Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μανουλες Ιουνιου 2015

sangreluna

Recommended Posts

maraki με το καλο κοπελα μου να παρεις αγκαλιτσα το αγγελουδι σου!!!!αχχχχ τι ωραια βρε κοριτσια, ωρες ωρες απιστευτο μου φαινετε. Αλλες φορες λεω πως περασαν τοσοι μηνες και αλλες οτι δεν περναει ειδικα απο το 8ο και μετα!!!!!!

Κοριτσια δεν ξερω αλλα ο δικος μου δεν το εχει καταλαβει ακομη, ωρες ωρες σαν να μην το πιστευει κανει. Προσπαθω να φανταστω την αντιδραση του μολις δει τον μπεμπη μας και πραγματικα δεν ξερω πως θα του φανει.Η αληθεια ειναι οτι εχω ενα ανχος και για αυτο γιατι εκεινοι δεν ειναι προετοιμασμενοι σαν εμας, τους ειναι ξενο.

Ειμαι μονη και βαριεμαι σημερα...δε ξερω τι να κανω!

BXYXp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

τι μαγειρευετε σημερα;;; εγω σνιτσελ με πουρε!!!

ερχεται και η μεγαλη μου αδερφη και ειμαι μεσα στην τρελλη χαρα!!!!

Οκ βαλε ενα μαχαιροπιρουνο επιπλεον, ερχομαι!!!!!!!!!!!!!!!:tongue:

Αχ ζηλεψα τωρα!Με το καλο να την δεχτεις!!!!!!!

BXYXp3.png

Εχω μεγαλη ανυπομονησία να συναντηθώ κ με αυτο το μωρακι μου αλλα θελω αυτη τη βδομαδα που μου μένει να την περάσω όσο πιο έντονα μπορω με την κόρη μου ... Η κόρη μου περιμένει πως κ πως την αδερφούλα της στο σπίτι κ δρν νομίζω να ζηλέψει η μπορει λιγο τις πρώτες μερες ... Καθε μέρα μου χαϊδεύει την κοιλια κ ρωτάει το μωρο σε ποσες μερες θα ερθει κ μετα μου λέει οτι αυτη θα την προσέχει , θα την κανει μπανιο , θα την κοιμίζει , θα την πηγαίνει βόλτες κ οταν θα μεγαλώσει θα της μάθει όλες τις διαολιες ... Οταν δει κανενα μωρο στο δρόμο λέει κ η μαμά μου εχει τέτοιο μωρο στην κοιλια της κ προσπαθει να μου σηκώσει την μπλούζα κ μετα μου λέει τόσο μικρουλι θα ειναι κ το μωρο μας μαμά ... Το μόνο που με απασχολεί όπως εχω ξαναπεί ειναι οι 4 μερες που θα λείπω απο το σπίτι ... Κατα τ αλλα ειμαστε έτοιμοι κ ψυχολογικά κ η βαλίτσα κ τα δωράκια που θα φέρει το μωρο στην αδερφή της έτοιμα .

mama εγω καθως λεπτεπιλεπτη και fit θα σκασω μυτη με μαυρο κολαν και φουξ αθλητικα παπούτσια...δεν θα καταλάβεις καν πως είμαι εγκυος....η κοιλια μου είναι μικρη και διακριτικη...ολες μου οι φιλες αναρωτιουνται μηπως εκει μεσα υπαρχει και 2 ο μωρο και είναι κρυμμενο κι ο γιατρος δεν το ειδε? αποκλειεται να χεις μονο 1.... Maraki λογικο να αγχωνεσαι που θ αποχωριστείς το παιδακι σου αλλα είναι αναγκαιο...σκεψου με ποση λαχταρα θα ξανασυναντηθείτε... όλα θα πανε καλα!! zouzou κι εμενα λειπει ο συζυγος και βαριέμαι....και δεν μαγειρεψα κ λεω να γουρουνιασω με κατι ετοιμο γιατι δεν εχω ορεξη για μαγειρεμα...mama με το καλο να τις δεχτεις...να περασετε υπεροχα!!

