Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μανουλες Ιουνιου 2015

sangreluna

Recommended Posts

γεια σου Μαρια, γαι την αλοη δεν το σκεφτηκα, θα βαλω μπας και ανακουιστω, εγω ηξερα πλυσιμο μετα απο την τουαλετα και δεν ηθελα να βαλω κρεμες κτλ

κι εγω καθαριζω ανα δυο μερες αλλα σιγουρα μεχρι να βγω απο το νοσοκομειο η πεθερα η η μαμα μου θα κανουν ενα φρεσκαρισμα!!! απολαυσε την μικρη σου οσο μπορεις μετα θα γινει η μεγαλη αδερφη και δεν θα μπορεις στην αρχη να της αφιερωσεις τον χρονο που θελεις !!!

Νικηαντωνια εχεις πονακια ακομα;; Ζουζου εσυ πως τα πας;;

πω πω κοριτσια μου δινει τωρα κατι κλωτσιες κατω νομιζω οτι θα χωριστω στα δυο....

Από εχθές η κοιλιά μου είναι σκληρή κ σήμερα πονάω αρκετά.

Και με τον φόβο επιδεινώνεται. Θα τηλ στον ντοκ το πρωί.

Δώσε μπέμπα!!:tongue::tongue:

ugAHp3.png

jfV0p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αν φοβάσαι πάρτον και τώρα τηλέφωνο, για να μην νιώθεις και ανασφάλεια, εγώ το βράδυ είμαι πιο φοβιτσιαρα να συμβεί κάτι σε σχέση με την ημερα!!!

Η μικρή το παρακάνει πολύ πίεση εκεί κάτω, άντε να δούμε, είναι αρκετά ενοχλητικη η σουβλιά αυτή....

yk1yp3.png

εγω γενναω στο ρεα ντοκ ξαναχω στις 8 του μηνα παλι καλα που αυριο εχει χορευτικο και μεθαυριο συναυλια... δεν την παλευω μες στο σπιτι καθολου πλεον παλι καλα που ναι ο αντρας μου να κυνηγαει το μικρο οταν βγαινουμε

α ωραια να μου πεις και εντυπωσεις!!!!!!Και εγω εχω ραντεβου 8 του μηνα στον γιατρο (λες να εχουμε τον ιδιο)???

mama μπορω να πω οτι ειμαι καλα...πονακια με πιανουν νωρις το πρωι, ο μπεμπης οταν κλωτσαει μετακινουμε ολοκληρη!πολυ δυναμη αυτο το παιδι!πολυ μοναξια ρε κοριτσια και δεν την παλευω απο αυτη την αποψη...να περασουν οι υπηρεσιες του αντρουλη μου γιατι οσο και να διασκεδαζω καποια πραγματα καποια στιγμη θα μου την βαρεσει και εμενα.

Δεν με κολλαει και υπνος, τι εχω παθει???????

BXYXp3.png

Αν φοβάσαι πάρτον και τώρα τηλέφωνο, για να μην νιώθεις και ανασφάλεια, εγώ το βράδυ είμαι πιο φοβιτσιαρα να συμβεί κάτι σε σχέση με την ημερα!!!

Η μικρή το παρακάνει πολύ πίεση εκεί κάτω, άντε να δούμε, είναι αρκετά ενοχλητικη η σουβλιά αυτή....

Λες να εχουμε τιποτα ευχαριστα????????

BXYXp3.png

Κι εμένα zouzou ο άντρας μου έλειπε κ λείπει ολη μέρα κ ένιωθα αυτη την μοναξιά στην πρωτη εγκυμοσυνη ... Τωρα δεν μπορω να πω οτι νιώθω μοναξιά γιατι εχω την μικρη αλλα θα ηθελα να είχαμε περισσότερο ελευθευο χρόνο να κανουμε πράγματα σαν οικογένεια ... Εμενα η μπεμπα δεν κλωτσαει πολυ δυνατα γιατι εχει παρει θέση κ ήδη το πρόσωπο της εχει γυρίσει προς την πλατη μου κ έτσι οι κλωτσιες ειναι πιο ελαφριές ,καμμια φορα μόνο πεθαίνω απο τον πόνο γιατι μου καρφωνει η τα χεράκια η τα ποδαρακια της στα πλευρά μου .

