Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μανουλες Ιουνιου 2015

sangreluna

Recommended Posts

και φυσικα οι ορμονες με κανουν με το παραμικρο να συγκινουμαι!!! ελεος!!!

για σεξ και εγω δεν το τολμησα ακομη.....

στον υπνο μου βλεπω συνεχεια οτι παω να γεννησω, και γενικα ονειρα με μωρα....

Σαγκρε τι να σε κανουμε που εισαι μακρια;;; και ολες οι υπολοιπες δηλαδη....αν ποτε ερθεις προς τα βορεια θα χαρω πολυ να σε γνωρισω απο κοντα και τα μαγκακια σου φυσικα!!!

θα κανετε κατι το τριημερο;; εμενα θα ρθει σημερα η μεγαλη μου αδερφη και μπορει και η ανηψια μου!!!

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοριτσάκια ομορφα καλημερα! Σας διαβάζω κάθε μερα! Μήπως κ σκάσει κανένα μπεμπακι μύτη! Να μην χάσω καμία γεννα! Εδω ολα καλα! Αχ ρε κοριτσια εχουν αρχίσει κ κάνουν κατι γκριματσες... Τα ρημάζω στα φιλια! Γελάνε κιόλας ασυναίσθητα... Τα βραδιά εχουν καλυτερέψει λιγο γιατι βοηθάει ο σύζυγος! Σαν φαντάροι αλλάζουμε βάρδια για να κοιμηθούμε κ οι δυο.

Για το ποια θα ειναι η επόμενη μπορούμε να κανουμε προβλέψεις. Η Μαρίνα ροζ εξαφανίστηκε ρε κοριτσια... Ελπιζω να ειναι καλα. Πάντως η Kyoya ειναι καλα απλα δυσκολεύεται να μπει στο forum απο το κινητό της. Σαγκρε μου φαίνεται είσαι πολυ κοντα... Η εσυ ή η kyoya. Τώρα ακούνε ενδελεχεια τι τραγούδι να σου πω, τα καμαρια μου κ κοιμούνται σαν πουλακια! Καλημερα όμορφοκοριτσα!

hBdsp2.pngh9oap1.pngWRnvp2.png

Α ήθελα να σας πω κ κατι άλλο για το μαγνησιο. Εδω ο γιατρός μου είχε πει δεν εχει καμία σημασία αν κοψεις το μαγνησιο, γιατι η δόση ειναι πολυ μικρη για να επηρεάσει την έναρξη του τοκετου. Απλα το λεω γιατι κάποιο κοριτσι μπορει να υποφέρει απο κραμπες κ να το χρειαζεται το μαγνησιο κ ειναι κρίμα να το στερείται.

hBdsp2.pngh9oap1.pngWRnvp2.png

Καλημερα kidenio....τι ομορφα νεα...φανταζομαι οτι τα χαμογελακια τους σβηνουν ολη την κουραση..εισαι τυχερη που βοηθαει ο συζυγος! Mama οτι ωρα θελεις παμε...κι εγω χαιρομαι πολυ που θα τα πουμε απο κοντα!! Kitriblue τον ρωτησα 2 φορες για το μαγνησιο κ μ ειπε συνεχιζουμε κανονικα....το ν ανησυχεις κ να αγχωνεσαι ν πανε ολα καλα το ξερουμε ολες οτι ειναι απολυτα φυσιολοηγικο...μην περιμενεις οτι καποιος που δεν εχει περασει απο αυτη τ θεση θα το καταλαβει..κ ειδικα ενας αντρας...απλα ολες θελουμε στηριξη γι αυτο τσατιζομαστε οταν δεν μας νιωθουν..να κανεις οτι νομιζεις ωστε να εισαι ηρεμη...κ εμενα τα νευρα μου με το παραμικρο στην τσιτα...και το κλαμα ερχεται πριν καν το καταλαβω...

καλημερα kidenio!!! μπραβο σας που ειστε καλα κκαι πατε ολο και καλυτερα!!!

Δημητρα θες να παμε κατα τις 10 να ειμαστε εκει;; να τελειωσουμε με τις εξετασεις και μετα να παμε για καφεδακι;;; στην β μαιευτικη στα εξωτερικα ιατρεια δεν εισαι και εσυ;;

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια τι κάνετε ;;; Εμεις λιωσαμε στον ύπνο , κοιμομασταν απο τις 12μιση μεχρι τωρα ... Ουτε για τουαλέτα δεν σηκωθηκα ... Τι ωραία που θα βρεθείτε για καφεδάκι .... Εγω σκέφτομαι οτι σε 1 βδομαδα τέτοια ωρα θα εχω το μωρο μου αγκαλια κ τρελαινομαι ...

Καλημερα γλυκιες μου κοιλιτσες!!!!!τι μαθαινω??????κανονιζετε καφεδακια???????Αχχχχ τι καλα θα ηταν αν ειμασταν ολες κοντα!

Ευχαριστω για την συμβουλη...θα μπω αμεσως youtube γιατι δεν μου κοβει!!!!

