Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Μανουλες Ιουνιου 2015

sangreluna

Recommended Posts

nia85! σ ευχαριστω για την απαντηση. Ναι μου εδωσε αγωγη με utrogestan 3 την ημέρα. Δεν ηταν ξεκαθαρο απο τι εγινε αυτο. Στις αιμοραγιες ειμαι παλια πλεον τιποτα δεν με πανικοβαλει. Στον γιο μου ειχα πολλες και μια πολυ μεγαλη στη 14η εβδομαδα που πηγα νοσοκομειο ποτε δεν βρησκουν απο ποθ ειναι δεν εχω αποκοληση πλακουντα. Το θεμα μου ειναι μιπως παλινδρομησε ειμαι μεσα στο αγχος ως την Πεμπτη θα φαω σιδερα. Καρδια δεν ακουσαμε γιατι σημερα κλεινω τις 6 βδομαδες. Μου ειπε οτι θα προσπαθησουμε να ακουσουμε την Πεμπτη. Εσυ δεν εχεις καποια μετρηση του σακου?

τότε οι αιμορραγίες σου δεν οφείλονται στην εγκυμοσύνη αλλά ίσως σε κάτι άλλο??? αν παλινδρομουσε la mare μου δεν θα εφευγε μαζί με το αίμα?? εγώ έτσι είχα πάθει την πρώτη φορά... έχω μέτρηση της 6ης βδομάδας αλλά δεν τα έχω μαζί τώρα είμαι στη δουλειά. κλείνεις την 6η βδομάδα δηλαδή μπαίνεις στην 7η? κανονικά δεν έπρεπε να ακούγετε η καρδούλα? πότε ξεκινα κανονικα? στην 7η?

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

τότε οι αιμορραγίες σου δεν οφείλονται στην εγκυμοσύνη αλλά ίσως σε κάτι άλλο??? αν παλινδρομουσε la mare μου δεν θα εφευγε μαζί με το αίμα?? εγώ έτσι είχα πάθει την πρώτη φορά... έχω μέτρηση της 6ης βδομάδας αλλά δεν τα έχω μαζί τώρα είμαι στη δουλειά. κλείνεις την 6η βδομάδα δηλαδή μπαίνεις στην 7η? κανονικά δεν έπρεπε να ακούγετε η καρδούλα? πότε ξεκινα κανονικα? στην 7η?

αχ nia μου και εγω στη δουλεια ηρθα σημερα. Ο γιατρος μου ειπε οτι θα προτημουσε να ειμαι ξαπλα αλλα αν δεν εχω πονο και αιμα και ειμε εντελως καθαρη και θελω να παω ας παω. Ας ελπισουμε οτι θα πανε καλα ολα απο εδω και περα. Γιατι και στην πρωτη με το που εμαθα οτι ειμαι εγκυος να σου το αιμα μεχρι τον 5ο κρεβατι. Σ αυτη δεν ξερω θα προσπαθησω να μην κρεβατωθω εντελως. Ξερω ειναι εγωηστικο αλλα ειναι κριμα το αλλο παιδακι μου να με βλρπει συνεχεια ξαπλα.Και επισης δεν μπορω δευτερη φορα να λειψω απο τη δουλεια ολους τους μηνες της εγκυμοσυνης μου θα τους κακοφανει βεβαια σημερα τους το ειπα να το ξερουν.Τι να πω εσυ τι θα εκενες στη θεση μου? Αν χρειαστει πολυ θα το κανω αλλα τωρα νομιζω ειμαι καλα.

,0ut5c3ijl.png

αχ nia μου και εγω στη δουλεια ηρθα σημερα. Ο γιατρος μου ειπε οτι θα προτημουσε να ειμαι ξαπλα αλλα αν δεν εχω πονο και αιμα και ειμε εντελως καθαρη και θελω να παω ας παω. Ας ελπισουμε οτι θα πανε καλα ολα απο εδω και περα. Γιατι και στην πρωτη με το που εμαθα οτι ειμαι εγκυος να σου το αιμα μεχρι τον 5ο κρεβατι. Σ αυτη δεν ξερω θα προσπαθησω να μην κρεβατωθω εντελως. Ξερω ειναι εγωηστικο αλλα ειναι κριμα το αλλο παιδακι μου να με βλρπει συνεχεια ξαπλα.Και επισης δεν μπορω δευτερη φορα να λειψω απο τη δουλεια ολους τους μηνες της εγκυμοσυνης μου θα τους κακοφανει βεβαια σημερα τους το ειπα να το ξερουν.Τι να πω εσυ τι θα εκενες στη θεση μου? Αν χρειαστει πολυ θα το κανω αλλα τωρα νομιζω ειμαι καλα.