Διαφημίσεις

Για ευχάριστα δεν νομιζω δεν έχω καθόλου συσπάσεις μονο έτσι που με βαραει μην σπάσουν τα νερά; Γίνεται;

Κι εμένα έχει πάρει θέση αλλά εκτός απο τις κλωτσιές στα πλευρα τεντώνεται και πιέζει κάτω, νιώθω σουβλιες στον Κόλπο μέσα και έντονη πίεση στα κόκκαλα της λεκάνης και ειδικα στα μπροστινά.ζουζου εχεις παρέα εμας όσο μπορούμε τουλάχιστον, αν και ξέρω δεν είναι το ιδιο

yk1yp3.png

καλημέρα σε όλα τα κορίτσια!πως κοιμηθήκατε χθες?

εμένα τα νεύρα μου κοντεύουν να σπάσουν!μας έχουν κόψει το νερό από χθες το μεσημέρι χωρίς καμία προειδοποίηση και προβλέπεται να αποκαταστήσουν την βλάβη σήμερα το μεσημέρι. Φαντάζεστε τι γίνεται στο σπίτι χωρίς νερό για τα βασικά! Με μπουκάλια εμφιαλωμένο την βγάζουμε το οποίο τελειώνει κιόλας!!! γκρρρρρρρρρ

Καλημέρα σε όλες! Κι εγώ Ρέα γενναω, λέτε να συναντηθούμε καποιες;mama ένα φόρεμα μακρύ πήρα! Εμείς σιγά σιγά τελειώνουμε τις δουλιτσες. Ξεκίνησα να πλένω ρουχαλάκια, σεντονακια κλπ . Γενικά κι εγώ έχω συσπάσεις και πετρώματα, περισσότερο όταν κουραστώ! Από ύπνο χάλια. ...Αλλά την παλεύω για χάρη της μικρής! Γιατρό σήμερα θα κλείσω ραντεβού να με δει.Εχω αγωνία για το πόσο μεγάλωσε! !! Ονόματα αποφασίσατε για τα μικρακια σας; ;;;;;

Καλημέρα κορίτσια .... Υπομονη cristab με το νερο , ειναι εκνευριστικο κ ειδικα οταν το κάνουν απροειδοποιητα κ για τόσες ωρες ... Μακάρι να ερθει συντομα .... Εγω έκανα ενα ξύπνημα σημερα 5-7 γιατι ειχα πονακια αλλα μετα που κοιμήθηκα μου πέρασαν ... Τωρα όμως νιώθω κουρασμένη κ νυσταγμένη.... Εμεις έχουμε αποφασίσει να την βγάλουμε Μαρίνα- Μαρία την μπεμπα ... Το Μαρίνα επειδη την εχω ταξει κ το Μαρία απο την πεθερα αλλα Μαρίνα θα την φωνάζουμε μόνο .

Καλημερα κοριτσια, πως ειστε?

Απο ψυχολογια πως παμε?????Κοριτσια ειδα ενα ονειρο σημερα...ειδα οτι ειχα το μπεμπακι μου στο πορτ μπεμπε και ξυπνησε και πηγα τον πηρα αγκαλια. Τον φιλαω και του λεω σ'αγαπω πολυ και τι μου λεει ρε κοριτσια...αφου δεν με ξερεις ακομη πως μπορεις και με αγαπας????:shock: Πεταχτηκα!!!!!Τι ηταν αυτο παλι??????Εμεις για ονομα δεν ξερουμε ακομη, το συζηταμε αλλα μαλλον επικρατεστερο ειναι του πεθερου μου Γιωργος.

