Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μανουλες Ιουνιου 2015

sangreluna

Recommended Posts

Μαρια μπραβο σας!!! μεγαλο βημα!!! το κοριτσι σου ειναι αστεριακι!!!

κι εγω νομιζω οτι για την πιπιλα μην της ερθουν μαζεμενα, και μετα με το μωρο αν ζηλευει και το δει σε καποια φαση με πιπιλα μην την ενοχλησει!!! ασε λιγο χρονο και σιγα σιγα θα γινει κι αυτο ουτως η αλλως δειχνει παιδι που καταλαβαινει!!!

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ωραια Ευη φαε παγωτακι τοτε!!! το ειπες γενικα στον γιατρο;;

αυτο συμβαινει γιατι πιεζεται το στομαχι , αχ τα οργανακια μας τα παιξαν!!! χαχα πολυ στριμωξιδι επεσε υπομονη!!!

yk1yp3.png

Ενα βημα τη φορα Μαρακι με την μικρη ..γιατι οταν ερθει το μωρο ισως και να προσπαθησει να τραβηξει την προσοχη με πραγματα που δεν εκανε πριν....αν βρε κοριτσια μπουν κατευθειαν στην κουνια τα μωρα ακομη καλυτερα...απλα ειμαστε λιγο στενα στην κρεβατοκαμαρα κι ελεγα μηπως κ προλαβουμε να μετακομισουμε μεχρι να την βαλω για υπνο στο κρεββατακι της..να φανταστειτε ουτε καν τη στησαμε ακομη αλλα αν δω οτι ζοριζεται το μωρο το πολυ πολυ να πεταμε σαν τον batman μεσα στο δωματιο...

Το καλό με την πιπιλα ειναι οτι την θελει μόνο την ωρα που νυσταζει μετα την πετάει κ δεν την ζητάει ... Αυτο σκέφτηκα κ εγω θα ζηλέψει αν βλέπει το μωρο να τρώει κ θα έχουμε ιστορίες . Θα ειναι σαν να βλέπω τον εαυτό μου οταν ημουν μικρη κ θέλανε να μου την κόψουν κ ο αδερφός μου ηταν μωρο κ την έτρωγε .

Μαρια δεν πειραζει, ειδικα αφου την θελει στον υπνο της!!! χαλαρα καντε το!!!

ασε να παρει τον χρονο της!!!

Δημητρα και εμεις ειμαστε λιγο στριμωγμενοι καναμε μερικες ανακαταταξεις και λιγο καλυτερα αλλα και παλι....δεν πειραζει δεν θα κανουμε για παντα ακροβατικα, στην αρχη ειναι το θεμα περισσοτερο!!

πωε νιωθεις σημερα;; εισαι καλυτερα;;

Αννα πως τα πατε;;; φιλακια σε σενα και στο κοριτσι σου και σοσο μπορεις ξεκουρασου!!! οταν καταφερεις πες μας τα νεα σου!!!

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

Mama μου μονο πονους περιοδου εχω....απο συσπασεις τιποτα...ελπιζω αυριο που θα μας δει ο γιατρος να μας πει κατι...κουραστηκα να πω λιγακι...η μεση μου...και βαρεθηκα στο σπιτι να μην μπορω να κανω και πολλα...

Κι εγώ τα ίδια!!! Πόνους περιόδου καθόλου συσπάσεις το μωρο ψηλά και γενικά Κουράστηκα με την ανημπορια μου με το παραμικρό κουραζομαι και λαχανιαζω και όταν μιλάω ακόμα....άντε να δουμε τα μωρά μας και να αποζημιωθουμε!!! Ανυπομονω...

yk1yp3.png

Ετσι ακριβως mama βγηκε ο αντρας μου για καφεδακι θεα μ εκανε να παω αλλα δεν εχω κουραγιο ουτε να ντυθω...την παρακαλαω καθε μερα να βγει..sangre τωρα που καλοκαιριαζει θα την κοψετε κ την πανα...μην αγχωνεσαΙ...πες στο μεγαλο μαγκακι οτι τωρα αυτος θα ναι μεγαλος και τετοια να του ανεβασεις το ηθικο κ θα τα καταφερει...