εγώ νομίζω πως έπρεπε να μείνεις σπίτι σου. αν μη κακο συμβει κατι θα λές ότι αν έμενες σπιτι σου ξαπλα ίσως να μην συνέβαινε... δεν ξέρω.. καταλαβαίνω ότι είναι δύσκολο να λείπεις από τη δουλειά, και εγώ φοβάμαι να τους πώ ότι είμαι έγκυος δεν ξέρω πως θα το πάρουν ειδικότερα τώρα που έχου απολυθεί πολλοί συνάδελφοι λόγω κρίσης και έχουμε μείνει μετρημένοι.....επίσης καταλαβαίνω απόλυτα πως νιώθεις για το πρώτο σου παιδάκι. και εγώ νιώθω τύψεις πολλές φορές για τα παιδιά μου γιαυτό ότι μου ζητήσουν δεν αρνούμαι. και τους σηκώνω και παίζουμε και τρέχουμε και απόλα κάνουμε...

όμως από την άλλη από την στιγμή που ο γιατρός σου δεν ανησυχεί νομίζω ότι δεν χρειάζεται να ανησυχείς και εσύ έτσι? ειδικά άμα λές ότι το αίμα σταμάτησε! ήταν στιγμιαία αιμορραγία ή διήρκησε μέρες??

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

εγώ νομίζω πως έπρεπε να μείνεις σπίτι σου. αν μη κακο συμβει κατι θα λές ότι αν έμενες σπιτι σου ξαπλα ίσως να μην συνέβαινε... δεν ξέρω.. καταλαβαίνω ότι είναι δύσκολο να λείπεις από τη δουλειά, και εγώ φοβάμαι να τους πώ ότι είμαι έγκυος δεν ξέρω πως θα το πάρουν ειδικότερα τώρα που έχου απολυθεί πολλοί συνάδελφοι λόγω κρίσης και έχουμε μείνει μετρημένοι.....επίσης καταλαβαίνω απόλυτα πως νιώθεις για το πρώτο σου παιδάκι. και εγώ νιώθω τύψεις πολλές φορές για τα παιδιά μου γιαυτό ότι μου ζητήσουν δεν αρνούμαι. και τους σηκώνω και παίζουμε και τρέχουμε και απόλα κάνουμε...

όμως από την άλλη από την στιγμή που ο γιατρός σου δεν ανησυχεί νομίζω ότι δεν χρειάζεται να ανησυχείς και εσύ έτσι? ειδικά άμα λές ότι το αίμα σταμάτησε! ήταν στιγμιαία αιμορραγία ή διήρκησε μέρες??

εγω το ειπα σημερα και οτι βρεξει ας κατεβασει τους εξηγησα οτι μπορει και να μην παει καλα.Και εμεις εχουμε μεινει λιγοι αλλα τι να κανω ετσι κι αλλιως ημουν η μονη με ενα παιδι δεν θα εκανα κι εγω ενα δευτερο? Δε βαριεσαι αν γι αυτο το λογο τι να πω...

Η αιμοραγια αρχισε 2 ηωρα το βραδυ και τελειωσε μαλλον στις 4 δεν θυμαμαι γιατι εγινε μεσα στον υπνο μου και ειχε πηγματα. Στο αλλο μου παιδι δεν ειχε πηγματα ουτε πονο αλλα δεν ηταν βραδυ. Τι να πω. Μακαρι την Πεμπτη να μου πει τα ευχαριστα ο γιατρος. Ειμαι να σκασω.Τι πρωτο τι δευτερο εγω το ιδιο αγχος εχω απλα στο πρωτο με επιανε και πανικος οταν εβλεπα αιμα ενω τωρα οχι. Να φανταστεις ειδα αιμα και πηγα και ξαναξαπλωσα και στον αντρα μου το ειπα το πρωι και τον γιατρο τον πηρα το πρωι ενω στον γιο μου ειχα τασης λυποθυμιας μολις αντικριζα αιμα. Τωρα αγχονομαι μονο μιπως παλινδρομησε.

,0ut5c3ijl.png

εγω το ειπα σημερα και οτι βρεξει ας κατεβασει τους εξηγησα οτι μπορει και να μην παει καλα.Και εμεις εχουμε μεινει λιγοι αλλα τι να κανω ετσι κι αλλιως ημουν η μονη με ενα παιδι δεν θα εκανα κι εγω ενα δευτερο? Δε βαριεσαι αν γι αυτο το λογο τι να πω...

