Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μανουλες Ιουνιου 2015

sangreluna

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

γεια σου μαμα... χαχαχαχαχ δημητρα σε νοιωθω κι εγω καπως ετσια ημουν μες στη μουρμουρα ασε σκεψου πως το πρωτο το γεννησα 30 Ιουλιου κει να δεις πικρα να φευγουν ολοι διακοπες κι εσυ να περιμενεις το μαγκα ποτε θα δεησει και να τρως και τα λοχεια μες στον αυγουστο... οποτε καλα ειμαστε τωρα υπομονη θρεμμενο το βλασταριε;

ναι mama νοσοκομειο θα παω κι εγω...εχω ραντεβού την Τριτη Ιπποκρατειο να δω τι θα μου πουν....μα είμαι 36,3 (εβδ) κι ακομα μαγνησιο (πρεπει ν αλλαξω κ το τικερακι) sangre θα τον ξεμοναχιάζω κάθε μερα τον αντρουλη και θα ριχνω και κι ένα καθαρισμα στο σπιτι μπας και....θελω να μετακομισω μετα τη γεννα κι οσο νωρίτερα γεννησω τοσο καλυτερα...Σεπτεμβρη μαλλον θα γυρισω δουλεια και θελω να τα προλάβω όλα...αχ αχ zouzou εχεις δικιο αντε σιγα σιγα να γενναει καμια να παιρνουμε σειρααααααα...θα κανετε τιποτα τριημερο κορίτσια???? εμεις θα μεινουμε εδώ...ο γιατρος ειπε σε αποσταση μισάωρου να κινούμαστε....

Δημητρα κι εγώ θα πάω ιπποκράτειο την τριτη!!! Αν θες πίνουμε και καφέ!!!

Πάντως εγώ που πήγα 36 + δεν μου ειπαν κάτι άντε τώρα που θα μαι 38+ τι θα μου πουν....

Κορίτσια δεν αργούν τα νιουρισματα απο τα μωρακια μας!!!!

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

ναι βρε κοπελες δεν αργουν λοιπον εμεις βγηκαμε εξω δυο ωρες περπατημα και ορθοστασια και καλα για να δει το μαγκακι ενα φιλο του στις κουνιες κι εγω αλλο που δεν ηθελα... παντως ωραιο καιρο ειχε δροσουλα.

ΓΕΝΝΗΤΟΥΡΙΑ!!!!!!!!!

Δημητρα ….01/04 αγορακια διδυμα

kidenio ..........18/05 αγοράκι-κοριτσάκι διδυμα

Αnna100479…22/05 κοριτσάκι

ΕΓΓΥΟΥΛΕΣ

marina-roz …..02/06 αγοράκι

kyoya ........... 08/06 αγοράκι

mama82........12/06 κοριτσάκι

christab........14/06 αγορακι

Μaria1984… 17/06 κοριτσάκι

sangreluna. .19/06 μαγκακι

Ευη 1985…….22/06 κοριτσακι

dimitra2222.. 27/06 κοριτσάκι

Constantan…27/06 κοριτσακι

kirtiblue.........30/06 αγοράκι

ZZOUZOU ......30/06 αγοράκι

νικηαντωνία....30/06. αγοράκι-κοριτσάκι διδυμα

Nefeli2014 ….. 08/07 κοριτσάκι

λες sangre να χουμε αντικανονικες προσπερασεις??? χαχαχα....ναι mama πινουμε και καφεδακι να τα πουμε από κοντα!!! εγω δεν εχω ακριβως ραντεβού διοτι δεν υπηρχε διαθεσιμο αλλα ηθελαν να με δουν κι ετσι μου χει δωσει παραπεμπτικο η γιατρος να παω χωρις ραντεβού....εσυ τι ωρα θα πας? να ερθω την ιδια ωρα και μολις τελιωσουμε παμε για καφεδακι!!:) παντως οντως ρε κορίτσια τι καλα τοσες μερες με τη δροσουλα...αν αρχισουν παλι οι ζεσταρες τι θα κανουμε???

Διαφημίσεις

αντε σε περιμενουμεεεεε...παρε το μαγκακι No 1 κι ελατεεεε...μονο υπερατλαντικα ταξίδια κανονιζεις με τη μελλουσα κουμπαρα στα εξωτερικα!!! μακαρι να κρατησει λιγάκι η θερμοκρασια...θα βολευε πολύ!