Εγω κοριτσια το μαγείρεμα το εχω γλιτώσει σε όλη την εγκυμοσυνη κ με εχει βολέψει μια χαρά . Κ μετα που θα γεννήσω όλο το καλοκαίρι δεν θα μαγειρεύω . Δεν θα προλαβαίνω με τιποτα κ το εχει αναλάβει η γιαγιά μου το μεσημεριανό κ ο μπαμπάς μου το βραδυνο αλλα η αλήθεια ειναι οτι μου αρέσει να μαγειρεύω κ ειδικά να κάνω γλυκά ...

Διαφημίσεις

Maraki εισαι τυχερη....κι εμενα μου αρεσει το μαγειρεμα ωρες ωρες αλλα όταν πρεπει να γινεται κάθε μερα είναι κουραστικο...ευτυχως αρκετες φορες μαγειρευει η πεθερα μου οποτε το γλιτωνω...Νικηαντωνια ειμαστε οολες καλα! Αντε ν αποκατασταθεί η συνδεση σου συντομα να πεις τα νεα σου...φιλια!

Όταν βλέπω τόσο μηνυματα αγχώνομαι μήπως στο τέλος ξεχάσω καμια σας !!χαχαχ

Τι κανετε ! Εγω γυρνάω απο το πρωί καφέδες κ βόλτες! Επιτέλους μετα απο 10 μέρες κλεισούρα.. Είχε κ ωραίο καιρό!

Κοριτςια ειμαι στην 37 εβδομάδα κ εγω ....απίστευτο μου φαίνεται...

Maria με το καλο κορίτσι μου ! Σε μια εβδομάδα θα κρατάς τη Μπέμπα σου!! Μου εκανε πολυ μεγάλη εντύπωση που αν κ καισαρική σε έβαλε Σάββατο..μπράβο...σαββατογενημμενο το μωράκι σου!!;)

Zzouzou πολυ γέλασα με τον άντρα σου! Όντως τους φαίνεται πολυ περίεργο γιατί δεν μπορούν να καταλάβουν καθόλου πως μπορείς να νοιωθεις!

Mama πάλι δε διάβασες;; Χαχαχαχα μπράβο σου!!! Αυτά τα διαβάσματα τώρα κ γλεντά το οςο μπορείς!!

Dimitra σε ευχαριστώ πολυ , εχεις δίκιο δεν μπορούν να καταλάβουν αυτο που νοιωθουμε , μονο μια γυναίκα μπορεί να το νοιώσει κ ειδικά όταν είσαστε στην ίδια φάση..

Νίκηαντωνια να πας πεις τα νέα σου !

Kidenio φαντάζομαι τα γελάκια τους κ χαμογελάω ...ποσό όμορφο πράγμα ! Μπράβο κοριτσάρα μου !!

Εγω πάντως αν ανέβω Θεσσαλονίκη θα σας ειδοποιήσω να το ξέρετε!

Να σας πω την αλήθεια πιστεύω οτι η Sangre θα γεννήσει πριν τη Maria....για να δούμε...

Κορίτσια έχω παρα πολυ καιρο να μπω αλλα λιγο σας διαβαζα!!!!

Γένννησα την Τριτη 26-5 φυσιολογικα στο νοσοκομειο Ζακύνθου.

Ο μπέμπης είναι τελειος εχω ξετρελαθει.Ιδιος ο πατερας του είναι!!!!

Γεννηθηκε 3 κιλα.έμφανισε ικτερο και τον εβαλαν στη λάμπα σημερα ηρθαμε σπιτι και αυριο θα παμε να δουμε αν θα χρειαστει να ξαναμπει

Δεν ξερω για τα αλλα νοσοκομεια αλλα εχω να πω τα καλυτερα για την κλινικη και το προσωπικο.Σαν να ημουν σε ιδιωτικη.Ευτυχως ειχα και τη δικη μου μαια και με βοηθησε πολυ.Δεν ξερω τι θα εκανα χωρις αυτη.

Μου εκανε πολυ καλη τομη εχω μονο 2 ραμματα και δεν πονεσα καθολου το απογευμα εκανα βολτες στο διαδρομο.

Το απογευμα της Δευτερας ειχα παει για περπατημα και ανεβηκα και 2-3 ανηφορες.1.30 το βραδυ σπασαν τα νερα 1 ωρα να παμε στο νοσοκομειο δεν ειχα πονους.Ξαπλωσα στον καρδιοτοκογραφο κοιμηθηκα 2 ωριτσες και στις 8 το πρωι με πηγαν στην αιθουσα ωδινων μου εβαλαν πονους και 12.20 γεννησα.

