Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Μανουλες Ιουνιου 2015

sangreluna

Recommended Posts

Γεια σας κοριτσια κ καλη εβδομάδα! Όλα καλα σημερα στο γιατρό. Ηταν κ τα δυο φασολάκια εκεί, ακούσαμε κ τις καρδούλες τους! Πόση αγωνία ειχα, δεν περιγράφεται! Το ενα ηταν 2 εκ και το άλλο 1,7 εκ. Η γιατρός ειπε οτι ειναι μια χαρα κ τα δυο κ μεγαλώνουν φυσιολογικά. Την επόμενη φορά που θα πάμε θα ειναι στην αυχενικη πρώτα ο θεός στις 27 Νοεμβρίου.

Τι να πω κοριτσια πάντως κ εγω αυτή τη φορά δεν αφήνω καθόλου τον εαυτό μου να χαρει. Κρίστα κ εγω εχω μια μελαγχολία, μια θλίψη άλλο πράγμα... Αφού σημερα βγήκαμε με τον άντρα μου απο τη γιατρό κ είμασταν μουδιασμενοι... Δεν ξέραμε τι να νιώσουμε, να χαρούμε; Πως να χαρούμε, αφού κ τις δυο προηγούμενες φορές τα πραγματα ηταν καλα κ ξαφνικά στο επόμενο υπερηχογραφημα όλα είχαν τελειώσει... Συγγνώμη αν σας κανω να μελαγχολείτε κ εσείς... Σημερα πάντως ειναι μια καλη μέρα για μας!

Όσο για το φύλο, ίσως επειδή το θέλω κιόλας νομίζω πως ειναι αγοράκια!

hBdsp2.pngh9oap1.pngWRnvp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ευχαριστω πολυ Δήμητρα! Ναι ειχα μια αποβολή τον Ιανουάριο στις 8 εβδομάδες κ μια δεύτερη τον Ιούλιο στις 14... Ελπίζω αυτή να ειναι η τριτη κ τυχερή μας φορά! Είσαι διδυμη; Πωπω θα σε ρωτάω διαφορα αν όλα πανε καλα!

hBdsp2.pngh9oap1.pngWRnvp2.png

ναι εχω διδυμη αδελφη! 2 λεπτα διαφορα! κ ειναι τελεια! ειναι η καλυτερη μου φιλη κ αγαπαει τον μικρο σαν δικο της! μικρα πλακωνομασταν ελλεεινα βεβαια αλλα μετα γιναμε φοβερη ομαδα!

ZZt2p3.png

JNFwp2.png

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσακια κιντενιο και δημητρα και κριστα.

Κιντενιο μπραβο! αντε τεσσερα ζουζουνια όλα καλα θα πανε!

εγω καλα βολτες συνεχεια και καθισιο το ειπα σε αυτη την εγκυμοσυνη θα με χαιδευεται! θα θελα κι εγω να χω διδυμα αλλα δεν πειραζει θα κανω αλλο ενα κοπο...

να σου πω θα θελα πολυ να κανω τρια ισως γιατι κανενας στο κοντινο μου περιβαλλον δεν ειχε ασε που πιστευω πως τα τρια εχουν λιγοτερες κοντρες και ειναι λιγοτερο κακομαθημενα!

καλημερα κοριτσια! τι κανουμε σημερα?

Kidenio μπράβο!!!!!! τελεια τα νεακια σου! να είσε αισιόδοξη και όλα θα πάνε καλά!!!!!!!

Δήμητρα δεν θέλω να έχω προαίσθημα για το φύλο! θα ήθελα να είναι κοριτσάκι όμως.. απλά επειδή στον δεύτερο ορκιζόμουν ότι ήταν κόρη, που τελικά δεν ήταν, τώρα δεν νιώθω κανένα προαίσθημα. απλά το τι θέλω νιώθω.

και εγώ πάντα τρία παιδιά ήθελα. ίσως επειδή και εμείς σύνολο είμαστε τρία αδέλφια τα δύο μου φένονται λίγα.. αν έκανα κόρη το δεύτερο ίσως να μην έκανα άλλο. αλλά τώρα ότι και νάναι μάλλον θα σταματήσω στο τρίτο.. ήδη είμαστε πολύ στριμωγμένοι οικονομικά και ακόμα στον 2ο μήνα είμαι.....όπως λέει και η Δήμητρα αν ήμουν καλά οικονομικά θα έκανα και 4!!

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια θα ήθελα τη βοηθεια σας αν θελετε για κατι που μου συμβαινει.

