Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μανουλες Ιουνιου 2015

sangreluna

Recommended Posts

αχ μαρακι εμενα τωρα εβαλε ο αντρας μου το μαγκακι για υπνο. Εσκασε να τρωει που το βαζει τοσο φαι αυτο το παιδι απορω. μετα θα απολαυσουμε παγωτακι τα δυο μας ααααααχ επιτελους! και το απογεμα βολτιτσα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλησπέρα κορίτσια!

Μαρίνα να σου ζήσει το αγοράκι σου! Γερό και καλότυχο να είναι!

Κορίτσια εγώ λέω η επόμενη θα είναι η kyoya και μετά η Μαρία! Άντε να δούμε ποια θα είναι η πρώτη μανούλα του Ιουνίου γιατί μέχρι στιγμής έχουμε μια μανούλα Απριλίου και 3 μανούλες Μαίου!

Εμείς σήμερα την βγάλαμε στην θάλασσα για καφεδάκι με φίλους. Δεν κάναμε μπάνιο,είχε λίγο ψύχρα,τα παιδιά όμως και με τα κουβαδάκια και την άμμο τα δώσανε όλα!

Να περάσετε ένα ωραίο απόγευμα Κυριακής κορίτσια! Φιλάκια σε όλες!

Αλήθεια από Αθήνα ποιες είμαστε? Να κανονίσουμε και εμείς να γνωριστούμε αν θέλετε!

αχ μαρακι εμενα τωρα εβαλε ο αντρας μου το μαγκακι για υπνο. Εσκασε να τρωει που το βαζει τοσο φαι αυτο το παιδι απορω. μετα θα απολαυσουμε παγωτακι τα δυο μας ααααααχ επιτελους! και το απογεμα βολτιτσα

Εμένα η δικιά μου ειναι το πιο κακοφαγο παιδί που υπαρχει . Ακομα 11 κιλα ειναι αλλα στο παγωτό δεν λεει ποτε οχι . Για να φάει πρέπει να την κυνηγάμε στους δρόμους κ αν θέλει η κυρία να μας κάνει την τιμή να φάει 10 κουταλιές το πολυ είμαστε ευχαριστημένοι ...

Αν θες κιτριμπλου παρτο αντεγραψε το σε ενα γουορντ να το αλλαζεις εσυ που φαινεσαι και η πιο μακρινη η η ζουζου μεχρι τοτε μπορω να σας το κραταω

Ωχ δεν ειμαη κατάλληλη γι αυτά τα πραγματα!! Δε τα παω πολυ καλα..ακόμα προσπαθώ να βάλω ΄ενα τικερακι! Χαχαχα

Zzouzou προσφέρεσαι;; Ε αλλιώς αν όχι φυσικά κ θα το κάνω!

Μπράβο που χαρήκατε τη θάλασσα κ τους καφέδες!! Εγω σημερα ειμαι όλο δουλειές κ με έπιασε η μέση μου ... Τώρα χαλαρώνω λιγο..

Κι εμείς πριν λίγο γυρίσαμε.

Δεν ήμουν κ στα καλύτερά μου. Η κοιλιά πέτρα, δυσφορία φουλ, τα μωρά είδα κι έπαθα να τα νιώσω κι έπαθα πανικό.

Ώρες ώρες μου έρχεται τρέλα όταν είμαι αγχωμένη.

Ουφ!!!!!

Δεν ξέρω ρε γαμώτο πως αλλάζει το πινακάκι.

Αν μου εξηγήσεις sangre μπορώ να το αναλάβω.

ugAHp3.png

jfV0p3.png

Διαφημίσεις

Κι εμείς πριν λίγο γυρίσαμε.

Δεν ήμουν κ στα καλύτερά μου. Η κοιλιά πέτρα, δυσφορία φουλ, τα μωρά είδα κι έπαθα να τα νιώσω κι έπαθα πανικό.

Ώρες ώρες μου έρχεται τρέλα όταν είμαι αγχωμένη.

Ουφ!!!!!

Δεν ξέρω ρε γαμώτο πως αλλάζει το πινακάκι.

Αν μου εξηγήσεις sangre μπορώ να το αναλάβω.

Κάνε τις αναπνοές μόλις σε πιάνει αυτός ο πανικός.

