Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μανουλες Ιουνιου 2015

sangreluna

Recommended Posts

Καλημερα κοριτσια! Καλο μήνα κ με το καλο να έρθουν τα μωράκια σας! Γιατι τώρα σίγουρα θα έρθουν! Προβλέπω σε μια εβδομαδα να έχουμε βροχή απο μπεμπακια!

Σημερα εχει γενέθλια η μανούλα μου κ χαίρομαι πολυ που την εχω μαζί μου! Αχ σε τρεις μερες φεύγει...πάλι καλα ομως ηταν εδω τις πιο κρίσιμες μερες! Καλη εβδομαδα όμορφες κοιλίτσες!

hBdsp2.pngh9oap1.pngWRnvp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

sangreluna θα εισαι η πρωτη μανουλα του Ιουνη??:D:D:D

ξεκουρασου οσο μπορεις να εχεις δυναμεις!! σε καταλαβαινω γιατι και εγω εχω ενα μικρουλη που θελει βολτουλες και τον εχω κλεισει μεσα με την ανημπορια μου!

Αντε μανταμ Ζαιρα κανε μια μαντεψιαααααα θα χουμε μωρο ως το βραδυ??? Λες να εισαι η πρωτη που θ ανοιξει τον καταλογο Ιουνιου? η kyoya αραγε τι κανει ρε κοριτσια? Εχουμε κανενα νεο τους??? Mary lou ευχαριστουμεεεε...φιλια ζουμερα στο γιγαντακο...περιμενουμε νεα σας...οι δευτερομανουλες κρατηθειτε λιγο με την κουραση κοριτσια μην μας γεννησετε σε κανενα παρκο..mama φυσικα ισχυει το ραντεβου μας..10 θα μαι ιπποκρατειο κ μολις τελιωσουμε φυγαμε για καφεδακι...

Διαφημίσεις

να μαι παλι!!!!

Σαγκρε πως ηταν το πανηγυρι χθες;; περασατε καλα;;; που πονας;;

kidenio ευχαριστουμε!!! να χαιρεσαι και την μανουλα σου!!! κριμα που φευγει θα ρθει η πεθερα σου τωρα;; ποτε συνηθως ερχεσαι ελλαδα για καλοκαιρι;; παιζει να σε γνωρισουμε φετος;;;

Μαιρη λου ευχαριστουμε και εσυ να χαιρεσαι το γλυκο μας αγορακι!!!!

kirtiblue αντε ολες με το καλο και με ενα γελιο οπως λες!!!!

να ειμαστε γερες και να χαιρομαστε τις οικογενειες μας!!!

οσο κοντευει η ωρα θα σκασω απο ανυπομονησια!!!!

Η kyoya πιστευω θα ανοιξει τον μηνα!!!

Δημητρα ποσο χαιρομαι για το καφεδακι!!!

yk1yp3.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!!!!!!

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!!!!!!!!!!!!ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!!!!!!!!!!!!!!

ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΟΛΕΣ ΜΑΣ ΝΑ ΥΠΟΔΕΧΤΟΥΜΕ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΜΑΣ, ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΓΚΑΛΙΤΣΑ!!!!!!!!!

Sangre λες να εχουμε ευχαριστα?????? Μαλλον βιαζεσε να πασαρεις το πινακακι :tongue:. Περιμενουμε νεα!!!!!!!

Κοριτσια χτες εφαγα σαν γουρουνα, σαν βοδι, σαν ολα τα ζωα μαζι να το πω???Με βλεπω να πηγενω στο γιατρο απο βδομαδα και να μου δινει κοκκινη καρτα :rolleyes:

Εμενα παλι το μωρο μου δουλευει σημερα και παλι θα βαριεμαι, προσπαθει ο γλυκος μου να κανει ολες τις υπηρεσιες μεχρι τις 12 του μηνα για να ειναι οκ μετα.Ποσες δουλειες να εφευρω????????Δεν με αφηνει κιολας γιατι φοβατε οταν δεν ειναι σπιτι.

Kidenio πολυχρονη η μανουλα σου!!!!

BXYXp3.png

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!

Με το καλό να έρθουν τα μωρά μας!!

Kidenio πότε πέρασαν 2 εβδομάδες από τη γέννα:shock: Πόσο γρήγορα περνάει ο καιρός. Να χαίρεσαι τη μανούλα σου!!! Ποιος θα σε βοηθάει τώρα που θα φύγει;

Sangre κι εγώ ξάπλα, πονάω γαμώτο.

Φιλιά σε όλες!!

ugAHp3.png

jfV0p3.png

γεια σας κορίτσια! καλό μήνα σε όλες! άντε μπήκε ο μήνας μας! και όπως λέει και η kidenio σε καμία βδομαδούλα θα έχουμε πολλά μπεμπάκια!με το καλό σε όλες μας λοιπόν!

Εγώ κορίτσια έχω φτάσει σε σημείο να περπατάω σαν την πάπια. Νιώθω το μωρό πολύ χαμηλά και δεν μπορώ να καθήσω σχεδόν πουθενά. Συνέχεια μισοξαπλωμένη την βγάζω!

Διαφημίσεις

γεια σας κορίτσια! καλό μήνα σε όλες! άντε μπήκε ο μήνας μας! και όπως λέει και η kidenio σε καμία βδομαδούλα θα έχουμε πολλά μπεμπάκια!με το καλό σε όλες μας λοιπόν!

Εγώ κορίτσια έχω φτάσει σε σημείο να περπατάω σαν την πάπια. Νιώθω το μωρό πολύ χαμηλά και δεν μπορώ να καθήσω σχεδόν πουθενά. Συνέχεια μισοξαπλωμένη την βγάζω!

Άντε, πλησιάζεις κι εσύ κορίτσι. Από μέρα σε μέρα θα έρθει το μπεμπάκι!!:P

ugAHp3.png

jfV0p3.png

Kidenio να χαιρεσαι τη μανουλα σου!

Sangre λες;; Για να δούμε !!!!

Mama εσυ πως είσαι;;

Christab κ εσυ κοντεύεις...

Άντε να δούμε άντε να δούμε!!

Η Maria ειναι η προγραμματισμένη αλλα νοιωθω οτι θα της βγει μπροστά αλλο μπεμπακι !!! Χαχαχαχα

Για να δούμε!!!

αχ κιτριμπλου αισθανομαι τοσο κουρασμενη που θα θελα να χα γεννησει χτες...και ειναι η φαση που νοιωθεις πως κανεις δε σε καταλαβαινει... και θελω να γκρινιαξω απίστευτα μα τι ευχαριστη που ειμαι σημερα!!!!!!!!!!

sangre ελα κοριτσι μου παρε λιγο τα πανω σου!!!!!!!!Δεν θελω ηττοπάθειες, ολες λιγο πολυ νιωθουμε κουρασμενες και εγω χτες εβαλα τα κλαματα οταν ζητησα απο τον αντρα μου να μου ξυρισει τα ποδια επειδη δεν φτανω πλεον και να μου κραταει το καθρεφτακι για την επιμαχη περιοχη αλλα μετα σκεφτηκα ποτε θα εχω παλι τετοια περιποιηση απο το μωρο μου????Ελα κοριτσια λιγο εμεινε, εχουμε φαει τον γαιδαρο και αρκετη ουρα!!!

BXYXp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...