Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μανουλες Ιουνιου 2015

sangreluna

Recommended Posts

Τι κάνετε κορίτσια ; Εμεις πήγαμε στη γιατρο σημερα , η μπεμπα έφτασε τα 2800 με την απόκλιση βέβαια κ εχει παρει θέση για γεννα αλλα ο τράχηλος μου ειναι μακρύς κ κλειστός ακομα οποτε μάλλον θα με προλάβει η καισαρικη ... Σημερα μου πήρε κ εμενα η γιατρός κολπικη υγρο για την εξεταση . Κ μιας κ λέγαμε εχθές για κιλα σημερα με έδειξε -1 απο τα 13 που ειχα παρει αλλα τωρα τελευταία εκτός του οτι μου εχει μειωθεί η όρεξη απο την ζέστη βλέπω οτι χορταινω με λιγότερη ποσότητα φαγητού κ αυτο μάλλον ειναι επειδη πιάνει περισσότερο χώρο το μωρο κ συρρικνώνεται το στομάχι ... Εγω εχθές δεν κοιμήθηκα ολο το βραδυ κ έφταιγε 1 κουνούπι , σβουριζε ολη νύχτα στα αυτιά μου κ με τσίμπησε κ 1-2 φορές κ δεν το βρίσκαμε με τίποτα , ευτυχώς δεν πηγε στο δωμάτιο της μικρής . Κορίτσια δείτε το λιγο αυτο με το πορτ μπεμπε γιατι νομίζω οτι επειδη ειναι απο πλαστικό ζεσταίνονται πολυ τα μωρα εκει μεσα ... Καλύτερα καλαθουνα παρα αυτο ... Εμεις έχουμε το λίκνο κ θα το βάλουμε εκει γιατι το κρεβατακι πιάνει αρκετό χώρο στην κρεβατομαρα μας κ επίσης επειδη μεχρι τωρα εχω την κόρη μου κ κοιμάται εκει κ εχω σκοπό να την βγάλω αυτές τις μερες φοβάμαι μηπως ζηλέψει αν δει οτι παίρνει το κρεβατι της το μωρο .

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα!! Καλα κοιμήθηκα κ εγω ! Στις 6 μονο σηκώθηκα για κατούρημα! Εξαιρετικά!!!

Να το σκεφτείς mama, εγω θα δω τις διαστάσεις τώρα κ θα το ψαξω στο Ίντερνετ.

Νικηαντωνια άστο με τους άντρες!!! Κ μ εμενα μου τη δίνει τρέλα!! Με το πάσο τους ρε παιδί μου...

Άντε με για κ με τις ντουλάπες!

Ρε κοριτςια να σας ρωτησω κατι; Μπαίνετε σε μέτρο ; Σε λεωφορεία κλπ.;; Εχω να μπω απο την αρχή της εγκυμοσύνης μου λόγω ιώσεων αλλα τώρα δε την παλεύω κλεισμένη μέσα στο σπιτι να εξαρτώμαι απο τον άντρα μου για να παω μια βόλτα..κ δε μπορώ να πάρω το ΙΧ με την κοιλιά που εχω δε θα φτάνω τα πετάλια , άσε που ειναι κ οι γακι επικίνδυνο...

Καλά κάτσε να τις δούμε πρώτα!

Σήμερα θα πάρει μέτρα.

Εγώ οδηγώ με την κοιλάρα αλλά μόνο κοντινεσ΄ αποστάσεις.

Είναι όντως επικίνδυνο αλλά δε γίνεται να περιμένεις από τους άλλους.

ugAHp3.png

jfV0p3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα!!!!!!!!!!

Επιτελους κοιμηθηκα!!!!!!!!!!Δεν την παλευα ακομη ενα βραδυ...σηκωθεικα για τουαλετα αλλα σε λογικα πλεσια.Κοριτσια με επιασε μια κραμπα στην γαμπα το πρωι μεσα στον υπνο, ουρλιαξα απο τον πονο...ευτυχως δεν ειχε φυγει ο αντρας μου ακομη για δουλεια και με βοηθησε.

Εγω κοριτσια κουνια εχω, πηραζει που θα τον βαλω αμεσως σε κουνια??

Γιατί να πειράζει καλέ; Κι εγω σε κούνια κατευθείαν κ τα 2 μαζί αγκαλίτσα!!!!

Φοβάσαι κι εσύ μόνη ε;

ugAHp3.png

jfV0p3.png

γεια σας κοριτσια!!! να μαι παλι!!!

