Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μανουλες Ιουνιου 2015

sangreluna

Recommended Posts

καλα απο ορεξη τι να πω κι εγω;; καθε βραδυ που πεφτω για υπνο αναρωτιεμαι αν αυριο θα ειναι η μερα μου!!!:confused:

αλλα και παλι ενταξει ολα καλα σημερα βεβαια νιωθω ακομα πιο μεγαλη την κοιλια και γενικα νιωθω οτι θα σκασω, εν τω μεταξυ εχω τρελλαθει να πηγαινω τουαλετα....σορρυ κιολας... πηγαινω αυτες τις μερες καθε μερα, χθες πηγα 4 φορες σημερα 3 και βγηκαν και οι αιμορροιδες που οσο και να πλενομαι πονανε!!! μια ομορφια κι εγω...συγνωμη για την σκα...κουβεντα:oops: σκεφτηκα μηπως το μωρο κατεβαινει σιγα σιγα και πιεζει το εντερο αλλα μηπως λεω βλακειες;;;

με επιασε και μια αναγουλα πριν λιγο και καναπε και τηλεοραση....

ρε κοριτσια τελικα το ποπακι γεννησε;;;

λετε να μαι η επομενη;;; μπορει να με προλαβει η cristab εχουμε διαφπορα πητ 2 μερες και σαν δευτερομανουλα αλλα επειδη τα αγορια απο οτι ακουω εξαντλουν τα χρονικα περιθωρια λεω μηπως την προλαβω...

ο γιατρος με ρωτησε αν η μαμα μου επαιρνε ολες τις μερες γιατι εχει λεει σημασια, η μαμα μου παντα κανα δυο βδομαδες πιονωρις παντα και σημειωτεον ειμαστε 4 αδερφες!!! θα δουμε...

εσεις τι κανατε σημερα;;

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ενα ενδιαφερον βιντεακι που βρηκα

μπα βρε μαμα εμενα η μανα μου κοντεψε να με γεννησει πρωορο κΙ ΟΛα της τα παιδια δηλ αλλα εγω το πρωτο το βγαλα με το ζορι. δε παιζει. αφηστε βρε κοριτσια ε δε μπορω να κανω τιποτα με το μαγκακι πια κανει διαολιες κι εγω καθομαι και το κοιταω γιατι απλα καποιες στιγμες ουτε να σηκωθω δε μπορω ε τι να σας πω κουραστηκα πολυ

Καλό μήνα βρε κοιλίτσες! Είστε καλά; Εγώ έχω τρελαθεί στις δουλειές αυτές τις μέρες! Σήμερα ψώνισα και για το γάμο που έχω! Κάντε υπομονή βρε κοριτσάκια, λίγες μέρες μείνανε στην καθεμιά μας! Σε λίγο θα έχουμε το κουκλιά μας αγκαλιά! !!!

Σαγκρε καλυτερα να ναι ζωηρουλης παρα ενα παιδι χωρις ζωντανια...καταλαβαινεις τι εννοω ε;;

εισαι κουρασμενη και με την εγκυμοσυνη το σωμα μας δεν το οριζουμε οπως θλουμε, σκεψου ποσο τελεια θα ειναι μετα που θα ειναι και τα δυο μαζι και θα παιζουν θα κανουν τα τρελα τους ακομα και τα μαλωματα τους, βλεπω της κουμπαρας μου και ειναι πολυ ωραια παρολη την κουραση!!!

μεγαλη υποθεση να εχεις αδερφια!!!

στην φιλη με τα διδυμα που πηγα με ρωτησε πως παω ε και της λεω να λαχανιαζω πιεζει κατω ο υπνος ετσι κτλ κτλ και μου λεει το πιστευεις οτι δεν θυμαμαι τιποτα απο ολα αυτα;; κι εχει μονο δυο μηνες που γεννησε!!! εκει καταλαβα γενικα οτι μονο η χαρα θα μας μεινει οποτε κοριτσια υπομονη και τα καλυτερα ερχονται και καθε μερα πιο καλα θα ναι!!!

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

ενα ενδιαφερον βιντεακι που βρηκα

μπα βρε μαμα εμενα η μανα μου κοντεψε να με γεννησει πρωορο κΙ ΟΛα της τα παιδια δηλ αλλα εγω το πρωτο το βγαλα με το ζορι. δε παιζει. αφηστε βρε κοριτσια ε δε μπορω να κανω τιποτα με το μαγκακι πια κανει διαολιες κι εγω καθομαι και το κοιταω γιατι απλα καποιες στιγμες ουτε να σηκωθω δε μπορω ε τι να σας πω κουραστηκα πολυ

Υπομονή κορίτσι!!! Θα περάσουν οι μέρες.