Η αιμοραγια αρχισε 2 ηωρα το βραδυ και τελειωσε μαλλον στις 4 δεν θυμαμαι γιατι εγινε μεσα στον υπνο μου και ειχε πηγματα. Στο αλλο μου παιδι δεν ειχε πηγματα ουτε πονο αλλα δεν ηταν βραδυ. Τι να πω. Μακαρι την Πεμπτη να μου πει τα ευχαριστα ο γιατρος. Ειμαι να σκασω.Τι πρωτο τι δευτερο εγω το ιδιο αγχος εχω απλα στο πρωτο με επιανε και πανικος οταν εβλεπα αιμα ενω τωρα οχι. Να φανταστεις ειδα αιμα και πηγα και ξαναξαπλωσα και στον αντρα μου το ειπα το πρωι και τον γιατρο τον πηρα το πρωι ενω στον γιο μου ειχα τασης λυποθυμιας μολις αντικριζα αιμα. Τωρα αγχονομαι μονο μιπως παλινδρομησε.

κανονικα αν παλινδρομούσε δεν θα είχες κανονική περίοδο? εγώ την πρώτη φορά ετσι έπαθα γιαυτό επιμένω και σε ρωτάω. ειχα αίμα το οποίο δεν σταμάτησε, εξελίχθηκε κανονικά σε περίοδο και έφυγε μαζί και ο σάκος. εμένα τότε ο σάκος ήταν κενός. δεν είχε δημιουργηθεί ακόμα έμβρυο και ήμουν μόλις 5 εβδομάδων απότι θυμάμαι. δηλαδή αν δεν έκανα τεστ τόσο νωρίς και αν δεν πήγαινα στο γιατρό ίσως να μην μάθαινα ποτέ ότι ήμου έγκυος και να το έπερνα σαν μια καθυστερημένη βαρετή περίοδος! γιαυτό στις υπόλοιπες μου εγκυμοσύνες πάντα καθυστερούσα μέχρι και 10 μέρες να κάνω τεστ και περίμενα να γίνω 7+ βδομάδες για να πάω στο γιατρο!!

πάντως το ότι σταμάτησε το αίμα και οι πόνοι και το ότι είδες το σακό εκεί είναι καλό σημάδι... και αφού τα είχες και σε περασμένη εγκυμοσύνη τότε τι να πω... ισως ο οργανισμός σου αντιδρά έτσι στις εγκυμοσύνες??? υπομονή μέχρι την Πέμπτη που θα ξαναπάς.. μάλλον θα ακούσεις και την καρδούλα τοτε:) μην το σκέφτεσε και όλα θα πάνε καλά. εμεις εδώ είμαστε για ότι θέλεις.

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Διαφημίσεις

nia85 εκανα την κλασικη γενικη αιματος.μου ξαναγραψε να κανω ειτζ,συφιλη. εκανα κ τοξοπλασμα,μεγαλοκυτταροιο κ αντισωματα ανεμοβλογιας - γιατι μου πε οτι εχει εξαρση -

la mare μακαρι να πανε ολα καλα. στο πρωτο μου μωρακι ειχα αιμα στον 7ο μηνα.εχω χρονια τραχηλιτιδα , εκανα πολλες κ συντομες συσπασεις κ εδωσε αιμα ο τραχηλος. ξεκουρασου κ ολα θα πανε καλα

ZZt2p3.png

JNFwp2.png

La mare απο όσα γράφεις δεν μου φαίνεται να εχει παλινδρομησει. Αφού μετα την αιμορραγία ο γιατρός είδε τον σάκο κ την κουκιδα αυτο ειναι πολυ καλο σημάδι. Μπορει να ειναι μια μικρή αποκόλληση, μπορει να παίρνει θέση ο σάκος κ ο πλακουντας κ σ αυτο να οφείλεται η αιμορραγία. Ειμαι σίγουρη οτι την Πέμπτη θα ακούσεις την καρδούλα του κ θα ηρεμήσεις!

hBdsp2.pngh9oap1.pngWRnvp2.png

nia85 εκανα την κλασικη γενικη αιματος.μου ξαναγραψε να κανω ειτζ,συφιλη. εκανα κ τοξοπλασμα,μεγαλοκυτταροιο κ αντισωματα ανεμοβλογιας - γιατι μου πε οτι εχει εξαρση -

la mare μακαρι να πανε ολα καλα. στο πρωτο μου μωρακι ειχα αιμα στον 7ο μηνα.εχω χρονια τραχηλιτιδα , εκανα πολλες κ συντομες συσπασεις κ εδωσε αιμα ο τραχηλος. ξεκουρασου κ ολα θα πανε καλα

ααα Δήμηρα και εμένα μου τα ξανάγραψε όλα αυτά! μου έγραψε επίσης για κάτι ορμόνες του θυρωηδή.. ευτυχώς όλα καλά!

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

ναι κ θυρεοειδη! απορω γιατι μου ξαναγραψε ειτζ κλπ!! πφφφ κ οσο φοβαμαι τις βελονες!