πολλα γραψατε παλι!!! εμεις κουρεψαμε τον σκυλακο μου και μετα αφου γεμισε οσο και να προσεχαμε το σπιτι τριχα καθαρισα τον κοσμο ολο εκανα κι αυτον μπανιο και τελος εγω!!! τα παιξα λιγο αλλα ολα καλα!!!!! παει κι αυτο!!!

Δημητρα τα ξερω αυτα για τον σκυλο πιο πολυ για να μην ζηλεψει αν ειχα μεγαλο σκυλο για να ειναι και προστατευτικος με το μωρο και να μην το δωσει καμια απο την ζηλεια του....ευτυχως εγω εχω μια πορδη για σκυλο και ευτυχως πολυ υσηχο και παιχνιδιαρη με τα μωρα παρολα τα βασανα που του κανουν ουτε γρρρ δεν κανει ο καλος μου κι ετσι δεν θα εχουμε προβλημα αλλα η τριχα που αφηνει με τετοια ζεστη δεν παλευεται!!!!

σημερα ειχα νοσοκομειο αλλα δεν πηγα αφου εκλεισα ραντεβου για σκυλοκουρεμα χωρις να το θυμαμαι...δεν πειραζει ουτως η αλλως σιγα την εξεταση που κανουνε....θα παω την τριτη!!! αυριο εχω ραντεβου στον δικο μου....αντε να δουμε αν και δεν βλεπω φως...

αλλα που θα παει το πολυ 2 βδομαδες μεινανε...τι θα κανει;; στο χερι της ειναι;; χαχα

yk1yp3.png

Ζουζου καλυτερα στην κουνια, κι εγω αν χωρουσε στο υπνοδωματιο δεν θα επαιρνα λικνο θα το βαζα κατευθειαν εκει και λεω οτι το βραδυ θα κοιμαται στο λικνο και την ημερα στο δωματιο της στην κουνια!!!

Μαρια μια χαρα η μπεμπουλα σου και τα κιλα της!!! μπραβο σας!!! η κορη σου τελικα τα καταφερατε να κοψετε το παμπερς;;;

εγω κοριτσια πολυ θελω να οδηγω αλλα φοβαμαι μην γινει τιποτα και το αποφευγω, βεβαια και σαν συνοδηγος δεν ειναι και πολυ ασφαλες επισης αλλα τι να κανουμε....παρολα αυτα εγω το παιρνω αν ειναι να παω νοσοκομειο που ειναι μακρια και γενικα χαλαρα....

yk1yp3.png

Γειά σας! !! Από ότι είδα οι περισσότερες κοιμήθηκα με καλά. ....Εγώ από εβδ γιατρό! Ανυπομονώ! Πάντως η κυρία όλη μέρα με τρελαίνει στις σβούρες! !! Εμείς πήραμε ξύλινο λίκνο με ροδακια για να το μεταφέρω και στο σαλόνι αν χρειαστεί. Όπως καταλάβα στρώμα κάτι σε latex! Θα το φτιάξει ο αντρας μου το σκ για να πάρω μέτρα.Μωρε καλή και η δροσούλα σήμερα! Από καουρες πως πάτε εμένα σήμερα με εχουν ταράξει...

Διαφημίσεις

για αλλες αποστασεις παιρνω και πολυ συχνα ταξι, αλλα μερικοι ειναι τοσο καφροι και πανε οπως να ναι....μονο ενας ηταν πολυ καλος και σφιγγοταν ο καημενος αν εβλεπε λακουβα στον δρομο και προσπαθουσε να μην με τρανταζει, με ρωτουσε αν ζοριζομαι και ζητησε συγνωμη, αλλοι παλι νορμαλ ουτε κρυο ουτε ζεστη κατι ειναι κι αυτο

yk1yp3.png

γεια σου Ευη!!! ευτυχως μονο καουρες δεν ειχα μεχρι τωρα!!! προσπαθησε να τρως πιο ελαφρια, μικρα γευματα, βοηθαει κανενα αναψυκτικο , γαλα, παγωτο, μπανανα...δοκιμασες κατι;;; αν δεν την παλευεις και ειναι τοσο εντονο πες στον γιατρο σου μπας και σου επιτρεψει να παρεις κατι απο το φαρμακειο...

yk1yp3.png

Ναι mama κόψαμε την πανα πολυ εύκολα τελικα . Τωρα ουτε νυχτερινή δεν φοράει ... Την νυχτερινή την έβγαζε μονη της κ μου φώναζε για τουαλέτα . Της την εβαζα ξανα κ το πρωι την έβρισκα χωρις οποτε την σταματήσαμε κ αυτη χωρις πρόβλημα . Τωρα μας μένει να κόψει την πιπιλα αλλα δεν θελω ακομα . Αυτο θα της πέσει βαρύ .

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...