Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μανουλες Ιουνιου 2015

sangreluna

Recommended Posts

βρε κοριτσια να ρωτησω κατι??????μπορει να σας φανει χαζο, κουτο, να γελασετε ή δεν ξερω τι αλλο αλλα εγω θα το ρωτησω. Εχει νιωσει καμια σας μπουνια ή κλωτσια χαμηλα στην περιοχη του πωπου??????Δεν ξερω πως αλλιως να το περιγραψω.:confused:

BXYXp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Μαρίνα να σας ζήσει ο μικρουλης! Να ειναι γερός κ τυχερός! Σαγκρε ξεκινάμε απο τώρα τη μουσική παιδεία γιατι εδω που ειμαστε χρειαζεται οπωσδήποτε να ακούνε ελληνική μουσική!

hBdsp2.pngh9oap1.pngWRnvp2.png

και καλα κανεις κιντενιο κι εμεις που ειμαστε ελλαντα δεν περασε μερα χωρις μουσικη ελληνικη και πιοτικη ε οχι ζουζουνια. Ετσι πρεπει...

Ζουζου γιατι να μας φανει χαζο εχω νοιωσει απειρες φορες....

Διαφημίσεις

Μαρίνα μπράβο να σου ζήσει ο μπέμπης σου!!

Sangre εχεις δίκιο μανουλες Ιουνίου Χαχαχα, έλα μονο σημερα έμεινε απο το Μάιο !

Απο αύριο αρχίζουν κ αλλα γεννητούρια λέω εγω...

Λοιπόν επομενη πρέπει να ειναι η kyoya μετα mama κ μετα Sangre.

Συγνώμη Sangre αλλα μετα το ιστορικό σου με το πρώτο μαγκάκι που καλα εκανε κ έμεινε στην κοιλιά της μανούλας του παραπανω οφείλω να το σεβαστώ κ να μην σε βάλω νωρίς νωρίς...

Εγω ρε παιδια δεν εχω αποφασίσει ακόμα τη μουσική ακούμε...οτι εχω όρεξη εκείνη την ώρα...απο Mozart μεχρι σάλσα...

Zzouzou παρα πολλές φορές το εχω νοιώσει !

Εχτές κοιμόμουν απο τις 10!! Ολη την ημέρα που έτρεχα για καφέδες κουράστηκα τόσο που μετα ήρθα έκανα ΄ενα μπάνιο κ έπεσα ξερή! Βέβαια ανα μια ώρα τουαλέτα ...αλά δε βαριέσαι ..σα να χόρτασα μου φαίνεται!

καλημερα κοριτσια!!!! τι κανετε;;;

τι βλεπω ;;;; γεννητουρια!!!!

μαρινακι να σου ζησει το αγορακι σου!!!!! παντα γερος και καλοτυχος!!! χαιρομαι πολυ που δεν ταλαιπωρηθηκες, μακαρι ολες μας να γεννησουμε ευκολα!!! καλη και ευκολη προσαρμογη στο σπιτι!!!!

Σαγκρε η Ζαιρα οπως θες σημερα τελευταια μερα μαιου, ας γεννουσα και δεν με χαλαγε που ειμαι του ιουνιου!!!! κοριτσια μας εμεινε λιγος χρονος!!!!

και μενα οι προβλεψεις μου λενε οτι πρωτα ειναι η kyoya και μετα ευελιπιστω εγω η η cristab μια που ειμαστε κοντα και Σαγκρε!!! αλλα τωρα που το σκεφτομαι πρωτα ειναι η Μαρια!!!!

Εχθες πηγαμε για μια χαλαρη βολτα κατα τις 8 μιας που ηταν και η αδερφη μου εδω και γυρισαμε 2!!!! η αληθεια ειναι οτι τα παιξα λιγο αλλα ηταν ωραια!!!!

ηταν και μια κοπελα στο διπλανο τραπεζι με ενα μωρακι πολυ μικρο σαν να ηταν ενα μηνων και ζηλεψα.....παντα με την καλη εννοια!!! αντε περιμενουμε!!!

Ζουζου αυτο που λες το χουν ολες οπως καταλαβες!!!

εσεις τι κανατε χθες;;;

yk1yp3.png

Καλημέρα κορίτσια!!!

Internet κ τηλ όλα οκ!

Κι εγώ προβλέπω την Maria ως επόμενη!

Εγώ δεν έχω κάποιο νέο. Η βαλίτσα των μωρών είναι σχεδόν έτοιμη, λείπουν οι πάνες αγκαλιάς κ οι κουβερτούλες.

Εχθές βγήκαμε για φαγητό λόγω της προχθεσινής επετείου γάμου κ μετά θα πάμε στους γονείς μου στο χωριό.

Με ταλαιπώρησε κι ένας απαίσιος πονοκέφαλος 2 μέρες τώρα αλλά σήμερα είμαι καλύτερα.

ugAHp3.png

jfV0p3.png

Καλημέρα κορίτσια πως είστε ;;; Εμεις παλι βόλτα ειμαστε , το πρωι πήγαμε εκκλησία κ τωρα έχουμε βγει στην εξοχή ... Το απόγευμα θα πάμε στο πανηγύρι κ έτσι γέμισε κ σημερα η μέρα ... Μαρίνα να σου ζήσει ο μπεμπης άντε κ στα δικα μας οι επόμενες ... Νίκη Αντωνία περαστικα σου με τον πονοκέφαλο , έτσι με είχε πιάσει κ εμενα την προηγούμενη εβδομαδα κ υπέφερα ...

ΓΕΝΝΗΤΟΥΡΙΑ!!!!!!!!!

Δημητρα ….01/04 αγορακια διδυμα

kidenio ..........18/05 αγοράκι-κοριτσάκι διδυμα

Αnna100479…22/05 κοριτσάκι

marina-roz …..26/05 αγοράκι

ΕΓΓΥΟΥΛΕΣ

kyoya ........... 08/06 αγοράκι

mama82........12/06 κοριτσάκι

christab........14/06 αγορακι

Μaria1984… 17/06 κοριτσάκι

sangreluna. .19/06 μαγκακι

Ευη 1985…….22/06 κοριτσακι

dimitra2222.. 27/06 κοριτσάκι

Constantan…27/06 κοριτσακι

kirtiblue.........30/06 αγοράκι

ZZOUZOU ......30/06 αγοράκι

νικηαντωνία....30/06. αγοράκι-κοριτσάκι διδυμα

Nefeli2014 ….. 08/07 κοριτσάκι

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσακια! τι κανετε; αχ ναι βρε μαμα κι εγω να γεννουσα δε θα με χαλαγε καθόλου ομως... εμεις σημερα εχουμε πανηγυρι και θα παμε βολτιτσα το απογεμα!!!!

Κοριτσάκια εμείς ει.αστε ηδη βολτιτσα στα κάστρα άνω πόλη για καφεδακι και μετα ταβερνουλα!!! Καλά να περάσετε Σαγκρε!! Και τα τα υπολοιπα κοριτσάκια φυσικά!!! Φιλια σε ολες

yk1yp3.png

Αν θες κιτριμπλου παρτο αντεγραψε το σε ενα γουορντ να το αλλαζεις εσυ που φαινεσαι και η πιο μακρινη η η ζουζου μεχρι τοτε μπορω να σας το κραταω

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...