Πότε θα πας στον ντοκ;

ugAHp3.png

jfV0p3.png

Σαγκρε καλυτερα να ναι ζωηρουλης παρα ενα παιδι χωρις ζωντανια...καταλαβαινεις τι εννοω ε;;

εισαι κουρασμενη και με την εγκυμοσυνη το σωμα μας δεν το οριζουμε οπως θλουμε, σκεψου ποσο τελεια θα ειναι μετα που θα ειναι και τα δυο μαζι και θα παιζουν θα κανουν τα τρελα τους ακομα και τα μαλωματα τους, βλεπω της κουμπαρας μου και ειναι πολυ ωραια παρολη την κουραση!!!

μεγαλη υποθεση να εχεις αδερφια!!!

στην φιλη με τα διδυμα που πηγα με ρωτησε πως παω ε και της λεω να λαχανιαζω πιεζει κατω ο υπνος ετσι κτλ κτλ και μου λεει το πιστευεις οτι δεν θυμαμαι τιποτα απο ολα αυτα;; κι εχει μονο δυο μηνες που γεννησε!!! εκει καταλαβα γενικα οτι μονο η χαρα θα μας μεινει οποτε κοριτσια υπομονη και τα καλυτερα ερχονται και καθε μερα πιο καλα θα ναι!!!

Έτσι είναι, όπως τα λέει.;););)

ugAHp3.png

jfV0p3.png

Τι κάνετε κοριτσια ;;; εγω πτώμα απο τις δουλειές κ την μικρή αλλα πρέπει να έχουμε καθαρίσει το σπιτι μεχρι να γεννήσω ... Βιάζομαι κ εγω να γνωρίσω κ αυτη την μπεμπα μου αλλα μετα ξέρω οτι θα μου λείψουν πολυ κ οι κλωτσιές που μου δίνει μέσα στην κοιλια .... Mama αυτο με την τουαλέτα το εχω παθει κ εγω τωρα μια βδομάδα , εκεί που ειχα θέμα κ δεν πήγαινα καθόλου τωρα πηγαίνω 2-3 φορές την μερα . Για τις αιμορροΐδες μπορείς να βάλεις είτε ζελέ αλόης η κεραλοιφη κ θα νιώσεις καλύτερα ...

γεια σου Μαρια, γαι την αλοη δεν το σκεφτηκα, θα βαλω μπας και ανακουιστω, εγω ηξερα πλυσιμο μετα απο την τουαλετα και δεν ηθελα να βαλω κρεμες κτλ

κι εγω καθαριζω ανα δυο μερες αλλα σιγουρα μεχρι να βγω απο το νοσοκομειο η πεθερα η η μαμα μου θα κανουν ενα φρεσκαρισμα!!! απολαυσε την μικρη σου οσο μπορεις μετα θα γινει η μεγαλη αδερφη και δεν θα μπορεις στην αρχη να της αφιερωσεις τον χρονο που θελεις !!!

Νικηαντωνια εχεις πονακια ακομα;; Ζουζου εσυ πως τα πας;;

πω πω κοριτσια μου δινει τωρα κατι κλωτσιες κατω νομιζω οτι θα χωριστω στα δυο....

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

εγω γενναω στο ρεα ντοκ ξαναχω στις 8 του μηνα παλι καλα που αυριο εχει χορευτικο και μεθαυριο συναυλια... δεν την παλευω μες στο σπιτι καθολου πλεον παλι καλα που ναι ο αντρας μου να κυνηγαει το μικρο οταν βγαινουμε

Εμείς είχαμε κ τις εργασίες με τα πλακάκια , μετα τα βαψίματα κ τωρα έμεινε το καθάρισμα που το κάνω εγω το μεσημέρι που κοιμάται η μικρή κ το βράδυ έρχεται η μαμά μου . 4 μερες μου έμειναν για να γίνει κ ειναι 3 όροφοι το σπιτι μας οποτε δεν γινεται να μην κάνω τιποτα ...κ εχω κ ενα παιδί σκέτο ζιζάνιο ώρες ώρες , εγω μαζεύω κ αυτη ειναι απο πίσω μου κ ξαναδειαζει συρτάρια κ οτι βρει ...

πω πω βρε Μαρια δεν τελειωνετε;;; οριακα ειστε ε;; και μεγαλο σπιτι!!!

υπομονη και ασε οποιον μπορει να βοηθησει!!! και οσο μπορεις (λεμε τωρα) ξεκουρασου γιατι και μετα θα εισαι κουρασμενη και αυπνη για να αντεξεις!!!

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...