Κοριτσια και εγω κοιμηθηκα παλι σημερα...να ανησυχω???Αν και σηκωθηκα για τουαλετα 3 φορες αλλα μπορω να πω οτι κοιμομουν ορθια, ο αντρας μου ηθελε να σηκωθει να με καταγραψει στο κινητο για να γελαει :twisted:

Βεβαια σηκωθηκα και με ποναει λιγο η μεση, αυτος ο καιρος μας εχει τρελανει.

Μαρακι με ραντεβου θα πας??Αχ αντε να ξεκινησουν οι μαζικες γεννες ρε κοριτσια, να βγουν τα μπουμπουκια μας!!!!!!!!!!!!!

Χτες γελασα με τον αντρα μου, ο μπεμπης ειχε ορεξη και εκανε τα δικα του στην κοιλιτσα και πηγενε περα δοθε η κοιλια. Με κοιταζε ο αντρας μου και μολις το παρατηρησε φωναζε ωχ ωχχχχ ωχχχχ τι κανει????Πονας?????Ειναι φυσιολογικο η κοιλια σου να γινετε κυματα????Πωωπωωωω τι παιδι εχω εγω!!!!!χαχαχαχχα χαζος!!!!!!!!!!!:tongue:

Εμενα δουλευει σημερα, αρα θα ειμαι μοναχουλα ολη μερα!!!!!:cry:Τι κανουμε!!!!

Καλα να περασετε οσες πατε εκδρομουλα ή για καφεδακι, γενικα να περασετε φανταστικα οτι και να κανετε!!!!!!!!

BXYXp3.png

Διαφημίσεις

καλα θεος ο συζυγος Zouzou.....που και να γεννηθεί το μωρο .... θ αποτρελλαθουν! τι καλα που κοιμηθήκατε ρε κορίτσια...μπραβο εμενα ο υπνος μου ηταν παλι 2-6 σαν φαντάρος νιωθω που ξυπναει για σκοπια!! Maraki με το καλο!!! τυχερουλααααα θελω κι εγω .... αντε θα περιμενουμε τη σειρα μας!

αχ κοριτσια μου , πιαστηκα με τις δουλειες και τωρα ειδα οτι εισασταν μεσα και μπορει να σας εχασα!!!

Δημητρα χαχα με τριανταφυλλο λες;;; πλακα πλακα πως θα γνωριστουμε;;; να πεταξω ετσι στα ξεκαρφωτα τ ονομα σου;; λοιπον θα εχω τσαντα πλατης καφε δερματινη και θα με γνωρισεις!!! αν δεις μια κοπελα καλοθρεμμενη αυτη ειμαι εγω!!! χαχα

Μαρια τι καλα που θα χεις το μωρο σου σε μια βδομαδα!!! με το καλο!!! ευχομαι τα πραγματα να πανε οσο πιο καλα γινεται!!!

μακαρι να ηξερα κι εγω ποτε θα ρθει να μην σκαω...

Ζουζου κι εμενα ο αντρας μου κανει τετοια επιφωνηματα και με πιανει σπαστικο γελιο!!!! ενω γενικα παρακολουθει την κοιλια μου και εχει ωρες ωρες κουφαθει με το πως κινειται ακομα με ρωταει πως νιωθω που κατι εκει μεσα κουνιεται.....εγω παλι λεω δεν ειναι κατι ειναι το μωρο αλλιως κι εγω θα ειχα φρικαρει!!!! χαχα

kidenio και γενικα οποια βρεθει προς τα εδω εννοειται οτι υπαρχει ανοιχτη προσκληση και για καφε και για φαγητο και οτι γενικα θελετε!!!! μην χαθουμε μονο μετα τα γεννητουρια!!! κανονιστε!!!

αντε και το καλοκαιρακι μαζι με τα μωρα μας θα βολταρουμε!!!!

yk1yp3.png

Εγω γεννάω καισαρικη κ θα εχω ραντεβου το Σάββατο στις 7μιση το πρωι . Μεχρι τις 8μιση με 9 θα εχω γεννήσει ... Παρόλο που το μωρο εχει παρει θέση ο τράχηλος μου ειναι κλειστός κ μακρύς κ δύσκολο να ερθει νωρίτερα απο το Σάββατο ...

δεν πειραζει Μαρια!!! σημασια εχει που θα ειστε καλα και εσυ και το μωρακι σου!!! ολα να πανε κατ ευχην!!! και να ανερρωσεις και γρηγορα για να τα χαρεις και τα δυο σου ζουζουνια!!!!

πως νιωθεις που εμεινε μονο μια βδομαδα;; την μικρη σου την προετοιμασες καθολου;; να μου πεις οσο και να δειχνει οτι καταλαβαινει στην πραξη ειναι αλλιως και θα δειξει!!! παντως φαινεται αν και μικρη πολυ συγκροτημενη και πιστευω δεν θα εχετε εντονο θεμα!!!

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...