Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μανουλες Ιουνιου 2015

sangreluna

Recommended Posts

ΓΕΝΝΗΤΟΥΡΙΑ!!!!!!!!!

Δημητρα ….01/04 αγορακια διδυμα

kidenio ..........18/05 αγοράκι-κοριτσάκι διδυμα

Αnna100479…22/05 κοριτσάκι

marina-roz …..26/05 αγοράκι

ΕΓΓΥΟΥΛΕΣ

kyoya ........... 08/06 αγοράκι

mama82........12/06 κοριτσάκι

christab........14/06 αγορακι

Μaria1984… 17/06 κοριτσάκι

sangreluna. .19/06 μαγκακι

Ευη 1985…….22/06 κοριτσακι

dimitra2222.. 27/06 κοριτσάκι

Constantan…27/06 κοριτσακι

kirtiblue.........30/06 αγοράκι

ZZOUZOU ......30/06 αγοράκι

νικηαντωνία....30/06. αγοράκι-κοριτσάκι διδυμα

Nefeli2014 ….. 08/07 κοριτσάκι

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

γεια σας κοριτσια!!

μολις γυρισα απο την γιατρο! μπηκα και στον καρδιοτοκογραφο! αργουμε ακομα κανενα σημαδι γεννας!! 2650 η μπουμπου!!:):)

Εμεις θα την πουμε Αννα-Μαρια, μαρια γιατι την ταξαμε για ενα θεμα που ειχε στην αρχη και αννα επειδη μας αρεσει ολο μαζι!Εδω τα μωρακια περνουν το ονομα τους με το που γεννιουνται και οχι στη βαφτιση.:D

Οντως πρεπει να ειναι τελειο να μιλας με καποια που σε καταλαβαινει απολυτα και δεν σε κοιταει σαν να λες υπερβολες λεγοντας τισ κλασσικες ατακες!!

Σαγκρε ήμουν σίγουρη οτι γέννας!!! Βασικά οποία λείψει απο δω και πέρα το μυαλό μας παει σε γεννητουρια!!!

Για την kyoya στο facebook με καποιες μιλάει, δεν ξέρω....μπορεί και να γέννησε..

Costandan μια χαρά το κορίτσι σου!!! Μπράβο!!!!

Και εμείς εδώ περιμένουμε αλλά δεν βλέπω φως....

Αννα πως τα πάτε;;; Όλα καλά με την Μπουμπου σου;

yk1yp3.png

Αντε να κανει καποια την αρχη κοριτσιααααα...maraki δεν μας ειπαν τιποτα στο νοσοκομειο...παμε εντελως τυπικα..μας μετρανε πιεση ψηλαφιση κ παλμους μωρου δινουμε τις εξετασεις που εχουμε κανει κ φευγουμε...κ τα υπολοιπα με τους γιατρους μας εξω...απλα επειδη θα γσννησουμε εκει θελουν ν χουν εικονα της κυησης...constandan ειπα στη mama το μυστικο για να γεννησουμε...μπειτε σε ενα αστικο για μικρη διαδρομη κ θα τα καταφερουμε...το πηρα σημερα για 5-6 στασεις κ νομιζα θα μου γλιστρυσει η μπεμπα...φιλια σε ολες...

Διαφημίσεις

Τελικά γιατρό κι εγώ στις 8 του μήνα! Εμείς είμαστε ανάμεσα στο Αθηνά και στο Αφροδίτη.Μαλλον Δεύτερο όνομα Θεοδώρα το όνομα της πεθεράς μου, αλλά δεν θα την φωνάζουμε με αυτό!

Ευη ωραια και τα δυο τα ονοματα και το θεοδωρα καλο ειναι!!

Μαρια αν δεν εχεις δικο σου γιατρο αστα να πανε!!!

εγω αν και δεν θα μου ηταν ευχαριστο σημερα περιμενα να με δουν απο κατω η καρδιοτοκογραφο κατι τελος παντων στην εβδομαδα που ειμαι....αλλα τιποτα εδειξα μια γενικη ουρων κοιταχτηκαμε στα ματια και μου ειπε αν δεν γεννησεις μεχρι την αλλη εβδομαδα θα τα πουμε....παλι την τριτη....καταλαβαινεις...εγω θελω να δω αν παρω μερες και απο τον δεκατο πως θα δρομολογηθει γεννα...

yk1yp3.png

Κοριτσακια μου ειπιατε καφεδακι ε????Αχ τι ωραια, να ειμασταν ολες κοντα να βρεθουμε!!!!!!!Ποιος ειπε για ανχος????????Τι ειναι αυτο??????Εγω ανχος????????Δεν υπαρχει περιπτωση...Ζωη=ΑΝΧΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!