ναι και εγώ παραξενεύτηκα γιατί άλλες φορές πλήρωνα τα μισά και τώρα σχεδόν τα διπλάσια!

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Διαφημίσεις

Κοριτσια σας ευχαριστω παρα πολυ για την συμπαρασταση. Ευτυχως η Πεμπτη δεν ειναι μακρια. Ειχα την εντιποση οτι παλινδρομη ειναι οταν σταματαει η αναπτυξη του εμβρυου αλλα δεν αποβαλεται απο μονο του. Ενω οταν αποβαλεται απο μ ονο του λεγεται αυτοματη αποβολη. Τελος παντων οπως και να λεγεται μακρια απο εδω.

Να ρωτησω και κατι αλλο που εχω απορεια?

Στο πρωτο ειχα κανει ενα σκασμο εξετασεις και τις ειχα πληρωσεις ολες απο την τσεπη μου τοτε ειχε βγει οτι σε καποιες αρρωστιες ειχα αντισωματα οπως στον μεγαλοκυτταροιο,στην ανεμοβλογια και στην ερυθρα επισης ξερω πλεων την ομαδα αιματος αυτα πρεπει να τα ξανακανω αμα ολα πανε καλα. Ποια γραφονται και ποια οχι?

,0ut5c3ijl.png

Κοριτσια σας ευχαριστω παρα πολυ για την συμπαρασταση. Ευτυχως η Πεμπτη δεν ειναι μακρια. Ειχα την εντιποση οτι παλινδρομη ειναι οταν σταματαει η αναπτυξη του εμβρυου αλλα δεν αποβαλεται απο μονο του. Ενω οταν αποβαλεται απο μ ονο του λεγεται αυτοματη αποβολη. Τελος παντων οπως και να λεγεται μακρια απο εδω.

Να ρωτησω και κατι αλλο που εχω απορεια?

Στο πρωτο ειχα κανει ενα σκασμο εξετασεις και τις ειχα πληρωσεις ολες απο την τσεπη μου τοτε ειχε βγει οτι σε καποιες αρρωστιες ειχα αντισωματα οπως στον μεγαλοκυτταροιο,στην ανεμοβλογια και στην ερυθρα επισης ξερω πλεων την ομαδα αιματος αυτα πρεπει να τα ξανακανω αμα ολα πανε καλα. Ποια γραφονται και ποια οχι?

την εξέταση για την ομάδα αίματος σίγουρα δεν χρειάζεται να την ξανακάνεις! δεν άλλάζει αυτό:P

απο κει και πέρα ο γιατρός θα σου γράψει τι πιστεύει ότι πρέπει να κάνεις. γιατί κάποια πράγματα στον οργανισμό αλλάζουν. π.χ το τοξόπλασμα μπορεί να μην το είχες σε περασμένες εγκυμοσύνες όμως να το απόκτησες τώρα.

εμένα στους δύο μεγάλους μου γιους δεν μου ειχε γράψει σύφιλη και κάποιες ορμόνες του θυρωηδή τα οποία τώρα μου τα έγραψε. επίσης εγώ κάνω και κάποιες άλλες αναλύσεις λόγω ρέζους αρνητικού. σε γενικές γραμμές τώρα πλήρωσα σχεδόν τα διπλάσια!

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

σιγουρα γραφεται η γενικη αιματος ,ο θυρεοειδης, τοξοπλασμα, μεγαλοκυτταροιος, αντισωματα συφιλης -ανεμοβλογιας -ερυθρας ,κατι με αιμοσφαιρινη που ναι για το στιγμα κλπ.

εγω απ οτι θυμαμαι ειχα πληρωσει εξ ολοκληρου την κυστικη ινωση

ZZt2p3.png

JNFwp2.png

Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια!τι κάνετε? kidenio πολύ ευχάριστα τα νέα σου! με το καλο να γίνεις διδυμομανούλα! la mare κορίτσι μου όλα καλά θα πάνε. παλίνδρομη είναι όταν σταματάει η ανάπτυξη του εμβρύου και μπορεί να μην υπάρχει αιμοραγία. αν ήταν αποβολή νομίζω θα συνέβαινε αυτό που σου είπε η νία. Δύο μερούλς μείνανε προσπάθησε να ηρεμήσεις.εμένα ο γιατρός δεν μου ξαναέγραψα συφιλη κλπ, ερυθρά, μεγαλοκυτταροίο που έχω αντισώματα ούτε ομάδα αίματος. μου έγραψε γενική αίματος,ούρων, τοξόπλασμα, καλλιέργεια κολπικού υγρού και θυροειδή.

δήμητρα κυστική ίνωση που έκανες εσύ και πόσο σου στοίχισε?θα κάνω και εγώ μιας που δεν είχα κάνει στην 1η εγκυμοσύνη.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...