Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μανουλες Ιουνιου 2015

sangreluna

Recommended Posts

καλημερα κοριτσια!!! τι κανετε;;;

εφτασα τις 38 αλλα φως δεν ειδα ακομη....χθες σαν να πιεζε προς τα κατω και κατι τσιμπηματα αλλα δεν νομιζω να κατεβηκε τοσο....

εγω αγχωνομαι κιολαςεπειδη θα παω στο νοσοκομειο, αν περασω τις μερες ποιος θα με καθοδηγησει;;;;

ασκησεις με την μπαλα γιογκα-πιλατες δεν λετε;;; ο γιατρος μου θεωρει χαζο αλλα εμενα μ αρεσε!! εχει η αδερφη μου και μπορει να την δανειστω!!!!

για καυτερα χλωμο, για σεξ οσο και να θελω δυσκολο....καθε μερα το σκεφτομαι και καθε μερα το αναβαλλω, δεν ξερω τι φοβαμαι;;;

οι ασκησεις που λες δεν γινονται ολες ευκολα με τον αντρα μου γιατι εχει κοιλια κι εκεινος και βρισκουμε!!!! χαχα

πωπω θα κανεις κουτες πρωι πρωι;;; εχω μια βαρεμαρα και πρεπει να δαβασω...:(

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα κοιλιτσες!!! τι κανετε???

ποπο ποσα μνμτα!!!

dimitra και εγω εχω πολλες καουρες και μου εδωσε gaviscon!! ρωτα και εσυ το γιατρο s.

maria μπραβο μπραβο για την πανα!! και εμεις πρεπει σιγα σιγα να κανουμε προσπαθειες αλλα ειπα να γεννηθει πρωτα η μπεμπα μη του πεσουν πολλα!!

ποπο sangre ποσο σε νιωθω και εγω θελω να γεννησω και τωρα αν γινεται αλλα δεν βλεπω κανενα σημαδι. Ειδικα σημερα ουτε πονακια ουτε τιποτα!!

και επειδη η κριση ενεργειας που με επιασε προχτες εκανε ενα break χτες αλλα σημερα παλι εδω ειναι παω να σιδερωσω, να ετοιμασω και την κουνια και την καλαθουνα της μπουμπους μηπως και θελησει να ερθει!!

Καλημέρα κοιλίτσες τι κάνετε ;;; Εμεις εδω σπίτι με την μικρη κ βαριεμαι . Ο καιρος εχει τρελαθεί εντελώς , το πρωι έβρεχε κ έκανε κρύο κ τωρα εχει βγάλει ήλιο κ βροντάει ... Σημερα θα μείνω ολη μέρα ξαπλα στον καναπέ μου φαίνεται .

Διαφημίσεις

Kitriblue-maria-cristab κι εγω βαριεμαι σημερα...Οι δευτερομανουλες λετε απολαυστε την βαρεμαρα σας τωρα που μπορειτε οι πρωτομανουλες λεμε τι καλα εσεις εχετε κι ενα παιδακι να μη βαριεστε...ε δεν παιζομαστε...παντως ρε κοριτσια αυτο που λενε οτι οι γκρινιαρες γυναικες στην εγκυμοσυνη δεν γκρινιαζουν...και οι μη γκρινιαρες γκρινιαζουν σιγουρα συμβαινει...το χω παρατηρησει κ απο φιλες μου και βκεπω οτι τον τελευταιο καιρο ειμαι ολο ουφ κ ουφ...βαρεθηκα να με αντεχω εγω φανταστειτε ( οπως καταλαβατε με κατατασσω στις μη γκρινιαρες....ποσο αντικειμενικη:-P) mama μην αγχωνεσαι για το νοσοκομειο...κι εγω εκει θα παω και μου ειπαν αν φτασουν οι 40 εβδ κ δεν εχουμε γεννησει θα πρεπει να πηγαινουμε καθε μερα σε οποιο εφημερευει απο τα 2 να μας βλεπουν κ ν αξιολογουν την κατασταση...constantan σημερα π εχω γιατρο θ του ξαναπω για τις καουρες...εχω παρατηρησει οτι μετα απο συγκεκριμενα φαγητα με πιανει πχ πιπεριες σαλτσες και πιτες...την καλημερα μου σε ολες!!!

μαρια με νοιωθεις...και τι το κανεις το μικρο μες στοσπιτι σημερα ολη μερα;

Θα απασχολήθει λιγο με τα παιχνιδια της ,θα παίξουμε λιγο, θα δει κανενα παιδικο μπορει να φτιάξουμε κ κανενα γλυκο μαζι που της αρέσει ειναι κ ο μεσημεριανος ύπνος στη μεση κ κάπως έτσι θα περάσει η μέρα .

