μαιευτηριο!

Άννα μου μπράβο με τη Μπέμπα σου!!!κ μπράβο που κατάφερες κ θήλαζεις!!

Mama κ γενικά όλες διάβασα οτι οποίος εχει έρπητα απαγορεύεται να φιλήσει το νεογέννητο γιατί ειναι πολυ επικίνδυνα μικρόβιο. Ρωτά το γιατρό κ εχε στο νου σου. Εγω βγάζω έρπητα συχνά κ αποφαςιςα Μεχρι 2 μηνων δεν θα τον φιλάω στο προσωπάκι του Κ θα το απαγορεύω κ στους άλλους.

Βρε Μαρία εχεις πολυ πραγμα ακόμα..πάρε γυναίκα να σε βοηθήσει , ποια κοπέλα το πρότεινε δε θυμάμαι..

Sangre γελάω που αφήνεις το μαγκάκι να κανει σκανταλιές γιατί δε μπορείς να σηκωθείς..Χαχα εγω σημερα κοληςα Στο καθιςμα του ΙΧ κ δεν μπορούσα να σηκωθώ!!! Χαχαχ

Ποια εχει προβλημα με το νερό δε θυμάμαι η Christab ? υπομονη !! Εύχομαι να εχει έρθει μεχρι τώρα!!!

Νίκηαντωνια πως είσαι σημερα;

Ολα τα ονόματα που διαλέξατε ειναι υπέροχα!!!! εμεις ακόμα δε ξέρουμε θέλω σίγουρα το Χαράλαμπος γιατί το εχω τάξει ...

sangre ιδιωτικός υπάλληλος είναι. επιτέλους γύρισε με νερά! πάω να μαγειρέψω του παιδιού!

mama τους ξέχεσα ως εκεί που δεν πάει!είναι τραγικοί!τραγικοί εντελώς!να δείτε θα περάσουμε 2ο βράδυ χωρίς νερό!θα τρελαθώ!

Διαφημίσεις

τι εννοειται για το h &m οτι εχει μικρα νουμερα; εγω εχω βρει από ενα συνοικιακο και μ εχουν βολεψει πολυ εχει μεγαλα νουμερα και ειναι εκατο τα εκατο βαμβακι

πω πω ελεος!!! οτι να ναι ελλαδαρα!!! cristab υπομονη δεν μπορεις να κανεις και τιποτα αλλο!!!

kirtiblue μην το παιρνεις τοσο κατακαρδα!!! δυστυχως η ευτυχως αυτες ειναι οι διαφορες αναμεσα στα δυο φυλα!!! μερικες φορες πνιγονται σε μια κουταλια νερο και αλλες χαλαρα....τι να πεις;;; μαλλον καπως ετσι υπαρχει αυτη η ισορροπια....καλα κι αυτος δεν μπορει να καταλαβει την ανυσηχια σου;; η τελος παντων να πει ειναι υπερβολικο αλλα ειναι η αναγκη σου και να σταματησει....

μην δινεις σημασια και προσπαθησε να μην σε υπηρεαζει...

Αννα μπραβο σας που τα πατε τοσο καλα!!! ποτε πρεπει να επιστρεψεις στην δουλεια;;; καθυστερησε το οσο μπορεις για να απολαυσεις την μπεμπουλα σου!!!

κοριτσια σηκωνομαι να ετοιμαστω, παω να δω ταινια αλλα πρωτα πρεπει να παω τον σκυλακο μου βολτα....

φιλακια πολλα σε ολες!!!

yk1yp3.png

Cristab έλεος!!! Ακόμα;;; Πάρε ξανά τηλ και ξε....τους τουλαχιστον αν το ξέρες να γεμιζες νερο για την τουαλέτα....

Μαρια εγώ απο τα prenatal πήρα το ενα 13 και τ άλλο 17 σχετικα οικονομικά, κάποια είπε και στα h& m βρήκε τα 2 20? τσεκαρε κι αυτά!!!

h&m δεν εχει ανοίξει ακομα εδώ στο Ηράκλειο ... Μου είπαν οτι το πρεναταλ εχει οικονομικά κ αν ειναι καλά θα τα παρω απο εκεί γιατι στο mothercare που κοιτούσα έκαναν γύρω στα 45 το 1.

Μαρια πολύ ακριβό και ποιος ξέρει για ποσί καιρό θα μας βολεψει....πάρε απο τα prenatal μια χαρά είναι εγώ που πήρα απλα έχε στο νου σου θα το ξέρεις μάλλον να είναι λίγο χαλαρό στο μέγεθος γιατί το στήθος θα πρηστεί!!!

Άντε λιγες μέρες μείναν!!! Σε ζηλεύω!!! Με την καλη έννοια παντα!!! Αποστολή φτανει στο τέλος της!!!!

yk1yp3.png

τι εννοειται για το h &m οτι εχει μικρα νουμερα; εγω εχω βρει από ενα συνοικιακο και μ εχουν βολεψει πολυ εχει μεγαλα νουμερα και ειναι εκατο τα εκατο βαμβακι

Δεν ειχει στο νούμερο μου ! Εχει μεγάλα νούμερα! κ ωραια σχέδια !

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...