Την Παρασκευη το βράδυ με επιασαν πονοι περιοδου και ειχα τρομερη αιμοραγια με πηγματα. Νομιζα οτι απεβαλα και στεναχωρεθηκα πολυ. Το Σαββατο πηρα τηλεφωνο το γιατρο και μου ειπε να παω να κανω χοριακη για να δουμε γιατι του ειπα οτι τωρα δεν ποναω και δεν εχω αιμα. Πηγα εκανα και η χοριακη μου ηταν 7856. Εγω την περιμενα πανω απο 8000 αλλα μου ειπε οτι ειναι καλη γιατι καποια στιγμη επιβραδινει. Τέλος παντων την Δευτερα πρωι πρωι πηγα να με δει αλλα οχι στο ιατρειο του αλλα στην κλινικη γιατι ειναι και πιο κοντα εκει ειδαμε οτι ο σακος με την κοκιδουλα ηταν εκει. Το θεμα μου ειναι οτι την Πεμπτη που ειχα παει στι ιατρειο του ο σακος ηταν 9mm και ημουν 5w2d και την Δευτερα στην κληνικη μου τον εβγαζε 10,5mm. Εντομεταξυ ειδα τις εξετασεις του γιου μου και ο σακος του ηταν μακροστενος ενω αυτο εχει στρογγυλο σακο. Μου φαινεται οτι κατι δεν παει καλα βρε κοριτσια:( Μιπως εχει καμια σας αναλογες μετρησεις σε αναλογες μερες γιατι νομιζω οτι παλινδρομησε μου ειπε να παω ξανα την Πεμπτη να το ξαναμετρησουμε. Εχω την εντυποση οτι παληνδρομησε αλλα ο γιατρος ειναι αισιοδοξος γιατι λεει οτι οι μετρησεις ειναι σε διαφορετικο μηχαμημα. Αν σας στεναχωρησα συγχωρεστεμε.

,0ut5c3ijl.png

Κορίτσια θα ήθελα τη βοηθεια σας αν θελετε για κατι που μου συμβαινει.

Την Παρασκευη το βράδυ με επιασαν πονοι περιοδου και ειχα τρομερη αιμοραγια με πηγματα. Νομιζα οτι απεβαλα και στεναχωρεθηκα πολυ. Το Σαββατο πηρα τηλεφωνο το γιατρο και μου ειπε να παω να κανω χοριακη για να δουμε γιατι του ειπα οτι τωρα δεν ποναω και δεν εχω αιμα. Πηγα εκανα και η χοριακη μου ηταν 7856. Εγω την περιμενα πανω απο 8000 αλλα μου ειπε οτι ειναι καλη γιατι καποια στιγμη επιβραδινει. Τέλος παντων την Δευτερα πρωι πρωι πηγα να με δει αλλα οχι στο ιατρειο του αλλα στην κλινικη γιατι ειναι και πιο κοντα εκει ειδαμε οτι ο σακος με την κοκιδουλα ηταν εκει. Το θεμα μου ειναι οτι την Πεμπτη που ειχα παει στι ιατρειο του ο σακος ηταν 9mm και ημουν 5w2d και την Δευτερα στην κληνικη μου τον εβγαζε 10,5mm. Εντομεταξυ ειδα τις εξετασεις του γιου μου και ο σακος του ηταν μακροστενος ενω αυτο εχει στρογγυλο σακο. Μου φαινεται οτι κατι δεν παει καλα βρε κοριτσια:( Μιπως εχει καμια σας αναλογες μετρησεις σε αναλογες μερες γιατι νομιζω οτι παλινδρομησε μου ειπε να παω ξανα την Πεμπτη να το ξαναμετρησουμε. Εχω την εντυποση οτι παληνδρομησε αλλα ο γιατρος ειναι αισιοδοξος γιατι λεει οτι οι μετρησεις ειναι σε διαφορετικο μηχαμημα. Αν σας στεναχωρησα συγχωρεστεμε.

καλή μου la mare μην στεναχωριέσε.... παλιά είχα ανάλογη εμπειρία αλλά το αίμα δεν ειχε σταματήσει ποτέ και το έμβρυο παλλυνδρόμησε.... εσένα σταμάτησε το αίμα και το είδατε και στον υπέρηχο οπότε μην ανυσηχείς. την καρδούλα την ακούσατε; ο γιατρός σου είπε το λόγο που είχες την αιμορραγία? ίσως από κάποια αποκόλληση?? μην συγκρίνεις τους υπέρηχους, κάθε ένα διαφέρει. σου έδωσε κάποια αγωγή προγεστερόνη ή κατι άλλο;

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

nia85! σ ευχαριστω για την απαντηση. Ναι μου εδωσε αγωγη με utrogestan 3 την ημέρα. Δεν ηταν ξεκαθαρο απο τι εγινε αυτο. Στις αιμοραγιες ειμαι παλια πλεον τιποτα δεν με πανικοβαλει. Στον γιο μου ειχα πολλες και μια πολυ μεγαλη στη 14η εβδομαδα που πηγα νοσοκομειο ποτε δεν βρησκουν απο ποθ ειναι δεν εχω αποκοληση πλακουντα. Το θεμα μου ειναι μιπως παλινδρομησε ειμαι μεσα στο αγχος ως την Πεμπτη θα φαω σιδερα. Καρδια δεν ακουσαμε γιατι σημερα κλεινω τις 6 βδομαδες. Μου ειπε οτι θα προσπαθησουμε να ακουσουμε την Πεμπτη. Εσυ δεν εχεις καποια μετρηση του σακου?

,0ut5c3ijl.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...