Που είστε; Τι κανετε ;

1 κούτα έφτιαξα όλη μερα!!! Πως με βρίσκετε;; Πηγα βέβαια κ σούπερ μάρκετ μετα του συζύγου.πηρα κ ΄ενα λογοτεχνικό , για να δούμε θα προλάβω να το τελειώσω;; Χαχα

Mama διάβασες;;

Διαφημίσεις

Kitriblue μια χαρα σε βρισκω... χαλαρααα δεν χρειαζεται αγχος...εμεις μολις γυρισαμε απο το γιατρο...φτασαμε τα 3 kg...αλλα οι συσπασεις μου δεν ειναι αρκετες...μου λεει εχουμε ακομη...μολις το ακουσα κοντεψα να καταρευσω...αφου κ ο γιατρος ετσι οπως με ειδε μου λεει : κουραστηκες ε???....λεω στον αντρα μου λες να του πουμε να μας βαλει για καισαρικη να γεννησουμε επιτελους??? Εννοειται πως εκανα πλακα...οι υπολόιπες πως ειστε???

Τι κανετε κοριτσια?????

Εμενα μου εφεραν οι γονεις μου το καροτσι και προσπαθουσα να το μαθω ειναι το zibos z5 με πορτ μπεμπε και για το αμαξι. Αυτο δεν ειναι καροτσι ειναι ο ρομποκοπ!!!!!!!:shock:

Πολυ δυσκολα τα εχουν κανει ή μου φαινετε?

BXYXp3.png

γεια σς κοριτσια!!!! Δημητρα μια χαρα η μικρη σας!!! κι εγω γυρισα απο τον γιατρο και μια απο τα ιδια!!! αγνοειται το ποτε θα γεννησω.....γραμμαρια πια δεν μου λεει.....οποτε αναμενουμε... τον ρωτησα αν μπορει να μου πει αν κατεβηκε καθολου και μου ειπε οτι για να απαντησει πρεπει να με δει κολπικα και ετσι το αφησαμε....ευτυχως!!! γιατι δεν θα ηθελα!!!

ας ελπισουμε οτι καποια στιγμη θα δουμε κοκκινη βλενα η θα σπασουν τα νερα να επισπευθει η κατασταση....

και μου λεει κιολας τι βιαζεσαι;;; υπομονη....χαρηκα πολυ του λεω κι εγω....

Ζουζου με γεια το καροτσι!!! οσο ρομποκοπ και να ναι θα το μαθεις, μην στεναχωριεσαι!!

kirtiblue ολη μερα κ..βαραω και δεν διαβασα, δεν μπορω να μπω σε mood διαβασματος αν και πρεπει γιατι ειναι πολλα και δεν προλαβαινω αλλα σημερα η βαρεμαρα μου δεν εχει οριο :oops:

τα υπολοιπα κοριτσια τι κανετε;;;

ξερει καμια τι εγινε με την kyoya;;; γεννησε;;;

yk1yp3.png

zouzou με γεια το καροτσι...αν δεν μπορεις να βρεις πως ανοιγοκλεινει κλπ μπες στο you tube....για τα περισοτερα καρότσια εχει βιντεακια με οδηγιες!!! mama μια χαρα κι εσεις...μα εγω απογοητευτηκα πλήρως σημερα...εκανα αποτριχωση μπας και με εξετασει κολπικα και πει τιποτα αλλα μπα....ποτε ρε κοριτσια εξεταζουν κολπικα??? τον ρωτησα και για το μαγνησιο και μου λεει το συνεχιζεις κανονικα...τι να κανω να το σταματήσω από μονη μου??? στον καρδιοτοκογραφο μονο 2 συσπασεις εκανα...με το που γυρισαμε εβαλα τον αντρα μου κατω και του λεω SEX εδώ και τωρα....θα χτυπησω και μια μινι γενικη αυριο μηπως και φιλοτιμηθεί....

Δημήτριος μια χαρά και δυο τρομαρες!!! Εντάξει δεν θέλω να είμαι αχάριστη γενικά δεν είχα σοβαρά θέματα στην εγκυμοσύνη οποτε λέω να σταματήσω να γκρινιαζω....

Γιατί ακόμα μαγνήσιο αφού αύριο μπαινεις στο μήνα σου, μήπως μπερδεύτηκε;;

Πάντων αν είναι να κατέβει θα κατέβει και χωρίς πολλά πολλά όλα είναι σχετικα κάνε οτι αντεχεις απο δουλειές και βλέπεις πως παει, τελικά θα πας νοσοκομειο;;;

Εγώ δεν θέλω αν πάρω μέρες να με σκαλίζουν στο νοσοκομειο κολπικά. ..αλλά να μου πείτε τόσο χερι που θα πεσει... Κατα την γέννα ...

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...