που ναι μωρε η κιντενιο χαθηκε ελπιζω να τα παει καλα με τα διδυμα ζουζουνακια της. τι μονο το μαγκαι 1 το δυο τι θα το κανω θα το δωσω για υιοθεσια; χαχαχαχαχα

μα το μικρο μαγκακι είναι δεδομενο ότι θα ρθει...αφου ειστε 2 σε 1... είμαι σιγουρη ότι η kidenio απολαμβανει μωράκια και παιδακιαααααα....τι καλα.....κι μεις ζηλεύουμε...που να προλαβει να γραψει, αν εχει θηλασμούς με τα μικρα και λιγο χρονο ν αφιερωσει στις μεγαλες ουτε να φαει δεν θα προλαβαινει.....kideniooooooo τα φιλια μας...είμαι σιγουρη ότι στα κλεφτα θα μας διαβαζει που κ που...

Καλημερα !!

Χτες ειχα προβλημα με το σάιτ.. Καθυστερούσε παρα πολυ κ δεν άνοιγε κ όλη τη σελίδα..

Zzouzou όπως λέει η Δήμητρα μπες στο utube να δεις βιντεάκι..άντε με για κορίτσι μου!!

Δήμητρα κ εγω κόβω το μαγνήσιο απο Δευτέρα ..μήπως να τον πάρεις τηλ. Να τον ρωτήσεις;

Mama μην αισθάνεσαι άσχημα η βαρεμάρα πάει σύννεφο κ εδώ...απόλαυσε την γιατί μετα θα τρεεεεχουμε !! Sangre υπομονή...λες να μπουν σφήνες άλλες ;; Χαχαχαχαχα

Kideniooooo??? νομίζω οτι απολαμβάνει τα παιδάκια της τώρα!! Λογικά πρέπει να εχει πάει κ η πεθερά της ! Άντε κορίτσι μου καλή δύναμη !

Ποια είπε για σεξ με το σύζυγο να τον βάλει κάτω;;; Δε θυμάμαι..καλή λύση αλλα εμενα δε μου κάθεται με τίποτα!

Ρίξαμε κ ΄ενα ματς εχτές γιατί τελικά αποφάσισα οτι θα παω να κάνω επαναληπτικό ντόπλερ να δω το μπεμπακο μου κ εκείνος δε συμφωνεί καθόλου. Με βρίσκει υπερβολική πολυ. Του απάντησα οτι εχω φοβερή ανασφάλεια κ αν ο γιατρός με έβλεπε κάθε εβδομάδα δεν θα ήμουν έτσι . Τώρα που με βλέπει κάθε 3 εβδομαδες αυτο με κανει να νοιωθω ήρεμη. Κ εμάς περιπτωςη Θα κάνω αυτο που θέλω κ τέλος. Κ όταν μου είπε οτι δε θα έρθει μαζι μου στην εξέταση εκει λύγισα...με τςακιςε...Πολυ κλάμα εχτές.. Πολυ κλάμα...Εχω παρατηρήσει οτι οι ορμόνες μου νομίζω πάλι έχουν τρελαθεί ...σχεδόν σαν το πρώτο 3μηνο...

Αυτά ..σημερα περιμένω να πάμε καμια βόλτα...

καλημερα κοριτσια!!! τι κανετε;;

Δημητρα κι εγω δεν παω πλεον με ραντεβου, εχω το κλασικο χαρτι (επειδη παραειμαι στον μηνα μου) και περναω ετσι, οποτε οτι ωρα σε βολευει ειμαι μεσα!!! επιτελους θα γνωρισω εστω ενα ατομο απο το φορουμ!!! χαχα και με την Αννα κανονιζαμε αλλα τελικα δεν προλαβαμε!!! παντως κοριτσια εγω θα σας καλω και σε γεννεθλια κτλ οταν με το καλο ερθει η ωρα!!!!

περιμενω την απαντηση

Kirtiblue σε καταλαβαινω, μην σκας πανω στα νευρα του ειπε οτι δεν θα ερθει μαζι σου στην εξεταση...θα δεις που θα αλλαξει γνωμη:P

ο γιατρος σου γιατι σε βλεπει καθε 3 εβδομαδες;;;εχεις και διδυμα γι αυτο....παντως αν ηταν κατι και θα σε παρακολουθουσε πιο στενα και θα σου ελεγε κατι να προσεχεις κτλ

αυτο με τις ορμονες εμενα μου βγαινει πιο πολυ σαν ανυσηχια για το μελλον, δεν εχω ξεσπασματα η νευρα, μονο μια φορα πανω στα πειραγματα με τον αντρα μου με τσιμπησε και με πιασε το παραπονο οτι δεν με προσεχει(οτι να ναι) και πατησα κατι κλαματα λες και με σκοτωσαν....χαχα απο τοτε ειναι ακομη πιο προσεκτικος

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...