Ηρεμείς πρώτον εσυ κ δεύτερον με το οξυγόνο ενεργοποιούνται τα μωρά!

Εγω αυτο κάνω σε όλες τις περιπτώσεις.

Τι κανετε κοριτσια????Εμεις πηγαμε για καφεδακι αργησαμε λιγακι, φαγαμε και τωρα σηκωθηκα απο εναν υπνο 1 ωρας!Σημερα ενιωσα παλι κατι πονακια και τον μπεμπη να δινει μπουνιες χαμηλα.

Τι εγινε με το πινακακι?????Αν θελετε το αναλαμβανω, οτι μου πειτε...στις διαταγεσας!Ελπιζω να τα καταφερω :D

BXYXp3.png

λοιπον κοριτσαρες οσο ειμαι εδω το φτιαχνω εγω από τη στιγμη που θα γεννησω θα το παρει καποια και θα το κανει αντιγραφη σε ενα γουορντ δικο της ε μετα δε ξερετε επεξεργασια κειμενου; παιρνετε απο την κατω στηλη αποκοπη επικοληση στην πανω και διορδωση ημερομηνιας. κανονιστε τα μεταξυ σας ειναι καλυτερα οι τελευταιες η ζουζου μαλλον μου φαινεται πιο ξεθαρεμενη ε μετα κανεις αποθηκευση αντιγραφη και επικολησηεκει που θα γραφες το κειμενο και αυτο ηταν

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!!! Ολες χθες εξαφανιστηκαμε...χαιρομαι που ολες βγηκατε για μια βολτουλα..ετσι να ξεσκασουμε λιγάκι...εμεις ηπιαμε ένα καφεδακι με την κουμπαρα και μετα ριξαμε κι ένα περπατημα μπας και...ανεβήκαμε ανηφορες αλλα τιποτα...μονο κατι πονακια ειχα..αλλα ως εκει! Σημερα ερχεται μια φιλη μας με το συζυγο και το μωρο τους και κανονισαμε να πιουμε ουζακι στη θαλασσα...ελπιζω να περασετε ομορφα ότι και να κανετε!! Κι αντε ο Ιουνιος μπηκε ας ξεκινησουμεεεεεεεεεεεεεεεεεεε... ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΓΕΡΑ ΥΠΕΡΟΧΑ ΜΩΡΑΚΙΑ:)!!!

καλημερα κοριτσια!! τι κανετε?? να χαιρεσαι το μωρακι σου μαρινα-ροζ. γερο και δυνατο!! ααα καλο μηνα!! ξεκινανε οι μανουλες Ιουνιου!!! αυριο πρωι πρωι εχω γιατρο και ανυπομωνω!!! σημερα μονη μου με το γιο μου μιας και ο μπαμπας μας δουλευει!! Απ οτι βλεπω ολες κανατε την βολτουλα σας το σκ, τελεια μια χαρα!! Εγω παλι πολυ δυσφορια,, δεν μπορουσα να κουνηθω καθολου!!

καλημερα κοριτσια!!!! τι κανετε;;; μπηκε και επισημα ο μηνας μας;;;;

καλο μας μηνα και καλα μας γεννητουρια!!! να κρατησουμε συντομα τα μωρακια μας αγκαλια γερα και δυνατα!!!! απιστευτο μου φαινεται!!! πριν λιγο καιρο ηταν τοσο μακρινο!!!

constandan υπομονη λιγο ακομα!!!

Δημητρα καλα να περασετε και σημερα!!! το ραντεβου μας ισχυει για αυριο ε;;

καλα να περασετε σημερα, να βολταρετε και να το ευχαριστηθειτε!!!

εμενα πριν λιγο εφυγε και η αδερφη μου....:( αλλα θα την δω συντομα, με τον ερχομο του μωρου!!!!

φιλακια!!!

yk1yp3.png

Καλημέρα κοριτσαρες μου!!!

Μπήκε ο μήνας μας !! Καλο μήνα να εχουμε κ να κρατάμε τα μωράκια μας στην αγκαλιά μας σύντομα!!! Με ενα γέλιο γερά μωρά όλες μας κ γερές εμείς να τα μεγαλώσουμε !!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...