Ευχομαι σε ολες σας μια ευκολη γεννα!!!Με το καλο να παρετε αγκαλια τα ζουζουνια σας .Θα τον κανω τωρα μπανακι και Θηλαζουμε.Πολλα φιλια

Κορίτσια έχω παρα πολυ καιρο να μπω αλλα λιγο σας διαβαζα!!!!

Γένννησα την Τριτη 26-5 φυσιολογικα στο νοσοκομειο Ζακύνθου.

Ο μπέμπης είναι τελειος εχω ξετρελαθει.Ιδιος ο πατερας του είναι!!!!

Γεννηθηκε 3 κιλα.έμφανισε ικτερο και τον εβαλαν στη λάμπα σημερα ηρθαμε σπιτι και αυριο θα παμε να δουμε αν θα χρειαστει να ξαναμπει

Δεν ξερω για τα αλλα νοσοκομεια αλλα εχω να πω τα καλυτερα για την κλινικη και το προσωπικο.Σαν να ημουν σε ιδιωτικη.Ευτυχως ειχα και τη δικη μου μαια και με βοηθησε πολυ.Δεν ξερω τι θα εκανα χωρις αυτη.

Μου εκανε πολυ καλη τομη εχω μονο 2 ραμματα και δεν πονεσα καθολου το απογευμα εκανα βολτες στο διαδρομο.

Το απογευμα της Δευτερας ειχα παει για περπατημα και ανεβηκα και 2-3 ανηφορες.1.30 το βραδυ σπασαν τα νερα 1 ωρα να παμε στο νοσοκομειο δεν ειχα πονους.Ξαπλωσα στον καρδιοτοκογραφο κοιμηθηκα 2 ωριτσες και στις 8 το πρωι με πηγαν στην αιθουσα ωδινων μου εβαλαν πονους και 12.20 γεννησα.

Ευχομαι σε ολες σας μια ευκολη γεννα!!!Με το καλο να παρετε αγκαλια τα ζουζουνια σας .Θα τον κανω τωρα μπανακι και Θηλαζουμε.Πολλα φιλια

ΜΠΡΑΒΟ marina μου!!!!!Να σας ζησει το μπεμπε, να γεμιζει μονο χαμογελα την ζωη σας!!!!!!!!!!Καλοτυχο και ευτυχισμενο να ειναι.

Αντεεεεε άλλος για την βαρκα μας!!!!!!!!!!:D:D

Εγω γιατι εχω μια αισθηση οτι η επομενη ειναι η mama???????????Για να δουμε!!!!!!

BXYXp3.png

Διαφημίσεις

ΓΕΝΝΗΤΟΥΡΙΑ!!!!!!!!!

Δημητρα ….01/04 αγορακια διδυμα

kidenio ..........18/05 αγοράκι-κοριτσάκι διδυμα

Αnna100479…22/05 κοριτσάκι

marina-roz …..26/05 αγοράκι

ΕΓΓΥΟΥΛΕΣ

kyoya ........... 08/06 αγοράκι

mama82........12/06 κοριτσάκι

christab........14/06 αγορακι

Μaria1984… 17/06 κοριτσάκι

sangreluna. .19/06 μαγκακι

Ευη 1985…….22/06 κοριτσακι

dimitra2222.. 27/06 κοριτσάκι

Constantan…27/06 κοριτσακι

kirtiblue.........30/06 αγοράκι

ZZOUZOU ......30/06 αγοράκι

νικηαντωνία....30/06. αγοράκι-κοριτσάκι διδυμα

Nefeli2014 ….. 08/07 κοριτσάκι

ειδες δημητρα ζαιρα επρεπε να λεγομαι οχι σανγκρε...

κιντενιο μου κουμπαρουλα.... τι ομορφα τραγουδια βαζεις στα νινακια σου... κι εγω του το τραγουδουσα αυτο οταν ηταν βρεφακι...

στοιχηματα και αποδωσεις να βλεπω τι ετσι απλά λεμε για την επομενη; χιχιχιχιχιχι

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...