Constandan μια χαρα η μπουμπου....και ωραιο ονομα!!!!!

Μaria δωσε ενα φιλι στην κορη σου απο μενα...πρεπει να ειναι υπεροχο πλασμα!!!!!!!!

Σημερα μια και ειναι free το μωρο μου θα παμε καμια βολτα μετα, θα παμε και jumbo για κατι πραγματακια που θελω και θα παω να παρω και ενα σουτιεν ακομη θηλασμου.

Για το ονομα κοριτσια εγω θελω καποιο αλλο,περιση το Μαρτιο εχασα εναν δικο μου ανθρωπο που του εχω απιστευτη αδυναμια και θελω να βαλω το δικο του αλλα ειναι λιγο περιεργο και πολυ σπανιο και καταλαβαινω γιατι δεν αρεσει.Αλλα οι σπανιοι ανθρωποι εχουν συνηθως και σπανια ονοματα!!!!!!!!Τεσπα ας γεννηθει ο μπεμπακος μου και θα δουμε!

BXYXp3.png

Διαφημίσεις

Ζουζου ποιος ειπε οτι μονο στο ζωη ισουται το αγχος;; εχω πολλα ονοματα που ισουται με αυτο χαχα!!!

αν επιτρεπεται ποιο ειναι αυτο το σπανιο ονομα;;

ειδες τι καλα που εχεις τον αντρουλη σου σημερα;; καλα ψωνια και καλα να περασετε!!!

yk1yp3.png

Τελικά γιατρό κι εγώ στις 8 του μήνα! Εμείς είμαστε ανάμεσα στο Αθηνά και στο Αφροδίτη.Μαλλον Δεύτερο όνομα Θεοδώρα το όνομα της πεθεράς μου, αλλά δεν θα την φωνάζουμε με αυτό!

Αχ και εσυ Ευη μου εχεις ωραια ονοματα!!!!!!!!!!

BXYXp3.png

Ζουζου ποιος ειπε οτι μονο στο ζωη ισουται το αγχος;; εχω πολλα ονοματα που ισουται με αυτο χαχα!!!

αν επιτρεπεται ποιο ειναι αυτο το σπανιο ονομα;;

ειδες τι καλα που εχεις τον αντρουλη σου σημερα;; καλα ψωνια και καλα να περασετε!!!

χαχαχαχχαχα ειμαστε πολλες στο club!!!!!!!!

Ηρακλης!!!!!!!!!!!!!!Αλλα αν δεν βγαλω τον μπεμπη το επομενο σιγουρα!

Σε ευχαριστω!!!!!!

BXYXp3.png

Καλησπερα μανουλες.

καλο μηνα κ καλο καλοκαιρι να εχουμε.

ποση ωρα εγραφα κ εξαφανιστηκαν ουφ.

εμεις ειμαστε μια χαρουλα.χθες μας ειδε κ παιδιατρος στο σπιτι κ ολα μια χαρα

για την μπουμπου μας.μιας κ λετε για ονοματα εμεις θα την πουμε Χρυσουλα στξν πεθερα μου που εφυγε .

η ζωη μας εχει αλλαξει στο 100%.

θηλαζουμε κανονικα

οι μερες κ οι νυχτες περνουν χωρις να παρω χαμπαρι.

η μικρη μου στο μπανιο κ στην αλλαγη της πανας κλαιει πολυ.

ελπιζω να ειναι λογω προσαρμογης.

την πρωτη μερα εκλαιγα μαζι της.αλλα ειπα δεν γινεται ετσι.

ειμαστε ολη μερα βυζακι νανι κ υπνο ;).σκεφτομαι που θα γυρισω μετα στην δουλεια

κ θα μου λειπει τρομερα.

πρεπει να ξκινησω κ τραπεζα γαλακτος.

αυτα εν ολιγοις.

συντομα να περασετε σε αυτο το μαγικο ταξιδι

φιλακια πολλα.

0wZgp2.png?S6Z3sQqD

image.php?type=sigpic&userid=39504&dateline=1436784875

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...