BXYXp3.png

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσια!!! τι κανετε;;;

Νικηαντωνια ολα καλα σημερα;; πως πηγε το βραδυ;;;

απο ψυχολογια ενταξει μια χαρα αν σκεφτεις αυτα που εχουμε λιγο πολυ ολες ολα τα υπολοιπα καλα , μας βαλαν στον παγο και περιμενουμε!!! χαχα

Ζουζου τι ονειρο κι αυτο;; μαλλον εχεις αγχος....εγω εβλεπα οτι γεννησαμε ολες και ερχομουν επισκεψη μια μια να σας δω και δεν ηξερα τι δωρα να σας παρω!!!! κατα τ αλλα στριφογυρισμα τουαλετα τα κλασικα, τωρα ανακαλυψα οτι βγαινει ερπης στα χειλια αρα μαλλον και εγω εχω αγχος....

την δικια μας μαλλον θα την βγαλουμε μαρια απο την μαμα μου αλλα θα το κανουμε εκπληξη κανενας δεν θα ξερει, αλλα ακομα κιολας δεν το συζητησαμε σοβαρα και τελεσιδικα, εχουμε λιγο χρονο ακομα...

cristab πολυ σπαστικο οντως και ειδικα με τοσες επισκεψεις στην τουαλετα, με την ζεστη και ενα μικρο παιδι στο σπιτι....ισως ειχε καποια βλαβη και αργουν να αποκαταστησουν για καποιο λογο ....υπομονη....παρε και κανενα τηλ μπας και πιεστουν λιγο παραπανω....

εμεις με την Δημητρα το ηπιαμε το καφεδακι μας, καναμε κουβεντουλα και με την πρωτη ευκαιρια το ξανακανονιζουμε!!! μακαρι να εισασταν και αλλες κοντα και να οργανωναμε καφεδες ομαδικους!!!!

στο νοσοκομειο η επισκεψη πλεον ειναι χασιμο χρονου αλλα τι να κανουμε;;; λιγο ακομα θα ξαναπαω την τριτη παλι αν δεν εχω γεννησει!!!

yk1yp3.png

Γεια σας κοριτσιααααα.... τελειο το καφεδακι με mama σημερα...τρελαθηκαμε νε την κουβεντα κι ουτε καταλαβα πως περαδε η ωρα...αντε να βρεθουμε κ με τα υπολοιπα κοριτσια...ειναι ιδιαιτερα αγχολυτικο να μιλας με ανθρωπους που βρισκονται στην ιδια φαση κ σε καταλαβαινουν απολυτα!!! Για τα ονειρα πιστευω zouzou ολες λιγο πολυ τα βλεπουμε γιατι το μυαλο μας ειναι εκει συνεχεια...εμεις μαλλον Αντωνια θα βγαλουμε τη μικρη ειναι το ονομα του μπαμπα μου...η sangre δεν εμφανιστηκε μπας κ εχουμε 1ο μωρο Ιουνιου???

Τι ωραία κοριτσια που ήπιατε το καφεδάκι σας... Κι εγω θα ηθελα να σας γνωρίσω κάποια στιγμή απο κοντά αλλα δύσκολο με την απόσταση ... Mama κ Δήμητρα τι σας είπαν στο νοσοκομείο ; Σε τι φάση βρίσκεστε ;;; Εγω εχω το τελευταίο μου ραντεβού την Πέμπτη το πρωί ... Zouzou τα όνειρα αυτά ειναι επειδή μονο αυτο σκεφτόμαστε όλους αυτούς τους μήνες κ έχουμε αγωνία να πανε ολα καλά κ να κρατήσουμε τα μωρά στην αγκαλιά μας , εγω δεν περνάει ούτε 1 βράδυ που να μην δω όνειρο με το μωρο κ ειδικά τους πρώτους μήνες σε μορφή εφιάλτη ... Τωρα όμως τελευταία βλέπω πιο όμορφα όνειρα ... Εχω κ την κόρη μου καθε πρωί που ξυπνάει κ με ρωτάει πόσες μερες έμειναν ακομα μεχρι να έρθει το μωρο κ ποσο μικρουλικο θα ειναι . Μετα μου φιλάει την κοιλια κ του λεει τα δικά της ...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...