Διαφημίσεις

μαρια ααααααααααααααα σοσ πες μου πως κοψατε την πανααααααααααααααα

Για μένα ήταν εύκολο γιατι το ζητούσε μονη της . Εγω ειχα σκοπό να ξεκινήσω τωρα τον Ιούνιο αλλα αυτη είχε αλλα σχέδια ... Το βασικό ειναι να ειναι έτοιμο το παιδί κ να μην νιώθει οτι το πιέζεις για να το κάνει ... Εσένα νομίζω ειναι πιο μικρό το αγοράκι σου κ ίσως να μην ειναι έτοιμο , επίσης απο φίλες που έχουν αγόρια γύρω στα 3 τα κατάφεραν κ τους την έκοψαν .

ναι μωρε κι εμενα δε μου φαινεται ετοιμο...φοβαμαι μηπως το πιεσω κι εχουμε τα αντιθετα... θα ρθει και το αδερφι τωρα μην του πεσουν όλα μαζι ξερω γω... θα δειξει...

λοιπον τιπς για πιο ευκολα ναι πιο γρηγορα αν ηξερα θα το κανα κι εγω λοιπον υτη η μπαλα που ανεβαινουν και κανουν μποινγκ μποινγκ βοηθαει τα καυτερα η κανελα το σεξ οι χουρμαδες το περπατημα δε θυμαμαι κατι αλλο

Καλημερα κοριτςια !! Πωπω ποσά μηνυματα!!

Sangre αυτη η μπάλα μπόιν μπόιν που λες ειναι όντως καταπληκτική!! Εχτές πηγα στα μαθήματα ανώδυνου , πωπω πολυ το ευχαριστήθηκα, το θέμα ήταν ο ρόλος του συντρόφου κ ειχα μαζι κ τον άντρα μου κ ευτυχώς έμαθε απο μασάζ που θα πρέπει να μου κανει μεχρι κ στάσεις που μπορώ να πάρω για να χαλαρώνω απο τον πόνο με τη βοήθεια του. Ήταν πολυ ωραια. Που λέτε είχε κ αυτή τη μπάλα ...καταπληκτική απλά!!!! Επισης Sangre ελπίζω αυτη τη φορα να μην φτάσεις τις 40 εβδομαδες !! ;)

Mama έφτασες 38 ρε θηρίο;; Άντε άντε σιγά σιγά πες στη μπεμπουλα να πάρει θεση ..λοιπόν μια θεση που μας έδειξαν εχτές για να κατέβει το μωρο ειναι πέφτεις στα 4 , χαμηλώνεις προς το έδαφος κ ανοίγεις πόδια έτσι ώστε οι κοιλιά να μπει ανάμεσα στα πόδια σου κ τεντώνεις χέρια μπροστά! Επισης πιάνεις αγκαλιά τον άντρα σου, κρέμιεςαι απο τους ώμους του, κρεμιεσαι κανονικά , ρίχνεις όλο σου το βάρος, εχει λιγο ανοιχτά τα πόδια κ τη λεκάνη κ λυγισμένα ελαφρώς τα γόνατα . Επισης κάθεται ο άντρας σου σε μια καρέκλα , πας κ εσυ κ κάθεσαι απάνω του πρόσωπο με πρόσωπο, τον παίρνεις αγκαλιά κ εκείνος αρχίζει σιγά σιγά κ ανοίγει τα πόδια του με αποτέλεσμα η λεκάνη σου να πέφτει σιγά σιγά στο κενό κ ΕΣυ κρέμιεςαι απάνω του. Φυσικά σε κρατάει κ εκείνος αγκαλιά. Καταπληκτική κ αυτη άσκηση ! Δοκίμασε!! Κ εννοείτε σε όλο το διάστημα κανεις αναπνοές.

Καούρες δε θυμάμαι η dimitra το είπε; Παγωτό!! Το καλύτερο.

Maria μπράβο με την πάνα!!!οσο για την πιπίλα καλα λες σιγά σιγά.. Sangre μη το ζορίζεις το αντράκι σου κ μένα οι φιλες μου που έχουν αγόρια απο 3 ετών κ πανω τη βγάλανε την πάνα.

ΝίκηΑντωνία πολυ μου άρεσε που θα τα βάλεις στην ίδια κούνια!! Τι γλυκό!!

Ελπίζω να μην ξεχασα καμια...

Παω να φτιάξω καμια κούτα τώρα!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...